Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Valszeg az ami az öcsémmel is történt.Leírnád pontosan mit ír ki miután kickel?Lehet ugyanaz a probléma.
Még mindig várom a megoldást hátha valakinek van ötlete...Ez a non PB-es játék kicsit büdös a sok csalótól.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

zotya10002
Sziasztok!!Olyan kérdésem van hogy mindíg rendesen tudtam játszani a cod 4-el multiban csak amióta felraktam az 1.7 pecset azóta valamiért kitesz a punkBaster!!Mi lehet a gond???

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Srácok olyan problémám van hogy nem tom kirugni az olyan chetert a szeróról aki folyamatosan változtatja a nevét. Ha valaki tudja a megoldást kérem segítsen. Köszi.
Másnak is van gondja most cod4-el steamen keresztül multizni/solozni vagy csak az én készülékemben van a probléma?

\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein

DJ GamerGirL
Hát azt csinálja, hogy elindítom a multis exe-t, fekete képernyõ, töltene, aztán ledob az asztalra, és azt írja a Vista, hogy "iw3mp.exe mûködése leállt". Ennyi. Elõtte az Xfire qrta el, aztán használtam vmi registry cleanert, de most ezzel sem lehet megoldani.

Dick Riddick
Mondj részleteket, írd le a hibát.

\"Heroes never die. They just reload.\"

DJ GamerGirL
Vistat használok, tehát azzal nem lehet semmit kezdeni. Más 5let esetleg? Vkari drivert nem tudok frissíteni, de minden megy az alappal (Leadtekes, 162.22), tehát az se lehet gond, a hkari se, szal nem tudom. 😞

Dick Riddick
Igazából szinte semmit sem, viszont ebben az esetben alig van árkülönbség.

Találtam egy érdekes COD4-es szerót,(nem számít a RANK, alapból megvan minden) ha gondoljátok sasoljátok meg: 84.2.39.210:28960
Zomil
ha olyan kevés az tényleg nem vészes, viszont annyival nem jobb az 1giga, h többet fizessen rá valaki 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zs0lt1
skacok a faq1-ben rosz a cod4 patch linkje.
ez a jó:
http://www.infinityward.com/patches

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Dick Riddick
Nem hülyeség egészen, 1-2000 forint árkülönbséget jelent.

Evil
Rakd újra a cod4 DirectX jét vagy szedj le valami újat és azt rakd fel szerintem az tette tönkre.

DJ GamerGirL
Valaki tudna nekem segíteni olyan ügyben, hogy nem indul a játék?😊
Eddig jó volt, de feltettem a CoD2-t és elb@szta, egyik se indul mostmár! 😞 Elõtte registry cleanert használtam, utána mûködött a 4, de most tanácstalan vagyok, nem tudom, mi lehet a baja! Plz, help me!

DJ GamerGirL
Van hozzá magyarítás, de csak az 1.5-ös verzióhoz jó, és nem teljes (multis része hiányzik)! Link
1.7-es verzióhoz is lesz, multis is, ha meg lehet oldani.
Egyébként igen, Google a te barátod! 😉

Nézz be ide mielõtt elkezded szórni a pénzt.<#vigyor2>

Zomil
figy azért hülyeséget ne irkáljunk 😄DD

semmi értelme az 1gb-t ram-nak a vga-ba 512 böven elég 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kössz a nagy segítséget!<#boxer>
Dick Riddick
Ha gt-t akarsz nézz szét a depo.hu-n.

aky93
Az interneten?
A gépeden?
Egy mappában?
Ahova letöltötted?
Ahova kicsomagoltad?
Remélem sokat segítettem a lehetséges elõfordulási helyekkel. =) <#mf1>
Amugy meg google a barátod, de ha gondolod nézd meg: www.google.uw.hu

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

Hol van a játék magyarosítása?
Hali! Köszi a válaszokat , akkor hamarosan neki is látok! 😊 sajnos nincs már 8800 gt nagyon itthon ezért egy 8800 gts 512Mb OC tervezek rendkívûl jól állja a sarat 😊 köszi. bye
Hassel606
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#mf1>

