Grand Prix Racing Online

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HURRICAN
jobb felsõ sarokban van a "click here to follow the race live" oda kattintva kiválaszthatod melyik csoport futamát akarod nézni

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

HURRICAN
nem :)

ColdFire
te vagy F Szasz? :)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
Offices are currently closed!

To save some server resources and avoid overloading the server all offices will be closed after the qualification deadline (18:30 CET), during race calculation and during the live race.

However while you are waiting for the race you can still login on the right and submit your bets on the outcome of the Elite race in the Elite Betting Game.

Since the forum is also closed during the live race, we recommend you to visit our chat room and discuss the race progress with fellow managers. You can also join the chat room by using an IRC client (mIRC for example). To join the chat room with an IRC client connect to the server irc.dalnet.com and join the channel #gpro.

emi?

HURRICAN
mindjárt kezdõdik a futam és a 3. helyrõl indulok

HURRICAN
igen van, és ha még 2 óráig nem fut valaki gyorsabb kört akkor pole pozicióból fogok indulni :D

egyébként a várólistán az elsõ 87 játékos kap helyet a mai futam után

V43 1105
Én itt azt olvasom, hogy mindig a következõ versenyen üresednek meg helyek!

Tehát, elvileg, Pénteken már játszhatok :D Neked van csapatod? :)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HURRICAN
Nézd meg a waiting list-et, felül írja, hogy hány játékos kap szabad helyet valameik csoportban a következõ futam után. Ahogy nézem a magyarok csak 1 hét mulva kb.

V43 1105
Nem akarnak beosztani egy csapathoz sem, meddig várjak még ?! :(

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HUNtalicska93
ezeket beállíthatod az f1cl-ben,vagy az rFactor-ban :D

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

HURRICAN
valóban az, ha megnézed a hosszú címet akkor ott van <#wink>

Nekem az tetszik benne, hogy széles a beállítási spektrum pl. a szárnybeállítást, motort, váltót stb. 0-999 ig lehet állítani.

Bucser
De ahogy nézem ez inkább menedzser játék, mint szimulátor:)
Jónak tûnik csak az ilyenekhez nekem nem sok türelmem van mostanában:(

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

aha akor várnom kel ooooooooooooooooo<#rinya><#rinya>

LasDen
reg és megerõsítés után várólisátra kerülsz és majd kapcs csapatot 2-3 nap múlva...v korábban...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

figyu már ha regisztráltam már magam akor hogy kel versenyezni vagy valami ijesmit csinálni????

LasDen
nem tûnik rossznak én regisztráltam :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

HURRICAN

hol lhet egyántalán jelentkezni???

HURRICAN
gpro
bõvebben a játékról itt

április 24. én lesz a 4. szezon elsõ futama, jelenleg kb 50 magyar játékos van.

← ElőzőOldal 7 / 7