Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
de hiába safe modban sem indul ez mi lehet?
Leginkább fps kellene hozzá meg megtanulni strafelni.
nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
Felraktam a cod4-et, elõször mikor bekonfigoltam, átálítottam a felbontást meg a shadow-t yes-re, apply, aztán kifagyott, és az óta nem akar elindulni normáléisan még akkor sem, ha a profil mappáját törlöm mindenestõl. 7600 GS a kártya, ami meg shader 3.0-ás, szóval elvileg ez nem lehetne baj. NVidia driver a legújabb. Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném :\
Tört COD4-em van,1.7-ig fent van patch.Szeretnék megfelelõ IP címeket,hogy tudjak csatlakozni!
Üdv!
valaki megmondaná honnan lehet letölteni az 1.7-hez hogy nagyot ugorjon???
modokat is ????mert sokat jumpolok!!
Na az nem tört.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
pls valaki segítsen
Mert nekem mindig azt mondják, hogy akinek nem eredeti a játéka, az csak ilyen tört szerveren tud játszani, hát, nem tudom, mert nekem sem eredeti és mégis tudok játszani (nincs crackelve, mert az amúgy is csak single-höz jó).
Nem aírom le hogy ilyenkor mit irogatok nekik.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
CIA figyeli a külföldieket az Interpollal karöltve.
Csak az amerikai játékosokat monitorozza az FBI.
N0 TXT TLK PLZ!4!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hülyegyerek
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
lehet vagy nem?????
Hanem játék közben vannak gyanús esetek és azért(pl:belelövök egy tárral és nem hal meg,de õ egy lõvéssel lelõ)
1.7-es cod4 multiba lehet chitelni?
ha érdekel leirom h hogyan kell sima szerveren is
Én Bloc-on csinálnék egy bazi dominót, emeletre fel, lépcsõn le, több szálon.
Az lenne ám a móka! <#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
egyébként nagyon jó kis vid😊
The Matrix has you...
Azért kisebb fps-visszaesés is volt. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
a 82.141.159.81:28960-as ip címrõl magas ping miatt átkerült a 82.141.181.66:28960-as ip címre!
szal az új cím: 82.141.181.66:28960
Te tudod! 😄
Fatboyz4ever!
Amúgy én inkább az lennék akit vállon visznek kifelé... <#kacsint>#kacsint>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?