Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adios
Ügyes vagy.Akkor lehet hogy nem vagy 8 éves de agyilag kb ott lehetsz<#mf1><#mf1>

1. te adiosz nem 8 éves vagyok hanem 16 2. te vagy a köcsaög 3. már le töltöttem<#mf1><#mf1><#mf1>
adios
Nehogymár egy 8 éves pisis kis tudatlan k***g ugasson be nekem.Legalább nekem volt annyi önbecsülésem(kétlem hogy tudod mi az),hogy kitettem az adataimat,hogy láthassák.Te pedig egy idegesítõ kis köcsög vagy aki minden fórumot tönkretesz a folyamatos hülyeségeivel.És ha tudnál olvasni(bár abban sem vagyok teljesen biztos),akkor látnád hogy ez a Spiderman 3 topik,nem pedig a pokoli szomszédok 2.Úgyhogy hiába kérdezel meg 100x mindenkit hogy honnan töltötte le ezt vagy azt,úgysem mondják el a választ,mivel az már warezolás.Errõl ennyit.<#mf2>

elõre is köszi
valakinek meg van itt a pokoli szomszédok 2 az mondja meg hogy honnan töltötte le vagy aggyon egy linket
valaki küldjön egy linket
ez kékben jelenik meg
ne szorakozzá adios amigos
adios
a faszt,keresgéljé..<#mf1><#mf2><#mf1><#mf2>

akkor küldjetek egy torrent linket
Balumann
Ha olyanra vársz, hogy rákattintasz a linkre és már tölti is, majd telepíteni is fogja, akkor hiába is vársz... Ingyenesek közül a torrent a legegyszerûbb ^^

adios nyugoggy le<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#mf2>
adios
Nem,nem tudunk.Google a barátod<#mf1><#mf1>

valaki tud adni egy telepítõ linket vagy egy letöltõ linket vagy egy oldalt ahol le lehet tölteni a hátékot csak ne torrentes oldal legyen
Szabó Péter

Azért ez komoly!

Hibaüzenet játék indításakor.

Kihúz játékvezérlõ, hibátlanul indul!

valaki el tudja mondani hogy honnan szedte le a játékot ne torrentes oldalt mondjon hanem valami más oldalt és ne torrenthez kapcsologgyon
hát amikor kijelzi az uj helyet akko meny ki az utra és kezgy el hálozni közben nyomd a Q és sies oda csinálj egy képet azt kész
gabo91
És köszönöm az edigi segitséget mindenkinek!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Okés ujrakezdtem a küldetést igy már jelezte egybõl. Csináltam pár fotozást. Most a chinok helikopteresnél vagyok. Két fotot kell csinálni, a helikopter kötélen tart a levegõben egy nagy robot figurát. Lefotozom utána kijelzi a következõ helyszint. elindulok mikor 300-400 ra vagyok tõle akkor elindul és nagyongyors nem tudom utolérni, ha eléri az 1000-et akkor vége buktam a küldit.

Már mindeféle képen probáltam mentem többi ránybol is de elbukom mindig...
A pokösztön kipirositja azt a robotbábut de semitse tudok vele csinálni...
Légyszi valamit irjatok, hogy mit kellene csinálni.
És bocs a sok kérdésért!

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Prince23
Mi lenne ha használnád a pókösztön radart??!!! Én azzal csináltam, úgy sosem tudsz elakadni, mert pirossal ill. zölddel jelöli, és kijelöli hová menj...

hát ugorj fel a ahoz a járathoz és meny teljesen odáig ahol a járat van vagy pont oda ahol jelzi a jell és utána jelezni foglya azt az ajtot is
adios
Az ajtó ott van,ahol a terembe mennél be,a sín mellett.

gabo91
Nagyon az elején vagyok, egy metroalagutban. Bombákat kelett leállítani. Egy nyitott félcsõ megy a "levegõben az alagutban" és azon kelenne kimenni. MEgtaláltam azt a faajtot amit mondtál de üthetem nem nyilik és semmit sem jelez nála... :S

a víz elvezetõnél aszem fel kell ugrani és jelez egy helyet be kell törni a lezárt ajtot és meghuzni a kart és viszameni,aszem eröl beszélté,de segítene ha elmondanád meik pálya
Szabó Péter

Azért dobott ki hibaüzenetet indításkor, mert be volt dugva a KeyPad-om.

Ezen kívül més a Scarface-nál is ezzel megoldódott a problémám.

Ez hihetetlen!

gabo91
Köszi, már sikerült megoldani!
Most a metroaluljároban kapcsoltam le a bombát, és felugrottam egy vizelvezetõcsatornára, amin nem férek ki. Valamit szövegel, a vonatrol de nem értem... és nem jelez semmit sem...

és gyorsan kell õket nyomni!
A bal egérgombot és az E-betût kell felváltva nyomogatni!!!
gabo91
Nincs valakinek egy végigjátszása?

probáld nyomogatni me van csomo olyan hogy kell nyomogatni
Prince23
Na mind1 akkor... csináld mindig azt amit a gép mutat... vagy próbáld meg másféleképpen használni a BEG-ot és az E-t... Egyszer csak sikerül. sok sikert.

gabo91
Itt akadtam el.

