321
online f1 manager játék
  • dzso83
    csapatok... nem tudtok valami magyar csapatról, ahol hely is van?
  • dzso83
    asszem első versenyemen egy ekkora baki után nem kockáztatok :)

köszi!
  • HURRICAN
    vagy kockáztatsz és két kiállásra 85/85 liter vagy biztosra mész és 3 kiállás 60/60/60 al (szerintem)
  • dzso83
    80 liter
  • HURRICAN
    Ha szerencséd van talán kibírja az extra soft is a 2 kiállást ha nincs akkor 3.

mennyi benzint tankoltál a 2. kvalin?
  • dzso83
    csak hogy ha már úgyis gyakran megy majd boxba, akkor a tankolást annyi üzemanyagra állítsam, ne cipeljen túl sokat fölöslegesen :)
  • dzso83
    köszi, akkor már meg is van :)
    amúgy elolvastam, csak ez a rész valahogy elkerülte a figyelmem... utána meg már késő volt...

Akkor most egy gyakorlatibb kérdés, hogy mentsem ami menthető, mivel nincs már lehetőségem kipróbálni...

egy extra soft kb hány kilométert bír?
  • HURRICAN
    Szia!

Én a helyedben rögtön a game rules elolvasásával kezdenék :D

egyébként pedig: "Ha elégedett vagy a beállításokkal (vagy az összes gyakorló körödet elhasználtad) válaszd az időmérő opciót. Figyelj a gumiválasztásra, mivel az egész hétvégén ezzel a keverékkel kell helytállnod."
  • dzso83
    Szasztok!
    Becsatlakoztam én is...
    És rögtön kérdéssel kezdek... készülődtem a következő versenyre, és nem tudom miért, de csak extra soft és esőgumi közül enged választani a versenyre... van ötletetek, hogy mit és hol nem vettem észre?
  • Zomil
    hálistennek :D
  • HURRICAN
    ha nem jutottál fel a rookie csoportból akkor 30 millával kezded a köv szezont
  • Zomil
    köv szezonban ugye mindenki megint egy bizonyos alap pénzröl indul? mert én totál minuszba vagyok és van egy 99%-os alkatrészem igy semmit se tudok csinálni:(
  • HURRICAN
    2. lettem a szezon utolsó versenyén és 7. a bajnokságban
  • HURRICAN
    kiestem az utolsó előtti körben :(
  • rvn
    THX
  • HURRICAN
    Két esetben mész ki a boxba ha elfogy a benya vagy a gumi, a versenybeállításoknál beállíthatod, hogy hány liter üzemanyaggal hagyod el a boxot. Kilóméterenként 0.6-1 liter közötti a kocsi fogyasztása de ez függ pályától pilótától és időjárástól is.
  • rvn
    lenne egy kérdésem...a verseny alatti tankolás az hogy megy? szal ha beállítok 5 értéket akkor 5 ször fog kijönni? és ha keveset állítok akkor és már nem állítottam többet és ki kellene jönni akkor nem töltenek bele?
  • HURRICAN
    14.lettem
  • rvn
    Kiestem az 55 . körben...:S
  • rvn
    parázok...:D ez az lesz az elsö versenyem:D
  • HURRICAN
    ték
  • HURRICAN
    Az egy teszt ami leméri, hogy mennyit tudsz a szabályokról, ha helyesen kitöltöd pénzt kapsz érte
  • rvn
    hy! Most kezdetm el ezt az egészet! Certification! Ez mit jelnt? mire jó?
  • LasDen #97
    én megin kiestem....
  • HURRICAN
    10. lettem

Három oka lehet, hogy ennyire törik az autó pl: a pilótád agresszivitása túl magas vagy a versenybeállításoknál a rizikó értékek túl magasak vagy mindkettő, nekem pl minden 1 es igaz nem túl gyors de még egyszer sem törte össze az autót és az alkatrészek sem használódnak annyira
  • Zomil
    jupppi 5. helyröl kiestem mert letört az elsö légterelö....
  • Zomil
    hm lehet azt néztem be...francba...
    pedig be vna álltiva ha esik 2körön belül cseréljen akkor mért nem tette meg?
    franc és ezért buktam el az egész versenyt:((((
  • HURRICAN
    a "race setup & strategy" nál is beállítottad, hogy eső gumi legyen kezdésnél? (van egy olyan érzésem, hogy nem)
  • Zomil
    vki megsughatná h a pilota mért nem cserélt esö gumira és mért ment végig extra soft-al mikor a koridöket is esögumival mentem...
  • LasDen #91
    én máe kiestem......mint eddig mindig.......
  • Zomil
    én 19, de örülök, mert legalább nem estem ki(eddig) az elözö két versenyen meg 1kör után "start accident" miatt kiestem :S
    jah és van 80% alkatrészem is ugyhogy rmeénykedem h a végéig kihuzom
  • HURRICAN
    na hogy megy a verseny? én 9. vagyok
  • HURRICAN
    15. lettem
  • LasDen #87
    kiestem megin.......
  • HURRICAN
    Na hogy álltok? én 17. vagyok, meglátszik hogy nem tudtam fejleszteni a kocsit
  • Zomil
    és hol is lehet megnézni h összesen mennyit fogyasztott?:)
    én ugy számoltam ki h megnéztem egyes kiállás után emnnyit fogyott el és 276liter jött ki nem sok az egy picit?
  • Zomil
    én meghoszabbitattam a szerzödést az alap pilotával
    remélem megéri vele foglalkozni v egyszerübb ujat venni?
    a msotaninak az overall-ja 77pont :)
  • HURRICAN
    futam előtti nap fogja elfogadni, tehát most csütörtökön, ha többen is tettek ajánlatot akkor a legjobbat fogja
  • LasDen #82
    dikk nincs is pilótám..... :D
    tettem ajánlatot, de nemtom hogy honnan tom ha elfogadják.... :D
  • HURRICAN
    kb 260 de ez az én pilótámra vonatkozik
    nézd meg mennyi fogyott az előző versenyen és annál kb 10% al több