168
Dawn of Magic
  • SaGa Jr
    Jut eszembe, talán segíthet még az is, ha a játék hivatalos oldalán lévő fórumokat bújod. Talán ott is találsz információt a set itemekkel kapcsolatban.
  • SaGa Jr
    Akkor csak nem szedted fel szerintem a kérdéses tekercseket. Sima Recipe tekercsek között szokott lenni ilyen, amiből minden pályán dropolnak párat az ellenfelek. Mindet amit felveszel nyomj egy jobb klikket és aztán bármikor elolvashatod a könyvecskédben.

A skull of the gipsy king, az egy feladat quest item-je. Ezt lenn a víz alatti városban lehet elvállalni, sima gyilkosság.
    A többi is valószínüleg ilyen quest item, amit egy bizonyos személynek kell leszállítani amint elvállaltad a feladatot. Ha előbb van meg a tárgy mint a feladat, akkor általában nem fogadják el késznek a feladatot, szóval csak óvatosan.

A tekercsek meg nem mutatják milyen setek vannak, hanem egyetlen konkrét setet írnak le. Egy tekercs, egy set. Sokféle tekercs van. Általában alkimista recepteket találsz, olykor forgery receptet, máskor rúna szavakat tartalmazó tekercset, avagy éppenséggel item set tekercset.
    Az Anti-Rat guitar egy sima feladat teljesítéséért járó tárgy. Semmi különös, csupán nevesített eszköz, ezért ez is ságra színnel van jelölve.

Nem minden sárga színnel jelölt tárgy set item része. Olykor ezek simán csak quest tárgyak vagy nevesített tárgyak. Vannak olyan setek is ahol sima varázstárgy vagy sima tárgy is a set részét képezi, szóval ez ne tévesszen meg.
  • Ghoster
    Felteszek egy képet, mert én valahogy még egy olyan tekercset se találtam amin mutatná hogy milyen settek vannak, nemvolt szerencsém ugylátszik. Nézzétek már meg légyszi hátha valamelyik passzol egymáshoz.

A másik hogy van a képen egy olyan hogy part of Blood element, meg van több fajta is, irja hogy 3 ilyet meg potit át lehet csinálni valami kisebb izére, de hogy? Meg mire jó?

Aztán ott van a Skull of the Gipsy king, Absolute stone, Charmed silver horseshoe, ezekröl tudtok valamit, hogy mi mire jó?

http://i10.tinypic.com/66lkuht.jpg
  • Ghoster
    Én egyszer maxoltam ki, olyankor felment 100-ra a számláló, vagy 30-40 mobot öltem le ilyen 1-2 perc alatt, szóval nemkönnyű. Ilyenkor 1-2 percig dupla xp-t kapsz minden szörnyért amit leölsz.
  • SaGa Jr
    Az persze más. :-)
    A lényegére én sme jöttem rá, de számtalanszor ki lett maxolva és akkor hosszú ideig így is maradt. Világosabb lett minden de egyéb változásokat nem nagyon sikerült észrevennem.
  • Titan
    jaja! Erre gondoltam...
  • zsotesz
    A képernyő bal oldalán szokott néha megjelenni, és néhány mp.-ig tart. És egy vércsík megy fölfelé ha közben ölöd az ellent.
  • SaGa Jr
    Vegyél varázstekercset papoktól, illetve az akadémián a kereskedőtől. Amilyen varázstekercsed van arra a varázslatra tehetsz pontot. Ha nincs semmilyen akkor nem tudod mire osztani a varázspontjaidat.

Milyen megjelenő kardra gondolsz? Meg hol jelenik meg? Van egy gyanum azonban, hogy ez a felszerelésedre vonatkozik. ELhasználódik. Meg kell javítanod magadnak vagy menj el kovácshoz és javíttassad meg vele. Ha magad csinálod és alacsony a repair skill, akkor romlani fog a tárgy maximális durability értéke.
  • Titan
    Skacok!

A Spell pontokat hogyan tudom szétosztani? Gyűlik és nem engedi, hogy valamire tegyek...
    Mit jelent a néha megjelenő kard?
  • SaGa Jr
    Az semelyikre sem lesz kiírva hogy set darabját képezik. Ezt scrollokról tudod meg. Rengeteg item set scroll van a játékban és ezeket bemásolva vagy csak simán elolvasva megtudod hogy mi tartozik egy konkrét set sorába.

