Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

multi optsban punkbuster Yesre

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mNzJean
szerintem nem telepítetted a PB-t . Ha fenn van a gépeden akkor telepítsd újra.
Innen le tudod szedni a legújabbat.
http://www.evenbalance.com/

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

am azt irja ki hogy: Unable to initialize Punkbuster. Punkbuster is disabled
Hali
segitene valaki fel telepítettem ujra a játékot fel patcheltem 1,7 re elinditom a multit és azt irja hogy valami nem jó a punkbusterrel ?_?
de utánna belép csak ha csatlakozok 1 szerverhez akkor 1 perc után ledob
eddig rendessen müködött 1.7 patchel is mi lehet a baj?
elöre is köszi
köszi

1.6 utána 1.7

Egybõl mehet a 1.6 meg az 1.7 is ha akarod.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hi
alap verzióra tehetem egybõl az 1.6 ot?
vagy elõbb 1.41 utána 1.5 és ugy rá az 1.6?

HUNMemphis
Rendben leírom pontosan.Az egyik ok amiért kickel a PB.:Ignoring MD5Tool Queries.
A másik amiért szintén kivág.:RESTRICTION Corrupted Packet Flow.<#wow2>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dick Riddick
Hát igen, tényleg szép nagy laggok voltak azok. De ha jól tudom nálad nem is lagg volt igazán, mert a pinged rendben volt, nem?
Ha már itt tartunk nálam három hete szaggat, egyre-egyre jobban. Hétvégén már elviselhetetlen volt, a pingem 30-40, fps 40-60, és 1-5 fps-re (valós) esett a sebesség. Rendszert úgyis újra akartam rakni, egybekötöttem CoD-telepítéssel. Nem változott meg semmi, végül ki kellett dobnom a Players mappámat, és csak akkor szûnt meg a probléma. Egyelõre rendben van.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Boron Power
Ha megnézed pontosan a hibaüziket, lehet, hogy tudunk segíteni.

De írd le pontosan. (a pb jól mûködik)

HUNMemphis
Csáó Ricsárd és mindenki!
Fiúk gáz van a PB-vel.Öcsémnek is megvan eredetiben a gamma viszont nála vettem észre, hogy olyannal dobálgatja ki a PB, hogy:Corrupted Packet Flow.Meg valami MD5 Tool.
Nos nem akarom falrafesteni az ördögöt de az 1.6-os patchnél ilyen nem volt nála.2X újradobtam neki a játékot és leszedtem a 3.0-ás és a 3.2-es PB Setupot.Egyik sem jött be.Bízok abban, hogy tudtok segíteni.

Még valami.Azt sem értem, hogy miért szokott belaggolni.Komolyan mondom olyan laggokat csináln a gépe, hogy a pálya másik végébe dobálja.Ráadásul ha lemegy a map a másikat már nem tõlti be.10-bõl 9-szer /reconnect-et kell nyomnia.Emlékszel Ricsárd ez nálam is volt. -_-"

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Martinez01
erre csak 1 valamit mondhatok:XDXD<#vigyor5>

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Zomil
mivel cod-ban sokat számit az fps, igy án inkább maradok a low beállitások mellett 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az is igaz, hogy nekem egy 9800gx2-es karim van, értelem szerint nincs sok gondom! De megfigyeltem, hogy tök mindegy milyen karival játszok, minden karinak van egy optimális beállítása! Néha egyegy minimális változtatás is jelentõs javulást eredményez! Nem feltétlen lesz jobb a játék ha minden minimumon van és sok az fps! Ez saját észrevétel. Én amit karit váltok kb egy órát állítgatom a grafikát (ide-oda, mindent fel-le nem sajnálom az idõt), mert szinte a gyártók kiadhatnának kártya specifikus cfg-ket, annyira jól be lehet konfigolni mindet! A lényeg: állítgassátok a grafikát ha idõtök engedi, mert megéri!

Fatboyz4ever!

Dick Riddick
Meg is van. 😊

Osan: Hát nálam minimum grafikán megy, a jó öreg 9800 pro-n, és minimum másfél másodperc a szemhez emelés ideje. R700-at nem is használok, az megvan kettõ is. A késelésrõl pedig már nem is beszélek. Kés-partyn beszedek minimum tizet mielõtt nekem bejönne, de legalább emeli a sikerélményt. <#nevetes1>
Szóval nagy különbségek vannak.

Zomil
Ricsárd küldtem pm-et 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince23
Tudom... de azé... ma találtam 😄

régi..

Prince23
BigReaper
n ekem is ilyen gyors a csipa... szal nemtom nalad mi van??!!!!

www.team-gigabyte.com

Tök simán ilyen a sniper zoom! Vedd lejebb a grafikád vagy vegyél jobb videókarit! Nekem is ilyen a sniper és ilyen a normál!

písz!

Fatboyz4ever!

Dick Riddick
Szerintem szimplán felpörgették a videó egyes részeit.
Egy pörgõs movie-ban nem azt akarják nézni, hogy minden egyes lövésnél 2 másodpercig emeli szemhez a motyót.
A nagyon gyors részeket pedig lassították.
Ennyi.

