321
online f1 manager játék
-
#281 Ha szóltál volna addig toltam volna a szekered de már mindegy, majd legközelebb :D
Én közben megnyertem a bajnokságot több mint 30 ponttal vezetek a 2. előtt és már csak három futam van "we are the champions, we are the champions..." :DDDDDDDDDDDDD -
Nuki #280 Én igen, és elég sokat is, mert nem volt internet itthon (sok csúnya dolog egy buta szolgáltatóváltás miatt) és minden egyes NEM lejátszott versenyért ki kellett perkálnom a fizetéseket mindenkinek :|
Hát nem volt vicces amikor ma ránéztem a -14milliós egyenlegemre... Ja és 99%-on két lvl5 alkatrész... vihettem le egyes szüntüre hogy pájára állhassak és végigvigyem, ebből hogy jövök ki én?! -
#279 Én ezt már a kezdetektől tudtam és mióta regiztem még nem hagytam ki versenyt :D -
Nuki #278 Miközben olvasgattam a szabályokat, és készültem a Certification testre, erre lettem figyelmes:
"All managers who qualified for all 17 races in the previous season will get a bonus of $5.000.000 (including managers in Rookie)."
Ez jó dolog, kicsit ösztönzően hat a játékosokra :) -
Nuki #277 Rápillantottam a versenyemre és pont látom hogy 3 ugyanolyan autó megy egymás mögött :D
-
Nuki #276 Hőmérsékletet nem írtam fel :C [füstölög] -
Bacsa Szabolcs #275 sziasztok
még ujonc vagyok de hogy lehet elindulni a játékba??? -
#274 Úgy látszik nem vagy okosabb mint egy 5. es :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tehát csak megnézed hány kört ment az adott gumival belassulás nélkül, ebből kiszámolod hány km-t ment. Máris van adatod arról, hogy ugyanolyan típusu pályán hasonló hőmérsékletnél, lehetőleg hasonló risk-el hány km-t lehet menni.
-
Nuki #273 Nos továbbra is furcsák a számok... inkább várok még 1-2 versenyt és kiderítem hol az anomália..
(amúgy ha végiggondolom csak a 'váltószám' lenne a külömbség ha kört vagy km-t néznék...) -
Nuki #272 Hmm jogos, jogos!!!
[hogy nem gondolt erre] -
#271 Ha nem körre hanem kilóméterre számolnád akkor nem érne meglepetés :P -
Nuki #270 Na most beintettek a táblázatomnak:
A mostani pályánk: Buenos Aires
Tyre wear: High
és én Soft gumikkal mentem.
Számolgatva, babrálgatva az jött ki hog a kerék-használatom 2,8% per kör.
Eddig ezenkívül egy tapasztaltom van soft gumival: Medium pálya, 3,48%/kör
ez elég érdekes eredmény...
Többiek szoktatok számoln ilyesmit?
-
Nuki #269 Megbocsáss feledékeny vagyok :|
Dehát onnan még nincsenek meg a konklúziók, számolgatás fogyasztásra meg minden, én ezt ilyen táblázatosdi nélkül nem is bírnám :P -
#268 Már írtam régebben minden verseny után "printscreen-elem" a last race analysist és ezzel az apró mozdulattal van adatom benzinfogyasztásra és gumikopásra is :D -
Nuki #267 Hát én még adatgyűjgötegős fázisban vagyok :P
te hogy gyüjtesz adatot, vagy mit hogy csinálsz? -
#266 Bocs, tényleg félreérthető volt. Tehát hasznodra lesz mert a meglévő adatokból sokmindent ki lehet számolni.
Pl. a kövi futamon én medium 2 kiállással megyek holott szerintem meg lehetne soft-al is. Mivel ezen a pályán nagyon nehéz az előzés, a qvalit kevés benyával csináltam hogy a lehető legjobb legyen a rajtpozicióm, az 1. tankolásnál valamivel többet tankolok majd a 2. kiállásnál jön majd egy hosszabb etap, így remélhetőleg nem fogok beszorulni pl egy 1 kiállásos mögé. -
Nuki #265 Eszt most milyen hangnemben mondod? :P -
#264 sok hasznát fogod venni :D
nekem jó volt az előző verseny 2. lettem (kuva gyors volt az osztrák srác :D) -
Nuki #263 Csak hogy újabbat szpemmeljek:
elkezdtem egy olyan kis táblázatot is, ami számolgatja nekem ezentúl a kerekek kopásást (%-ban) meglátjuk megyek-e evvel valamire...
(szúrta már el a taktikámat, hogy a kerekek nem bírták, és ugye minden benzincserekor új kerekeket is kapok) -
Nuki #262 Köszönöm szépen a segítséget, felvettem, és kvalifikáción ezidáig marha jól szerepeltem, 15. lettem az eddigi 25-29. helyezésekhez képest :)))
Elkezdtem technikal insight-ot fejleszteni, 5-önként megy fel, úgyhogy erre kicsit rágyúrok mert ez a béka feneke alatt van nálunk... :P -
Nuki #261 Ő lett volna a másik esélyesem, oké köszi a jótanácsot!! :)
(a másikat csak azért néztem, mert neki van eredménye a háta mögött, versenyenként kb. 0,5 pont) -
#260 szerintem a 118 as a legjobb, 1-2 szezon edzés után akár fel is lehet vele jutni. -
Nuki #259 :)
Jólvan, nagyon megköszönöm majd ha segítesz!! :)
(talán a legelső, a 7031-es lenne a legjobb?) -
#258 ehh... most jöttem meg buliból [NEM SZOMJAS] szal nem fogok neked pilótát hesszelni, de ígéren amint beszámítható állapotban leszek megírom a véleményem :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
Nuki #257 Okés....