Mindegyik set mást és mást biztosít.
    Például a Sun Guardian plusz radiation sebzést biztosít és növeli a radiation ellenállásodat, növeli minden Blessing varázslat szintjét és mikor ray of light varázslatot nyomatsz akkor 1-4 plusz sugarat ad ingyen. A set áll a következőkből:
    Heavenly Elven Saber+Shield of Light+Guardian of the Sun+Shadow Gauntlets.

Vagy ott a Forest Warrior set (Guardian Axe+Ranger's Armor+Forest Amulet+Earring of the Forest Guardian) ami + life regenerációt ad, minden statot növel és ha twistert varázsolsz akkor 1-6 plusz twister röppen ki tőled. Emellett ha eltalálsz valakit közelharcban azt esélyed van lefegyverezni meg mindenképpen amortizálódik az illető páncélja.

A Copper Tree set kissé visszafogottabb. Ide kell a Scepter of the Copper Tree+Shield of Harmony+Copper Plate+Earring of Harmony. Ha ezeket mind viseli a karakter, akkor minden statja és ellenállása növekszik, plusz emellé nagyobb life regenerációt is kap.

Ami elég ütős set az a Master of Arifacts. Ehhez a következők kellenek: Asp+Tsar+Nielle. Nagyon megnöveli minden skilledet, plusz szinteket pakol minden Alchemy varázslatra és a statjaida meg ellenállásaidat is jelentősen felpumpálja.

De egyiknél sincs odaírva hogy set tárgyak lennének vagy set darabjai lennének. Ezt majd neked kell kideríteni.

Nézd meg a saját scrolljaidat a leírásokért, vagy ha már bemásoltad őket akkor a könyvedben ott lesznek (F11, majd az item sets fülecske alul).
  • Ghoster
    Én megnéztem és én ugylátszik még nem találtam semmilyen set itemet. Van sárga szinü itemem, az a pajzs meg egy fülbevaló is, de azokra nincs különösebben semmi extra dolog irva (pl hogy ... set darabja) hanem csak a neve, meg a tulajdonságok amiket adnak, nemtudsz képet feltenni? Amugyis kiváncsi vagyok milyen másik karija, egy pár képet dobjál már fel majd ha ráérsz légyszi.
  • SaGa Jr
    A Set tárgyaknak általában sárga színnel van írva a neve. De vannak mondjuk kisebb hatalmú setek, amik csak összeszedve fejtenek ki hatást. Ilyen például a Wanderer set, ami sima tárgyakból és pár varázstárgyból áll össze.

Setekkel kapcsolatban egy csomó scrollt- lehet találni. Ezekre jobb klikk, aztán már mennek is a könyvedbe így akármikor visszanézheted és nem kell benn tárolni őket az inventoryban. Ugyanez igaz a receptekre is.

A set amúgy 3-10 tárgy összessége. Ha ezeket mind viseli a akraktered, akkor kapsz valami extra jutalmat. A rainbow esetében például hogy 1-6 közötti fireball repül ki, mikor fireball varázslattal dobálódzol. Van viszont olyan, ami a jégmágiát erősíti, van ami a fénymágia sebzését és szintjét tolja fel az egekbe, netán a fizikai harci skilleket erősíti meg nagyon a sebzéssel és ellenállással egyetemben.

Kigyűjtés alatt nem tudom mit értesz. Gyakoraltialg találom őket, olykor előfordult, hogy venni is tudtam párat, netán épp egy alkimista feltételeit teljesítve jutottam a kérdéses cucchoz. A rainbow set első két darabját például a gonosz karakteremmel akkor kaptam, mikor az ACT 1 során a sztoriban segítettem leverni egy manust, aki az álatalam megvédendő Gollam utánzatot próbálta levadászni. Le kellett ugyan verni vagy 3 alkalommal mire megfeküdt, de ezeket dobta. A hiányzó darabot meg az ACT 2 2. városában tudtam megvenni. Az más kérdés, hogy rögtön utána az első goblin horsemen master of earth is ezt dobta el. :-)

