Dawn of Magic

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Látom arni-n kívül elég régen látogatták ezt a fórumot de azért megpróbálok segítséget kérni. Nekem az a problémám hogy feltelepítem, elindítom, és kiírja hogy a "videó kártya drivere több mint egy éve nem volt frissítve és lehet hogy nem fogok tudni játszani" ennek ellenére elindul a játék sõt még az elsõ pályát végig is tudom csinálni azután kilép a játékból és valami decompress error-t ír ki ami hol a media.bm-re hivatkozik, hol pedig a dom.dll-re. Azt megjegyezném hogy Nvidida Geforce 7400-as videókártyám van és nem találtam hozzá driver frissítést. Aki tudja hogykéne megoldani a problémát kérem segítsen😞😞😞
nekem nagyon bejött a dawn of magic 2 az 1 az nincs meg a kettöt már billioszor kijátszottam😄 nem tuom miért irják hogy szar game meg tul hosszu sztem meg rövid a titan quest is bejön😄de nincs annyira jó mint ez😊a diablo hát😄 azt meg 6 év allat kicsit meguntam😄 XDsztem érdemes megvenni😄az a legjobb benne hogy mindig átalakulsz 😄 valami kicsit csunya vagy valamikor meg tök jó szárnyat kapsz meg ilyenek😄 nekem naon bejött és és 15pontot adnék rá a 10bol😄 elsönek uncsinak tünt de hogy rájöttem mit hogy kell meg a történetét kezdtem megérteni😄egyre jobban tetszett és nem lehet abba hagyni😄Degy gond van vele nem olyan mint a diablo hogy ha kitolsz egy nehézségi szintet akkkor ugy marad hanem ebbe elöröl kell kezdeni de jó ez😄 XD nah röviden ennyi.D XD
1. Nem. Közelíthetsz, távolíthatsz, forgathatod a nézetet, de fix TPS mód (hátad mögött a kamera mindig) nincs.
2. A fõbb szereplõknek van hangja, a sima mellékszereplõknél ilyemsivel nem veszõdtek sokat.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Prince23
hi
Nem lehet tps módba váltani?
És mikor leszólítok valakit, miért nincs hang???? Csak írás... pont mint a Stalkerben😞

Nem kell fõnök vagy kisfõnök legyen a hulla amibõl az élõholtat teremted. Mindig van rá esély, hogy egy master típust kapsz idézett lényként. Én mindig lecseréltem ezen lényeket, mert utáltam mikor valami hülye képességük miatt nem tudtam gyorsan közlekedni. Márpedig ha rányomnak az emberre valamit, akkor az addig mûködõ egyéb varázslat hatása kiütve. Egyszerre csak 1 lehet egy emberen.

Idézéshez meg kötelezõ secondary varázslatként a mastery-t betenni. Jó is mikor iszonyat magas szintûek a kis segítõink. Olyannyira, hogy az ellenfél szinte hozzájuk sem tud szólni.

Ja me gaki idézgetni akar, az mindenképpen mutálja a karakterére az élõholt szárnyakat (ez egy a karakter hátára ható varázslat lesz az idézések közül) meg az élõholtak koronáját. Mindkettõ ingyen ad plusz szinteket az idézett lényeinknek.