Dick Riddick
A proci rendben lesz, ezek közül én a 8800gt-t javaslom, abból is inkább az 1GB memóriával szereltet. Ha nem csak NVidia jöhet szóba, érdemes lenne megnézned az ATI 4850/4870-es ágakat, elég jó árra rakták õket a teljesítményükhöz képest.
És ha van még rá tartalék mehet bele még egy giga ram.
<#integet2>

Boron Power
Nekem cod2-ben jött ilyen elõ egy szerver oldali pb frissítés után.

pbsetup-al frissítettem a kliens pb-t és jó lett.

Heló! Amit szeretnék kérdezni annak csak részben van köze cod4-hez de örülnék ha segítenétek! <#wink>

Szóval hamarosan gépet fogok fejleszteni.

Jelenleg ezek a gépem adatai!
alaplap: asus M2N-MX
Processzor: AMD Athlon 64 X2 4200+ ~2.2 Ghz = 4.2 Ghz
Videókártya: Sapphire Radeon X1650 pro 512Mb
Táp: Codegen 400W
RAM: 2×512MB + 2×512MB= 2 GB

Ház, RAm,alaplap megmarad a gépben ha jó az újításhoz.
És akkor új gép ilyen lenne.
alaplap: régi
processzor: AMD Athlon 64 X2 6400+~3.2Ghz=6.4Gz
Videokártya: 8800 Gt 512Mb vagy 8800 Gts 512Mb
RAM:2g marad

Na és ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni elõször is hogy a 8800 GT 512Mb-os változatból meg a 8800Gts 512Mb változatból melyik megy a legszebben? Melyik gyártó dobta ki a legjobb tuningolt karit ebbõl a 2fajtából?

Meg az hogy minden rendben lenne-e az újítással? minden passzol mindenhez?
Nagyon szépen köszönöm!<#wave><#wink><#vigyor2><#worship><#worship><#papakacsint>
Dick Riddick
"Corrupted file/memory"
Ez nem csalás, egyszerûen egy szimpla hibaüzenet. Érdemes lenne újratelepítened a pb-t. Ha nem megy akkor a codot is.

red bull
baromság... szerintem sose csítelt a srác. nekem akkor volt ilyen problémám amikor új gépet kaptam és állandóan eztcsinálta, és egyszer az egyik reggel bekapcsoltam a gépet és jóvolt ugy hogy semmit se csináltam vele.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Köszi
most eltünt valahove be ilesztette a játékba?<#wow2>
<#idiota><#idiota><#idiota>
Jobbgomb, törlés, és ha rákérdez akkor igent nyomsz.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

hali
a cfg fájlokat hogyan lehet használni?
elöre is köszönöm ^.^
 Evil
Probáld meg felrakni alap drivereket stb sztem valami bezavar neki.

hát ez szívás a pb az kiszûri a cheatereket mégha nem is használod akkor is vagy ha már letörölted marad egy lenyomat aminek alapján kizár.
tehát kivagy zárva a pb-s szerverek nagyrészérõl.
Törölt felhasználó
sziasztok
lenne egy kis gondom...
állandóan ezt irja ki mikor fellépek a szerverre
eddig mindig feltudtam lépnibármelik szerverre de msot alig találok egyetis amire felenged
THX
Hasselnek meg Dick Riddicknek volt ilyen gondja a napokban..

