Grand Prix Racing Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor az enyém a 66 kilójával elég szolíd... nálam nem nehezebb pedig én csak 19 éves vagyok, õ meg 33.... ej de jól tartja magát 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

99 már... de 110rõl indult 😄

hány kilós az emberetek? mert nekem 264 l benzin, 53 kör 0,85 l benzin jött ki egy km-re... ahogy így nézem, medium páján az kicsit sok így hozzátok képest...

nekem utolsó 2 pályán, ami ugy-e medium, 0,773-0,776 környékén fogyasztott... ennyit tesz az a dagi pilóta... a very highon kb 0,84 körül számolhatok ugyanolyan riskbeállításokkal?

de pl Magny Coursban, ami szintén medium, 0,8-at evett :S igaz ott még alacsonyabb szintû volt a motor...

mióta nincs fadarab amibe véshetek azóta papírt használok 😄
(ifi-csapathoz is papírt használtam ht-ben)

HURRICAN
az se rossz, kõtáblába vésést próbáltad már? 😛

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

papírozok ^^

HURRICAN
kb igen, de tegyél bele többet és számold ki a te pilótáddal mennyi a fogyasztás a külömbözõ pályákon, érdemes txt fájlokban eltárolni az adatokat vagy print screen-elni a last race analysist

htx htx ^^
(és very high? 0,83 ?)

HURRICAN
A legfontosabb az, hogy olcsó legyen aztán a talent és az experience mert ezeket nem lehet edzéssel fejleszteni ezért ez legyen magas a többi lehet alacsonyabb is azokat lehet edzeni, aztán concentration és a technical insight a többi szvsz nem annyira fontos.

HURRICAN
az üzemanyagot ne körre számold hanem kilóméterre úgy sokkal pontosabb
low fogyasztású pályán 0.74 l/km medium: 0.77 l/km high: 0.80 l/km de ez függ a pilótától is (nagy a pilóta súlya/agresszivitása többet fogyaszt) az idõjárástól is (esõben kevesebbet fogyaszt) a taktikai menüben a rizikó beállítástól (ha nagyobb a rizikó többet fogyaszt)

Sziasztok!
Most reggeltem a játékban, és lenne néhány kérdésem:

Pilotánál látom van egy halom tulajdonság, milyen pilotát érdemes keresgélni?
Gondolom, az nem árt, ha kicsi a sulya,fiatal,tehetséges. De a többi nem tudom mennyire számit?
Illetve az elején mire érdemes költeni, autot fejlesszek, vagy inkább másra?
én az elõzõ pája alapján logikáztam, így tudás hiányában...

Suzukába 5 liter/kör-önként fogyott a benzin, 5,86km egy kör, és Medium üzemanyag evészet van/volt.

ahhoz képest a mostani pályán mondjuk nagyon magas benzinfogyasztás ("Fuel consumption: Very high") van 5,45 km egy kör, úgyhogy durván felfelé kerekítve 7liter/körrel számoltam, inkább legyen több minthogy kiállogatni kelljen mert az többb idõpocsékolásnak tûnik... ^^

HURRICAN
az elõzõ szezonban nekem 240l kellett összesen de az esõs futam volt most 260 körül számoltam

elõzõ szezonban kínai pálya mennyi benyát evett kilométerenként?

HURRICAN
50% vagy feljutok, vagy nem 😄DDDDDD. Az elõzõ szezonban majdnem megvolt csak a vége fele alig maradt pénzem és nem tudtam normálisan fejleszteni. Most jobban spórolok a pénzzel, de így meg nehezen jönnek a pontok szal a fene se tudja.

ja...
fú jó kis név 😄
(mennyi esélyed van feljutni?)

