Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Innen le tudod szedni a legújabbat.
http://www.evenbalance.com/
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
segitene valaki fel telepítettem ujra a játékot fel patcheltem 1,7 re elinditom a multit és azt irja hogy valami nem jó a punkbusterrel ?_?
de utánna belép csak ha csatlakozok 1 szerverhez akkor 1 perc után ledob
eddig rendessen müködött 1.7 patchel is mi lehet a baj?
elöre is köszi
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
alap verzióra tehetem egybõl az 1.6 ot?
vagy elõbb 1.41 utána 1.5 és ugy rá az 1.6?
A másik amiért szintén kivág.:RESTRICTION Corrupted Packet Flow.<#wow2>#wow2>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Ha már itt tartunk nálam három hete szaggat, egyre-egyre jobban. Hétvégén már elviselhetetlen volt, a pingem 30-40, fps 40-60, és 1-5 fps-re (valós) esett a sebesség. Rendszert úgyis újra akartam rakni, egybekötöttem CoD-telepítéssel. Nem változott meg semmi, végül ki kellett dobnom a Players mappámat, és csak akkor szûnt meg a probléma. Egyelõre rendben van.
\"Heroes never die. They just reload.\"
De írd le pontosan. (a pb jól mûködik)
Fiúk gáz van a PB-vel.Öcsémnek is megvan eredetiben a gamma viszont nála vettem észre, hogy olyannal dobálgatja ki a PB, hogy:Corrupted Packet Flow.Meg valami MD5 Tool.
Nos nem akarom falrafesteni az ördögöt de az 1.6-os patchnél ilyen nem volt nála.2X újradobtam neki a játékot és leszedtem a 3.0-ás és a 3.2-es PB Setupot.Egyik sem jött be.Bízok abban, hogy tudtok segíteni.
Még valami.Azt sem értem, hogy miért szokott belaggolni.Komolyan mondom olyan laggokat csináln a gépe, hogy a pálya másik végébe dobálja.Ráadásul ha lemegy a map a másikat már nem tõlti be.10-bõl 9-szer /reconnect-et kell nyomnia.Emlékszel Ricsárd ez nálam is volt. -_-"
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Fatboyz4ever!
Osan: Hát nálam minimum grafikán megy, a jó öreg 9800 pro-n, és minimum másfél másodperc a szemhez emelés ideje. R700-at nem is használok, az megvan kettõ is. A késelésrõl pedig már nem is beszélek. Kés-partyn beszedek minimum tizet mielõtt nekem bejönne, de legalább emeli a sikerélményt. <#nevetes1>#nevetes1>
Szóval nagy különbségek vannak.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
písz!
Fatboyz4ever!
Egy pörgõs movie-ban nem azt akarják nézni, hogy minden egyes lövésnél 2 másodpercig emeli szemhez a motyót.
A nagyon gyors részeket pedig lassították.
Ennyi.
ha pam mod-ot nézd meg...sniper zoom-on n em lehet gyorsitani csak moddal...
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
de már uncsi game:S
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
cicai:néha-néha 😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
DC-zel még?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
amiben elmondtam h iddqd és idkfa a kód ami kell a gyereknek? 😊
http://www.youtube.com/watch?v=sGlEqnAQbEE 1:16 - 1:23 ez idõ közt nézzétek a videót és nézzétek mien baszott gyorsan zoomol a sniper (cbwaron)
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Thrash \'Till Death
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
kösz elõre is
Mibõl gondoltátok hogy aim-ezik és wh-zik a kölök?
/cg_drawfps 1 kikapcs 0
aimot nem lehet kapni, ha mégis akor drága, de azonnal tönkreteszi a géped, zárlatot csinál, leég a lakásotok, szüleidet kirúgják, téged örökbe adnak és egy ózdi cigánycsalád fogad örökbe
te vagy az én hõsöm...
Mi az a cb?
Hogy tudom kiiratni az fps-em fraps nélkül?
Miért szivatják az aimosokat h mennyibe került a progi?
Ja.És csináltam nemrég egy merényletet sztem jogosan.A srác aimolt Bogyoka néven és whzott.Mindíg szanaszét nyírta a csapatunkat de nem tudtunk ellene semmit sem tenni.Fogtam magam és átálltam az ellenfélhez majd mindíg le TK-ztam.Ez csicskaság vagy hõsiesség?XDXDSztem csicskaság és bunkóság a jó célért.El is húzott mikor megunta aztán minden jobb lett nélküle.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Elõre is thx!
"Script runtime error. See console for details. main ()".
Eddig simán ment a játék. Illetve nem teljesen simán, mert van két pálya amit már végigjátszottam egyszer, de most ha újra be akarom tölteni, akkor az egyiknél kilép, a másiknál a töltés leáll és csakalt+ctrl+del-lel tudok kilépni.
Mi lehet a baj?