NCIS (CBS)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NCIS
REAL MADRID
REAL MADRID
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"The trees move. Do you not see it?"
mintha sorozatjunkie-n azt írták volna.
ráadásul a mostani egy igen jó rész is emlékeim szerint.
PSN ID:misi2mezei
majd meglátod, de nyugodtan nézheted eredeti nyelven onnantól kezdve - a hangok nagyon hasonlóak (kiváló szinkronja van NCIS-nek, bár akadnak félrefordítások), szóval a váltás sem lenne nehéz.
PSN ID:misi2mezei
Az Ncis; és Ncis:LA - hoz mikor lesz felirat? vagy hol lehet utánna érdeklõdni? A hosszupuskasub; feliratok.huk nál még nincs. Valaki tud ebben segíteni?<#fejvakaras>#fejvakaras>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az NCIS:LA abból csak 1 évad van? Lessz-e folytatása?
Ja és köszönöm a választ "Nisba"-nak.
You cannot change your fate... ...No man can
REAL MADRID
REAL MADRID
Fornell szakálla sem volt mondjuk gyenge <#hehe>#hehe>
btw legújabb részben (7x19) hesszeltétek Gibbs óráját? <#hehe>#hehe>
A tegnapi részben amikor elõhúzták a pisztolyt, arra beadták azt a hangeffektet, ami a Counter Strike-ban is benne van, amikor elõveszed a másodlagos fegyvert.
Most valószínû, hogy a valóságban sincs akkora hangja, ha elõhúzol a zsebedbõl egy stukkert, de egy hangeffektet miért kell erre külön berakni ?
Mert ez így szerintem a hangulat rovására megy...
Mondjuk én a kezdetektõl fogva nem nézem jó szemmel, hogy a filmekben, sorozatokban eleve nem a saját hangjukon szólalnak meg a fegyverek.
egyébként jó ötlet, mindig meghozza a feszt, hogy most miért néznek igy:) nekem is tetszik :)
The Matrix has you...
Melyik évadtól kezdték? Esetleg egy konkrét részt tudsz mondani és hogy kb hol találom? Köszi!
Kimi - The King of Spa
REAL MADRID
Elõre elnézést kérek a fura kérdésért, de másképp nem megy...
Valamelyik hasonló sorozatban láttam egyszer azt az effektet, hogy az epizód elején egy fekete-fehér kép vetítette elõ, hogy késõbb mit fogunk látni. Nem tudom, lehet, hogy a CSI sorozat valamelyik sorozatában volt. Mindenesetre, aki meg tudná mondani, annak nagyon hálás lennék.<#wave>#wave>
Kimi - The King of Spa
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
- Bringing the popcorn.
csak én kezdtem el ezen visítva röhögni? kurva jó rész volt <#vigyor1>#vigyor1>
mondjuk NCIS: LA se volt gyenge, fõleg a Callen féle elmélkedés <#hehe>#hehe>
"Sam sees the glass as half full. I see it as half empty. That's why we make a good team. Kensi, on the other hand, just drinks right out of the bottle. Nate wonders why it has to be a glass, and Eric usually breaks the glass by putting his feet up on the table."
REAL MADRID