Néhány gondolat az idézõmágiáról ami asszem eddig még nem volt.
Én a földmágiát vettem fel az elején hozzá és a light magicet. A stratégia a következõ: Földelementál majd démon/champion idézés, és az elmaradhatatlan csontik/zombik. Emellé még ha kell nyomok egy feltámasztást is ami egy meghalt lényt támaszt fel idõlegesen az eredeti formájában, valamint van a light magicben is egy ide kapcsolódó spell, ami egy jószágodat alakítja át idõlegesen egy radioaktív borzalommá.
Szóval a helyzettõl függõ létszámú kis seregemet ráuszítom az ellenre, majd egy-két kulcslényemre (csonti/zombi, démon, földelementál),meg esetleg magamra 😊 nyomok egy radioaktív aurát ami folyamatosan zúzza az ellenfeleket elég súlyosan. Ha kell besegítek nekik, de eddig csak passzióból volt rá szükség, többnyire távolról malmozok. 😊)
Fontos(ha még nem volt): Ha egy fõnök vagy kisfõnök ellenfélbõl idézel csontit/zombit, az idézett lényed is táposabb lesz. Általában valamilyen auravarázslatot nyomat folyamatosan az egész kompániára. Szóval hasznos kifigyelni az elhullott kisfõnökök hullájának helyét!!
TIBI
Azért klassz, hogy lev.16-on jöttem rá, mennyi pontot elcsesztem hülyeségekre(mindig ráklikkeltem a varázskönyvemben a "+"-jellel ellátott varázslatokra.Ui. azt hittem, hogy éppen ezeket lehet most fejleszteni, közben meg véletlenül épp ezekhez való Scroll-ok voltak akkor az Inventory-mban.)Most már céltudatosan vásárolok illetve "varázsolok" magamnak scrollokat, mindig olyat, amit fejleszteni akarok.Ja, és eddig azt se figyeltem, hogy a "Trade" skill tulajdonképpen egy varázslat is, megidézhetek vele egy kereskedõt, akinek akár a csatamezõ közepén is eladhatok fölösleges cuccokat, valamint kinyittathatok vele egy nagyon sok rekeszes "raktárat", ahová a késõbb még használható cuccokat helyezhetem el.Úgy vettem észre, ez utóbbi viszont nem ingyenes!

^^

McFrost
aZinternetrõl😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mûködik a játék valamilyen tört verzióban? Honnan lehet lenyúzni?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Neked kell figyleni megvannak a cuccok vagy sem. Nem szól errõl a program.

TIBI
Rengeteg alkímista ajánlja fel, hogy speckó cuccot gyárt nekem, ha viszek neki bizonyos totemeket, meg némi aranyat.Amennyiben összegyûjtöm a megfelelõ számú totemet, kapok róla értesítést, vagy folyton nekem kell számolgatnom az inventoryban, hogy megvan-e már annyi abból a fajta totembõl?!

^^

TIBI
Idõközben megtaláltam a szükséges teleportot!<#taps>

^^

TIBI
A küldetést egy templomban kaptam egy szerzetestõl az Act.II. elején.A megtalálandó személy nevét sajnos most nem tudom megadni(mint írtam, nem otthonról fórumozok), de ha jól sejtem, egy barátról lehet szó, aki a szerzetesekhez tartozik.Az sem világos, mennyire kötõdik ez a fõsztorihoz, ui. Mullog tartózkodási helyét akkor tudhatom meg, ha segítek egy bizonyos Holy .....(?)-nek, akit szintén nem találok.Nemsokára otthon leszek, akkor talán konkrétabb választ tudok Neked adni!
Mellesleg maximálisan egyetértek azzal a korábbi hozzászólóval, aki szerint méltánytalanul mellõzött játékról van szó.Már csak a Journal azon részét is érdemes végignézni, ahol az NPC-k rajzai láthatóak(észrevettétek már?), mert csodásan kidolgozott alkotás valamennyi!

^^

Az adot ACT minden területére el lehet jutni. Ha nem találod a kérdéses helyet (Hunting Grounds), akkor valószínüleg elmentél az egyik átjáró mellett ami oda vezet. Bizonyos térképeken akár 3-4 kapu is lehet. Járd végig az össze terüeltet ahol már voltál és nézd meg a honnan hová nyílnak átvezetõ kapuk. Ahová még nem mentél, na arrafelé keressed a megoldást.

Emellett kit kéne megtalálnod? Fõ sztorihoz tartozó személyt vagy mellékes feladat egy személyét?

TIBI
Hi!Nagyon tetszik a játék, végre egy optimalizált grafikus motor, jól áttekinthetõ Quest Journal, additív játékmenet.Viszont gondban vagyok: valakit meg kellene találnom a Diamond Forest "hunting ground"-ján.Az merre lehet?!Már keresztbe-kasul bejártam az erdõt, ma este még elnézek egy bizonyos folyó irányába(nem tudom a pontos nevét, nem otthonról írok), de aztán kész...Segítene valaki?

