NCIS (CBS)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk ikgen, azért a végén számítottam volna én is valami ilyesmire...egy 'szép' búcsúra...
volt Tony vs. Kort, de azt te sem gondolhattad komolyan hogy majd verekedni fognak, ugye? Tony jókat odamondogatott, látszik hogy rühelli nagyon a csávót. Remélem Kortot még szerepeltetik majd, igazi badass csávó, rühelled, de a határt nem lépi át...
Igen a Ziva jelenet tényleg jó volt pláne hogy kicsit be is lassították,bár nekem az elején a lövöldözés jobban tetszett,és ha bunyó nem is volt azért Tony helyében a végén a liftnél Én odamentem volna és megveregettem volna Kort sérült vállát.Jobban fáj mint egy pofon és még poénos is...Tonytól
hát ezzel csak egyetérteni tudok, Ziva nagyon cool volt a mostani részben <#gun>😄 mondjuk egy pillanatig sem fordult meg a fejembe, hogy ne sikerülne neki, hiszen õ egy moszad-ninja!!! Meg persze unalomûzõnek újra megtisztította a fegyverét! <#vigyor3> Jó rész volt, de azért én számítottam egy Tony vs. Kort ringjelenetre....
És Vance szinkronja nekem se tetszik....
Calver
hmmm... esküszöm, Ziva részrõl részre lazább lesz. a múltkori "bonita"-s jelenet sem volt egyszerû, de amit 6x20-ban mûvel az egyszerûen fenomenális <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Nagyon komoly volt, ahogyan Gibbs elõvette azt az õskövület számítógépet meg nyomtatót! Erre McGee mondja neki, hogy nincs rajta wireless, Gibbs meg odadob még egy csavarhúzót a gép mellé, hogy oldja meg!<#idiota> (Vance hangjával sajnos egyet kell értenem. Még csak nem is közelít az eredetihez.)

Pfff.Nagyon komoly volt a tegnapi rész így magyarul de...olyan gagyi hangot adtak Vance-nek.Sokkal mélyebb kellett volna neki ami hasonlít az igazihoz.Akinek jó a képzelõereje próbálja ki ezzel a magyar hanggal:
"DiNozzo,áthelyezem,fedélzeti ügynök,USS Ronald Ragen"...nevetséges
sajna úgy néz ki, hogy nem 😞
és igen lesz 7. évad, ezt Shane Brannen mondta egy korábbi interjújában. De hogy abban mi lesz? nemtom....
Most úgy néz ki, hogy 25 részes lesz a 6. évad, és április 28án jön a spinoff (Legend part I) elsõ része, ami a 6x22 lesz.
Én is remélem,hogy lesz valami DiNozzo-Kort jelenet,az utólsó olyan rövid volt,jöhet a második menet.Plusz ha az Isten is úgy akarja,(és miért akarná másképp?)akkor hetedik évad is lesz és ha lesz...na abban mi lesz?
még valami:nem 9 rész van még? úgy emlékszem ez most 28 részes évad.
nah igen, azt én is várom!
egyetértek 😄
az évad vége (még 6 rész!) felé haladva izgalom a köbön lesz, az már tuti! Remélem a 6x20 ban lesz néhány Kort-DiNozzo jelenet <#gun>
na úgy látom hogy a 6x20 igen izgalmasnak ígérkezik.Trent Kort ismét színpadon,Ziva két stukival elég jó lesz és nemsokára itt a Legend "Pilot" epizódja is.Izgalmas heteknek nézünk elébe.
amit nem kéne azt lefordítják, amit meg kéne azt meghagyják..
pl. informatikai szavak/rövidítések rendszerensen angolul hallhatók
persze ezzel sincs különösebb gond, csak fura hallani egy tícípíperájpít magyar szövegben
Párat már jómagam is felismertem, amúgy nem tagadom, a SC komplett diszkográfiája itt nyugszik a gépemen. <#smile>

Bizony így van, a Suicide Commando valóban létezik, ráadásul a kedvenc együtteseim között van. Nekem épp azért tetszik mert elborult!<#eplus2> Sajnos a magyar szinkronban sokszor lefordítanak olyan dolgokat is, ami jobb volna, ha maradna angolul. (Például a Grand Theft Auto 3-at is lefordították Nagy Autólopás 3-nak!<#idiota>, amivel persze semmi baj nincs, mert ezt jelenti, csak hát hülyén hangzik így magyarul.) Szerintem eddig a sorozatban csak valós együttesek voltak, csak a szinkron miatt nem tudod még az eredeti nevüket. Ha nagyon érdekel a téma, akkor nézd meg eredeti hanggal azokat a részeket, ahol említik a zenekarokat.

