321
online f1 manager játék
-
Nuki #201 oh köszi! :)
hinnye, szép, level öt... -
#200 A stratégia beállításnál a risk et vedd alacsonyabbra és nem fog annyira kopni az alkatrész meg ha lehetőséged van akkor alacsony agresszivitású pilótát szerződtess!
ha meg van pénzed akkor fejleszd a kocsit -nekem már van LVL5 ös alkatrészem is -
Nuki #199 én ezentúl úgy cserélgetem majd mint a kisangyal mivelhogy:
előző versenytapasztalatom azt mutatja, hogy a legdurvább kopást a:
LVL1 gearbox -> 47% sérülés
LVL1 suspension -> 48% sérülést szenvedett el 1 verseny alatt, amit végig SE mentem :P
szóval vagy állandóan inkább LVL2-n kéne tartanom a cuccot, vagy minden 3. versenyen cserélni...
/én még csak most tanulom az ilyeneket/ :) -
dzso83 #198 én simán elengedem... állítólag vannak akik már 60 fölött cserélnek fenti csoportokban... de egyelőre annyira jól nem jövedelmez a rookie :) -
Nuki #197 jó, csak mert nekem ez a második versenyem, ahol egy alkatrész kb. 35%-ot kopott, szóval azt hittem csak én vagyok ilyen láma, hogy elengedem 65% fölé a 'kopását' egy alkatrésznek... -
dzso83 #196 amikor már nem bírná ki a következő versenyt... eléggé változó, van ami átlag 10et kopik s van ami 30at... szóval ennek függvényében. -
Nuki #195 gondolom ez pilótafüggő...
ti hány százaléknál szoktatok alkatrészt cserélni? -
dzso83 #194 262 km és esős pálya... szóval kb 0,63-0,64 l/km... az kb 160 körül van... de 170 alatt... hol számoltam el? -
#193 Én 220 at számoltam, szerintem a 170 kevés -
Nuki #192 nekem 213 jött ki... :) mivel eső várható ezért megkockáztatom a két kiállást (nekem a két kiállás még megkockáztatás számba megy ;) 73-70-70... -
dzso83 #191 az jött ki, hogy max 170 liter elég a kövi versenyre... elszámoltam valamit, mert túl alacsonynak tűnik? :) -
Nuki #190 sry a fellángolásért, de most meg működik... nem értem... :o -
Nuki #189 nem tudok fejleszteni!!!4 10millióm van, és még 8-9 millióért sem tudok fejleszteni :| pedig a fizetések még ki is jönnének :\
szinte mindenem 99%-on van, van ami darabom 40%+++ ot roncsolódott, ki is estem mint a huzat :C
mondtam már hogy utálom az esőt? :D -
dzso83 #188 jól hangzik... mert akkor picit csúsztatott kiállás is belefér, nem kell felénél kijönni -
#187 Az elmult szezonban volt pár körig eső ezen a pályán és 14 kör alatt 26%ot kopott a gumi. Elvileg nagy spórolással meg lehet csinálni kiállás nélkül is de én inkább nem kockáztatok. -
dzso83 #186 esőben lassabban haladsz, emiatt kevesebbet fogyaszt.