Prince23
Ez ha jól emléxem a tutorial...
ottan a középsõ egérgörgõt kell nyomni... és megmentetted a csajt... vagy ott vagy...?

gabo91
Üdv.
Most kezdtem a játékot, és még nagyon az elején vagyok. Elakadtam egy olyan helyen, hogy a folyosón tûz van, jelzi az egér ball gombját, ekkor fellõvi a házot a plafonra és kijelzi még mindig az egeret és az "E" betût. Akármit csinálok csak fogja a kilõt hálot majd hátraesik...
15perce szarakszom vele :S
Valaki légyszi magyarázza el, hogy mit kell itt csinálni.
Thx elõre is, és bocsesz a hülye kérdésért...

Anfara
tök fölösleges mert olvastam 50e forumot és ott is letörölték újra rakták stb stb szerintem aki rendesen tud játszani annak nincs ékezet a fiókja nevében ennyi egyébként szerintem se segítene ha újra raknám.

Az Erő legyen veled!

megprobátad letörölni és ujra felraki?
Anfara
royaltom ez az én gondom is és mivel a drága fejlesztõ bácsik okosak voltak már megint és kihoznak véleményem szerint az eddigi legjobb adaptáció játékot és elbasszák azzal hogy csak akkor ment a játék ha a windows telepítése során a profilodat ékezetek nélkül írtad be egyébként nem képes felismerni az ékezeteket szal a fejlesztõ kollegák megint ügyesek voltak és egy jó játékot ilyennel elbasznak! megoldás: vagy csinálsz egy új fiókot a gépeden amit könnyedén meg lehet tenni bár nálam valami baja volt minden kezdet behallni a billentyûzetemtõl kezdve az irányításig mert játékban már nem mûködött nekem az irányítás vagy egy nehezebb és fölösleges megoldás hogy win reinstall és ékezetek nélkül írod be a neved ennyi ezek a megoldások másra még nem nagyon jöttem rá patch nem lesz mert ehhez a játékhoz ugyan minek?! tehát egyenlõre ez a kettõ megoldás létezik szerintem bár ha tud valaki mondani valami okosságot akkor hajrá!!!!

Az Erő legyen veled!

Kösz Delta24!<#eljen><#vigyor><#eljen>
a profilodban van ékezet

sziasztok!
Meg tudjátok mondani hogy amikor kilépek miért nem saveli le a gép a játékomat,mert amikor ujra belépek mindig ujra és ujra el kell kezdenem a játékot

Légyszi irjátok le<#confused><#confused>
szentem a controlsba nézd meg hogyvan beálítva,atöbbit meg nem tom
Anfara
Nah fasza most leszedtem egy másik verziót az most mûködik faszájtosan elindul graf elég jól beállítva fut nem akad minden isten fasza csak hogy rohadna meg nem tok menteni és mielött bárki is elkezdené nyomni a szöveget nekem hogy olvassak vissza vissza olvastam tudom hogy ékezetek vannak a profilomban leszarom csináltam egy másik fiókot elindítottam mentett is kikapcsoltam a gépet majd újra be és meghülyült annál a profilomnál a billentyûzetem nem ott voltak a gombok ahol lennie kellett volna nem voltak meg a billentyûzet combo-im amikkel elõhívok bizonyos dolgokat plusz elindítottam a játékot betöltött erre bazzeg a csávó meg se moccant vertem a billentyûzetet minden esetre többszöri lenyomás után néha megmoccant póki de ennyi hát szal elég gáz semmi esélyem rá hogy rendesen játszak ha csak ki nem adnak egy patchet amivel már az ékezetes karikat is felismeri majd de hát ez van ha tud valaki valami okosat mondani akkor szivesen fogadom! de a game amennyit játszottam nagyon tetszett csak hát ezek a hibák idegesítõek bár lehet majd egyik reggel nekiugrok és egy nap alatt végig viszem a játékot hogy ne keljen mentenie😄DDDDDDDDDDDD

Az Erő legyen veled!

caps lock,nem? kell nyomogatni egymásután
Sziasztok! Kérlek segítsetek abban, hogyan lehet elõ hívni az adrenalin akciót! Már szét nyomkodtam a billentyûzetet, de nem tudom melyik gombbal lehet! Valaki kérem segítsen!
valami tartozék amit az usb-be kell bedugni
Anfara
Elvileg a 7300 gs is ismeri a 3.0-át szal nem valószínû hogy azzal van a gond bár ki tudja én most szedek egy másik verziót majd kiderül hátha ez jobb lesz és milyen kormány van bedugva????

Az Erő legyen veled!

meglehet nézni valahol azokat a képeket amiket a játék közbe csináltam?
az nem lehet hogy bedugva mardat kormány vagy valami ilyaóesmi mert ha bedugva maradt akko nem indul el
Szabó Péter

Ugyan ez a problémám, és ez én csori 7300 GS kártyám is sm 3.0

???

Anfara
Torrentröl töltök és ott nem nagyon találtam más használhatót de lehet azóta van fent új. I check it out!!!

Az Erő legyen veled!