Zomil
jó akkor biztos cfg-s köcsög....

ha pam mod-ot nézd meg...sniper zoom-on n em lehet gyorsitani csak moddal...

nem gyorsitott egyáltalán -.-'

Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad

Zomil
hehe 😄

cicai
Mi voltunk a lekjobbak RX8al😄
de már uncsi game:S

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Zomil
talán nem szar youtube-on kéne felgyorsitott fragmovie-t nézni....

cicai:néha-néha 😊

The Protector
Füstöt fdobott be a házba ahol 3an voltunk.Õriztük a bombátst és mindenkit fejbe lött úgy hogy kill camban csak annyit látni h 1 lövés 1 fejes.A statja25kill 0halál míg közbe nem léptem.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

cicai
😄
DC-zel még?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Zomil
melyik hülye törölte ki a hsz-emet? 😄DD

amiben elmondtam h iddqd és idkfa a kód ami kell a gyereknek? 😊

na találtam egy megfelelõ videót hogy megmutassam mit akarok

http://www.youtube.com/watch?v=sGlEqnAQbEE 1:16 - 1:23 ez idõ közt nézzétek a videót és nézzétek mien baszott gyorsan zoomol a sniper (cbwaron)

Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad

Alt+F4 és a /kill konzolba. Igen ezek így vannak, de az elsõ 20 próbálkozás mindkettõnél mellékhatással járhat, balul sülhet el, de utána jól mûködnek, ez így van kitalálva.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

FlyHigh
angol szerverek is tele vannak ilyen rohadt cigányokkal akik nem érzékenyek a flashbang-re, ugyanaz a retek szarság van mint a source-ban.😞 Kibaszottul kiábrándító.

Thrash \'Till Death

mNzJean
/kill = mindenki meghal rajtad kívül<#violent>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Evil
ALT+F4 gomb egyszerre lenyomva, extra hpt ad játék közben.

Seth
Mire kell az neked?

PSN ID.: Beegabor

nem tudtok muti kódokat?
kösz elõre is
Dick Riddick
Egy röpke kérdés az elején:
Mibõl gondoltátok hogy aim-ezik és wh-zik a kölök?

cb clanbase

/cg_drawfps 1 kikapcs 0

aimot nem lehet kapni, ha mégis akor drága, de azonnal tönkreteszi a géped, zárlatot csinál, leég a lakásotok, szüleidet kirúgják, téged örökbe adnak és egy ózdi cigánycsalád fogad örökbe

te vagy az én hõsöm...

The Protector
Hy.lenne pár kérdésem?
Mi az a cb?
Hogy tudom kiiratni az fps-em fraps nélkül?
Miért szivatják az aimosokat h mennyibe került a progi?
Ja.És csináltam nemrég egy merényletet sztem jogosan.A srác aimolt Bogyoka néven és whzott.Mindíg szanaszét nyírta a csapatunkat de nem tudtunk ellene semmit sem tenni.Fogtam magam és átálltam az ellenfélhez majd mindíg le TK-ztam.Ez csicskaság vagy hõsiesség?XDXDSztem csicskaság és bunkóság a jó célért.El is húzott mikor megunta aztán minden jobb lett nélküle.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Minstrel
cb dolog az micsoda?

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dick Riddick
És ha véletlen lesz gyors-zoom, a kp-hoz is rakjatok már be ACOG-ot. És jó lenne egy Gatling-Barrett is. <#nevetes1>

Zomil
én sem nagyon értem mi a problémája 😄

Evil
Nemtudom akkor mien lassúságról beszélsz, rendes cb demót szedtél le vagy gyorsított videót? ha tudsz tegyél már fel videot róla hogy hogyis gondolod, mert nemhinném hogy bármi különbség lenne zoomolási sebességben.

van fent pam és ugyan olyan szar lassu

Evil
Pam modot rakd fel mást nem használnak cbn leszedheted clanbase.com ról is vagy megnézheted Team-Niggaz szerveren ugyanazvan.

én sok wardemot nézek (cb) és abba mindig baszott gyorsan zoomol,gyorsan vált fegyvert és nem tom hogy csinálják meg azt a szerveren és akkor hogy lehet csinálni végül pls valaki aki tudja segitsen !!

Elõre is thx!

A Visszaszámlálás pályát betölti (végigmegy a betöltõcsík, elindul az intro rész, majd ezt írja ki:
"Script runtime error. See console for details. main ()".
Eddig simán ment a játék. Illetve nem teljesen simán, mert van két pálya amit már végigjátszottam egyszer, de most ha újra be akarom tölteni, akkor az egyiknél kilép, a másiknál a töltés leáll és csakalt+ctrl+del-lel tudok kilépni.
Mi lehet a baj?

Evil
Te most mitis akarsz? Kb 1-2sec még a snipert a szemed elé tartod ez cod4 nem lehet állítani sehogyan. Talán valami móddal és egy kis programozással.
Mibe fogadunk hogy Counter Strikeos sniper voltál mintha ott lenne ilyen azonnali zoom.