A spellekre ha ráviszed a kurzort, akkor nézzed fent a bal felső sarokban a két kis karikát. Az elsőbe mennek az elsődleges hatású varázslatok. Ha ilyenre viszed a kurzort, akkor az első kör világosodik ki. Ekkor dupla klikk a varázslatra és bevágja a kérdéses helyre.
    Ha a második hely világosodik ki, akkor az egy másodlagos hatással rendelkezik a varázslat. Csak el kell olvasni mit ír a leírás. Külön van leírva az elsődleges és másodlagos hatás és így lehet tudni.
    Megjegyzem a tűz mastery nem a legjobb másodlagos sebzésként, mert marha magas a chi igénye. Akkor inkább blood mastery vagy alchemy. Azok sokkalta olcsóbbak.

Mindenesetre a másodlagos hatásokra iszonyat nagy szükséged lesz, nem csak sebzés terén. A sebzések ellen nagyon jól megtanulnak majd védekezni az ellenfelek ahogy haladsz előre a sztoriban. Feldobnak egy sima pentagram magic védelmet vagy egy más típusút és onnantól a sebző varázslatokkal maximum karcolgatni fogod az ellenfelet.
    Vannak olyan varázslatok is amik nem sebzésre valók, hanem segítésre, védelemre, idézésre, netán az ellenfél gyengítésére. Ezekhez is mind meg lehet találni az ezt erősítő másodlagos hatásokat. Az átkokat például nagyon lenéztem, pedig magas szinten nem kicsit megkönnyíti a komolyabb ellenfelek legyilkolását, ha tezsemazt egy átok miatt azonnal leesik 10% körülire a célpont HP értéke, netán bekerül egy coward hatása alá és mikor rád ütne megijed, elkezd menekülni és minden ellenséged ráugrik. Szóval vannak vicces dolgok szép számmal. :-)

Hogy egy ismételgethető feladat ad vagy sem skill pontot, az csak attól függ mit mond a feladattal téged megbízó személy az első alkalommal. Ha szól róla, hogy ezért pontot ad, akkor mindig fogsz pontot kapni amíg sikeresen megcsinálod a feladatot. Ha ilyet nem mond, akkor nem pontot fogsz kapni. A pontot adók általában elmondják hogy hová adnak pontot. Ha nem mondja milyen pontot ad, akkor sima skill pontot fog biztosítani. Egy sikeresen elvégzett feladatért 1 pontot.
  • Ghoster
    Én gonosszal megyek, nemrossz szerintem. Ezt a secondary spellt meg megnéztem, igy kicsit nagyobbat sebzek, jó dolog.

Viszont megakadt a szemem a seten, azt hogy gyüjtöd ki? Én még nem találtam egyet se, vagy lehet, csak nemtudok róla. Nemtom, erröl tudnál irni?

Ja azt láttam, hogy mindig egyre nehezebbek lesznek a küldik ha ismételgeted öket, de mindegyikért kapsz skill pontot? Én nemnagyon vettem észre ezt a dolgot. :S
  • SaGa Jr
    Mikor beteszel egy varázslatod, láthatod hogy ott van mellette egy másik, üres hely is. Na ide jöhetnek a secondary effektes dolgok. Ezeket könnyű felismerni, mert a varázslat ikonjánál a varázskönyvben nem balra felfelé, hanem jobbra lefelé mutat egy "nyíl". Ez az a szürke háromszög amit már szerintem észrevettél.

Ami varázslatnak van másodlagos hatása, annál lesz lefelé mutató rész, ami csak elsődleges lehet, annál felfelé mutat. Ami meg passzív, ott nincs emmi ilyesmi, de nem is lehet varázsolni.

A varázslatokra meg ráviszed a kurzort. Kiírja hogy primary és secondary hatás. Tűznél elsődlegesen javítja a resistance és immunity részt. Másodlagoskként valamennyi Chi pontért tűz sebzést okoz. Fix mennyiséget.

Sebzést okozni tud a masteryk közül az Alchemy (méreg), a Blood (blood damage-t ad), a Fire (egyértelmű), az Air (villám sebzés), a Light (radiation dmage-t ad).

És igen, a második rubrikába teszed be manuálisan. Odahúzod egyszerűen és így bekerül. Érdemes csatolni a bash-hoz is valami másodlagos spellt, mert megdobja a sebzést ami nem árthat.