Privizz rájuk, hátha meg tudták oldani

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

várom az ötleteket tapasztalatokat
úratelepítés se segít...
jah és nem ír ki errort a gépem meg megvan hozzá és a netem is...
Zomil
jól tudod, ilyen nicns engedélyezve a cb-n 😊

de hagyd had örüljön 😄

Üdvözlök minden fórumozót!
Lenne egy problémám aztmondták itt hozzá tudnak szólni esetleg megoldani.
Nos a probléma tárgya Multiplayer módban van végülis a lényeg az hogy fel akarok menni egy szerverre és amikor az a kép kijön hogy válasszal csapatot 2-3 másodpercre rá vagy még annyira se egyszerüen lefagy a cod aztán az egész gép.
EZt a szerverek 99%-ánál csinálja ha szerencsém van (mostanába nincs) akkor talán találok egy szervert ahól ez a hiba nem lép fel.
1.7-es patch fenn van és a pb is újítva.
Nem használok cheat-et vagy mentést meg egyebet magam játszom minden külsõ hülye segítség nélkül szóval a játék natur...
ELõre is kössz a segítséget.
 Evil
😊 Azt azért nem hinném hogy láttad cbn mivel ilyesmi ha jól tudom nincs engedve.

na megtaláltam a megoldást a zoom speedre csak ezt kellett letöltenem "zzz_hybunscop" és már villám gyors volt a zoom

-.-''''

Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad

NEOreg3
1.7-es patch óta sokaknál elõfordul, várj az 1.8-ra, remélhetõleg javítják vele ezt a bugot:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Dick Riddick
Ne warezolj!
Vedd meg.
/Vagy cserélj kulcsot./

Sziasztok most próbálkozom Cod 4 multival de amikor csatlakozni akarok vmelyik szerverhez kiír vmi errort: Key code in use please try reconnecting later ez mért van?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

hi, tud vki egypályás (24/7) serókat. nem feltétlen keykódost.... thx
Dick Riddick
Persze, aztán meg dob ki a PB Global Bannal, mi? <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Mellesleg mondtam már korábban hogy a csalóvadászat is igen szórakoztató elfoglaltság. A 2-ben ûztük is egy ideig.
Nálam is maradt a szaggatósdi, egyelõre nem tudok rájönni az okára.

Boron Power
Pb nélküli szerveren tuti, hogy nem látogatlak meg 😊

De amiket írtál, az mind a kapcsolat megszakadása, vagy létre nem jötte miatt van. Szerintem ha a pb-d telepítve, a multiplayer optionban yes-re állítva van, akkor a tûzfalad blokkolhatja valamelyik pb-s filet. Nézd át a tiltó listáját.

KL

HUNMemphis
Nos újabb fejlemény a PB problémával kapcsolatban.Kitaláltam hogy megkérem öcsémet menyjünk PB nélküli serverre.Jó felmentünk.Az elsõ szimpatikusra fellépve semmi lagg sem volt.Olyan sebesen tõltötte be hogy sztem az a normál.Visszaszámol ütközet elött.4 mappot játszotunk rajta.Jó akkor nézzünk másikat is.Azon is király olt minden.Szóval nálunk az lesz a baj hogy a PB bekavar.Laggokat ad be ha be van kapcsolava.Valami azt súgja hogy tõltöget valamit.Nem tudom igazán mert nem értek hozá csak keresem a megoldást.Az biztos hogy legalább ilyen PB nélküli serverekre nyugodtan fel tud menni játszani.
Ami a buktató az az hogy a két szerveren összesen 5 cheater volt.Láttam aimbotot, wallhacket, extrazoomot és no fog módot.Nem akarom magamat fényezni de nem mentem el arról a serverröl felvettem a harcot azzal a (.........)emberrel.Igaz hogy 46 57 volt a statom emiatt de az övé is csinos lett általam 89 44.Amikor specbe néztem akkor volt neki 94 5.Azért van különbség.
Már várom a percet mikor visszatérek -=SH=-ra és elkezdõdik a gyanusítgatás mert tegnap este olyan szinten tóltam a G3-al hogy röhögve szidtam magamat.(Hülye aimos vagyok bazze)Kis önkritika tényleg jól ment.Különben meg bárkit várok sok szeretettel itthon ha kételkedik bennem.Jöjjön el és nézzen meg.Lásson csodát.<#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

az volt nem telepítettem fel XD
érdekes pedig telepitõ kérdi hogy akarom-e hogy fel rakja :s
(korán volt még <#idiota>)