168
Dawn of Magic
-
jepy #48 Nekem nem kép fájl van a dvd-n, hanem kiírva a játék. Ezt nem tudom mountolni, csak installálni. Ezt meg már újra megtettem, de nem megy. Szedjem le újra, hogy meglegyen a képfájl? Az előzőt kiírás után töröltem. :( -
#47 indítsd újra a gépet és mountold be újból -
#46 nekem megy -
#45 -
jepy #44 Most telepítettem a daemon4091-x86.exe programot. De telepítés után ezzel sem működik. -
ricsa008 #43 figyelj hogy a 4.0.9.1 legyen az az 1 es a lényeg a végén a sarokba tálcán nem írja az 1-est sima 4.0.9 el nekem se ment -
jepy #42 Köszi. sajnos a yasu-val sem megy
Nekem DT 4.0.9HE van fent.
Most mindent uninstall, és újrakezdem az egészet. -
ricsa008 #41 Jepy nekem is ez volt a gond és a legúljabb DT -vel megy (4.0.9.1)sok szerencsét nem te vagy a hülye hamen azok akik a starfost kitalálták -
#40 persze , pár perc türelmet kérnék -
savior #39 esetleg probald meg ezzel: http://yasu.copybase.ch/ -
#38 tudsz nekem mutatni egy-egy térkép shootot? mert a hivatalos honlapon az nincs a képeken. Csak tudni szeretném hogy csupán annyi e mint nálam vagy valahol kell keresnem egy mélybeállítást hogy előcsalogassak rajta mindent! -
jepy #37 Bocs, hogy hülye vagyok.
Letöltöttem, kicsomagoltam, kiírtam DVD-re. Telepítettem, de a védelem miatt nem megy. feltettem a Daemon 4.09-et, bekapcsoltam rajta mindent, de így sem megy, mert mindig azt írja ki, hogy illegális a lemez.
Mit tegyek? -
#36 Helló!
Letöltöttem a legújabb Daemon-t és ott bekapcsoltam az emulation menüben az All option ON -t és működik!
2x kell imdítani , de fut!
Kár , hogy kevés a választható karakter , viszont a grafika nagyon szép és itt említette valaki a tárkápet: nálam minden látszik -
#35 azt amit mond. Ha itt nem jutsz tovább, akkor ne akarj játszani vele, különben minden beszélgetés után fel fogsz jönni a forumra! Csak egy jótanács! -
ricsa008 #34 SIKERŰŰŰŰLT köszönöm a segítségeket!!!!!!!!! -
tetyuke #33 Help! Az elején mikor beszélek a mágussal nem tudom mit kell csinálni
Ha valaki játszott vele segítsen -
ricsa008 #32 citromail 1m csak má durha ideges vagyok -
ricsa008 #31 MSN:[email protected] keressen meg valaki !!!!!! -
#30 Én így csináltam:
1. Game telepít
2. Indítani próbál de rohatt proteksön rebootot kért..nosza
3. Indít: starfos nem enged...vazze
4. 9es démon letölt, (8as démonnak a hírét is letörölni a gépről)telepít majd összes emulácio ON beállítással indít. Hasít mint a zezüstnyíl.
5. Játszik, élvezkedik
-
ricsa008 #29 nekem neeeem nincs msn-ed???? -
lerboy #28 Most már igen. Az installal nem volt gond, de utána egy protection programot kell telepíteni, aztán ez nem engedett tovább.
De meg van a megoldás:
Tedd fel a Daemon Tools 4.09 verzióját, ezzel elindul a játék. -
ricsa008 #27 de neked megy? -
lerboy #26 Nálam az install után valami köcsög program telepítteti magát, aztán kiírja, hogy emulálok. Ami igaz is, de akkor is menjen a franba :)) -
ricsa008 #25 nem indul a lehúzós móccerel se ez a gondom -
csgj #24 na hát ezért nem teszik fel sok helyre :P Ha nem megy egyébként, akkor csak a "kihúzom a dvd meghajtót stb baromság" módszer működhet... Csak nemtom, hogy kell azt csinálni... A starforce védelemre crack viszont lehet, hogy csak egy év múlva jön majd ki :D A King Kongnál is fél évet kellett várni a crackre. -
ricsa008 #23 nekem felrakja de a k..va stárfos miatt nem indul mit kezdjek vele 16 ora alatt jött le -
ricsa008 #22 feci32 nem oldódot meg? mert én mostrakom össze és hülyét kapok ha nekem is kiírja ezt a g..i hibát -
feci32 #21 winrar 3.20.....ezzel tömörítettem
ez nem jó?
úgy látom másnak is vannak hasonló gondjai, van akinél megy a cuccos, van akinél nem. frankón panaszkodnak más fórumokon is. h én miért mindig a szerencsétlen táborba kerülök??? -
savior #20 winrarral tomoritsd ki, ne tc-vel -
feci32 #19 nekem telepítés közben azt írja ki, h nem tudja felrakni a media.bm-et, mert az corrupt.
új daemon fenn van
tud valaki megoldást? -
Gabesz026 #18 Sajna nekem nem indul bekavar a starfos. Please help me!!!
-
csgj #17 kicsi gépigénye van... legalábbis a demónak az volt. Ja, a teljes hol van fent, mert nem találom :( PM please! -
ricsa008 #16 én is töltöm már! Remélem birní fogja a gép -
#15 -
#14 Na mivan ennyi a játék pörgése? Pedig sztem ezerszer jobb mint a Titan Quest. Demoval játszottam ma közel 2 órát. Sztem kurvajó. Le is szedem
Egyedül az nem tetszik, hogy nincs bő karakterválaszték, de a diabloban se volt olyan sok de ott armoronként kaptunk 1 új kinézetet...és naggyából itt is. A hangok nagyon nagyon bebasznak, grafika jó, játékélmény lebilincselő.
Szeressétek már kicsit jobban :DD -
ricsa008 #13 kösszi
akkor szerintetek érdemes leszednem
p4 2,8 GHz 768 MB ram, 128 gf 5200ultra
ezek szerint menne nem? -
Newfronter #12 1.
Minimum Configuration
* Microsoft® Windows® 2000/XP operating system
* Pentium 4 1.6 GHz or Athlon XP+ 1800 CPU (SSE support required)
* 512 MB RAM
* 1.5 GB of free hard drive space to install the game, plus 0.5 GB of free space for saved games
* 64 MB video board supporting vertex and pixel shaders 1.1 (GeForce3, Radeon 8500 or better)
* DirectX® 9.0c (included on the game DVD)
* 1x DVD ROM drive
2. Felrakod a DT 4.09.1-et és elindítod a játék, a meghajtót nem kell lehúzni. -
ricsa008 #11 sziasztok két kérdésem lenne:
1. Mekkora a gépigénye a játéknak
2. A starforce védelemmel mi a helyzet(meghajtó lehúzás ügyébe stb.)? -
#10 No majd meglesem a teljes változatot a demo elgé pipecül nézett ki! -
#9 Multizni vki?