Vannak varázslatok, amik valóban befolyásolják az esetleges másodlagos hatás sebzését. A villám például csökkenti a másodlagos spell sebzését 25%-al. Van ami viszont növeli akár 50%-al is.

Lehet szépen kombó varázslatokat kreálni így. Vannak olyan varázslatok is, amik másodlagos spellként is elsüthetőek egy másik mellett. Ha jól emlékszem akkor ilyen például a boulder, a stun is többek között, de akad még bőven ilyen. Beteszed a másodlagos varázslat helyére és mikor varázsolsz levonódik enne a chi értéke is és a hatása találatkor érvényesül.

Sokan szeretik kombinálni a chain lightning varázslatot az Alchemy mastery és az intoxication passzyv varázslattal. Elsődleges a chain lightning. Másodlagos az Alchemy mastery és ezt passzívban befolyásolja az intoxycation, ami ingyen van és nem kerül chi pontba. Gyakorlatialg ha sűrűn állnak az ellenfelek, akkor kiosztasz jópárnak villám sebzést és méreg sebzést egyszerre, plusz mindegyik eltalált delikvensnél ott a lehetőség arra, hogy további méreg sebzést szenved el az intoxication miatt.

Levenni pontot nem fogsz semmiről. Amire egyszer pontot költöttél az úgy marad. Ha kell pont, csinálgassad a városokban felelhető pontot adó feladatokat. Ezeket akárhányszor el lehet végezni, de minden egyes kísérlet egyre nehezebb lesz. Plusz pontok szedhetőek így össze a skillekhez és némely esetben a varázslatok tanulásához szükséges pontokhoz is.

Hogy ki mit szeret vagy preferál az az ő dolga. Ajánlani tudok kombinációkat, de sok függ a karaktered jellemétől, mert mások a feladatok és ellenfelek nehézségi szintjei és sokszor céljai is. Sőt maga a választott karakter típusa is beleszól ebbe. Szóval nehéz megmondani mi a jó, főleg hogy rengeteg típusú ellenfél lesz és midnegyik mással gyilkolható igazán.Általánosságban az életet nagyon emgkönnyíti az idézés, mert plusz célpontokat ad az ellenfélnek és ezek a célpontok harcolnak érted, a pontokat meg ugyanúgy megkapod mintha te gyilkolásznál.

Például eddig két karakterrel játszottam hosszan (a rosszfiúm az Act 4 elején van, a jókislányom meg az ACt5-öt csinálja már), meg kipróbáltam egy harmadikat is.
    A próba karakter volt a neutral jellemű. Na neki a vizsgafeladata hogy nyírjon ki 10 skorpiót hamarabb mint a többi vetélytársa. A karakter egyedül dolgozik a vetélytársak meg csoportban és nekik összességében számítanak a kinyírt skorpiók.

A második karakterem gonosz lett. Utálta mindenki, el akarták hajtani a tanoncok. Az ő vizsgafeladata 10 coyote kinyírása volt, de úgy, hogy közben a többiek rá vadásztak és a vadászokból nem nyírhatott ki senkit. Sőt arra is figyelnie kellett, hogy más se nyírja ki a vadászokat. Ő a városokban cska az unholy clergyman-októl tud varázslatokat venni. Vele mellesleg combat mage hangiulatban nyomultam. Tűzmágia, villám és méreg. Ezek kombózva. Miután meglettek a rainbow set tárgyai, már egy fireball helyett akár 6-ot is kilő egy áráért. Nem rossz, csak vigyázni kell, mert ha nem ellenséget talál el az ember, akkor ellen fordulnak a semleges és baráti NPC-k is. Ilyenkor el kell menekülni a pályáról egy másikra majd visszatérni. Eddigre lenyugszanak a kedélyek.
    Ez a karakterem marha gyorsan fejlődik, nehéz feladatokat kap és a sztori is másként alakult neki mint a jó karakteremnél.

A harmadik karakterem jó lett. Neki a vizsgafeladata 10 fire termite tojás összeszedése 30 perc alatt. Ha akar még csak ölnie sem kell, mert a többiek gyilkolják a termeszeket szorgalmasan, neki csak gyűjtögetnie kell. Ővele álltam rá az idézésre és a villám+fagy alap kombóra, minimális tűz mastery mellett. A feladatai sokkal könyebbek, több pénzt kap, egyszerűbb a sztori, kevesebb a harc a sztori kapcsán, de gyengébb cuccokat is kap mint a gonosz társa. Ez a karakter a holy church clergymanoktól vásárolhat és nekik csinálhat feladatokat. Más a sztorija is. Valamivel könyebb az egész játék.

