321
online f1 manager játék
  • HURRICAN
    az üzemanyagot ne körre számold hanem kilóméterre úgy sokkal pontosabb
    low fogyasztású pályán 0.74 l/km medium: 0.77 l/km high: 0.80 l/km de ez függ a pilótától is (nagy a pilóta súlya/agresszivitása többet fogyaszt) az időjárástól is (esőben kevesebbet fogyaszt) a taktikai menüben a rizikó beállítástól (ha nagyobb a rizikó többet fogyaszt)
  • Dikri
    Sziasztok!
    Most reggeltem a játékban, és lenne néhány kérdésem:

Pilotánál látom van egy halom tulajdonság, milyen pilotát érdemes keresgélni?
    Gondolom, az nem árt, ha kicsi a sulya,fiatal,tehetséges. De a többi nem tudom mennyire számit?
    Illetve az elején mire érdemes költeni, autot fejlesszek, vagy inkább másra?
  • Nuki
    én az előző pája alapján logikáztam, így tudás hiányában...

Suzukába 5 liter/kör-önként fogyott a benzin, 5,86km egy kör, és Medium üzemanyag evészet van/volt.

ahhoz képest a mostani pályán mondjuk nagyon magas benzinfogyasztás ("Fuel consumption: Very high") van 5,45 km egy kör, úgyhogy durván felfelé kerekítve 7liter/körrel számoltam, inkább legyen több minthogy kiállogatni kelljen mert az többb időpocsékolásnak tűnik... ^^
  • HURRICAN
    az előző szezonban nekem 240l kellett összesen de az esős futam volt most 260 körül számoltam
  • dzso83
    előző szezonban kínai pálya mennyi benyát evett kilométerenként?
  • HURRICAN
    50% vagy feljutok, vagy nem :DDDDDDD. Az előző szezonban majdnem megvolt csak a vége fele alig maradt pénzem és nem tudtam normálisan fejleszteni. Most jobban spórolok a pénzzel, de így meg nehezen jönnek a pontok szal a fene se tudja.
  • Nuki
    ja...
    fú jó kis név :D
    (mennyi esélyed van feljutni?)
  • HURRICAN
    Én benne vagyok egy csapatban 3 milla a belépő és szezon végén a csapat által gyűjtött pénz egyenlő részben eloszlik a csapattagok között.
    Lehet saját csapatot alapítani de csak amateur ligától fölfelé és 5 millába kerül.
    Ha feljutok csinálok egy "száguldó talicskák" nevű csapatot :DDDDDDD
  • Nuki
    Jelent valamit (a társaságon kívül) hogy egy teamben benne vagy-e vagy sem?
    Hogy álltok a kérdéskörhöz, benne vagytok-e már egy csapatban?
    Esetleg egy Magyar csapat létrehozása jó ötlet lenne?
  • Nuki
    köszi ^^
  • rvn
    A salary a fizetés mit vesrenyenként levonnak a fee az meg az átigazolási lóvé de abban nem vok biztos
  • rvn
    A salary a fizetés mit vesrenyenként levonnak a fee az meg az átigazolási lóvé de abban nem vok biztos
  • Nuki
    jöhet még egy kérdés? :P
    mi a külömbség, vagy mit jelent azt hogy "minimal fee" és "minimal salary" ?
    köszi ^^
  • HURRICAN
    így van ez az alap a többire meg majd rájössz a saját hibáidból :P
  • Nuki
    első taktika amit most így hallok: olcsó pilóta, és képeeségfejlesztés :)
  • HURRICAN
    Nembaj az mert 5 futam hátránnyal nem valószínü hogy feljutottál volna. Ez a szezon tapasztalatszerzésre jó meg arra, hogy szerezz egy olcsó pilótát és fejleszd a képességeit.
  • Nuki
    francba, nembaj. jó újreg módjára játszottam: szabályokat nem olvastam el, és elkezdtem eszetlenül költekezni (autóm minden darabját lvl 2-esre cseréltem egyből, loál...) úgyhogy ebből hamar csőd lesz :P
  • HURRICAN
    32
  • dzso83
    én 36-ban
  • Zomil
    én a 33-ban vok:P
  • Nuki
    sziasztok én most kezdtem :)
    Rookie 12-es csoport, rajtam kívül 3 magyar tartózkodik ott. Nincs véletlenül köztetek? :D
  • HURRICAN
    a gyakorlásnál belövöm a beállításokat és azzal megyek Q1,Q2 és versenyen
    csak akkor módosítom a beállítást ha egyik qvali száraz a másik meg vizes
  • dzso83
    beállításokat Q1, Q2 és verseny közt állítotok?
    Ha igen miket?
  • HURRICAN
    Megkérsz valakit hogy intézze a dolgokat vagy keresel egy netkávézót és megoldod te máshogy nem lehet szerintem.

grat a pontszerzéshez
  • Zomil
    most el kell mennem 2hétre nem lehet vhogy beállitani h ne haggyam a ki a versenyeket?:)
  • Zomil
    omg megszereztem életem elsö pontját 7. lettem:DDDD
  • dzso83
    hát sajnos nem jött túl jól össze az első... 61. körben kiestem... hanem egy 3. hely meglehetett volna :(
  • HURRICAN
    kezdődik...kezdőőőőődik...keezdődik
  • dzso83
    na meglett a certification :)
  • dzso83
    na nem baj... de legalább vagyunk :)
  • HURRICAN
    igen sajnos, kevesen vagyunk
  • dzso83
    amúgy ez a fórum mindig ilyen csendes?
  • dzso83
    értem... akkor azt egyelőre hanyagolom.
  • HURRICAN
    a teszten szerzett pontok javítják az autó erejét, gyorsulását és kezelhetőségét, de rookie-ban még nem érdemes vele foglakozni
  • dzso83
    aham, értem.

pl a beállítások kitapasztalására gondoltam.

apropó még felmerül valami... teszt... azt még nem látom át teljesen, hogy mik azok a pontok, de majdcsak kiderül :D
  • HURRICAN
    amateur ligától fölfelé lehet csapatot alapítani
  • HURRICAN
    Tanulni nem sokat kell, sokkal fontosabb az, hogy a pályák infóit tárold el hogy később vissza tudd nézni. Főként a beállításokat és a gumikopást.
  • dzso83
    apropó ezt nem értem... ha feljutsz akkor mi történik? hogy lesz hely?
  • dzso83
    oksa
    ez úgyis amolyan tanulószezon lesz nekem :)
    csak gondoltam úgy még lenne is kiktől tanulni :)
  • HURRICAN
    Jelenleg 3 magyar csapat van de mind fullos. Ha ebben a szezonban feljutok akkor a következőben jöhetsz az enyémbe :D