Grand Prix Racing Online

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
amugy végre benne vagyok az elsö 4ben rookie-ban és a pilotám szerzödése pont lejárt...persze hosszabitani nem tudtam, mert azt irta, h azzal az áltaggal nem megengedett...ugyhogy most szezon végén elvesztettem egy nagyon jo pilotámat...remélem nem veszi meg senki...

mikor raknak fel amatörbe?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jahh, hát támogatói nélkül nem is érdemes. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zomil
tulsáogas bele kell merülni a beállitásokba, amihez nincs kedvem 😄
kb. 2éve toltam vele pár szezont

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

van még valaki itt, aki játszik vele? <#smile>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ha jól tudom, a most következõ szezontól Magyarul is elérhetõ lesz.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Most egy hetedik hej jött ki! Kezdek örülni magamnak 😊
1-2 szezon és talán a csoportomban ott leszek masszívan az elsõ 10ben ^^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Volt már olyan nekem, hogy 90%-os járgánnyal végigzúzott egy egész versenyt, 0-kkal. 😄
De köszi a tippet.!

az utolsó 1-2 versenyre nem fejlesztesz autót, hagyot hogy kiessen, máris nulla a motiváció, és az OA-ja visszaesik 85 alá...
ha meg feljutsz akkor tökmindegy, ott már jóval magasabbak a számok...

Hát eddig csak tech edzéseket kapott, ami visz le motivációt, oszt mégsem... 😄

nem hagy el ne aggódj...
szezon végén számít csak a dolog... akkorra meg ha meg akarod tartani akkor lezúzod a motivációját és máris nincs gond...

Elértem az overall 85-öt... Így most ha gyúrok tovább, és 86-ra felmegy akkor viszont elhagyna a pilótám. Akkor kész vége ennyi volt az edzés?

Én rúki vagyok továbbra is... <#hehe>

HURRICAN
jó neked 😄 én annak is örülnék ha most az amatõrben elérném a rookie-ban szerzett legrosszabb eredményem 😄

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

JeeeEEEEeeee!
Megvan eddig ebben a játékban elért legjobb helyezésem: 6. <#smile> (5.rõl indultam😊

De sosem hibázott :o

mondjuk ez tuti változó és taktikafüggõ... ha végig a seggedben lenne valaki 100 defnél akkor nem biztos hogy nem esne ki vagy csúszkálna...

Én amíg 100-deffel és minden 0-val 'versenyeztem', 20 és 45 között mozgott a kopási érték egy verseny alatt.

nem hibázott sokat... sõt nem is hibázott egyáltalán, mert 214 a koncentrációja... de csúnyán megkoptatta a gépet... mondjuk ami 30at kopna alacsony riskekkel az kopott 42-t

:\ Ránk jár a rúd <#hehe>
Na majd legközelebb...!!!4 Nú pákágyí!!

HURRICAN
Most megnyugodtam, hogy nem csak engem szivat a random. 😄
Az elsõ futamon technikai hiba miatt volt egy +kiállásom és ezzel buktam kb 10 helyet.
A második jó volt 19. hely
A harmadikon újabb technikai hiba a 18. körben vége lett a versenynek és ami a legviccesebb, hogy verseny után az alkatrészek közül a legjobban elhasználódott 61% os volt.

Sokat hibázik a tag?

én 5-5-0-0
egyszer kipróbáltam magasabbat de nem éri meg, nagyon koptatja a gépet...

Kimérgelõdöm magam. 5. helyrõl rajtoltam, és teljesen nem úgy kopott a gumi ahogy számoltam, teljesen felborította a stratégiámat.
A másik, hogy halmozottan Driver mistake-ek voltak, (10-10-10%-on is elõzõ futamon, most is 10-10-100(def)...
A végeredmény az lett hogy 19. lettem :|

Ti konkrétan milyen beállításokat használtok kockázatra?

A9 😊

Végre új szezon, kezdtem már utankozni 😛

WOW!!4 Erre csak azt tudnám mondani: LOÁL.

Körülbelül 3-4 alkatrészem 99%-os, úgy elindulok versenyen... legalább a beállítások megvannak. Erre a srác fogja, lemegy 35 kört, és szerez 6,6 milliót a konyhának!! 😄 (tovább nembírta, kiesett) ..megérdemli hogy részt vegyen egy kis technikai kurzuson...

Akkor jó, hajrá! 😄

HURRICAN
Ha az utolsó futam után is negatívba leszek akkor igen. De nem leszek 😄 mert jön még kb 7 milla futambevétel + 7.5 mila amiért megnyertem a csoportot.

Ha negatívba vagy az nem azt jelenti, hogy maradsz ott ahol vagy?