Összességében a legnehezebb szerintem a semlegessel. Nem komázza de nem is utálja senki. Arra nem emlékszem hogy templomban tud vagy sem vásárolni (gonosz templomban tuti nem, ezt kipróbáltam). Jó cuccokat talál és vehet. A sztoriban nem tudom miként alakulnak a dolgok, de szerintem ő mindig dönthet majd kinek segít.

A gonosz karakterrel nehezebbek a harcok, jó cuccokat talál, de ritkábban. Sok helyütt utálni fogják.

A jó karakterrel a legkönyebb az egész játék. Viszont nem is szed össze annyi jó cuccot és szinte csak átlagos tárgyakat vásárolgathat.
  • Dzsí Pí
    Tök jó neked! Én Light Magicra raktam 3at és a páncélomra egy cuki
    rózsaszín palást került...:)
  • Ghoster
    Ezt a másodlagos varázslati dolgot nemértem, oda bal felülre kell berakni vagy hogy? Meg ha beteszed a fire masteryt az mit változtat? Az nem csak resistet ad? Olvasgattam én a külömbözö skilleken, hogy a másodlagos spellre ad - vagy +50% sebzést meg ilyenek, de nemtudom, hogy müködnek pontosan. Meg én nagyjából csak a tüzre mentem, 2 lövés egy ellenfél, ez nemtudom hogy jónak számit e, mert ez a 2. karim, elkezdtem egyet de lvl 10nél ujat inditottam, mert nagyon gyenge lett. Mégiscsak első próbálkozás volt ugye, kiismerni a játékot ilyenek.

Olyat meg nemlehet csinálni, hogy egy skillt "visszatanulsz", szóval leveheted róla a pontot amit ráköltöttél mondjuk pénzér ilyesmi? Más játékba van ilyen, de itt nemnagyon találtam. Majd leirom pontosan miket nyomtam ki, meg hogy, csak most mennem kell.
  • SaGa Jr
    Enchant. Beteszel egy tárgyat aminél még nincs ott a leírásban egy material részleg és beteszel egy material-t a megfelelő helyre. Ha elegendően magas az enchant skilled akkor egy gombnyomás és kész a felturbózott cuccos.

A crafting a rúnázásra való.

Van persze egyéb megoldás is, ha az ember erősíteni akarja a kérdéses tárgyat. Ez a restoring. Ha jó a transmute varázslat skillje az embernek és jó sok poison potion ál lrendelkezésére, akkor egy tárgyból tud az alchemy által egy ugyanolyan, random képességű változatot csinálni.
    Például egy páncélja van, ami nagyon lerongyolódott, javítani nem tudja/nem lehet merta közelben nincs kovács vagy nincs rá pénz, esetleg nem tetszenek a páncél képességei amiket a játk adott neki, akkor bevágja az alchemí részlegbe az ember (F3), aztán hozzáad 249 poison lötyit és megnyomja a szükséges gombot. Lötyi eltűnik és kapunk egy teljesen megjavított páncélt ugyanabból a típusból, ami véletlenszerű rúnát/rúnákat és material hatást tartalmazhat. Ez utóbbi kettő alapból olyan 2-5%-os eséllyel lesz meg. Ha van transmute alchemy spell, az növeli ennek a hatását.
  • SaGa Jr
    Dehogynem. Nézd meg hogy a lábakhoz milyen spellek tartoznak a különféle iskoláknál.
    Ehhez megnézed a hatásokat (ahol a fej, karok, lábak, stb vannak). Az adott testrészre vonatkozó varázslatokat a testrész által elfoglalt helyen találod a könyvben.

Egyszerűsítve:
    A test mindig a mastery spellek által változik.
    Alatta vannak a karok, amik a mastery spell alatt lévő varázslatokat tanulva változik.
    Az alatt egy másik testrész, ami a varázslatoknál a fentről a harmadik által kerül befolyásolásra.