Az egyik részben "öngyilkos kommandó"-t hallgatott.

Namost van egy német Suicide Commando nevû együttes, akik eléggé elborult zenét játszanak (ami persze jó), esetleg ezt fordították le magyarul.

köszi 😊
adok 3 linket az elsõ csak Abby-s zenék

http://www.numeriklab.com/
http://ncismusic.com/
http://www.geocities.com/tvnavylaw/ncis_music.html
hali!
nem tudja valaki, hogy milyen zenét hallgat Abby? vagy azok csak kitalált zenekarok? valaki segítsen... thx
1:Naná hogy messze van pláne hogy elméletileg(98 százalék)lesz hetedik évad is és mivel ez a sori karakterközponú tuti hogy húzzák még az agyunkat és addig meg megb*** az ideg hogy mi lesz.2:Legend???? nem tom bár érdekes szereplõk lesznek benne eddig.(bár az is igaz hogy eredetileg a Heartland-et írták 6x01-nek)
szerintem sejtjük, hogy miért kezdett el filmeket nézni 😄 de AZ még nagyon messze van! a kövi rész az 5x12 nagyon jó lesz, poénáradatra lehet számítani.
A spinoffra én is kíváncsi vagyok, hát én is csak remélem, hogy a Legend cím csak a bevezetõ epizódok címe lesz!
a spinoffra leszek most kíváncsi
az NCIS Legend mondjuk szerintem címnek elég gáz
Hûha emberek megint kihalt a fórum.Kíváncsi lennék ,hogy Miss Mossad miért kezdett el ennyire foglalkozni a filmekkel?Bár Én sejtem😊
Calver
hmmm... csak most tudtam meg h a Broken Bird c. részben (S06E13) "Mr. Pain" öreg és fiatal változatát apa és fia játszotta <#nyes> kifejezetten jópofa húzás a készítõktõl azt kell mondjam <#vigyor>

heló mindenki!ez a mikrofonos dolog nekem eszembe se jutott de azért vannak más okok is Pl:az angol rövidebben fejezi ki magát így magyarban gyorsabban kell beszélni,az ncis irodában is Tony-hoz Ziva ül legközelebb és köztük is van vagy 3 méter (nem beszélve Gibbs-rõl)a kórházban meg max 1 méter,plusz két különbözõ karakterhez különbözõ beszédstílus kell.
utóbbi
a stúdióban az arcába dugják a mikrofont, míg a szappan forgatáson csak a fejük fölé tartják
zvaragabor
De most szerinted DiNozzo hangjának eléréséhez változtat valamit a saját hangján, vagy pedig ez az õ originál hangja, csak a stúdiótechnika és stúdiómunkálatok miatt más?

Chaos Anno Domini

Calver
jaja, ezen annak idején én is le voltam akadva, kétségtelen h iszonyatosan jól csinálja, nagyon profin hozza DiNozzo-t.

zvaragabor
Nem tudom mit csinál a korház sorozatban, de DiNozzo-t nagyon jól szinkronizálja. Azért kérdeztem, mert ebben a gagyi magyar sorozatban teljesen más a hangja. Ha az életemen múlna, sem tudnék hasonlóságot felismerni a kettõ között.

Chaos Anno Domini

Calver
Damu Roland, a kurvapecér? az. meglepõ módon (vagy sem?) kifejezetten profin csinálja.

zvaragabor
DiNozzo magyar szinkronhangja az az illetõ, aki a tévékettõs korházsorozatban a rosszfiút játsza? Nem a bajszos alvilági figurára gondolok, hanem aki szerepelt a fõzõcskélõs csatamûsorban is.

