1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
Djemba #669 hát sok tudatlan nem érti meg.... -
#668 látom tényleg kiirtátok!:)
de ha egyszer muszály... -
Djemba #667 na ki van írva -
gyuri00 #666 aszt mnodod ha csinálok egy új fiókot és ott teszem fel a spierdman úgy jó lessz mniden?
7600gs 1giga ram 2,67 celeron ezen futnia kébne akadás nélkül állítólag:S -
C7 #665 vezérlőpult, felhasználói fiókok, új fiók létrehozása. persze csak xp alatt -
bcrics #664 ha lesz időd írd már le hol kell beállítani azt a felh.fiókot!
lehet kipróbálom én is! -
C7 #663 oksa elmegy úgyis h midnen maxon... az alényeg, h csnináltam egy felhasználói fiókot, aminek nincsen ékezet a nevébe és úgy tolom... nálunk pl 4en használjuk a gépet, de sok ok miatt egy fiók van, és csináltam egy Spider-Man 3 fiókot, és azt használom erre a gamere. -
C7 #662 gyuri00:menteni az elején magától ment, küldin még nem vok... ha megcsinálod a tutorialt, elmenti...
bcrics: 1280x1024, city detail high a nemtommien quality high... a többi off. de lehet elbírná a többit, csak nem tom azok mit jelentenek, bátyám a nagyokos... -
#661 hát én kurva nagy láma vagyok:le kell fotózni 2 helit a rakománnyal(mechek)az első meg van de 2. állandóan lelép,hiába hálózok utána
mit kő csinálni? -
gyuri00 #660 most csak én nem vágom mit cisnált?:S ez engem is érdkelene h tudjak menteni mwegm niden -
bcrics #659 milyen konfigon tolod és milyen beállításokkal hogy nem szaggatt??? -
nagykovi #658 Vki mondja már el pls hogy kell a bombákat hatástalanítani! Légyszi -
C7 #657 húha. rájöttem, ha vezérlőpultba átnevezem a fiókot, máshol nem lesz, szal csináltam egy Spider-Man 3 fiókot, és ott semmi szaggatás, midnen jó, és magától elmentette a tutorial végén! király!!! -
C7 #656 de nekem mér szaggat??? midnen megfelel a gépigénynek, de a swing tutorialnál pókember a levegőbe van, a Daily Buglenak csak a teteje meg az alja van meg és nagyon szaggat! mi a rák baja lehet??? ráadásul menteni se tudok... -
#655 sokszor kell "meghálózni" a helikoptert! -
ricsa008 #654 lehet én vagyok enyire láma de http://spiderman3.sonypictures.com/-n a games között hol van a Spider man 3 demo -
#653 srácok ha a crime fighting menüben zöld a terület akkor az clear nem?
és a másik,hogy vki aki csinálta a helis küldiket az mondja má meg mi a bánatnak kéne történni,mert mikor közelében vagyok nyomom a gombot ami kő,mikor a kis pókháló megjelenik de nem igazán látom eredményét -
C7 #652 nekem a swing tutorialnál iszonyatosan szaggat, az épület közepe levegő... a gépigény megfelel neki... kipróbáltam úgy h midnen lowon meg minden highon de csak nem megy...mi a franc baja lehet??? kezdek ideges lenni -
ricsa008 #651 de lényege a hsz-nek nem ez volt sőt pont ezért () van -
#650 http://spiderman3.sonypictures.com/
Ott pedig a games! -
ricsa008 #649 hát ?
na jó lehet 16 -
#648 66 kb/s al nem 15 óra már megbocsáss. -
ricsa008 #647 nincs demója? mer nekem a teljes kb 15 óra alatt jönnel (66kbs) és annyit nem akarok elszúrni egy sms regből -
gyuri00 #646 és neked ez megodotta a problémát h újratetted??? -
gyuri00 #645 ékezet nélküli felhasználónévvel...
ez milyen felhasználónév?:S:S -
C7 #644 ez vót nekem is.........próbáld meg typical installal meg ékezet nélküli felhasználónévvel... -
gyuri00 #643 de az előbb játsozztam egy 20 percert benyomtam megnit és kezdtem előről:S -
C7 #642 menteni magától ment amennyire tom vagyishát passz... de loadolni nem kell hanem onnan folytatja és eccerre csak egy mentés van... felvilágosítottk -
gyuri00 #641 jaja hasznos néha:) én már csak menteni nem tudok de még jobbaN visszaolvasok:D -
C7 #640 na én idegembe letöröltem az egészet mindenestül a gépről, de most újra letöltöm, kipróbálom typical installal és ékezet nélküli felhasználónévvel... mien csodálatos dolog viszzaolvasni:D -
C7 #639 :D -
gyuri00 #638 kcsit visszáb ovlsatam:D és kihúztam a kormányt és jó is lett:D -
C7 #637 talán crack gond... van egy csomó lenn linkelve szedj le 1et... -
gyuri00 #636 nekem 7600Gs-em van mikor indítanám a játékot hibát észlele és eláll ez mitől van?:S -
#635 ÍRJÁTOK KI A BENNER ALÁ! -
adammmmmmm #634 Na sikerült a mentés azzal az új felhasználó ékezet nélkül dologgal.
Tök tecik a játék csak anyi a problémám hogy rohadtul akad.
De legaláb tudok jácani. -
C7 #633 ááá csodás, látom írjátok káros a billre.... a Da Vinci kód meg az egér talpát koptatta el:D -
tmisi #632 A "Fog menni a gépemen?" kérdezőknek:
Én csak azt nem fogom soha megérteni, hogy ha ott van az a rohadt internet, fizeted a casht érte, töltöd a gameket ezerrel (tisztelet a kivételnek), akkor miért nem tudod megkeresni MAGAD mondjuk a gépigényt??? Google-ról hallottattok már??? Egy ilyen infót kijött játéknál seperc alatt megtudni.
Minek olyat megkérdezni, amit kb. 10 mp alatt meg lehet keresni?
A Többiek nevében: FAQ-T AKARUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#631 Házigazda jog kellene hozzá,amíg ez nincs meg tele lesz szemetelve a topik sajna. -
nagykovi #630 Ja és a bombás kérdésemre vki válaszoljon légyszi (#612)