NCIS (CBS)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudja valaki,hogy a TV2 hanyadik évad hanyadik részénél jár?

<#eljen> Jaja, így van 😊

REAL MADRID

Calver
valami akkor kimaradt nálad, tisztán emlékszem h elsõ évad végsõ képsora az, amikor a szöszi csajszi (svéd? norvég?) fekszik a boncasztalon Ari által kiosztott fejlövéssel, és Gibbs bámulja a hulláját - volt egy képsor abban a részben, amikor álmodott, és ugyanezt látta, csak a szöszi helyett Kate-el.

"The trees move. Do you not see it?"

dbz
Hát valamit nem értek. Most néztem meg az elsõ évadot és ott lett vége, hogy készül egy nagy elnökelrablásos akció, Kate el van rabolva stb... Aztán a 2. évad nyitó epizódjában meg már teljesen másról van szó, meg Kate már nagyban az irodában van. Ezt hogyan ???

7x06 zseniális rész volt. Franks és Tony párbeszédén szakadtam 😄

REAL MADRID

6x08
A TV2 hanyadik évadnál,epizódnál jár most?

ColonelGrant-nek van twitter v. weblapja, ahol lehet követni a fordítást? Hogy, most csinálja, nem csinálja, leadta vagy mi van?

REAL MADRID

nagyon jó premier volt, a kiszabadításnál lehetett volna néhány kinti jelenet is, de tetszett így is

Tony "well, how was your summer?" kérdése annyira Tony-s volt.
Várom már a 2. részt, jó kis beszélgetések lesznek
Calver

Calver
zseniális volt, az kétségtelen <#nyes> Michael Weatherly mindig is iszonyatosan jó volt Tony-ként, de amit most mûvelt az egyszerûen epikus.

"Well, how was your summer?"

a baj már csak az h így nehéz lesz dönteni legjobb részként Chained (2x10) és eközött <#vigyor2>

Zseniális lett az évadnyitó, egy másodpercig nem unatkoztam. A poénok is hatalmasak voltak 😄 10/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PÁH! 😄

REAL MADRID

Igen ez a kép tényleg kicsit gáz. De kit érdekel a sorozat biztos jó lesz.
Két dolgot hiányolok az NCIS-bõl: egy-egy autós üldözést és egy kicsit több tûzharcot. Oké tudom hogy ez nem egy Rambo vagy Cobra 11 de azért...
mindegy is a promóból ítélve az NCIS:LA kitölti ezeket a hiányokat tekintve hogy ez Inkább az akcióra koncentrál (meg a high-tech kütyükre). Azért ahogy Hanna kihajítja a muksót az ablakon az odavág.
Zseniális 😊 Már nagyon várom.

REAL MADRID

NCIS 7x01 promója : http://www.youtube.com/watch?v=hPoYH6bbrzQ
lehettek volna kicsit kreatívabbak is a készítõk ennél a poszternél
Topicot neki 😊

REAL MADRID

videóba is lehet égetni, de az kicsit bonyolult (meg felesleges is szerintem)
használj BSplayert, vagy valami hasonló lejátszót, azzal megnyithatod a feliratot hozzá
hosszupuskasub.com-on, feliratok.hu-n találsz feliratokat
Köszönöm szépen a segítséget. Nélkületek nemtudom mire mentem volna 😄 😄

Jah és ha letöltöm angolul akkor a magyar feliratot belelehet építeni a filmbe? 😄 😄 Mármint hogya film alatt mindig ottlegyen a felirat. Vagy csak 1 fájlba tzdom ézni mit mondanak magyarul?<#mf1><#buck><#vigyor2>
Nos Enkydu én is azt mondom amit nekem Calver:
Googleba ird be: sorozatok ingyen, az elsõ link amit kiad az a nyerõ (és ha rám hallgatsz hajnalban töltesz akkor nincs senki és nem kell várni a letöltõszálakra)
Kedves Enkydu NCIS részeket eredeti nyelven tudsz letölteni olyan oldalakról is, ahova nem kell meghívó, aztán keresel hozzá magyar feliratot, ennyi
Hahóó! Nagyon kihaltatok!! Miért nem írtok?? 😄 Azt kérdezném hogy nemlehet valahonnan NCIS filmeket letölteni?? Magyarul... Vagy magyar feliratta... És most mondom nem felirat kell hanem NCIS magyar felirattal <#mf1> A bithorlo torrenten van de oda nincs meghívóm <#pardon1><#falbav> Ha valki tud küldeni annak megköszönném Email címem : [email protected]
Van benne valami.
Egyébként sztem majd lehet az LA-nek új topik, mert õsztõl ha mindkét sorozatról itt beszélnénk eléggé kavarodás lenne 😄

REAL MADRID

az lehet, de a promo az új 😄
Hát sztem ebben semmi új nincs. 😄

REAL MADRID

egy új promo
Igen Vance feltûnik majd mind2 sorozatban, mondjuk ami logikus, mert ugye õ az NCIS igazgatója.
Egyértelmû, hogy Ziva visszajön, csak az nem, hogy milyen státuszban.
Úgy tervezik, hogy a 7. évadban egy új 30as férfi ügynök is szerepelni fog, lehetséges visszatérõ státuszban, nem állandó szereplõként, hát majd meglátjuk, nagyon várom az új évadot.
fura egy évad lesz az biztos. új emberek lesznek de Ziva bztos hogy visszajön (de teljesen új ember lesz:michael ausiello)ráadásul az NCIS:LA az NCIS után lesz kedden este. Vance meg az LA ben is ott lesz az elsõ 6 részben talán. Mához 69 nap. mindenki számolja vissza a napokat hátha úgy gyorsabb😊
Na 720p verziós képen látszik, hogy csak durván be van dagadva.

