Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adios
Nekem is 7600GT-m van,de nekem minden rendesen fut.esetleg rossz verziót szedtél le.Próbálj ki egy másikat is.

Anfara
Szevasztok nekem egy gforce 7600 GT-m van namost én is leszedtem a játékot elvileg ez a kártya ismeri az sm 3.0-át elvileg én megnéztem azt írták hogy igen de mégis az van hogy elindítanám a játékot és baszik elindulni kiírja hogy hiba lépett fel indítás közben ezért ellnézést kérünk stb stb. kurva idegesítõ és 9 rugót meg nem fogok kidobni érte pláne hogy ha nem is mûködne még eredetivel se... ha valaki tud valamit segíteni megköszönném...

Az Erõ legyen veled!

szentem itt is videokártya a gond
Szabó Péter

Modjuk egy csomó uj játékkal van valami gyíkom és nem jövök rá, hogy mi

Szabó Péter

Hibaüzenettel kidob indításnál, pedig a configom nem olyan vészes!
Lásd alul.

Kevés neki a videokártya, vagy valami driver gondd?

"Hibajelentés küldése blablabla..."

Prince23
Bizza h vga gond... az xar... és csak finoman fogalamztam:DD
Mindenképp egy sm 3 vagy ami a legjobb 4-es támaogatásut vegyél (ha már megjelent) és akkor szpájdizhatsz, meg scda-hetel

adios
Hát pedig a videókarid lesz a gond.Egy Geforce 4MX, ha jól tudom SM 2.0-át támogat.Amíg a kártyádat nem cseréled ki,addig sajna ezzel a játékkal nem tudsz játszani.

nekem sem kép, sem hang. semmi. vissza meg olvastam de mivel nem vagyok videokártya tudós íyg beraktam a típusát az elözõ hszba.
gondodlom fekete kép van hangal igaz,ha az van akko visza kéne olvasni mer 10000000000000 kérdezték ezt,ha ez van akko a videokártya nem SM3.0-ás
nekem az lenne a bajom hogy rendben feltette a játékot stb. de mikor el akarom indítani akkor behoz egy fekete képet majd: "Az adatok amikkel dolgozott valószínûleg elvesztek"

A gépem: 2,20 GH
512 MB RAM (tudom itt ajánlott az 1GB, dehát ez van)
Inno 3D Geforce 4 MXY with AGP8X

Valaki valami ötlet? (crackelt változat van meg)
hali
valaki tud olyan mentést amikor 50% körül jár a homokemberrel még nem kûzdött meg csak a scorpion 1-es küldetést vitte ki

erre azért lene szükségem mert amikor a feket dokinõvel beszélne akkor mindig lefagy

lécci fontos lenne

köszi
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
végig vitem!!!!!!!!!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
berczely
adios
Te mindenhol ilyen kibaszott idegesítõ vagy??Állandóan minden fórumon ahova megyek beléd botlom.A faszé nem tudsz keresgélni a neten.<#lama>

mama2
http://fenopy.com/torrent/_PC-MULTI5__SPIDERMAN_3_colombo-bt_org__Colombo-bt_org_/NjIzODIx/index.html
tess. 45-en biztos seddelik.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Prince23
Akkor torrentezzél, ennyi.
Vagy rapidozzál.
http://isohunt.com itt írd be a keresõbe. csak aztán nehogy hibást válassz.

mást nem tudsz
Prince23
Akkor matávoson is hivhatsz a wanadoon. 250 ft 3 napra asszem.

de nincs a telcsimen pénz
Prince23
Tán be kéne reggeljél és nem lesz kódolva... fogd a mobilodat és küldj egy esemest. és majd vissza küldik a kódokat. ott van a teg-nél vagy próbáld ezt, én ennél szoktam: gamestation.smsline.hu itt is be kell reggelni a mobiloddal.