^^

Persze. Attól függenek ugyanis a feladatok nehézségei és maguk a feladatok céljai is sokszor, hogy milyen akraktert indítottál.
Például Evil karakternél a vizsgafeladatod, hogy kinyírj 10 coyote-ot. Ez nem lenne nehéz. De közben a többiek rád fognak vadászni és nem szabad hogy kinyírjanak, ugyanakkor nem szabad hogy akár egy is közülük kipurcanjon.

Good karakternél a feladat 10 termite egg begyûjtése 30 perc alatt és leszállítása a beteg tanonchoz.

Neutral karakternek van ugyanakkor a legnehezebb dolga. Neki 10 skorpiót kell kicsinálnia úgy hogy a többi tanuló is skorpiókra vadászik. Namost külön számolja a program a tanulók által kinyírt skorpiókat és a karaktered által kivégzetteket. A tanulók gyilkolásai közösbe mennek, míg te egyedül vagy kénytelen vérengzeni. Na itt kellett vagy 6-7 nekifutás mire megoldottam a dolgot. Igaz cserébe 6-os szinten jöttem ki az akadémiáról mert a sok gyilkolászástól azért volt ám fejlõdés.
Amíg ugyanis nem sikerül a vizsga, mindig visszanépesedik a terület ellenséggel. :-)

A juttatásokban is van eltérés.
Evil karakterrel sokkal több set és egyedi tárgyat találtam, olcsóbban vettem az italokat (poisont mindenképpen, mert az 10 pénz volt a jó karakternél és 7 a gonosznál).

Plusz más manusok állnak vagy nem állnak veled szóba. Jó karakter csak a Holy clergyman-októl tud vásárolni tekercseket meg velük tud értelmesen beszélni, ileltve kaphat tõlük feladatokat. A gonosz karakter az unholy church embereivel van ugyanígy.

Ja és persze a sztoriban is másként alakul a történet.

Köszi!

Az zavart meg, hogy ugyanaz a tekercs kell a kettes (vagy akárhányas) varázslathoz is, mint az egyeshez, csak még egyszer meg kell venni, ha upgradelni akarom.
AtiRadish
En eloszor evilt inditottam es minden kis tanonc megtamadott a varazslo iskolaba kulteruleten. Le is nyomtak a fiatal nebulok (szakadjanak meg), szal gyorsan nyomtam egy quitet es kezdtem good karival.

Azt nem néztem hogy magasabb nehézségi fok elõjön vagy sem. Befejezõdik ott a játék sztorija és vége az egésznek.
Ha akarsz, kezdhetsz új játékot, más beállítottságú (good, neutral, evil) karakterrel. Lehet hogy az is beleszól a nehézségbe, hogy immortal vagy mortal figurát indítottál.

Halika,

nem, de majdnem 😛 Nemkell jobb kattozni, megveszed és varikönyvben majd villogni fog ilyen plusz jel fajta valami, rákattansz és annyi.
Halihó!

Ha jól értem, úgy lehet plussz varázslatokra szert tenni, hogy megveszem tekercsen, és utána jobb klikk rája az inventoryban? És utána lehet aktiválni, ha van spell pontom?
És amikor beadta a videót meg visszadob a start képernyõre utána mivan? Ennyi az egész? Nincs esetleg 2. nehézségi fokozat esetleg? Mint diablo vagy titan quest, vagy mármár szinte akármelyik játéknál? 😞
Alapjáraton tökmindegy h milyen 3 magicet akarsz felvenni az elején: minden mágia kasztjában vnnak olyanok melyeket a bal felsõ sarokba tudsz
húzni, ezáltal az adott mágiától plusz sebzést kapsz(fire mastery-tûzsebzés, égetés, alchemy-poison sebzés) ezekkel elég jól lehet
variálni. Ha engem kérdezel én a helyedben a köv. hármat választanám:
1. fire-->tûzsebzés+lángba borul az enemy+cold resist
2. blood-->életszívás+light tesist
3. poison-->mérgezés+nemtóm mien resist😊
Figyeld azt, h van -e az adott magic-nak secondary tulajdonsága!😊

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

nagyon szeretnem nyomni a gamet de en ilyen jatekokban mindig harcos karit vittem azt szeretem. tud vki segiteni hogy allitsam be az elejen a karit ill milyen varazslat iranyba tanuljak amivel "csapkodos" 😊 karit csinalhatok?

