Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
amikor megkérdi ,hogy safe modben indítsa e ,akkor a nem-re kattints .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Mozzanat
Szeva mindenki Olyan problémám van ,hogy nem akar a játék single playerben elindulni mert azt irja ,hogy safe modban inditsa e a játékot
de hiába safe modban sem indul ez mi lehet?

DJ GamerGirL
Thx!

DJ GamerGirL
Szerintem nekem ugyanez a problémám, mint neked! 😄

aky93
Nagyot ugorjon? -.-'
Leginkább fps kellene hozzá meg megtanulni strafelni.

nickname: [HEW] $p3edy Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember? A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.

Sziasztok!

Felraktam a cod4-et, elõször mikor bekonfigoltam, átálítottam a felbontást meg a shadow-t yes-re, apply, aztán kifagyott, és az óta nem akar elindulni normáléisan még akkor sem, ha a profil mappáját törlöm mindenestõl. 7600 GS a kártya, ami meg shader 3.0-ás, szóval elvileg ez nem lehetne baj. NVidia driver a legújabb. Ha valaki tud segíteni, azt megköszönném :\
zsoltfireman
Köszi!

Morfi
Keress itt vagy itt.

Prince23
ill. banner alatt, na

Prince23
Katt a servers-re (bannerba)

zsoltfireman
Sziasztok,

Tört COD4-em van,1.7-ig fent van patch.Szeretnék megfelelõ IP címeket,hogy tudjak csatlakozni!

Üdv!

csá
valaki megmondaná honnan lehet letölteni az 1.7-hez hogy nagyot ugorjon???
modokat is ????mert sokat jumpolok!!

Menj fel az elsõ német szerverre amit találsz.
Na az nem tört.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Morfi
A szerver nem kér cd kulcs ellenõrzést.

sziasztok lenne egy olyan bajságom hogy nem indul el a multi része a játéknak sehogy sem, csak a bejelentkezõ kép jelenik meg de aztánn semmi megnéztem a feladatkezelõben azt írja hogy nem válaszol mi lehet a baj? ujraraktam már 3* de akkor sem megy valakinek valami ötlete eddig játszottam de most nem megy és nemsokára kitépem a halyam
pls valaki segítsen
DJ GamerGirL
Mit jelent az, hogy "tört szerver"? <#buck>
Mert nekem mindig azt mondják, hogy akinek nem eredeti a játéka, az csak ilyen tört szerveren tud játszani, hát, nem tudom, mert nekem sem eredeti és mégis tudok játszani (nincs crackelve, mert az amúgy is csak single-höz jó).

HUNMemphis
Hát ha a srác csitelést akar látni 1.7-en akkor kapcsolja ki a PB-t és nézzen fel köcsög serverekre.Nem minegyik az de rengeteg van.Az a vicces hogy bejön egy srác elkezd egyszerre WH-ni és Aimbotolni.Jó párosítás.Kis hülye !!LOW!! szánalom.Nah akkor harcolunk és küzdünk hogy megdögöljön végre.Erre (4v4 volt)a gémerek 70% bekapcsolja az otthoni kis korrekt csitét.Hát lõjetek le ha nem igaz de ezek otthon tartják és néha elõveszik ezt a fostrágyát.Röhelyes.Vajon ennyire nem tudnak játszani hogy ezzel próbálkoznak vagy akkora spillerek hogy már unalmas?Az is lehet és sztem ez a nyertes válasz.:Élvezik ha szapulják õket és a többi szenved.
Nem aírom le hogy ilyenkor mit irogatok nekik.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

sikeresen lebeszélted, gratula <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Minstrel
érdekli hát, írjad

http://topgearhungary.blogspot.com/

repro
Neo tudja rosszul.
CIA figyeli a külföldieket az Interpollal karöltve.
Csak az amerikai játékosokat monitorozza az FBI.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Frequency
Tényleg átvette az FBI az ügyet?Az elõzõ patch-nél még a CIA figyelte õket.Én ugy hallottam hogy akit csítelésen kapnak,annak a gépére egy olyan vírust küldenek hogy a winamp csak Balázs Pali számokat játszik le!Ugyhogy jegyezzétek meg:A csítelés nem kifizetõdõ!!<#buck>

Evil
Szerintem arra a bugra értette amit az 1.7 el javítottak, de attól még aki csalni akar az úgyis talál valami újabbat.. Dehát ezért kell a normális szervereket eredetire rakni és streamelni 😊

NEOreg3
nagyon helyes<#eljen>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

KAMIONOS KOGYO
énse csítelek értetlen!!!!!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

NEOreg3
engem nem fognak mert nem csítelek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

KAMIONOS KOGYO
elkap téged !!!!
hülyegyerek

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

NEOreg3
lehet, de az FBI el fog kapni.

KAMIONOS KOGYO
hé állj már le ezzel az FBI-os sztorival!!!
lehet vagy nem?????

NEOreg3
nyugi, értük is menni fog az FBI elõbb vagy utóbb

KAMIONOS KOGYO
na de most tényleg amúgy meg nem azért kérdeztem,mert én akarok csítelni!!
Hanem játék közben vannak gyanús esetek és azért(pl:belelövök egy tárral és nem hal meg,de õ egy lõvéssel lelõ)

NEOreg3
az FBI figyeli a létezõ összes játékost, és akit csítelésen érnek, azért már mennek is, a helyedben én nem tenném

Prince23
pffffff

KAMIONOS KOGYO
csá all
1.7-es cod4 multiba lehet chitelni?

nem kell hozzá mód!
ha érdekel leirom h hogyan kell sima szerveren is

Dave00
Hali srácok!tud valaki segíteni abban hogy hogy tudok szerverre modot feltenni hogy mûküdjön is?elõre is köszi😊

Dick Riddick
Moddal végtelenítették.
Én Bloc-on csinálnék egy bazi dominót, emeletre fel, lépcsõn le, több szálon.
Az lenne ám a móka! <#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

bigapó
hogy tudott lerakni egyszerre ennyi claymore-t?

egyébként nagyon jó kis vid😊

The Matrix has you...

Dick Riddick
Ez vadállat volt!
Azért kisebb fps-visszaesés is volt. <#nevetes1><#nevetes1>

Dick Riddick
Ettõl félek én is... <#nyes>

Gyerekek valaki segítsen már hogy a gecibe lehet kidobni a szeróról a névváltós majmokat!!! Már tiszta ideg vaok!!!
Ja persze ideiglenes ez a változás!
Üdv!

RuSYNet TDM FREE Server Team:
a 82.141.159.81:28960-as ip címrõl magas ping miatt átkerült a 82.141.181.66:28960-as ip címre!

szal az új cím: 82.141.181.66:28960
BigReaper
elvont lehetett

www.team-gigabyte.com

Frequency
Az nem látszik a képen, de akit visznek annak ellötték a tökeit! 😄
Te tudod! 😄

Fatboyz4ever!

Dick Riddick
Aztán nehogy saját kép legyen! <#nevetes1><#nevetes1>
Amúgy én inkább az lennék akit vállon visznek kifelé... <#kacsint>

The Protector
Ti vagytok😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
http://blog.lightsoutfilms.com/photos/uncategorized/fromtheinternet.jpg

DJ GamerGirL
Próbáld meg frissíteni a PunkBustert, vagy ha kiír valamit, hogy mi a CFG-ben a hiba, írd át kisebb értékûre.