692
-
Monoton #652 s07e15 - Fornell visszatért. Az a szakáll :D -
LoGaN92 #651 most lett vége a TV2-n az NCIS:LA-nek és...szörnyűek a magyar hangok. komolyan, nevetségesek. de lehet hogy ráveszem magam hogy elkezdjem nézni -
Monoton #650 Magyar feliratra még várhatok ... :( -
#649 eheti rész is kegyetlen amúgy, megkockáztatnám h az eddigi legpörgősebb NCIS rész -
Monoton #648 Most néztem meg én is :D Hatalmas! -
#647 - Where's Ziva?
- Bringing the popcorn.
csak én kezdtem el ezen visítva röhögni? kurva jó rész volt
mondjuk NCIS: LA se volt gyenge, főleg a Callen féle elmélkedés
"Sam sees the glass as half full. I see it as half empty. That's why we make a good team. Kensi, on the other hand, just drinks right out of the bottle. Nate wonders why it has to be a glass, and Eric usually breaks the glass by putting his feet up on the table." -
LoGaN92 #646 hoppáááá!!!! most láttam egy ajánlót a TV"-n: NCIS: Los Angeles Hamarosan -
Nisba #645 6x11 volt most, címe: Csendes éj -
piamania #644 Uram atyám még a múltkor is ő kérdezte meg.Legalább vegye a fáradságot,hogy csak egy icipicit visszaolvas. -
Monoton #643 #636-#637 Számold ki! -
Deleter14 #642 Nem tudja valaki,hogy a TV2 hanyadik évad hanyadik részénél jár? -
Monoton #641 Jaja, így van :) -
#640 valami akkor kimaradt nálad, tisztán emlékszem h első évad végső képsora az, amikor a szöszi csajszi (svéd? norvég?) fekszik a boncasztalon Ari által kiosztott fejlövéssel, és Gibbs bámulja a hulláját - volt egy képsor abban a részben, amikor álmodott, és ugyanezt látta, csak a szöszi helyett Kate-el. -
#639 Hát valamit nem értek. Most néztem meg az első évadot és ott lett vége, hogy készül egy nagy elnökelrablásos akció, Kate el van rabolva stb... Aztán a 2. évad nyitó epizódjában meg már teljesen másról van szó, meg Kate már nagyban az irodában van. Ezt hogyan ??? -
Monoton #638 7x06 zseniális rész volt. Franks és Tony párbeszédén szakadtam :D -
LoGaN92 #637 6x08 -
Deleter14 #636 A TV2 hanyadik évadnál,epizódnál jár most? -
Monoton #635 ColonelGrant-nek van twitter v. weblapja, ahol lehet követni a fordítást? Hogy, most csinálja, nem csinálja, leadta vagy mi van? -
Nisba #634 nagyon jó premier volt, a kiszabadításnál lehetett volna néhány kinti jelenet is, de tetszett így is
Tony "well, how was your summer?" kérdése annyira Tony-s volt.
Várom már a 2. részt, jó kis beszélgetések lesznek -
#633 7x02 promó -
#632 zseniális volt, az kétségtelen Michael Weatherly mindig is iszonyatosan jó volt Tony-ként, de amit most művelt az egyszerűen epikus.
"Well, how was your summer?"
a baj már csak az h így nehéz lesz dönteni legjobb részként Chained (2x10) és eközött -
Monoton #631 Zseniális lett az évadnyitó, egy másodpercig nem unatkoztam. A poénok is hatalmasak voltak :D 10/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!PÁH! :D -
LoGaN92 #630 Igen ez a kép tényleg kicsit gáz. De kit érdekel a sorozat biztos jó lesz.
Két dolgot hiányolok az NCIS-ből: egy-egy autós üldözést és egy kicsit több tűzharcot. Oké tudom hogy ez nem egy Rambo vagy Cobra 11 de azért...
mindegy is a promóból ítélve az NCIS:LA kitölti ezeket a hiányokat tekintve hogy ez Inkább az akcióra koncentrál (meg a high-tech kütyükre). Azért ahogy Hanna kihajítja a muksót az ablakon az odavág. -
Monoton #629 Zseniális :) Már nagyon várom. -
Nisba #628 NCIS 7x01 promója : http://www.youtube.com/watch?v=hPoYH6bbrzQ
-
Nisba #627 lehettek volna kicsit kreatívabbak is a készítők ennél a poszternél -
Monoton #626 Topicot neki :) -
ldavid #625 -
ldavid #624 videóba is lehet égetni, de az kicsit bonyolult (meg felesleges is szerintem)
használj BSplayert, vagy valami hasonló lejátszót, azzal megnyithatod a feliratot hozzá
hosszupuskasub.com-on, feliratok.hu-n találsz feliratokat -
Enkydu #623 Köszönöm szépen a segítséget. Nélkületek nemtudom mire mentem volna :D :D
Jah és ha letöltöm angolul akkor a magyar feliratot belelehet építeni a filmbe? :D :D Mármint hogya film alatt mindig ottlegyen a felirat. Vagy csak 1 fájlba tzdom ézni mit mondanak magyarul? -
LoGaN92 #622 Nos Enkydu én is azt mondom amit nekem Calver:
Googleba ird be: sorozatok ingyen, az első link amit kiad az a nyerő (és ha rám hallgatsz hajnalban töltesz akkor nincs senki és nem kell várni a letöltőszálakra) -
Nisba #621 Kedves Enkydu NCIS részeket eredeti nyelven tudsz letölteni olyan oldalakról is, ahova nem kell meghívó, aztán keresel hozzá magyar feliratot, ennyi -
Enkydu #620 Hahóó! Nagyon kihaltatok!! Miért nem írtok?? :D Azt kérdezném hogy nemlehet valahonnan NCIS filmeket letölteni?? Magyarul... Vagy magyar feliratta... És most mondom nem felirat kell hanem NCIS magyar felirattal A bithorlo torrenten van de oda nincs meghívóm Ha valki tud küldeni annak megköszönném Email címem : [email protected] -
LoGaN92 #619 Van benne valami. -
Monoton #618 Egyébként sztem majd lehet az LA-nek új topik, mert ősztől ha mindkét sorozatról itt beszélnénk eléggé kavarodás lenne :D -
ldavid #617 az lehet, de a promo az új :D -
Monoton #616 Hát sztem ebben semmi új nincs. :D -
ldavid #615 egy új promo
-
Nisba #614 Igen Vance feltűnik majd mind2 sorozatban, mondjuk ami logikus, mert ugye ő az NCIS igazgatója.
Egyértelmű, hogy Ziva visszajön, csak az nem, hogy milyen státuszban.
Úgy tervezik, hogy a 7. évadban egy új 30as férfi ügynök is szerepelni fog, lehetséges visszatérő státuszban, nem állandó szereplőként, hát majd meglátjuk, nagyon várom az új évadot. -
LoGaN92 #613 fura egy évad lesz az biztos. új emberek lesznek de Ziva bztos hogy visszajön (de teljesen új ember lesz:michael ausiello)ráadásul az NCIS:LA az NCIS után lesz kedden este. Vance meg az LA ben is ott lesz az első 6 részben talán. Mához 69 nap. mindenki számolja vissza a napokat hátha úgy gyorsabb:)