REAL MADRID

hát Vance egy sötét ló az biztos!
egyébként az új évad szeptember 22én kezdõdik, de mikor lesz már szeptember!
Jahh igen, az LA sorozat felvezetõ részei. Így elsõre nem nagyon jött be, de mindenképp kap pár részt tõlem. Macy és a technikus srác szerepe kissé idegesítõ volt. Kicsit szerintem erõltetett volt a high tech cuccok mutatása is.

LL Cool J, Chris O'Donnell jól játszották a szerepüket, Daniela Ruah (Kenji) azzal a vascsöves lámpatörõs mutatvánnyal belopta magát a szívembe 😄D

REAL MADRID

Na letudtam az eddigi összes rész. A s06 finálé nagyon jó volt. Utolsó másodpercek OMG 😊

Kíváncsi leszek mi lesz Ziva-val.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahogy néztem a bal szemét egy az egybe kitépték, és ha ez így van nem hiszem hogy visszatér a csapathoz. Bár a készítõk azt mondják vissza fog térni. Nekik legyen igazuk.

Ami még nem hagy nyugodni az Vance múltja, remélem köv. évadban kicsit több felvilágosítást kapunk 😛

REAL MADRID

Végre megvolt az évadzáró. brutális. úgy látszik Tony az egyik "bátor" ember aki meg meri kérdõjelezni David papa nevelését 😊 az utólsó 3 másodpercen 3 órát dolgozhattak a sminkesek. szép munka...a maga beteges módján
http://www.hosszupuskasub.com/index.php itt megtalálod a feliratot a 24.részhez
felirat lehetne már a 24. részhez 😞

én is bírom Nikki-t, remélem, hogy azért még fel fog tûnni

megvolt a 6. évad finélé is, WTF!!!!!!!!
hát várjuk a 7. évadot, de nagyon!
kár, hogy Nikki (a tisztaságmániás elemzõ) csak 3 részben szerepel, nekem szimpi volt
és poénforrásnak sem utolsó... 😊
eget értek. tényleg jó rész volt. még jó hogy az eljén a számot nem a szinkron énekelte. de Eli bácsinak megint gagyi szinkront adtak...bár még mindig jobb mint Vance-é. kicsi Lee meg jól adja az ártatlant.
Király volt a tegnapi rész.Jól indul az évad.Kiscsaj hogy kavarja már a szart.
nagyon durva volt.Tony-nak jó volt az a hûtõs mozdulata.Ziva "kicsit" zabos lesz rá az évadzáróban.viszont állítólag az évad végére cliffhanger-t kapunk szal megéri várni. de még mindíg nagyon nagyon sok az az egy hét.DE...Eli bácsi hogy fogadja majd?
Nagyon jó rész volt, és annyi kérdés merült fel bennem, szerintem nagyon jó évadzáró lesz ez így!
Calver
- Sure. Because riding a motorcycle looks cool and all...
- But no one messes with the man driving an elephant.

6x24 alapján iszonyat durva évadzáróra számíthatunk <#nyes>

Bizony jövõ7en jön is a 6. évad, hát én is remélem, hogy nem a magyar hang énekli majd a dalt az elején!

Szerintem napokon belül le fogod tudni tölteni bármelyik torrent oldalról, szóval ne aggódj, esetleg tudom ajánlani a hogyvolt.blog.hu-t, oda is felkerülnek a részek leírásai.
SOS!

Valamit megkevertem és a settopbox nem vette fel a mai NCIS-t. A Végitélet I. részét láttam, most felvételrõl akartam megnézni a II.-t, de nincs meg. Nem vette fel véletlenül valaki? Segítsetek, ha másképp nem, mondjátok el, mi lett a vége <#beka3>
Ez is megvolt.Jenny meghalt.jövõhéten már jön is a 6x01 Egy mindenkiért címmel (ez nekem is sok). DE ha képesek az elején a számot Ziva magyarhangjával elénekeltetni (mint Tonyéval a Sinatra számot)esküszöm agyvérzést kapok. R.I.P. Jenny
Heló!nem tom találtál-e már vagy kaptál-e már választ de elméletileg
Itt: http://jancsiweb.com/sfree/sorozat.php?id=98
találnod kell.oh és aki látta a 6x22-t:nagyon nagy rész (kivéve hogy a végét nem láttam),de csak nekem tûnt úgy hogy azt az érintõképernyõs monitort a Különvélemény-bõl vették?
Elsõ évadhoz tud vki magyar feliratot, két nagy magyar feliratos oldalon nem találtam.

REAL MADRID

nem konkrétan verekedésre gondoltam, igaz jókat beszólt neki Tony, egyetértek hogy a végén azért a fájós vállára oda pacsizhatott volna, én nagyon bírom ezt a Kortot, remélem, hogy még találkozunk vele