1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • Djemba
    hát sok tudatlan nem érti meg....
  • SNAKE01
    látom tényleg kiirtátok!:)
    de ha egyszer muszály...
  • Djemba
    na ki van írva
  • gyuri00
    aszt mnodod ha csinálok egy új fiókot és ott teszem fel a spierdman úgy jó lessz mniden?

7600gs 1giga ram 2,67 celeron ezen futnia kébne akadás nélkül állítólag:S
  • C7
    vezérlőpult, felhasználói fiókok, új fiók létrehozása. persze csak xp alatt
  • bcrics
    ha lesz időd írd már le hol kell beállítani azt a felh.fiókot!
    lehet kipróbálom én is!
  • C7
    oksa elmegy úgyis h midnen maxon... az alényeg, h csnináltam egy felhasználói fiókot, aminek nincsen ékezet a nevébe és úgy tolom... nálunk pl 4en használjuk a gépet, de sok ok miatt egy fiók van, és csináltam egy Spider-Man 3 fiókot, és azt használom erre a gamere.
  • C7
    gyuri00:menteni az elején magától ment, küldin még nem vok... ha megcsinálod a tutorialt, elmenti...
    bcrics: 1280x1024, city detail high a nemtommien quality high... a többi off. de lehet elbírná a többit, csak nem tom azok mit jelentenek, bátyám a nagyokos...
  • ThugEdge
    hát én kurva nagy láma vagyok:le kell fotózni 2 helit a rakománnyal(mechek)az első meg van de 2. állandóan lelép,hiába hálózok utána
    mit kő csinálni?
  • gyuri00
    most csak én nem vágom mit cisnált?:S ez engem is érdkelene h tudjak menteni mwegm niden
  • bcrics
    milyen konfigon tolod és milyen beállításokkal hogy nem szaggatt???
  • nagykovi
    Vki mondja már el pls hogy kell a bombákat hatástalanítani! Légyszi
  • C7
    húha. rájöttem, ha vezérlőpultba átnevezem a fiókot, máshol nem lesz, szal csináltam egy Spider-Man 3 fiókot, és ott semmi szaggatás, midnen jó, és magától elmentette a tutorial végén! király!!!
  • C7
    de nekem mér szaggat??? midnen megfelel a gépigénynek, de a swing tutorialnál pókember a levegőbe van, a Daily Buglenak csak a teteje meg az alja van meg és nagyon szaggat! mi a rák baja lehet??? ráadásul menteni se tudok...
  • kuci06
    sokszor kell "meghálózni" a helikoptert!
  • ricsa008
    lehet én vagyok enyire láma de http://spiderman3.sonypictures.com/-n a games között hol van a Spider man 3 demo
  • ThugEdge
    srácok ha a crime fighting menüben zöld a terület akkor az clear nem?
    és a másik,hogy vki aki csinálta a helis küldiket az mondja má meg mi a bánatnak kéne történni,mert mikor közelében vagyok nyomom a gombot ami kő,mikor a kis pókháló megjelenik de nem igazán látom eredményét
  • C7
    nekem a swing tutorialnál iszonyatosan szaggat, az épület közepe levegő... a gépigény megfelel neki... kipróbáltam úgy h midnen lowon meg minden highon de csak nem megy...mi a franc baja lehet??? kezdek ideges lenni
  • ricsa008
    de lényege a hsz-nek nem ez volt sőt pont ezért () van
  • Sland
    http://spiderman3.sonypictures.com/

Ott pedig a games!
  • ricsa008
    hát ?
    na jó lehet 16
  • tsarffi
    66 kb/s al nem 15 óra már megbocsáss.
  • ricsa008
    nincs demója? mer nekem a teljes kb 15 óra alatt jönnel (66kbs) és annyit nem akarok elszúrni egy sms regből
  • gyuri00
    és neked ez megodotta a problémát h újratetted???
  • gyuri00
    ékezet nélküli felhasználónévvel...

ez milyen felhasználónév?:S:S
  • C7
    ez vót nekem is.........próbáld meg typical installal meg ékezet nélküli felhasználónévvel...
  • gyuri00
    de az előbb játsozztam egy 20 percert benyomtam megnit és kezdtem előről:S
  • C7
    menteni magától ment amennyire tom vagyishát passz... de loadolni nem kell hanem onnan folytatja és eccerre csak egy mentés van... felvilágosítottk
  • gyuri00
    jaja hasznos néha:) én már csak menteni nem tudok de még jobbaN visszaolvasok:D
  • C7
    na én idegembe letöröltem az egészet mindenestül a gépről, de most újra letöltöm, kipróbálom typical installal és ékezet nélküli felhasználónévvel... mien csodálatos dolog viszzaolvasni:D
  • C7
    :D
  • gyuri00
    kcsit visszáb ovlsatam:D és kihúztam a kormányt és jó is lett:D
  • C7
    talán crack gond... van egy csomó lenn linkelve szedj le 1et...
  • gyuri00
    nekem 7600Gs-em van mikor indítanám a játékot hibát észlele és eláll ez mitől van?:S
  • SNAKE01
    ÍRJÁTOK KI A BENNER ALÁ!
  • adammmmmmm
    Na sikerült a mentés azzal az új felhasználó ékezet nélkül dologgal.
    Tök tecik a játék csak anyi a problémám hogy rohadtul akad.
    De legaláb tudok jácani.
  • C7
    ááá csodás, látom írjátok káros a billre.... a Da Vinci kód meg az egér talpát koptatta el:D
  • tmisi
    A "Fog menni a gépemen?" kérdezőknek:

Én csak azt nem fogom soha megérteni, hogy ha ott van az a rohadt internet, fizeted a casht érte, töltöd a gameket ezerrel (tisztelet a kivételnek), akkor miért nem tudod megkeresni MAGAD mondjuk a gépigényt??? Google-ról hallottattok már??? Egy ilyen infót kijött játéknál seperc alatt megtudni.
    Minek olyat megkérdezni, amit kb. 10 mp alatt meg lehet keresni?

A Többiek nevében: FAQ-T AKARUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Maximus4
    Házigazda jog kellene hozzá,amíg ez nincs meg tele lesz szemetelve a topik sajna.
  • nagykovi
    Ja és a bombás kérdésemre vki válaszoljon légyszi (#612)