321
online f1 manager játék
  • Zomil
    mennyi benzin kell kb a mostani versenyre?
  • Zomil
    hát bazmeg ezt nem hiszem el, mit ir miért állt ki feleslegesen a box-ba??
    hát mert kényelmetlen volt a pilotának a sisak.... hát ez a lol
  • Zomil
    nah 12. lettem kemény volt:D 8-an kiestek lol
    sajna a kocsim már füstölög :D
  • HURRICAN
    a pilótádnak mennyi az agresszivitása? mert szerintem az a baj hogy túl agresszív és hamar szétvágja a kocsit
  • LasDen #76
    f*szom megin kiestem..... :(
  • HURRICAN
    de végig fog csak többször fog kiállni tankolni
  • Zomil
    hát akkor valszeg nem is fogsz végigmenni a versenyen mert kb 240 liter kéne hozzá :D
  • ColdFire
    lol 8rol 28 :DDDD
    rosszul állítottam be a Pit-eket, mindig 10 litert tankoltam :DDD
    omfg, most nagyon szar lesz ez igy :\
  • HURRICAN
    5. ről 10. :(
  • ColdFire
    16. helyrol most 9edik :)))
  • HURRICAN
    a főoldalon lenn van egy olyan hogy season calendar ott meg tudod nézni a futamok adatlapját minden info rajta van ami kell
  • Zomil
    még annyi h hány kört is kell megtenni?
  • HURRICAN
    nos...a 2. időmérőn be kell állítani az üzemanyagszintet ami egybem a verseny kezdő üzemanyag szintje is tehát ha kevés benzint tankolsz q2 re akkor a versenyen hamar ki kell állnod mert elfogyik a benya ez nálad kb 4.-5. körben lesz magyarul már a q2-n elbaxtad az egész versenyedet

a másik dolog meg a bemzint nem körre kell mérni hanem km re
    medium fogyasztású pályán 1 km-t kb 0.85l benzinnel tudsz megtenni de ez lehet több is kevesebb is a pilóta és az időjárás függvényében
  • Zomil
    260? ezt hogy lehet kiszámolni?:D én kb 240-re tippeltem mert 10lityóval 2kört ment és összesesen 4x kört kell menni nem?
  • LasDen #66
    én 1.28 vmennyit mntem.....de az is hozzátartozik, hogy 120 literrel vágok neki a futamnak :D
  • HURRICAN
    azzal max 4-5 kört tudsz menni, összesen kb 260 literre lesz szükség a következő futamon de ez függ a pilótától is

amennyire csak lehet tartalékold a pénzt persze lehet fejleszteni is de csak ésszel :D
  • ColdFire
    ja mar latom...
    nekem 1:23.990s
  • Zomil
    egyébként az gáz ha a pénzem minuszba van? mert akkor én inkább feltolom az autot, de most csak ugy költök h mindig maradjon böven
  • Zomil
    csak 10 literrel mentem :D hátha bejön :P

én rookie 33-ban
  • ColdFire
    lol...
    nekem 2:47:))
    ti hol vagytok?
    itt az elsonek van 2:44e
  • HURRICAN
    csak szólok hogy az 1:24 nem túl jó idő nekem 1:22.856 de sztem a pilótám hibázott a qvalin mert gyakorlásnál ugyanezzel a beállítással 1:21 eket mentem.

egyébként mennyi benyát tankoltál mert a 2. időmérőn jobb az időd mint az elsőn?
  • Zomil
    ez de köcsögség eddig elsö voltam a 10böl idömérön erre jön egy amatör-böl lebukott szemét aki 1:19-et megy én meg 1:24-el csak nézek :((((
  • Varenga
    Sziasztok!

Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tőle.
    Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)

ON
  • ColdFire
    elfelejtettem :DD
  • HURRICAN
    miért nem?
  • ColdFire
    nem indultam :@
  • LasDen #54
    nálam rajt-cél győzelem született.... :D
    21. helyről estem ki.....
  • HURRICAN
    4. lettem
  • LasDen #52
    hajrá...
  • HURRICAN
    én 5. vagyok jelenleg de 1 ember még ki fog állni és akkor 4 leszek
    csak az a baj hogy kezd lehülni a hőmérséklet es egyre rosszabb köröket megyek
  • LasDen #50
    kiestem........azé jó lett volna legalább beérni... :D
  • HURRICAN
    állítólag szar a szerverük dehát ki tudja lehet csak egy trükk hogy több támogató legyen
  • LasDen #48
    most jól mennek a dolgok....a 21. helyre feljöttem és ha minden jól menne akár a 18. helyet is elérhetném....
  • LasDen #47
    a támogatós dolgot értem, de mért kell az oldalnak leállnia???
  • HURRICAN
    lehet pénzzel támogatni az oldalt, aki támogató annak veseny közben nincsenek oldalleállások és még pár segítség a játékhoz pl: grafikonok előző futamok beállításait meg tudja nézni stb.
  • LasDen #45
    ezt most nem értem....

amúgy sikerült az utlsó előtti 23. helyre feljönnöm....
  • HURRICAN
    mindenkinek kivéve aki támogató (a pénz itt is közbeszól)
  • LasDen #43
    csak nekem halt meg az oldal???
  • HURRICAN
    hibázott a pilóta
  • Zomil
    rossz a kocsi kezelhetösége