Prince23 em tudsz másmiet mert nálam ez kodolva van
Prince23
Ott a gugli haverod.DD
próbáld mondjuk a wanadoo.atw.hu-n.
BOCSI A WAREZÉRT!!!!!!!

Prince23 meg mondod honna töltötted le a játékot mert nekem meg van a végig játszás és aha a játék is meg lesz akkor lehet hogy tudok segíteni
Prince23
Q- lassítsd le az idõt... meg nyomhatsz ösztön gombotis ha akarsz, de a Q-t használd ottan, és kövesd at utasításokat.

Delta 24 én arról probáltam de nem is lehet feltelepíteni te honna töltötted vagy ha torrent rõl akkor melyik torrent rõl
szentem torrent oldalról
mama 2 tudom hogy netrõl de milyen oldalról
mama2
netrõl

mama2
nwtrõl.

nincs valakinek ötlete hogy kell megcsinálni azt a pályát miko vanak azok az izék belerakok üvegcséket és jönnek a gyikok és idõre kell védeni és a harmadiknál mindig meghalok mert nem bírom 2 percig
meg mondaná valaki honnan kell a játékot le tölteni
mama2
Melyik küldetéseket kell csinálni, hogy a fõszálat kövessem? És hogy ne térjek ki ilyen: "öldmármegakislányokatmerelloptákacukrot küldetésekre? Melyik a fõszál? Melyik küldetések? Amelyikek a Daly Bugle tetején vannak? összefoglalva: van olyan küldetések a játékban, hogy ha azt viszem a fõszálvan haladok? Ha van melyikek azok? Tán a Lizard part 2? apropó Lizard: A lizard part 2-nál, hogy a francba kell belelökni a gyíkot a fúrós f**ba? Mer hiába hajulok el mint neon:d A mátrixba, aztán meg nyomom a space-t hiába nyomom egyfolytába, mindig az én életem megy. Már szétvertem a space gombot, de akkor sem löki bele. kéccives erre a 2. kérdésemre válaszóljatok. Köszi.

Prince23
Ha jól emléxwm akkor az E bunyó közben is, odafordulva az áldozat felé és E kombo
A fonalas pörgetés pedig E+D kombókkal, az a legbaróbb

nem tugya valaki hogy kell olyan hálogolyokat löni?
ja és nem kell meni sehova
nekem 50 ven körül volt 60-ig,és amugy a játéknak kb.70°valahány százalékig tart a többibe meg kel csinálni azokat a dolgokat miko ídõre csinálunk valamit?
U.I.:ja és hogy hova kell majd menni hogy megszerezzem vagyilyesmi
Hali

valaki megmondanáhogy hány százaléknál van meg a fekete ruha?
köszi
adios
Nem,én a wanadoo-t használom mindig(fizetõs)

adios tudom de milyen oldal ról a ww.gamekapocs.hu rol tudod hogy kell le tölteni játékot
adios
hello internetrõl.

hello honnan kell le tölteni a játékot
ja ezt a kinges pályát is csak ugy tudtam megcsinálni hogy amiko üt lasitok és visza lehet ilyenko utni,amugy valaki végig vite 100%-ig?és akkor lesz valami?
Prince23
A pókösztön és az idõ lassítás a kulcs mindennél. Enélkül asszem kész idegek lennünk<#gun><#violent><#falbav>

mostmár nem kell
nem tudja valaki hogy a kingpin part 2ben a kingpint hogy lehetne könyen szétverni me álandoan szétver és nem tok tovább meni
köszi Delta24 <#vigyor3><#wink>
köszönöm,amugy hogy megin segítsek neked amiko zuhan a helikopter le esik a pokember más elkel kapni és a földre kell rakni
Prince23
Egyértelmû, h qúzni kell olyan helyzetekben :D

adios
amikor feléd közeledik a rakéta, nyomd folyamatosan a lassítást,s amikor már közel ért akkor E.ekkor visszaküldi a helikopterre a rakétát.