Igen ez a játék totál lineáris. Ugyanott lesz a karkötõ a banditáknál. Miután voltál a kéjbarlangba és kijöttél onnan, akkor tûnik fel a banditavezér.

A kiskölök aki meg cukrot kér az nem ezt fogja adni. Candy-t meg a satan's Helper dögök szoktak olykor eldobálni.

Nem vesztesz semmit. Egy videót ad be, de a sztorihoz (legalábbis jó karakterrel) nem sok köze van.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gyakorlatilag megnyílik egy spéci, földbe ágyazott zár ami elkezd mindent és mindenkit beszippantani. Végül elnyeli a kapálózó Modo-t is.
Eztán jön egy szép kék fénnyaláb ami kicsap a földbõl egy speciális zár mögül ami elnyelte a rosszarcú babát. A nyaláb egyre fentebb tör a fellegek közés és ennyi. Vált a kép, szép zöld mezõ, békés idilli táj, majd újabb snitt és vissza a startképernyõre.

Na de jól jártam, megöltem act5 legvégén a fõfõfõ mumust, felvettem a cuccokat amiket dobott meg minden,mennék vissza a teleporthoz erre hibával kilép. Mondom oké semmi gond, lépek vissza load game, nem megy, mondom wtf. Erre olyat ir ki, hogy ezt a karaktert nemlehet load game-ezni, kezdj vele egy ujat, vagy más karit használj... Sose fogom megtudni igy, hogy mi lett a történet vége, meg semmit.. 😞 Valaki eltudná mondani mi történik utána? 😞
Bakkera! Lineáris??! Hát már a környezõ playfieldeket végigjaktam azért a nyavajás karbüzgenytyûért!!! Hol a rákban van?
A faluban volt egy kissrác, aki azt mondta, ha viszek neki 10 candy-t, ad
nekem vmi csodálatosat, amit õ talált...Esetleg ez? De akkor meg honnan szerezzek candy-t??? PLS vki heeeelp!!!!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Én csak ugy tudtam hogy visszaszereztem heidinek a karkötöjét, elég lineáris a játék, mentem mentem és elöbb utóbb odakerültem hogy nemtom kit meg kelett ölni, droppolta felvettem visszavittem és ennyi volt kb. Teljesen nememlékszem kit vagy mit öltem le.
Üdv all!
Lécci help már! Act 2-be vok és kellene a pass Desiato-ba. Gondolom úgy(is) meglehet szerezni, ha megtalálom a heidi nevû csaj elveszett ékszerét, amire majd õ ideadja az õ pass-át. Szal lécci írja már le vki
hogyan tók a pass-hoz jutni...
Elõre is kössz
Dzsí Pí

Valamelyik árusnál kell venned tekercset, amire az van irva hogy Blood magic. (nembiztos hogy épp árul olyat, változó) Blood mastery, vagy külömbözõ spellek neveivel ottlesznek a tekercsek, megveszed aztán megtanulod a spellbookban.
Nagyon kezdõ vok a gamebe, hogy lehet Blood-magiát választani?

AtiRadish
Kozben rajottem, a dark path-szal lehet teleportalgatni.

AtiRadish
Ezt alapbol mindegyik karakter tudja? (Legalabb a legkisebb szinten?)

Az nem varázslat, hanem skill. 😊
Használatához ki kell választani vagy a legegyszerûbb betenni a gyorsbillentyûkhöz rendelt sorba mondjuk a 8-as helyre. Így ha lenyomjuk a 8-ast már csak a jobb klikk kell és meg is van az aktivizálása.