Az adott testrészhez tartozó legerősebb szintű varázslat fog kihatni a manusra. Ha ez egy alchemy varázslat és más iskolából nincs azon a testrészen varázslat azonos szinten, akkor biza marad az alcemy varázslat átalakító hatása.

Tanulj valami varázslatot másik iskolából ami a lábhoz tartozik. Ha eléred ugyanazt a szintet mint ami a változást okozó varázslaté, akkor normál emberi végtagod lesz megint, ennek minden előnyével és hátrányával egyetemben. Ha túlnyomod a szintjét a mostani hatást adó varázslatén, akkor az új varázslat általi átalakulást nézheted meg.

Egyébként szerintem nem nehéz a játék, csak jól kell iskolákat választani. Én például az idézés + jég + vér + villám és egy pici tűz kombót használom, minimális áldás rásegítéssel.

Alapvetően csontikat/zombikat idézek, amik ó magas szintűek és bizonyos szint után egyre több dekkolhat mellettem. Másodlagos spell természetesen a mastery, mert ez növeli a szintjüket.
    A következő idézés varázslat amit használok a champion, szintén mastery second hozzáadással.
    Szigorúan csak azért, mert tápol, megtanultam a summond daemon varázslatot (ez olyan módosulást hoz a fejen, pontosabban egy szarvat tesz fel, ami miatt plusz szinteket kapnak a lényeim). Pont ilyen megfontolásból megtanultam még a hátat módosító idézés spellt is jó magas szinten, mert ez élőholt szárnyakat biztosít, ami megntcsak növeli az idézett lényeim szintjét passzív hatásként.

Támadni 2 varázslattal támadok. Iceball + másodlagos hatásként blood magic mastery vagy tűz mastery attól függően éppen melyik az erősebb. Iceball-t erősítendő megtanultam pár szintet a karakterrel az iceblast varázslatból, mert ez passzívan erősíti ingyért a jég sebzéseket.

"Területre" ható varázslatként chain lightning van használva, szintén vagy blood mastery vagy fire mastery másodlagos hatással.

Jégből konkrétan Ice mastery (ellenállás miatt), iceball és ice blast amit megtanult a karakterem.

Blood mastery-ből csak a mastery lett megtanulva, meg talán 2 szint a mazoizmusból.

Fire mastery-n belül a mastery és az explosion a megtanult varázslatok. Utóbbi passzívan erősíti a tűz sebzéseket.

Tanulva lett még a blessing mastery és ezen belül pluszban a sandals of angels, hogy gyorsabb mozgás legyen.

Ezek mellett 1-2 szintek minden mastery-n vannak az ellenállások miatt.

A harcokat általában egy jófajta chain lightning-al indítom az adott pályán, majd a hullákból kreálok élőholtakat és onnatnól ők verekszenek helyettem. Ha kell újakat hívok (ha leverik őket vagy rossz mastery-s változatot idéz be a gép), olykor champion kerül pluszban leidézésre és esetlegesen egy démon. Egész szép kis horda tud így helyettem küzdeni. :D
    A csontik/zombik kitartanak az egész pálya alatt, a bajnok és a démon ami csak időlegesen lehet mellettem.

Skillekből némi crafting és enchant lett betanulva, amúgy dark path (jó is a teleport), bash, meg a harcot tápoló skillek tanulódtak.

Rúnákat jóformán nem is használtam. Az act 2 vége felé találtam olyanokat, amik nem konkrét varázslatokat erősítettek már, hanem mastery-t vagy chi/healt pluszokat adtak. Viszont rengeteg dolgot tudtam enchant-olni a mindenféle nyersanyagok által. Így jópár ellenállás növelő (sanctified silver) cuccom volt ekkorra, meg várt a felhasználahtóságra pár mastery javító hatással megáldott alkimisták által kreált cucc is a felszerelések között.

