321
online f1 manager játék
-
dzso83 #120 csapatok... nem tudtok valami magyar csapatról, ahol hely is van? -
dzso83 #119 asszem első versenyemen egy ekkora baki után nem kockáztatok :)
köszi! -
#118 vagy kockáztatsz és két kiállásra 85/85 liter vagy biztosra mész és 3 kiállás 60/60/60 al (szerintem) -
dzso83 #117 80 liter -
#116 Ha szerencséd van talán kibírja az extra soft is a 2 kiállást ha nincs akkor 3.
mennyi benzint tankoltál a 2. kvalin? -
dzso83 #115 csak hogy ha már úgyis gyakran megy majd boxba, akkor a tankolást annyi üzemanyagra állítsam, ne cipeljen túl sokat fölöslegesen :) -
dzso83 #114 köszi, akkor már meg is van :)
amúgy elolvastam, csak ez a rész valahogy elkerülte a figyelmem... utána meg már késő volt...
Akkor most egy gyakorlatibb kérdés, hogy mentsem ami menthető, mivel nincs már lehetőségem kipróbálni...
egy extra soft kb hány kilométert bír? -
#113 Szia!
Én a helyedben rögtön a game rules elolvasásával kezdenék :D
egyébként pedig: "Ha elégedett vagy a beállításokkal (vagy az összes gyakorló körödet elhasználtad) válaszd az időmérő opciót. Figyelj a gumiválasztásra, mivel az egész hétvégén ezzel a keverékkel kell helytállnod." -
dzso83 #112 Szasztok!
Becsatlakoztam én is...
És rögtön kérdéssel kezdek... készülődtem a következő versenyre, és nem tudom miért, de csak extra soft és esőgumi közül enged választani a versenyre... van ötletetek, hogy mit és hol nem vettem észre? -
#111 hálistennek :D -
#110 ha nem jutottál fel a rookie csoportból akkor 30 millával kezded a köv szezont -
#109 köv szezonban ugye mindenki megint egy bizonyos alap pénzröl indul? mert én totál minuszba vagyok és van egy 99%-os alkatrészem igy semmit se tudok csinálni:( -
#108 2. lettem a szezon utolsó versenyén és 7. a bajnokságban -
#107 kiestem az utolsó előtti körben :( -
#106 THX -
#105 Két esetben mész ki a boxba ha elfogy a benya vagy a gumi, a versenybeállításoknál beállíthatod, hogy hány liter üzemanyaggal hagyod el a boxot. Kilóméterenként 0.6-1 liter közötti a kocsi fogyasztása de ez függ pályától pilótától és időjárástól is. -
#104 lenne egy kérdésem...a verseny alatti tankolás az hogy megy? szal ha beállítok 5 értéket akkor 5 ször fog kijönni? és ha keveset állítok akkor és már nem állítottam többet és ki kellene jönni akkor nem töltenek bele? -
#103 14.lettem -
#102 Kiestem az 55 . körben...:S -
#101 parázok...:D ez az lesz az elsö versenyem:D -
#100 ték -
#99 Az egy teszt ami leméri, hogy mennyit tudsz a szabályokról, ha helyesen kitöltöd pénzt kapsz érte -
#98 hy! Most kezdetm el ezt az egészet! Certification! Ez mit jelnt? mire jó? -
#97 én megin kiestem.... -
#96 10. lettem
Három oka lehet, hogy ennyire törik az autó pl: a pilótád agresszivitása túl magas vagy a versenybeállításoknál a rizikó értékek túl magasak vagy mindkettő, nekem pl minden 1 es igaz nem túl gyors de még egyszer sem törte össze az autót és az alkatrészek sem használódnak annyira -
#95 jupppi 5. helyröl kiestem mert letört az elsö légterelö.... -
#94 hm lehet azt néztem be...francba...
pedig be vna álltiva ha esik 2körön belül cseréljen akkor mért nem tette meg?
franc és ezért buktam el az egész versenyt:(((( -
#93 a "race setup & strategy" nál is beállítottad, hogy eső gumi legyen kezdésnél? (van egy olyan érzésem, hogy nem) -
#92 vki megsughatná h a pilota mért nem cserélt esö gumira és mért ment végig extra soft-al mikor a koridöket is esögumival mentem... -
#91 én máe kiestem......mint eddig mindig....... -
#90 én 19, de örülök, mert legalább nem estem ki(eddig) az elözö két versenyen meg 1kör után "start accident" miatt kiestem :S
jah és van 80% alkatrészem is ugyhogy rmeénykedem h a végéig kihuzom -
#89 na hogy megy a verseny? én 9. vagyok -
#88 15. lettem -
#87 kiestem megin....... -
#86 Na hogy álltok? én 17. vagyok, meglátszik hogy nem tudtam fejleszteni a kocsit -
#85 és hol is lehet megnézni h összesen mennyit fogyasztott?:)
én ugy számoltam ki h megnéztem egyes kiállás után emnnyit fogyott el és 276liter jött ki nem sok az egy picit? -
#84 én meghoszabbitattam a szerzödést az alap pilotával
remélem megéri vele foglalkozni v egyszerübb ujat venni?
a msotaninak az overall-ja 77pont :) -
#83 futam előtti nap fogja elfogadni, tehát most csütörtökön, ha többen is tettek ajánlatot akkor a legjobbat fogja -
#82 dikk nincs is pilótám..... :D
tettem ajánlatot, de nemtom hogy honnan tom ha elfogadják.... :D -
#81 kb 260 de ez az én pilótámra vonatkozik
nézd meg mennyi fogyott az előző versenyen és annál kb 10% al több