Amúgy nem csak teleportálásra használható, de azonnal bizonyos százalékát az életerõnek regenerálja.
Minél magasabb a skill, annál meszebbre lehet teleportálni vele és annál többet gyógyít. Igaz jóval drágább is lesz.

Dark path nevü vari, alapból megkapod elsõ szintre ki se kell fejleszteni. Ha esetleg nemtalálnád ottvan ahol az enchantra, trade-re, craftingra lehet rakni.
Titan
Én találtam egy kaput valahol jól eldugva, de másodjára már nem találtam meg így van a teleport varázslat! Gyorsabb és hatékonyabb, mint keresgélni a bejáratot..

AtiRadish
Hello
MEg nagyon a jatek elejen vagyok. Ott tartok amikor az avon magic schoolbol atmegyek avonba es beszelnem kell erikkel. O egy varos kozepen van, sehol nem tok bemenni mert mindenhol fal veszi korul.
H. jutok be hozza?😮
PLS help

Ha van idézésed és rendelkezel démon és/vagy champion varázslattal, használd.
A víz varázslatok közül a water mastery+ice ball kombó jó eséllyel lefagyasztja, de legalábbis alaposan belassítja. Akkor odamész és vered szépen laposra.
Villám + shock kombináció sem rossz az ellenfél ideiglenes kiütésére.

Nálam mondjuk õkelme nem idézett lényeket maga mellé. Rászabadítottam a démont és a championt, miközben én lõdöztem jég varázslattal. AMikor elfogyott a varázspont akkor odamentem és vertem. Így hármasban nem volt olyan nehéz leabálni.

Ha inkább direkt támadó típusú a karaktered, akkor alchemy mastery+poison ami segíthet. Jópárat ráküldesz és egy idõ után megfekszik a folyamatos méreg sebzés miatt. Emellett mehet pár burn vagy egyéb tûz varázslat. A Gorgon's Kiss sem rossz megoldás ahogy a Stun sem az. Esetleg némi átok hogy gyengítsed.

Sziasztok! Hogyan tudom kivégezni Mullogot? Újraéleszti a lényeit, visszatöltötte az életét, és semmi hatékonyat nem tudok kitalálni ellene...
Jut eszembe, talán segíthet még az is, ha a játék hivatalos oldalán lévõ fórumokat bújod. Talán ott is találsz információt a set itemekkel kapcsolatban.
http://forum.deepsilver.com/forum/forumdisplay.php?f=169&langid=2

Akkor csak nem szedted fel szerintem a kérdéses tekercseket. Sima Recipe tekercsek között szokott lenni ilyen, amibõl minden pályán dropolnak párat az ellenfelek. Mindet amit felveszel nyomj egy jobb klikket és aztán bármikor elolvashatod a könyvecskédben.

A skull of the gipsy king, az egy feladat quest item-je. Ezt lenn a víz alatti városban lehet elvállalni, sima gyilkosság.
A többi is valószínüleg ilyen quest item, amit egy bizonyos személynek kell leszállítani amint elvállaltad a feladatot. Ha elõbb van meg a tárgy mint a feladat, akkor általában nem fogadják el késznek a feladatot, szóval csak óvatosan.

A tekercsek meg nem mutatják milyen setek vannak, hanem egyetlen konkrét setet írnak le. Egy tekercs, egy set. Sokféle tekercs van. Általában alkimista recepteket találsz, olykor forgery receptet, máskor rúna szavakat tartalmazó tekercset, avagy éppenséggel item set tekercset.
Az Anti-Rat guitar egy sima feladat teljesítéséért járó tárgy. Semmi különös, csupán nevesített eszköz, ezért ez is ságra színnel van jelölve.

Nem minden sárga színnel jelölt tárgy set item része. Olykor ezek simán csak quest tárgyak vagy nevesített tárgyak. Vannak olyan setek is ahol sima varázstárgy vagy sima tárgy is a set részét képezi, szóval ez ne tévesszen meg.

Felteszek egy képet, mert én valahogy még egy olyan tekercset se találtam amin mutatná hogy milyen settek vannak, nemvolt szerencsém ugylátszik. Nézzétek már meg légyszi hátha valamelyik passzol egymáshoz.

