321
online f1 manager játék
-
#160 az üzemanyagot ne körre számold hanem kilóméterre úgy sokkal pontosabb
low fogyasztású pályán 0.74 l/km medium: 0.77 l/km high: 0.80 l/km de ez függ a pilótától is (nagy a pilóta súlya/agresszivitása többet fogyaszt) az időjárástól is (esőben kevesebbet fogyaszt) a taktikai menüben a rizikó beállítástól (ha nagyobb a rizikó többet fogyaszt) -
Dikri #159 Sziasztok!
Most reggeltem a játékban, és lenne néhány kérdésem:
Pilotánál látom van egy halom tulajdonság, milyen pilotát érdemes keresgélni?
Gondolom, az nem árt, ha kicsi a sulya,fiatal,tehetséges. De a többi nem tudom mennyire számit?
Illetve az elején mire érdemes költeni, autot fejlesszek, vagy inkább másra? -
Nuki #158 én az előző pája alapján logikáztam, így tudás hiányában...
Suzukába 5 liter/kör-önként fogyott a benzin, 5,86km egy kör, és Medium üzemanyag evészet van/volt.
ahhoz képest a mostani pályán mondjuk nagyon magas benzinfogyasztás ("Fuel consumption: Very high") van 5,45 km egy kör, úgyhogy durván felfelé kerekítve 7liter/körrel számoltam, inkább legyen több minthogy kiállogatni kelljen mert az többb időpocsékolásnak tűnik... ^^ -
#157 az előző szezonban nekem 240l kellett összesen de az esős futam volt most 260 körül számoltam -
dzso83 #156 előző szezonban kínai pálya mennyi benyát evett kilométerenként? -
#155 50% vagy feljutok, vagy nem :DDDDDDD. Az előző szezonban majdnem megvolt csak a vége fele alig maradt pénzem és nem tudtam normálisan fejleszteni. Most jobban spórolok a pénzzel, de így meg nehezen jönnek a pontok szal a fene se tudja. -
Nuki #154 ja...
fú jó kis név :D
(mennyi esélyed van feljutni?) -
#153 Én benne vagyok egy csapatban 3 milla a belépő és szezon végén a csapat által gyűjtött pénz egyenlő részben eloszlik a csapattagok között.
Lehet saját csapatot alapítani de csak amateur ligától fölfelé és 5 millába kerül.
Ha feljutok csinálok egy "száguldó talicskák" nevű csapatot :DDDDDDD -
Nuki #152 Jelent valamit (a társaságon kívül) hogy egy teamben benne vagy-e vagy sem?
Hogy álltok a kérdéskörhöz, benne vagytok-e már egy csapatban?
Esetleg egy Magyar csapat létrehozása jó ötlet lenne? -
Nuki #151 köszi ^^ -
#150 A salary a fizetés mit vesrenyenként levonnak a fee az meg az átigazolási lóvé de abban nem vok biztos -
#149 A salary a fizetés mit vesrenyenként levonnak a fee az meg az átigazolási lóvé de abban nem vok biztos -
Nuki #148 jöhet még egy kérdés? :P
mi a külömbség, vagy mit jelent azt hogy "minimal fee" és "minimal salary" ?
köszi ^^ -
#147 így van ez az alap a többire meg majd rájössz a saját hibáidból :P -
Nuki #146 első taktika amit most így hallok: olcsó pilóta, és képeeségfejlesztés :) -
#145 Nembaj az mert 5 futam hátránnyal nem valószínü hogy feljutottál volna. Ez a szezon tapasztalatszerzésre jó meg arra, hogy szerezz egy olcsó pilótát és fejleszd a képességeit. -
Nuki #144 francba, nembaj. jó újreg módjára játszottam: szabályokat nem olvastam el, és elkezdtem eszetlenül költekezni (autóm minden darabját lvl 2-esre cseréltem egyből, loál...) úgyhogy ebből hamar csőd lesz :P -
#143 32 -
dzso83 #142 én 36-ban -
#141 én a 33-ban vok:P -
Nuki #140 sziasztok én most kezdtem :)
Rookie 12-es csoport, rajtam kívül 3 magyar tartózkodik ott. Nincs véletlenül köztetek? :D -
#139 a gyakorlásnál belövöm a beállításokat és azzal megyek Q1,Q2 és versenyen
csak akkor módosítom a beállítást ha egyik qvali száraz a másik meg vizes -
dzso83 #138 beállításokat Q1, Q2 és verseny közt állítotok?
Ha igen miket? -
#137 Megkérsz valakit hogy intézze a dolgokat vagy keresel egy netkávézót és megoldod te máshogy nem lehet szerintem.
grat a pontszerzéshez -
#136 most el kell mennem 2hétre nem lehet vhogy beállitani h ne haggyam a ki a versenyeket?:) -
#135 omg megszereztem életem elsö pontját 7. lettem:DDDD -
dzso83 #134 hát sajnos nem jött túl jól össze az első... 61. körben kiestem... hanem egy 3. hely meglehetett volna :( -
#133 kezdődik...kezdőőőőődik...keezdődik -
dzso83 #132 na meglett a certification :) -
dzso83 #131 na nem baj... de legalább vagyunk :) -
#130 igen sajnos, kevesen vagyunk -
dzso83 #129 amúgy ez a fórum mindig ilyen csendes? -
dzso83 #128 értem... akkor azt egyelőre hanyagolom. -
#127 a teszten szerzett pontok javítják az autó erejét, gyorsulását és kezelhetőségét, de rookie-ban még nem érdemes vele foglakozni -
dzso83 #126 aham, értem.
pl a beállítások kitapasztalására gondoltam.
apropó még felmerül valami... teszt... azt még nem látom át teljesen, hogy mik azok a pontok, de majdcsak kiderül :D -
#125 amateur ligától fölfelé lehet csapatot alapítani -
#124 Tanulni nem sokat kell, sokkal fontosabb az, hogy a pályák infóit tárold el hogy később vissza tudd nézni. Főként a beállításokat és a gumikopást. -
dzso83 #123 apropó ezt nem értem... ha feljutsz akkor mi történik? hogy lesz hely? -
dzso83 #122 oksa
ez úgyis amolyan tanulószezon lesz nekem :)
csak gondoltam úgy még lenne is kiktől tanulni :) -
#121 Jelenleg 3 magyar csapat van de mind fullos. Ha ebben a szezonban feljutok akkor a következőben jöhetsz az enyémbe :D