Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig várom a megoldást hátha valakinek van ötlete...Ez a non PB-es játék kicsit büdös a sok csalótól.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
\"Heroes never die. They just reload.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ez a jó:
http://www.infinityward.com/patches
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Eddig jó volt, de feltettem a CoD2-t és elb@szta, egyik se indul mostmár! 😞 Elõtte registry cleanert használtam, utána mûködött a 4, de most tanácstalan vagyok, nem tudom, mi lehet a baja! Plz, help me!
1.7-es verzióhoz is lesz, multis is, ha meg lehet oldani.
Egyébként igen, Google a te barátod! 😉
semmi értelme az 1gb-t ram-nak a vga-ba 512 böven elég 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A gépeden?
Egy mappában?
Ahova letöltötted?
Ahova kicsomagoltad?
Remélem sokat segítettem a lehetséges elõfordulási helyekkel. =) <#mf1>#mf1>
Amugy meg google a barátod, de ha gondolod nézd meg: www.google.uw.hu
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
És ha van még rá tartalék mehet bele még egy giga ram.
<#integet2>#integet2>
pbsetup-al frissítettem a kliens pb-t és jó lett.
Szóval hamarosan gépet fogok fejleszteni.
Jelenleg ezek a gépem adatai!
alaplap: asus M2N-MX
Processzor: AMD Athlon 64 X2 4200+ ~2.2 Ghz = 4.2 Ghz
Videókártya: Sapphire Radeon X1650 pro 512Mb
Táp: Codegen 400W
RAM: 2×512MB + 2×512MB= 2 GB
Ház, RAm,alaplap megmarad a gépben ha jó az újításhoz.
És akkor új gép ilyen lenne.
alaplap: régi
processzor: AMD Athlon 64 X2 6400+~3.2Ghz=6.4Gz
Videokártya: 8800 Gt 512Mb vagy 8800 Gts 512Mb
RAM:2g marad
Na és ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni elõször is hogy a 8800 GT 512Mb-os változatból meg a 8800Gts 512Mb változatból melyik megy a legszebben? Melyik gyártó dobta ki a legjobb tuningolt karit ebbõl a 2fajtából?
Meg az hogy minden rendben lenne-e az újítással? minden passzol mindenhez?
Nagyon szépen köszönöm!<#wave>#wave><#wink>#wink><#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#worship>#worship><#papakacsint>#papakacsint>
Ez nem csalás, egyszerûen egy szimpla hibaüzenet. Érdemes lenne újratelepítened a pb-t. Ha nem megy akkor a codot is.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
most eltünt valahove be ilesztette a játékba?<#wow2>#wow2>
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
a cfg fájlokat hogyan lehet használni?
elöre is köszönöm ^.^
tehát kivagy zárva a pb-s szerverek nagyrészérõl.
lenne egy kis gondom...
állandóan ezt irja ki mikor fellépek a szerverre
eddig mindig feltudtam lépnibármelik szerverre de msot alig találok egyetis amire felenged
Privizz rájuk, hátha meg tudták oldani
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
úratelepítés se segít...
de hagyd had örüljön 😄
Lenne egy problémám aztmondták itt hozzá tudnak szólni esetleg megoldani.
Nos a probléma tárgya Multiplayer módban van végülis a lényeg az hogy fel akarok menni egy szerverre és amikor az a kép kijön hogy válasszal csapatot 2-3 másodpercre rá vagy még annyira se egyszerüen lefagy a cod aztán az egész gép.
EZt a szerverek 99%-ánál csinálja ha szerencsém van (mostanába nincs) akkor talán találok egy szervert ahól ez a hiba nem lép fel.
1.7-es patch fenn van és a pb is újítva.
Nem használok cheat-et vagy mentést meg egyebet magam játszom minden külsõ hülye segítség nélkül szóval a játék natur...
ELõre is kössz a segítséget.
-.-''''
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Mellesleg mondtam már korábban hogy a csalóvadászat is igen szórakoztató elfoglaltság. A 2-ben ûztük is egy ideig.
Nálam is maradt a szaggatósdi, egyelõre nem tudok rájönni az okára.
De amiket írtál, az mind a kapcsolat megszakadása, vagy létre nem jötte miatt van. Szerintem ha a pb-d telepítve, a multiplayer optionban yes-re állítva van, akkor a tûzfalad blokkolhatja valamelyik pb-s filet. Nézd át a tiltó listáját.
KL
Ami a buktató az az hogy a két szerveren összesen 5 cheater volt.Láttam aimbotot, wallhacket, extrazoomot és no fog módot.Nem akarom magamat fényezni de nem mentem el arról a serverröl felvettem a harcot azzal a (.........)emberrel.Igaz hogy 46 57 volt a statom emiatt de az övé is csinos lett általam 89 44.Amikor specbe néztem akkor volt neki 94 5.Azért van különbség.
Már várom a percet mikor visszatérek -=SH=-ra és elkezdõdik a gyanusítgatás mert tegnap este olyan szinten tóltam a G3-al hogy röhögve szidtam magamat.(Hülye aimos vagyok bazze)Kis önkritika tényleg jól ment.Különben meg bárkit várok sok szeretettel itthon ha kételkedik bennem.Jöjjön el és nézzen meg.Lásson csodát.<#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
érdekes pedig telepitõ kérdi hogy akarom-e hogy fel rakja :s
(korán volt még <#idiota>#idiota>)