Az ellenfelekkel nem nagyon volt gondom. Minden területet alaposan bejártam mire oda jutottam, hogy foglalkozzak az adott act fő sztorijával. Így gyorsan ment a fejlődés és nem voltak problémásak az ellenfelek. Ahol tudtam, hogy nagy bunyó lesz majd, ott hagytam néhány ellenfelet, mert nélkülük nem tudok élőholtakat idézni (hullákból lehet csak feltámasztani).
  • Ghoster
    Most léptem épp át act3-ba, egész jó kis gamma. Csak azt nemtom pontosan, hogy a külalakod lehet e változtatni akaratosan. Szóval az oké, hogy ha bizonyos fajta spelleket tanulsz meg aszerint változol. Én a tűzre mentem, csomó szarvan van a fejemen meg a hátamon, de a legelején 1 alchemy-set is kinyomtam és azóta ilyen zöld póklábaim vannak.. Vhogy nemlehet eltüntetni? :P

Meg furi kicsit, lvl 10en találtam olyan cuccot amit lvl 19en lehet csak használni.. Meg ugy érzem ezek a rúnázások kicsit tul lettek erősitve. Van egy pajzsom ami +1 all skillt ad mindenre, 4 runa bele, mindegyik fireball skillt ad. Szóval érdekes, meg a bossok nagyon erősek, az act 2 végén, vagy 20x meghaltam..

Nektek tapasztalatok/vélemények?
  • Frank99
    Engem az érdekel, hogy a jó materialokkal mit kell csinálni?
    gondolom factolni kell, de mit érdemes, több olyan anyagom van, amit so száz pénzt ér, és mégcsak az alajén vagyok?

olvasgatnám a fórumokat, de sehol semmi...

• McFrost
    Elárulná valaki , hogy kinél lehet jó fegyvereket venni?
  • gematta
    Köcce segitséget
    kipróbálom kissé tok angolul
  • McFrost
    nem hinném , hogy nagy angol tudás kell hozzá
  • Faterx
    Máskülönben idíts a Tutoriallal, jól van megcsinálva, de ha annyira sem érted az angolt akkor inkább hagyd az egészet!
  • Faterx
    Nah megyek tovább a bányába amíg az asszony a piacon van.
  • Faterx
    Sajnos csak angol ny. (a honlapján pl.)
    Szerintem sosem fogják magyarítani mert sok a szöveg, legfeljebb ígérgetni ahogy többnyire szokás...
  • gematta
    Hy!
    van hozzá valami leirás vagy segitség?
    Köcce!!
  • zsotesz
    Avon-ból pl. a darkpath skillel át tudsz teleportálni a kapun, így ki tudsz menni
    a lootert meg le lehet vadászni, csak sokáig kell támadni, aztán egy idő után nem tölti vissza az életerejét.
    A mullog-os küldetés meg szerintem folytatódik még
  • McFrost
    vannak azért érdekes dolgok:
    -ki kellene végeznem pár prérifarkast Avonban , de nem tok kimenni a kapun
    -Mullog bányájából kell kimentenem egy nőt , de az ég világon nincs ott senki
    -van egy looter nevű fószer , nem tom levadászni....
  • Faterx
    Szerintem elég a 4 kezdő kari, after tuningolás tárháza mint egy igazi RPG-ben. Mondjuk a Diablóval nem tudom mér' vetik össze!?
  • Faterx
    Inkább csak go go
  • McFrost
    akkor gogo:)
  • Faterx
    Ez egy méltatlanul mellőzött játék. Kár érte...
  • SaGa Jr
    A területen van egy elhagyott település és ott van egy bányász. Beszélj vele és ad egy feladatot, amit ha telejsítesz működni fog a felvonó.
  • McFrost
    nem működik a szerkezet , ezért az egész víz alatt van , gyere vissza később
  • Yerix
    Elakadtam, és az lenne a kérdésem, hogy ennél a küldetésnél, mit kell csinálni ?

• persil
    (közben leszedtem a teljeset)

Kösz, megoldódott a probléma:)
    Mondjuk fura volt, mert bóklásztam az akadémián, erre kiírta, hogy checkpoint ok, akkor utána már működött a teleport.(előtte ha ráálltam akkor nem csinált semmit, nem hozta be a "főtérképet" )
  • McFrost
    Avon városában van , a quest book jobb alján ott van , h a feladat meik térképen van
  • persil
    Hali!

Segítsen valaki mert agyvérzést kapok :D
    A demoban akadtam el.... jó mi? xD
    Az van, hogy egy Eric nevű csókával kéne beszélnem a quest book szerint, aki történetesen nincsen rajta a térképen... Nah ilyenkor mi a teendő?
  • zsotesz
    köszönöm a válaszokat, reggel kipróbálom