321
online f1 manager játék
  • Nuki
    oh köszi! :)

hinnye, szép, level öt...
  • HURRICAN
    A stratégia beállításnál a risk et vedd alacsonyabbra és nem fog annyira kopni az alkatrész meg ha lehetőséged van akkor alacsony agresszivitású pilótát szerződtess!

ha meg van pénzed akkor fejleszd a kocsit -nekem már van LVL5 ös alkatrészem is
  • Nuki
    én ezentúl úgy cserélgetem majd mint a kisangyal mivelhogy:
    előző versenytapasztalatom azt mutatja, hogy a legdurvább kopást a:
    LVL1 gearbox -> 47% sérülés
    LVL1 suspension -> 48% sérülést szenvedett el 1 verseny alatt, amit végig SE mentem :P
    szóval vagy állandóan inkább LVL2-n kéne tartanom a cuccot, vagy minden 3. versenyen cserélni...
    /én még csak most tanulom az ilyeneket/ :)
  • dzso83
    én simán elengedem... állítólag vannak akik már 60 fölött cserélnek fenti csoportokban... de egyelőre annyira jól nem jövedelmez a rookie :)
  • Nuki
    jó, csak mert nekem ez a második versenyem, ahol egy alkatrész kb. 35%-ot kopott, szóval azt hittem csak én vagyok ilyen láma, hogy elengedem 65% fölé a 'kopását' egy alkatrésznek...
  • dzso83
    amikor már nem bírná ki a következő versenyt... eléggé változó, van ami átlag 10et kopik s van ami 30at... szóval ennek függvényében.
  • Nuki
    gondolom ez pilótafüggő...

ti hány százaléknál szoktatok alkatrészt cserélni?
  • dzso83
    262 km és esős pálya... szóval kb 0,63-0,64 l/km... az kb 160 körül van... de 170 alatt... hol számoltam el?
  • HURRICAN
    Én 220 at számoltam, szerintem a 170 kevés
  • Nuki
    nekem 213 jött ki... :) mivel eső várható ezért megkockáztatom a két kiállást (nekem a két kiállás még megkockáztatás számba megy ;) 73-70-70...
  • dzso83
    az jött ki, hogy max 170 liter elég a kövi versenyre... elszámoltam valamit, mert túl alacsonynak tűnik? :)
  • Nuki
    sry a fellángolásért, de most meg működik... nem értem... :o
  • Nuki
    nem tudok fejleszteni!!!4 10millióm van, és még 8-9 millióért sem tudok fejleszteni :| pedig a fizetések még ki is jönnének :\
    szinte mindenem 99%-on van, van ami darabom 40%+++ ot roncsolódott, ki is estem mint a huzat :C
    mondtam már hogy utálom az esőt? :D
  • dzso83
    jól hangzik... mert akkor picit csúsztatott kiállás is belefér, nem kell felénél kijönni
  • HURRICAN
    Az elmult szezonban volt pár körig eső ezen a pályán és 14 kör alatt 26%ot kopott a gumi. Elvileg nagy spórolással meg lehet csinálni kiállás nélkül is de én inkább nem kockáztatok.
  • dzso83
    esőben lassabban haladsz, emiatt kevesebbet fogyaszt.

más: ilyen körülmények közt kb hány km-t bír esőgumi mielőtt belassul?
  • Dikri
    190 liter elég egész versenyre???? :O
    Nálam a mostani versenyen 90+85+85 nem volt elég. Itt ennyivel kevesebb a fogyasztás?
  • dzso83
    én is 1 kiállásra gondoltam az alacsony fogyasztás miatt :)
  • HURRICAN
    Köv. versenyre súgok egy kicsit :) kb 190 liter benzin kell és 1 kiállással bírni fogja a gumi. Sok szerencsét :)

ui.:ez csak akkor jó taktika ha végig esni fog ha közben megáll akkor nem vállalom a felelősséget :DDDDDDD
  • Nuki
    :oooo