HURRICAN
R32 bajnoka 😄

Fú elég sok magyar lett elsõ, nem tudom ezek közül melyik vagy te, de jó volt végighallgatni a saját himnuszunkat ^.^

HURRICAN
fõoldalon last race replay 😄

Hát enyhén lekéstem róla 😛
Mindegy, én most uborkaszezon szerüen itt üldögélek a valagamon és elvagyok <#hehe>

HURRICAN
Grat a ponthoz 😄 remélem nemsokára azt is meglátod érzés a gyõzelem. Egyébként ha megnézed a csoportomat akkor meghallgathatod a magyar himnuszt 😄

oh😊

El sem hiszem a mostani versenyt! Egész idényben 1 szaros pontra hajtottam, és most a legelképzelhetetlenebb versenyemen érek be 8. helyen!!4 (az már 1 pont nem? 😊 (pont a közvetítésen a himnuszra értem oda, tök komoly, lejátszák az elsõ helyezet himnuszát <#hehe>) 😄

HURRICAN
Azért nem jó ha csak a pozíció megtartására raksz risk et mert ha pl. mögéd ér valaki akkor nagyobb kockázatot vállalsz és meglépsz tõle 2mp re aztán megint mész egy lassú kört, megint odaér mögéd megint kockáztatsz és így tovább. Ez gyakorlatilag csak arra jó hogy leamortizáld az alkatrészeket, de elõrébb nem leszel vele. Ha már kockáztatni akarsz akkor csináld azt, hogy mindegyikre raksz pl 5 risk et és akkor minden körben gyorsabb leszel egy kicsit és a kocsi kopása csak kis mértékben nõ.

Én mindég csak defense-re gyúrok 100%-osan, legalább a jelenlegi helyeimet tartsam meg... de igazad van, így kellett volna idén egész végig.

Köszi a jótanácsokt 😉

HURRICAN
egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsojja ki 😄

Ebben a szezonbam gyúrjad a pilótád ha van lehetõséged, bár ahogy nézem egyhamar nem lesz + az egyenleged.

A kövi szezonban majd csak a pilóta fejlesztésére figyelj, az eredmény másodlagos. Az utána következõben lehet cél a feljutás.
Nem ártana ha szereznél szponzorokat mert egy jó szponzor 1-1,5 milla + lehet futamonként.
A 0 kockázat meg alap dolog rookie-ban.

A mostani évem a féktelen költekezés éve volt, és mindjárt ott tartok hogy 99%-on lesz minden alkatrészem, amik 1-es szintüek, és mínuszban van az egyenlegem...

Tudsz valamit mondani, azon kívül hogy várjak az új szezon kezdetére?
(meg azon kívül hogy nyomjam meg a piros gombot és...<#idiota>)
(megpróbálok minden kockázatot 0%ra tenni hátha úgy kissebb lesz a 'fogyasztás')

Király vagy, gratulálok! ^^
Én még nem sietem el a dolgot <#idiota>

(nem tudtam hogy ilyen hamar elmegy, és vacakolás lesz, máshogy meg nem tudtam netközelbe jutni, vagy már nagyon késõn)

HURRICAN
Ha szóltál volna addig toltam volna a szekered de már mindegy, majd legközelebb 😄

Én közben megnyertem a bajnokságot több mint 30 ponttal vezetek a 2. elõtt és már csak három futam van "we are the champions, we are the champions..." 😄DDDDDDDDDDDD

Én igen, és elég sokat is, mert nem volt internet itthon (sok csúnya dolog egy buta szolgáltatóváltás miatt) és minden egyes NEM lejátszott versenyért ki kellett perkálnom a fizetéseket mindenkinek :|

Hát nem volt vicces amikor ma ránéztem a -14milliós egyenlegemre... Ja és 99%-on két lvl5 alkatrész... vihettem le egyes szüntüre hogy pájára állhassak és végigvigyem, ebbõl hogy jövök ki én?! <#idiota>

HURRICAN
Én ezt már a kezdetektõl tudtam és mióta regiztem még nem hagytam ki versenyt 😄

Miközben olvasgattam a szabályokat, és készültem a Certification testre, erre lettem figyelmes:
"All managers who qualified for all 17 races in the previous season will get a bonus of $5.000.000 (including managers in Rookie)."
Ez jó dolog, kicsit ösztönzõen hat a játékosokra 😊

Rápillantottam a versenyemre és pont látom hogy 3 ugyanolyan autó megy egymás mögött 😄

Hõmérsékletet nem írtam fel :C

sziasztok
még ujonc vagyok de hogy lehet elindulni a játékba???

HURRICAN
Úgy látszik nem vagy okosabb mint egy 5. es 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tehát csak megnézed hány kört ment az adott gumival belassulás nélkül, ebbõl kiszámolod hány km-t ment. Máris van adatod arról, hogy ugyanolyan típusu pályán hasonló hõmérsékletnél, lehetõleg hasonló risk-el hány km-t lehet menni.

Nos továbbra is furcsák a számok... inkább várok még 1-2 versenyt és kiderítem hol az anomália..
(amúgy ha végiggondolom csak a 'váltószám' lenne a külömbség ha kört vagy km-t néznék...)

Hmm jogos, jogos!!! <#idiota>

Oldal 1 / 7Következő →