Chaos Anno Domini

eddig ez a 6. évad nagyon jó, de még jobb lesz, fõleg az évad vége felé közelegve. Hát a 6x14-en én is többször majdnem leestem a székrõl, egy átlagos rész volt, de a Tony-McGees dolog jó volt nagyon, na meg Dr. Abby! :-D
Calver
halott topic újjáélesztés következik:
nem tudom ki hogy van vele, de én most fejeztem be 6x14-et és nemes egyszerûséggel fáj a fejem a röhögéstõl. <#nyes>

nekem + a HDTV x.vid LOL-os hoz feliratot

Calver
adjon valaki nekem egy NCIS 6x06 720p ripet rapidshare-en <#rinya>
ilyenkor nem szeretem Vodafone-os mobilnet torrent korlátozását.

http://videos.team-ncis.com/video_397_trailer_6x06_vost.html

ez a rész izgalmasnak igérkezik!
Anyám!Ez a tegnapi rész ez...kész.Liftes jeleneten én ennyit még nem röhögtem.Gibbs is jól kiosztotta csóri McGee-t.De azt nem tudom megfelyteni,hogy Tony hogy csinálja ,hogy az irodában még ingben és farmerban van,a hekyszínen meg már öltönyben.(és már az is gyûrött)
Na lejött végre a 6x03. Kicsit száraz, uncsi volt számomra, dehát Abby... jó volt, ahogy nyomozott a sütije után, és a szembesítés :-)))

Remélem a köv rész jobb lesz, a promó alapján jónak tûnik http://videos.team-ncis.com/video_382_trailer_6x04_vo.html
Már én is láttam,nem rossz.Tony egyre többet verekszik.De,mikor Gibbs
lekezelt Tony-val majd lefordultam a székrõl.7 év után csak eljutott idáig is.
Láttam! Imádom Tony-t, olyan édes volt, ahogy megörült Gibbséknek, amúgy az egész epizód jó volt, izgalmas, hajón is történtek a dolgok, nekem tetszett nagyon 😊
És a csapat újra a régi 😊
Calver
szívesen <#vigyor> még egy dolgot írj be gúgliba: FSX letöltõ. nagyban meg fogja könnyíteni a dolgodat <#vigyor3>

6x02 meg móka, bár közel sincsenek olyan kegyetlen jelenetek benne mint ami évadnyitóban volt Tonynak <#nyes>

Én most töltöm a 6x02-t,remélem tényleg jó.Calver-nek meg köszi a tippet,az életemet mentetted meg.Jó éjt mindenkinek!
Nyugi skacok, nem verseny 😛

Én majd csak holnap nézem szerintem, de már várom, végre a kedvencem DiNozzo sokat lesz benne 😊
Calver
grrrr, megelõztél. 22"-es monitor átka, fél év mire lejön a 720p rip... <#rinya>

Megnéztem végre a 6x02, és újból jó rész volt, gondolom nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy Tony végre lassacskán, de csatlakozott a csapathoz, viszont igen érdekel, hogy vajon Ziva mit/kit hagyott vajon Izraelben? Érdekes lesz asszem. Jövõ7en már végre a megszokott rész lesz, remélem tele DiNozzo-poénokkal <#vigyor3>
Igen, Tony-Mcgee(k)-Gibbs párbeszéd halálos volt 😛P

amúgy egyedül az zavart hogy Vance csak 4hónapra rá mondta meg Gibbsnek azt hogy a teamjében áruló van..én egybõl, a csapat szétrebbentése után közöltem volna

Abby sokszor idegesítõ, de most aranyos volt ahogy hiányolta a régi csapatot 😊
Igeeen, imádtam Tonyt, kár hogy keveset volt 😛

De örülök hogy összeáll a régi csapat és a következõ részben sok Tony lesz 😉
Calver
1. googleba beír: sorozatok ingyen
2. ??????
3. profit

de SG-n továbbra sincs warez.

Hát más nagyon nincs.Gondolom fizetni nem akarsz,meg azt se tudom,hogy warezon fent van-e.
Igen csak gondoltam hátha valaki tud valamit.Azért kössz!