321
online f1 manager játék
-
#80 mennyi benzin kell kb a mostani versenyre? -
#79 hát bazmeg ezt nem hiszem el, mit ir miért állt ki feleslegesen a box-ba??
hát mert kényelmetlen volt a pilotának a sisak.... hát ez a lol -
#78 nah 12. lettem kemény volt:D 8-an kiestek lol
sajna a kocsim már füstölög :D -
#77 a pilótádnak mennyi az agresszivitása? mert szerintem az a baj hogy túl agresszív és hamar szétvágja a kocsit -
#76 f*szom megin kiestem..... :( -
#75 de végig fog csak többször fog kiállni tankolni -
#74 hát akkor valszeg nem is fogsz végigmenni a versenyen mert kb 240 liter kéne hozzá :D -
#73 lol 8rol 28 :DDDD
rosszul állítottam be a Pit-eket, mindig 10 litert tankoltam :DDD
omfg, most nagyon szar lesz ez igy :\ -
#72 5. ről 10. :( -
#71 16. helyrol most 9edik :))) -
#70 a főoldalon lenn van egy olyan hogy season calendar ott meg tudod nézni a futamok adatlapját minden info rajta van ami kell -
#69 még annyi h hány kört is kell megtenni? -
#68 nos...a 2. időmérőn be kell állítani az üzemanyagszintet ami egybem a verseny kezdő üzemanyag szintje is tehát ha kevés benzint tankolsz q2 re akkor a versenyen hamar ki kell állnod mert elfogyik a benya ez nálad kb 4.-5. körben lesz magyarul már a q2-n elbaxtad az egész versenyedet
a másik dolog meg a bemzint nem körre kell mérni hanem km re
medium fogyasztású pályán 1 km-t kb 0.85l benzinnel tudsz megtenni de ez lehet több is kevesebb is a pilóta és az időjárás függvényében -
#67 260? ezt hogy lehet kiszámolni?:D én kb 240-re tippeltem mert 10lityóval 2kört ment és összesesen 4x kört kell menni nem? -
#66 én 1.28 vmennyit mntem.....de az is hozzátartozik, hogy 120 literrel vágok neki a futamnak :D -
#65 azzal max 4-5 kört tudsz menni, összesen kb 260 literre lesz szükség a következő futamon de ez függ a pilótától is
amennyire csak lehet tartalékold a pénzt persze lehet fejleszteni is de csak ésszel :D -
#64 ja mar latom...
nekem 1:23.990s -
#63 egyébként az gáz ha a pénzem minuszba van? mert akkor én inkább feltolom az autot, de most csak ugy költök h mindig maradjon böven -
#62 csak 10 literrel mentem :D hátha bejön :P
én rookie 33-ban -
#61 lol...
nekem 2:47:))
ti hol vagytok?
itt az elsonek van 2:44e -
#60 csak szólok hogy az 1:24 nem túl jó idő nekem 1:22.856 de sztem a pilótám hibázott a qvalin mert gyakorlásnál ugyanezzel a beállítással 1:21 eket mentem.
egyébként mennyi benyát tankoltál mert a 2. időmérőn jobb az időd mint az elsőn? -
#59 ez de köcsögség eddig elsö voltam a 10böl idömérön erre jön egy amatör-böl lebukott szemét aki 1:19-et megy én meg 1:24-el csak nézek :(((( -
#58 Sziasztok!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tőle.
Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)
ON -
#57 elfelejtettem :DD -
#56 miért nem? -
#55 nem indultam :@ -
#54 nálam rajt-cél győzelem született.... :D
21. helyről estem ki..... -
#53 4. lettem -
#52 hajrá... -
#51 én 5. vagyok jelenleg de 1 ember még ki fog állni és akkor 4 leszek
csak az a baj hogy kezd lehülni a hőmérséklet es egyre rosszabb köröket megyek -
#50 kiestem........azé jó lett volna legalább beérni... :D -
#49 állítólag szar a szerverük dehát ki tudja lehet csak egy trükk hogy több támogató legyen -
#48 most jól mennek a dolgok....a 21. helyre feljöttem és ha minden jól menne akár a 18. helyet is elérhetném.... -
#47 a támogatós dolgot értem, de mért kell az oldalnak leállnia??? -
#46 lehet pénzzel támogatni az oldalt, aki támogató annak veseny közben nincsenek oldalleállások és még pár segítség a játékhoz pl: grafikonok előző futamok beállításait meg tudja nézni stb. -
#45 ezt most nem értem....
amúgy sikerült az utlsó előtti 23. helyre feljönnöm.... -
#44 mindenkinek kivéve aki támogató (a pénz itt is közbeszól) -
#43 csak nekem halt meg az oldal??? -
#42 hibázott a pilóta -
#41 rossz a kocsi kezelhetösége