Spider-Man: Friend or Foe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Már mindeféle képen probáltam mentem többi ránybol is de elbukom mindig...
A pokösztön kipirositja azt a robotbábut de semitse tudok vele csinálni...
Légyszi valamit irjatok, hogy mit kellene csinálni.
És bocs a sok kérdésért!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Azért dobott ki hibaüzenetet indításkor, mert be volt dugva a KeyPad-om.
Ezen kívül més a Scarface-nál is ezzel megoldódott a problémám.
Ez hihetetlen!
Most a metroaluljároban kapcsoltam le a bombát, és felugrottam egy vizelvezetõcsatornára, amin nem férek ki. Valamit szövegel, a vonatrol de nem értem... és nem jelez semmit sem...
ottan a középsõ egérgörgõt kell nyomni... és megmentetted a csajt... vagy ott vagy...?
Most kezdtem a játékot, és még nagyon az elején vagyok. Elakadtam egy olyan helyen, hogy a folyosón tûz van, jelzi az egér ball gombját, ekkor fellõvi a házot a plafonra és kijelzi még mindig az egeret és az "E" betût. Akármit csinálok csak fogja a kilõt hálot majd hátraesik...
15perce szarakszom vele :S
Valaki légyszi magyarázza el, hogy mit kell itt csinálni.
Thx elõre is, és bocsesz a hülye kérdésért...
Az Erő legyen veled!
Az Erő legyen veled!
sziasztok!
Meg tudjátok mondani hogy amikor kilépek miért nem saveli le a gép a játékomat,mert amikor ujra belépek mindig ujra és ujra el kell kezdenem a játékot
Légyszi irjátok le<#confused>#confused><#confused>#confused>
Az Erő legyen veled!
Az Erő legyen veled!