321
online f1 manager játék
  • Nuki

Current car character
    Power 37
    Handling 32
    Acceleration 34
  • HURRICAN
    szerintem a pilótával van a gond, copyzd be ide a tulajdonságait és megmondom mi a gyengéje. így látatlanba a conc ra tippelek mert száraz pályán nagyon gyors ha az magas
  • Nuki
    Mostmár minden alkatrészem legalább 2. vagy 3. szintű, de még mindig az utolsó helyre kvalifikálok :|

Egyéb jótanácsok kezdő vezetőnek? :P
    (csoporttársaim háromnegyede 1 vonalkával rendelkezik a "car level" résznél, nekem kettő van, és kettő embernek van három vonalkája ott)
  • Tafaya
    3x próbáltam meg, nem erőltetem egyelőre :)
  • HURRICAN
    Nem kötelező megcsinálni, de ha sikerül akkor pénzt kapsz érte.
    Azért kérdeztem mert ha háromszor nem sikerül akkor a 4. próbálkozás már pénzbe kerül és azt hittem ez vitte el a lóvét.
  • Nuki
    Igen, én pl ezért jegyzetelek szorgosan :)
  • Tafaya
    certificationt nem csináltam még, 22/25 nem volt elég, és volt vagy 5 kérdés amiről semmit sem találtam se a szabályok között, se a faq-ban, sehol. Kötelező a certification-t megcsinálni?
  • Tafaya
    Ahh köszi, ezt kerestem csak vak vagyok. A practice és az időmérő vitte el a pénzt, bár előtte mintha több lett volna mint amennyit ír, de valszeg én emlékeztem rosszul.

Még egy amatőr ill. inkább rookie kérdés: Csak az utolsó verseny elemzését lehet megnézni, az azelőtti versenyekét nem?
  • HURRICAN
    Nézd meg az economy history-ban! Ha ott nem írja akkor kérdezz meg egy administratort a fórumon.

Egyébként certificationt csináltál?
  • Tafaya
    Tegnap még 5.900.000$-om volt, ma meg -1.500.000, hova ment el a pénz, amikor csak a qualifying-ot mentem le?
  • Nuki
    Szóval minnél melegebb, anál keményebb gumi kell? Mert én mindig extra soft-al megyek... :P (vesztemre?)
  • HURRICAN
    hát vannak adataim előző szezonokról :D
    Azért választottam most mediumot mert előző szezonban soft al mentem de most melegebb volt a hőmérséklet és nem akartam kockáztatni.
  • Nuki
    Van valami logikája, vagy csak úgy választottad a mediumot?
  • HURRICAN
    hát akkor ezt még gyakorolni kell!

medium gumival és 2 kiállással mentem
    és második lettem
    ha soft-al mentem volna
    talán meg is nyertem volna.

ez a kis szösszenet még az aranyketrecbe is beférne :D
  • Nuki
    A túróba... frankón tök jól kicentiztem (VOLNA!!4) a benzinemet, erre kerékcsere miatt kaptam benzinfeltöltést is, ami miatt úgy eltolódott az egész tankolás, hogy a verseny VÉGE ELŐTT 2 KÖRREl kiment a szokásos adagért a pilótám, loál. így kapott 2 körre 60 litert haverunk.
  • Nuki
    Kár. :P
  • HURRICAN
    Nem biztos...ugyanis sikerült bekerülni egy magyar csapatba és ha feljutok akkor meg kell próbálni benn is maradni mert ha nem akkor megint 2 szezon mig visszajutok szal spórolni kell majd.
  • Nuki
    ...és meglesz a száguldó talicskák? :D
  • HURRICAN
    Az kellemetlen.

Nekem jól indult a szezon 3. lettem az első futamon a mostani kvalin meg eddig 2. vagyok. Ha így haladok akkor meglesz a feljutás.
  • Nuki
    Mindennel együtt a pilótám állóképessége, amit nagy nehezen fintesszel (Vagy mivel) összeharácsoltam is le-resetelődött... :|
  • Nuki
    ^.^
    Gratulálok :D
  • HURRICAN
    NYERTEM!!!
  • Nuki
    52. Hibázni nem szokott. Eddig kiesni csak az alkatrészek tönkremenetele miatt estem ki.

(tényleg ráflöttyintettem a piros ikszre, és bejött)
    Én is azért akartam ezt hogy kihozzam magam a mínuszból :P
  • HURRICAN
    100???????? és nem hibázik sokat a pilóta? mennyi a koncentrációja?

a főoldalon a neved alatt kattolj a piros x re - én most nem tudom megcsinálni mert jócskán minuszban vagyok meg amúgy sem érdemes most inkább majd a köv szezon elején
  • Nuki
    Mindig 100 ha védem a pozíciómat, a többi mind 0.

Aztán 30.helyről 15.re futottam be (nem utolsóként) :)

Őő, hol is tudom letenni/megszerezni ezt a GPRO Certificationt?
  • HURRICAN
    Jó cucc de a riskek is változtatnak a számokon, vagy az neked mindig ugyanannyi?

#214: olvasd a topikot és spórolj a pénzzel, ha valamit nem értesz kérdezz!
  • Nuki
    [URL=http://nuki.extra.hu/egyeb/f1.xls]Tessék, remélem érthető ^^[/URL]
    Egyéb kényelmi funkciókat, mint sérülések átlagolása még nem vezettem be, de aki legalább egyszer látott életében excelt, az meg tudja magától csinálni ^^
  • danieldrogba
    üdv!
    na én is regisztráltam :)

amint látom várni kell, h csapatot adjanak... na mire itt mindenre rájövök...

ha van valami tanácsotok efféle kezdőnek mint én, szívesen várom :)))
    thx
  • HURRICAN
    Grat!:D

Beszúrhatod a táblázatot hátha tanulok belőle valamit:D
  • Nuki
    K****urva jól! :D

15. lettem (+13) (10-en estek ki)... de végigmentem! MIóta excel táblázattal számolgatok, tippelek, meg minden (szerintem jó lett a táblázat, beszúrjam? :P) azóta nem volt kiesésem :D !!!
  • HURRICAN
    Na, hogy ment a talicska?
    Nekem elfüstölt a kocsi, ja és az én csoportomban 30 ból 13 an fejezték be
  • Nuki
    Jó mert énse találtam... akkor megmarad az, hogyha marad practice köröm, akkor gyalulom a gumit :D
  • HURRICAN
    Inkább kérdezz kettőt de könnyebbet :D
    Nem találtam infot, hogy melyik tipusu gumi milyen hőmérsékleten a legjobb. Az azért érdekes, hogy az elmult versenyen 27 fokban ES gumival a leggyorsabb körömet mentem, míg 35 fokban hiperfost.
  • Nuki
    Nos, akkor hadd kérdezzek mégegyet légyszi! :)
    Mikor jó a kemény és mikor jó a puha gumi?
  • Nuki
    akkor majd legközelebb lesz esély a száguldó talicskákra :P
  • HURRICAN
    19 ponttal vagyok lemaradva az 5. től szal már csak matematikai :D
  • Nuki
    és van esélyed feljutni?
  • HURRICAN
    én meg 6. lettem :(
  • Nuki
    Nekem meg hosszú idő óta végre van egy befejezett versenyem!!!
    Adatokkal, mindennel. Álomvilág ez... :D
  • Zomil
    ehh mindenem 99%-os lett ezen a versenyen kivéve az elsö szárnyat:(