1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • KOVU
    hali all
    egy olyan kérdésem lenne hogy: ebben a játékban hol vannak a fő küldetések? vagy nincs?_? a térképen elmegyek egy ponthoz és elválalom?
    ha igen akkor mikor tudom feloldani a fekete ruhát?
    elöre is thx
  • skynlyne
    Sziasztok

Olyan goondom lenne játékban hogy amikor a scorpion1 küldetést akarom megcsnálni akkor amikor oda érek hogy azzal afekete doktonővel beszél akkor akármenyit várok a játék lefagy. Ha valki tudna rá megoldást azt megköszöném vagy az még jobb lenne ha vlaki tudna egy olyan mentést küldeni amiben már ki van porgetve ez a küldetés (olyan mentésre gondolok amikor a feketeruha már megvan de még a sadman küldetést nem vitte ki) aki tudna segíteni előre is köszi és ha lehet privát levelet küldjetek
  • Maximus4
    Te jó isten
  • raimundo
    valaki segítsen
  • KOVU
    valaki megtudná mondani mi a játék gép igénye?
    hogy van e értelme 1 általán hogy megszerezzem.
    elöre is thx
  • raimundo
    hello valaki tud segíteni a telepítés ben mert valamit ki ír hogy rakjam át egy másik dosszié ba és akár hova rakom nem enged tovább
  • berczely
    igen egér helyett egy fehér kocka van
  • Delta24
    fehér kocka?
  • berczely
    HELP! Mért van az hogy nincs egér a játékban csak egy fehér kocka?
  • raimundo
    adios az agyam nem egy 8 éves agyam van ha a 8 éveseket emlegeted te lehet hogy az vagy
  • adios
    Ügyes vagy.Akkor lehet hogy nem vagy 8 éves de agyilag kb ott lehetsz
  • raimundo
    1. te adiosz nem 8 éves vagyok hanem 16 2. te vagy a köcsaög 3. már le töltöttem
  • adios
    Nehogymár egy 8 éves pisis kis tudatlan k***g ugasson be nekem.Legalább nekem volt annyi önbecsülésem(kétlem hogy tudod mi az),hogy kitettem az adataimat,hogy láthassák.Te pedig egy idegesítő kis köcsög vagy aki minden fórumot tönkretesz a folyamatos hülyeségeivel.És ha tudnál olvasni(bár abban sem vagyok teljesen biztos),akkor látnád hogy ez a Spiderman 3 topik,nem pedig a pokoli szomszédok 2.Úgyhogy hiába kérdezel meg 100x mindenkit hogy honnan töltötte le ezt vagy azt,úgysem mondják el a választ,mivel az már warezolás.Erről ennyit.
  • raimundo
    előre is köszi
  • raimundo
    valakinek meg van itt a pokoli szomszédok 2 az mondja meg hogy honnan töltötte le vagy aggyon egy linket
  • raimundo
    valaki küldjön egy linket
  • raimundo
    ez kékben jelenik meg
  • raimundo
    ne szorakozzá adios amigos
  • adios
    a faszt,keresgéljé..
  • raimundo
    akkor küldjetek egy torrent linket
  • Balumann
    Ha olyanra vársz, hogy rákattintasz a linkre és már tölti is, majd telepíteni is fogja, akkor hiába is vársz... Ingyenesek közül a torrent a legegyszerűbb ^^
  • raimundo
    adios nyugoggy le
  • adios
    Nem,nem tudunk.Google a barátod
  • raimundo
    valaki tud adni egy telepítő linket vagy egy letöltő linket vagy egy oldalt ahol le lehet tölteni a hátékot csak ne torrentes oldal legyen
  • Szabó Péter

Azért ez komoly!

Hibaüzenet játék indításakor.

Kihúz játékvezérlő, hibátlanul indul!

• raimundo
    valaki el tudja mondani hogy honnan szedte le a játékot ne torrentes oldalt mondjon hanem valami más oldalt és ne torrenthez kapcsologgyon
  • Delta24
    hát amikor kijelzi az uj helyet akko meny ki az utra és kezgy el hálozni közben nyomd a Q és sies oda csinálj egy képet azt kész
  • gabo91
    És köszönöm az edigi segitséget mindenkinek!
  • gabo91
    Okés ujrakezdtem a küldetést igy már jelezte egyből. Csináltam pár fotozást. Most a chinok helikopteresnél vagyok. Két fotot kell csinálni, a helikopter kötélen tart a levegőben egy nagy robot figurát. Lefotozom utána kijelzi a következő helyszint. elindulok mikor 300-400 ra vagyok tőle akkor elindul és nagyongyors nem tudom utolérni, ha eléri az 1000-et akkor vége buktam a küldit.

Már mindeféle képen probáltam mentem többi ránybol is de elbukom mindig...
    A pokösztön kipirositja azt a robotbábut de semitse tudok vele csinálni...
    Légyszi valamit irjatok, hogy mit kellene csinálni.
    És bocs a sok kérdésért!
  • Prince23
    Mi lenne ha használnád a pókösztön radart??!!! Én azzal csináltam, úgy sosem tudsz elakadni, mert pirossal ill. zölddel jelöli, és kijelöli hová menj...
  • Delta24
    hát ugorj fel a ahoz a járathoz és meny teljesen odáig ahol a járat van vagy pont oda ahol jelzi a jell és utána jelezni foglya azt az ajtot is
  • adios
    Az ajtó ott van,ahol a terembe mennél be,a sín mellett.
  • gabo91
    Nagyon az elején vagyok, egy metroalagutban. Bombákat kelett leállítani. Egy nyitott félcső megy a "levegőben az alagutban" és azon kelenne kimenni. MEgtaláltam azt a faajtot amit mondtál de üthetem nem nyilik és semmit sem jelez nála... :S
  • Delta24
    a víz elvezetőnél aszem fel kell ugrani és jelez egy helyet be kell törni a lezárt ajtot és meghuzni a kart és viszameni,aszem eröl beszélté,de segítene ha elmondanád meik pálya
  • Szabó Péter

Azért dobott ki hibaüzenetet indításkor, mert be volt dugva a KeyPad-om.

Ezen kívül més a Scarface-nál is ezzel megoldódott a problémám.

Ez hihetetlen!

• gabo91
    Köszi, már sikerült megoldani!
    Most a metroaluljároban kapcsoltam le a bombát, és felugrottam egy vizelvezetőcsatornára, amin nem férek ki. Valamit szövegel, a vonatrol de nem értem... és nem jelez semmit sem...
  • royaltom
    és gyorsan kell őket nyomni!
  • royaltom
    A bal egérgombot és az E-betűt kell felváltva nyomogatni!!!
  • gabo91
    Nincs valakinek egy végigjátszása?
  • Delta24
    probáld nyomogatni me van csomo olyan hogy kell nyomogatni