más: ilyen körülmények közt kb hány km-t bír esőgumi mielőtt belassul? -
Dikri #185 190 liter elég egész versenyre???? :O
Nálam a mostani versenyen 90+85+85 nem volt elég. Itt ennyivel kevesebb a fogyasztás? -
dzso83 #184 én is 1 kiállásra gondoltam az alacsony fogyasztás miatt :) -
#183 Köv. versenyre súgok egy kicsit :) kb 190 liter benzin kell és 1 kiállással bírni fogja a gumi. Sok szerencsét :)
ui.:ez csak akkor jó taktika ha végig esni fog ha közben megáll akkor nem vállalom a felelősséget :DDDDDDD -
Nuki #181 :oooo
első verseny. 9. hely?! gratulálok!! :D
nekem ez második versenyem volt, 4 kiállással 21. lettem. (29-ből...és 6 kiesett) (most 3-al fogok próbálkozni) (a győztesek nálunk 2 kiálással nyomják)
pilótám állóképessége 4-es... a jó drága fitneszbérlettel ami 700.000, mire jó állóképességű pilóta lesz... hajjaj :D
rámegy ingem gatyám is majd xD -
Dikri #180 na wazzeeee, utolso körben kellett kijönnöm a boxba, mert elfogyott a benzinem :P
1. versenyem és igy az 5. helyről csusztam le a 9.re -
#179 ezt én is alirom...nem kell hozzá nagy angoltudás nekem sincs sok...és mégis "tudok" jáccani -
#178 99% os sérüléssel 12 kibirtam, de a végéig ugyse birom:S... pedig msot kezdek feljönnia taktikám miatt:D -
#177 Kezdődik! 4. helyről indulok -
dzso83 #176 tesztszerű... és át kell nyálazni előtte a szabályokat és a FAQ-t.
magyar változat nincs, viszont a szabályzat és a FAQ megvan magyar fordítgásban is, így ha azt elolvassa az ember utána már minimális angoltudással is megy a dolog -
#175 Ennek a játéknak van magyar változata mert akkor beszállnék én is a játékba de ugyebár ha nincs akkor elég nagy angoltudás kell hozzá és én németet tanulok:D -
Nuki #174 gondolom teszt-szerű... ha átnyálaztad a helpet, akkor nem lehet probléma vele :) -
Dikri #173 Lenne még 1 kérdésem a Certificational kapcsolatban. Mit lehet tudni róla?
Tippelgetős kérdések, vagy kifejtős, és kb milyen tartalmu? -
Nuki #172 19:00-tól 1-2 órán keresztül tart.
én elkövettem azt a hibát, hogy a régi pilótámmal csináltam meg az időmérőket :P -
Dikri #171 Mintha valahol az olvastam volna, hogy hétfönként nézik át a pioloták az ajánlatokat, akiket szerzödtetni akar az ember. Hány ora félé történik ez meg? Csak mert adig nem kezdenék bele az időmérőbe a régi pilotával. -
Nuki #170 akkor az enyém a 66 kilójával elég szolíd... nálam nem nehezebb pedig én csak 19 éves vagyok, ő meg 33.... ej de jól tartja magát :D -
dzso83 #169 99 már... de 110ről indult :D -
Nuki #168 hány kilós az emberetek? mert nekem 264 l benzin, 53 kör 0,85 l benzin jött ki egy km-re... ahogy így nézem, medium páján az kicsit sok így hozzátok képest... -
dzso83 #167 nekem utolsó 2 pályán, ami ugy-e medium, 0,773-0,776 környékén fogyasztott... ennyit tesz az a dagi pilóta... a very highon kb 0,84 körül számolhatok ugyanolyan riskbeállításokkal?
de pl Magny Coursban, ami szintén medium, 0,8-at evett :S igaz ott még alacsonyabb szintű volt a motor...
-
Nuki #166 mióta nincs fadarab amibe véshetek azóta papírt használok :D
(ifi-csapathoz is papírt használtam ht-ben) -
#165 az se rossz, kőtáblába vésést próbáltad már? :P -
Nuki #164 papírozok ^^ -
#163 kb igen, de tegyél bele többet és számold ki a te pilótáddal mennyi a fogyasztás a külömböző pályákon, érdemes txt fájlokban eltárolni az adatokat vagy print screen-elni a last race analysist -
Nuki #162 htx htx ^^
(és very high? 0,83 ?) -
#161 A legfontosabb az, hogy olcsó legyen aztán a talent és az experience mert ezeket nem lehet edzéssel fejleszteni ezért ez legyen magas a többi lehet alacsonyabb is azokat lehet edzeni, aztán concentration és a technical insight a többi szvsz nem annyira fontos.