Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
A Spider-Man háromnak, vagy a Friend Or Foe-nak?(de gondolom a háromnak mert arrol volt szó), akkor én úgy tudom nem lett demo kiadva( Én amikor kerestem nem találtam), de ha van akkor javítsatok ki.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

hol lehet ennek a játéknak letölteni a demóját???
adios
Igen benne van:)

Fehercsoki
De akkor pc verzióba is benne van?:)Mert nekem zöld kobold jobban tetszik mint pókember:D

mama2
Valaki egy 100% save-t nem tudna küldeni? Mert amit én találta sz PS3-ra van csak:(. Köszi:).

mama2
Értjük. Akkor én mék is kiakasztani
:D.

adios
Úhy lehet vele menni,ha kiakasztod a játékot 100%-ra.Minden challenge,gyûjtögetés,verseny késznek kell h legyen.

mama2
De hogy ha annyira akarsz Green Goblinnal menni, akkor játsz a Spider-Man: Friend Or Foe-val. Ott lhet õt is irányítani, ha legyõzöd:).

mama2
Hát engem is:(. De azért nem fogok 100000 Ft-ért PS3-at venni.

Fehercsoki
Ja énis arra tippelek pedig érdekelne:(

mama2
Találtam egy másik videót, itt is New Green Goblin van, de itt a videó címében még ott van zárójelbe hogy PS3: http://youtube.com/watch?v=WmIYGrgnFl0&feature=related
Lehet hogy csak PS3-on van ilyen lehetõség.

mama2
Hát ez kurva érdekes:O. 2 ötletem van. 1: végig kell vinni a játékot és aztán lehet õket irányítani, 2: Mivel a vidi elején ki volt írva angolul a Gyûjtõi kiadás(Collectors Edition), lehet hogy csak abba lehet menni zöld manóval. Ha valaki pontosan tudja, akkkor ossza meg velünk, mert ez engem is érdekelne:).

Fehercsoki
http://youtube.com/watch?v=_eHB4lzfvbQ&feature=related itt egy videó,hogy lehet zöld koboldal menni?

mama2
Problémám van. Új windowsom lett, és nem indul el a Spider-Man 3 the game játék, pedig az elõzõ Windowsal, elindult. Valami memóri helyre hivatkozik:S. Újra raktam, de ugyan ez:S. Mi a gond?

ezt most hogy érted? az egész játékot? akkor menj rá arra h new game. a pályát? arra is vissza lehet menni...

the beatles tudom hogy pályánként ment de akkor is ujból kell kezdenem
na ezért nem kéne egy topicban hagyni az egészet. áldom annak a hülyének a nevét akinek ennyi esze volt....

adios
SZerintem még mindig a Spiderman 3-al játszik.Olvass vissza kicsit jópárszor kilett tárgyalva...

pályánként ment magától......

help segítség hogy kell menteni
Ott menj ki ott ahol bejöttél, a másik irányba is lesz út:)

bgabor: vmelyik gomb hosszas lenyomásával cserélsz karaktert, mai beállítasz. az elsõ pályán kiírja!

hello ott akadtam amikor le kell gyõzni harry it nem tudom hogy kell segítség meg hogy hogy kell le menteni a játékot mert rá kattintok a save game ra akkor el menti azt írja ki de mikor ujból játszok elõröll kell kezdeni segítség
hello! ez a játék van multiplayerbe? thx elörre is!

Prince of Máté
Heh, végigvittem, jókis játék volt<#vigyor4>

zxr
már megtaláltam remélem mûködik is

zxr
hali nekem is ugyanez a gondom egyszer csak kilép a 3ik pálya elején és amugy hol találhato ez a crackfix?

adios
Tényleg jó,nekem bevállt.

tényleg jó ez a crackfix,mert ha megoldja akkor leszedem?
A Player 1 mindenképpen Spideyval van? Nem lehet változtatni?

Ezt a crackfixet merre lehet fellelni? Gamecopyn nincs.

Nekem is ugyanez van. A harmadik pálya elején kidob, ugyanezzel az üzenettel.

Sziasztok.szeretném a segitségeteket kérni mert már nagyon felidegesit ez a hülye hibaüzenet hogy:A spiderman friend or foe main application hibát észlelt ezért leáll a kellemetlenségért elnézést kérünk.ez a harmadik pálya elején jött be nekem.kérlek segitsetek,esetleg ha van rá megoldás.köszönöm.
köszi szépen<#worship><#wink>

Shep
Tegyél be másik képet errõl fogalmam sincs.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

spidey91
#1642 itt merre??

Gépem ati X1900 4200

hi!nem tud valaki megoldást mondani arra hogy a friend or foe-ban lehessen gamepad-dal nyomni ketten...mert valamiért nem ismeri fel a játék...vagy nem is tudom...
na hát ez a játék kb a a pókember 2 színvonalán van... most már csak átfutom az utolsó részt és kész...

watto
hali!
a spiderman 3 ilyen gépen elfutna???:

Ati Mobility Radeon x2300 3.0shader 256mb
Duo T2080
1gb ram

és ha igen hogy menne?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

adios
Oksa megvan.

adios
Hali!
Lenne egy elég hülye kérdésem,ne röhögjetek ki:D.Azt szeretném megtudni,hogy hogy kell a pályákon(vagy elõtte) más karaktert választani,nem Spideyt.Jah és annyit még h egyedül játszom,nem co-op módban.
THX!

igen javította. megmondtam ez elsõ pályán, hogy nem jáccok vele. csak elõször aszittem, hogy a crackfix egy másik verzió. osztálytársam enéálkül kairóig jutott, és aszonta, minden részbe volt egy pálya, amikor vmi miatt kiszette. egyébként kár, hogy minden új karakternek vásárolni kell, hogy ne legyen béna, meg egy kicsit olyan gyengített marvel ultimate alliance meg x-men legends. de jó. öcsém doc ockba szerelmes (kairó 1nél tart) én a dzsungel 3on vagyok, és zöld manóra meg skorpióra esküszöm...

Mi, kilép a game? Van Reloaded Crackfix is, az javítja ezt a problémát.
Prince23
Ugye jól látom, h az új szpájdi rajzos???!!! Kiábrándító a 3 után:P

aha, nem is próbáltam, mert az irányításban nem volt. de a közös kombónál akkor is kilépett. mi lehet a gond?
Van egér az irányításban (háló támadás váltása, háló támadás, ütés). A grafika meg direkt ilyen mesés, erre nem gondoltál? :P
hali! nekem a reloaded van. véleményem: grafikája vmi nagyon szar, iránytásba egér lehetn,e , joystickkal ha felmegyek, és elengedem, mindeig hátra araszol egy kicsit.amikor a közös kombót csináltam, hirtelen kilépett. mi a probléma?

spidey91
HELP ME NEM TOK ToVÁBB JUTNI!

Gépem ati X1900 4200

Prince of Máté
Akkor az pont jó neked.

Nekem a CloneDVD van meg, kicsomagoltam, aztán 3 teljesen ismeretlen fájl lett ilyen formátummal:
.B00
.B6I
.B6T

Ezekkel mit kell kezdeni?
Daemonnal nem megy...

spidey91

itt merre kell menni? visszafele hiába mek... merre me elöre nincs üt ? körbe ilyen oszlopok vanna... HELP!

Gépem ati X1900 4200

50 % körül az egyik feladat után lett fekete ruhám, de a menüben még mindig unlocked a fekete spider-man. És nem lette gonoszabb sem, mint eddig voltam.Úgy tudom, hogy feketén több mindent tudok, pl: szétroncsolni az autókat, megverni a gyalogosokat. De én még nem tudok többet.