A másik hogy van a képen egy olyan hogy part of Blood element, meg van több fajta is, irja hogy 3 ilyet meg potit át lehet csinálni valami kisebb izére, de hogy? Meg mire jó?

Aztán ott van a Skull of the Gipsy king, Absolute stone, Charmed silver horseshoe, ezekröl tudtok valamit, hogy mi mire jó?

http://i10.tinypic.com/66lkuht.jpg
Én egyszer maxoltam ki, olyankor felment 100-ra a számláló, vagy 30-40 mobot öltem le ilyen 1-2 perc alatt, szóval nemkönnyû. Ilyenkor 1-2 percig dupla xp-t kapsz minden szörnyért amit leölsz.
Az persze más. :-)
A lényegére én sme jöttem rá, de számtalanszor ki lett maxolva és akkor hosszú ideig így is maradt. Világosabb lett minden de egyéb változásokat nem nagyon sikerült észrevennem.

Titan
jaja! Erre gondoltam...

A képernyõ bal oldalán szokott néha megjelenni, és néhány mp.-ig tart. És egy vércsík megy fölfelé ha közben ölöd az ellent.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Vegyél varázstekercset papoktól, illetve az akadémián a kereskedõtõl. Amilyen varázstekercsed van arra a varázslatra tehetsz pontot. Ha nincs semmilyen akkor nem tudod mire osztani a varázspontjaidat.

Milyen megjelenõ kardra gondolsz? Meg hol jelenik meg? Van egy gyanum azonban, hogy ez a felszerelésedre vonatkozik. ELhasználódik. Meg kell javítanod magadnak vagy menj el kovácshoz és javíttassad meg vele. Ha magad csinálod és alacsony a repair skill, akkor romlani fog a tárgy maximális durability értéke.

Titan
Skacok!

A Spell pontokat hogyan tudom szétosztani? Gyûlik és nem engedi, hogy valamire tegyek...
Mit jelent a néha megjelenõ kard?

Az semelyikre sem lesz kiírva hogy set darabját képezik. Ezt scrollokról tudod meg. Rengeteg item set scroll van a játékban és ezeket bemásolva vagy csak simán elolvasva megtudod hogy mi tartozik egy konkrét set sorába.

Mindegyik set mást és mást biztosít.
Például a Sun Guardian plusz radiation sebzést biztosít és növeli a radiation ellenállásodat, növeli minden Blessing varázslat szintjét és mikor ray of light varázslatot nyomatsz akkor 1-4 plusz sugarat ad ingyen. A set áll a következõkbõl:
Heavenly Elven Saber+Shield of Light+Guardian of the Sun+Shadow Gauntlets.

Vagy ott a Forest Warrior set (Guardian Axe+Ranger's Armor+Forest Amulet+Earring of the Forest Guardian) ami + life regenerációt ad, minden statot növel és ha twistert varázsolsz akkor 1-6 plusz twister röppen ki tõled. Emellett ha eltalálsz valakit közelharcban azt esélyed van lefegyverezni meg mindenképpen amortizálódik az illetõ páncélja.

A Copper Tree set kissé visszafogottabb. Ide kell a Scepter of the Copper Tree+Shield of Harmony+Copper Plate+Earring of Harmony. Ha ezeket mind viseli a karakter, akkor minden statja és ellenállása növekszik, plusz emellé nagyobb life regenerációt is kap.

Ami elég ütõs set az a Master of Arifacts. Ehhez a következõk kellenek: Asp+Tsar+Nielle. Nagyon megnöveli minden skilledet, plusz szinteket pakol minden Alchemy varázslatra és a statjaida meg ellenállásaidat is jelentõsen felpumpálja.

De egyiknél sincs odaírva hogy set tárgyak lennének vagy set darabjai lennének. Ezt majd neked kell kideríteni.

Nézd meg a saját scrolljaidat a leírásokért, vagy ha már bemásoltad õket akkor a könyvedben ott lesznek (F11, majd az item sets fülecske alul).

Oldal 1 / 4Következő →