HURRICAN
Én benne vagyok egy csapatban 3 milla a belépõ és szezon végén a csapat által gyûjtött pénz egyenlõ részben eloszlik a csapattagok között.
Lehet saját csapatot alapítani de csak amateur ligától fölfelé és 5 millába kerül.
Ha feljutok csinálok egy "száguldó talicskák" nevû csapatot 😄DDDDDD

Jelent valamit (a társaságon kívül) hogy egy teamben benne vagy-e vagy sem?
Hogy álltok a kérdéskörhöz, benne vagytok-e már egy csapatban?
Esetleg egy Magyar csapat létrehozása jó ötlet lenne?

köszi ^^

rvn
A salary a fizetés mit vesrenyenként levonnak a fee az meg az átigazolási lóvé de abban nem vok biztos

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
A salary a fizetés mit vesrenyenként levonnak a fee az meg az átigazolási lóvé de abban nem vok biztos

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

jöhet még egy kérdés? 😛
mi a külömbség, vagy mit jelent azt hogy "minimal fee" és "minimal salary" ?
köszi ^^

HURRICAN
így van ez az alap a többire meg majd rájössz a saját hibáidból 😛

elsõ taktika amit most így hallok: olcsó pilóta, és képeeségfejlesztés 😊

HURRICAN
Nembaj az mert 5 futam hátránnyal nem valószínü hogy feljutottál volna. Ez a szezon tapasztalatszerzésre jó meg arra, hogy szerezz egy olcsó pilótát és fejleszd a képességeit.

francba, nembaj. jó újreg módjára játszottam: szabályokat nem olvastam el, és elkezdtem eszetlenül költekezni (autóm minden darabját lvl 2-esre cseréltem egybõl, loál...) úgyhogy ebbõl hamar csõd lesz 😛

HURRICAN
32

én 36-ban

Zomil
én a 33-ban vok😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

sziasztok én most kezdtem 😊
Rookie 12-es csoport, rajtam kívül 3 magyar tartózkodik ott. Nincs véletlenül köztetek? 😄

HURRICAN
a gyakorlásnál belövöm a beállításokat és azzal megyek Q1,Q2 és versenyen
csak akkor módosítom a beállítást ha egyik qvali száraz a másik meg vizes

beállításokat Q1, Q2 és verseny közt állítotok?
Ha igen miket?

HURRICAN
Megkérsz valakit hogy intézze a dolgokat vagy keresel egy netkávézót és megoldod te máshogy nem lehet szerintem.

grat a pontszerzéshez

Zomil
most el kell mennem 2hétre nem lehet vhogy beállitani h ne haggyam a ki a versenyeket?😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
omg megszereztem életem elsö pontját 7. lettem😄DDD

hát sajnos nem jött túl jól össze az elsõ... 61. körben kiestem... hanem egy 3. hely meglehetett volna 😞

HURRICAN
kezdõdik...kezdõõõõõdik...keezdõdik

na meglett a certification 😊

na nem baj... de legalább vagyunk 😊

HURRICAN
igen sajnos, kevesen vagyunk

amúgy ez a fórum mindig ilyen csendes?

értem... akkor azt egyelõre hanyagolom.

HURRICAN
a teszten szerzett pontok javítják az autó erejét, gyorsulását és kezelhetõségét, de rookie-ban még nem érdemes vele foglakozni

aham, értem.

pl a beállítások kitapasztalására gondoltam.

apropó még felmerül valami... teszt... azt még nem látom át teljesen, hogy mik azok a pontok, de majdcsak kiderül 😄

HURRICAN
amateur ligától fölfelé lehet csapatot alapítani

HURRICAN
Tanulni nem sokat kell, sokkal fontosabb az, hogy a pályák infóit tárold el hogy késõbb vissza tudd nézni. Fõként a beállításokat és a gumikopást.

apropó ezt nem értem... ha feljutsz akkor mi történik? hogy lesz hely?

oksa
ez úgyis amolyan tanulószezon lesz nekem 😊
csak gondoltam úgy még lenne is kiktõl tanulni 😊

HURRICAN
Jelenleg 3 magyar csapat van de mind fullos. Ha ebben a szezonban feljutok akkor a következõben jöhetsz az enyémbe 😄