Nem akarsz nekem megtenni egy kis szivességet? :P
Van nyolc jeöltem, dehát hallgatnék én rád is, de kacsintgató némelyiknek az eddigi teljesítményei, a 1,5 pontos átlag, stb... szóval nem adnál egy tanácsot melyiket válasszam? :P :$
Ők lennének:
http://www.gpro.se/DriverProfile.asp?ID=7031
http://www.gpro.se/DriverProfile.asp?ID=6569
http://www.gpro.se/DriverProfile.asp?ID=592
http://www.gpro.se/DriverProfile.asp?ID=505
http://www.gpro.se/DriverProfile.asp?ID=5910
http://www.gpro.se/DriverProfile.asp?ID=118
http://www.gpro.se/DriverProfile.asp?ID=1913
http://www.gpro.se/DriverProfile.asp?ID=7333
-
#256 inkább az amelyik olcsóbb, szvsz a 2 milla körüli fizetés az sok mert ha hosszabbítol akkor azt csak magasabb fizetéssel tudod. -
Nuki #255 Végre írtál, egész délután óta itt figyeltem xD
Az én jelöltjeim kb 1,8-2,0 milla között vannak. Csak azért mert én 25 vagy annál fiatalabbakat keresek.
Ha kettő közül kell választani és alig 10-20-al térnek el a tulajdonságok, akkor inkább nézzem azt hány pontot szereztek átlagosan? :P
-
#254 Salary: $1.480.714, 30 éves
Nem tudok ilyen oldalról de a gpro-n van magyar fórum az elég aktív és ha valamit nem tudsz szívesen segítenek, elég jó a közösség. -
Nuki #253 Ja és tudsz olyan oldalt, ami ilyen segítségnyújtó oldal, mint amilyenek szoktak lenni hattrick-hez? :) -
Nuki #252 Mennyit fizetsz a tiednek? Hány éves? -
#251 így van, gyúrjad csak :D -
Nuki #250 Grrr :C
Sírógörcsöt kapok
Najó, akkor minnél előbb leszerződtetem a új pilótát, és gyúrok neki mint állat.. (mert pénzügyileg úgyis rezetelődök) Szóval minden ami nem stamina, az 35 év alatt NEM fog csökkenni ugye? -
#249 a stamina két szezon közt mindig esik, meg akkor is ha yoga-t edzel (ami növeli a conc-ot)
az edzés minden csoportban az egyik legfontosabb -
Nuki #248 Próbáltam a staminát gyúrni, de 10-ről visszaesett szezon elején 1-re :\
Ezért gondoltam hogy nincs értelme tréningelni amíg fel nem jutok 1-el... -
#247 Nálam se úgy volt, hogy mentem az utcán aztán találtam egy ilyen pilótát - amit most látsz az 2 teljes szezon edzésének eredménye csak a talent ugyanannyi mint amikor megvettem, szal edzeni...edzeni...edzeni!
Nemtudom mert eddig 2 pilótám volt az elsőt alapból kaptam ami meg most van annak azt adtam ami volt neki. -
Nuki #246 Új pilóták mennyire veszik jó néven, hogy a kíírt alatt teszek ajánlatot nekik? -
Nuki #245 Az a gond, hogy én mivel legalacsonyabb szinten vagyok, ezért korlátozva vannak dolgaim (mint neked), úgyhogy nagy mázlimnak kell hogy legyen, hogy ilyet találjak :) -
#244 ha kb olyat veszel mint az enyém az már jó
Egy pilóta legfontosabb tulajdonságai sorrendben: 1. talent (fontos hogy magas legyen mert ezt nem tudod edzeni) 2. experience (ezt se tudod edzeni de minden verseny után növekszik kicsit) 3. concentracion 4 technical insight 5. stamina ezeket edzd a staminat 20 30 körülire elég a másik kettőt ahogy csak tudod
agressiveness legyen a lehető legalacsonyabb
SZERINTEM, de ha valakinek más a tapaszteleta akkor lehet vitatkozni :D
-
Nuki #243 Akkor újat kéne szerződtetnem :P
Akkor mégis melyik tulajdonságot preferáljam leginkább ha újat szerződtetek?
(francba, akkor csinálhatom újra majd a beállításaimat szinte minden páján..? ) -
#242 ehh...ritka szar pilóta :D
ami nagyon kevés neki az a conc, talent és experience meg egy kicsit dagi :D amugy nem rossz
az enyém:
Overall: 86
Concentration: 189
Talent: 92
Aggressiveness: 2
Experience: 72
Technical insight: 112
Stamina: 6
Charisma: 59
Motivation: 158