első verseny. 9. hely?! gratulálok!! :D

nekem ez második versenyem volt, 4 kiállással 21. lettem. (29-ből...és 6 kiesett) (most 3-al fogok próbálkozni) (a győztesek nálunk 2 kiálással nyomják)

pilótám állóképessége 4-es... a jó drága fitneszbérlettel ami 700.000, mire jó állóképességű pilóta lesz... hajjaj :D
    rámegy ingem gatyám is majd xD
  • Dikri
    na wazzeeee, utolso körben kellett kijönnöm a boxba, mert elfogyott a benzinem :P
    1. versenyem és igy az 5. helyről csusztam le a 9.re
  • rvn
    ezt én is alirom...nem kell hozzá nagy angoltudás nekem sincs sok...és mégis "tudok" jáccani
  • rvn
    99% os sérüléssel 12 kibirtam, de a végéig ugyse birom:S... pedig msot kezdek feljönnia taktikám miatt:D
  • HURRICAN
    Kezdődik! 4. helyről indulok
  • dzso83
    tesztszerű... és át kell nyálazni előtte a szabályokat és a FAQ-t.

magyar változat nincs, viszont a szabályzat és a FAQ megvan magyar fordítgásban is, így ha azt elolvassa az ember utána már minimális angoltudással is megy a dolog
  • Attila8805
    Ennek a játéknak van magyar változata mert akkor beszállnék én is a játékba de ugyebár ha nincs akkor elég nagy angoltudás kell hozzá és én németet tanulok:D
  • Nuki
    gondolom teszt-szerű... ha átnyálaztad a helpet, akkor nem lehet probléma vele :)
  • Dikri
    Lenne még 1 kérdésem a Certificational kapcsolatban. Mit lehet tudni róla?
    Tippelgetős kérdések, vagy kifejtős, és kb milyen tartalmu?
  • Nuki
    19:00-tól 1-2 órán keresztül tart.
    én elkövettem azt a hibát, hogy a régi pilótámmal csináltam meg az időmérőket :P
  • Dikri
    Mintha valahol az olvastam volna, hogy hétfönként nézik át a pioloták az ajánlatokat, akiket szerzödtetni akar az ember. Hány ora félé történik ez meg? Csak mert adig nem kezdenék bele az időmérőbe a régi pilotával.
  • Nuki
    akkor az enyém a 66 kilójával elég szolíd... nálam nem nehezebb pedig én csak 19 éves vagyok, ő meg 33.... ej de jól tartja magát :D
  • dzso83
    99 már... de 110ről indult :D
  • Nuki
    hány kilós az emberetek? mert nekem 264 l benzin, 53 kör 0,85 l benzin jött ki egy km-re... ahogy így nézem, medium páján az kicsit sok így hozzátok képest...
  • dzso83
    nekem utolsó 2 pályán, ami ugy-e medium, 0,773-0,776 környékén fogyasztott... ennyit tesz az a dagi pilóta... a very highon kb 0,84 körül számolhatok ugyanolyan riskbeállításokkal?

de pl Magny Coursban, ami szintén medium, 0,8-at evett :S igaz ott még alacsonyabb szintű volt a motor...

• Nuki
    mióta nincs fadarab amibe véshetek azóta papírt használok :D
    (ifi-csapathoz is papírt használtam ht-ben)
  • HURRICAN
    az se rossz, kőtáblába vésést próbáltad már? :P
  • Nuki
    papírozok ^^
  • HURRICAN
    kb igen, de tegyél bele többet és számold ki a te pilótáddal mennyi a fogyasztás a külömböző pályákon, érdemes txt fájlokban eltárolni az adatokat vagy print screen-elni a last race analysist
  • Nuki
    htx htx ^^
    (és very high? 0,83 ?)
  • HURRICAN
    A legfontosabb az, hogy olcsó legyen aztán a talent és az experience mert ezeket nem lehet edzéssel fejleszteni ezért ez legyen magas a többi lehet alacsonyabb is azokat lehet edzeni, aztán concentration és a technical insight a többi szvsz nem annyira fontos.