1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
#1710 Nem kezdi előröl, csak azon az épület tetején leszel, ami tetején kezted a játékot. De attol, még, nem az elejétöl kezded. -
#1709 JA MEG LEJJEB OLVASTAM HOGY VALAKINEK MONDTÁK ,HOGY MENJEN A NEW GAME-RA DE NEKEM OAN MENÜPONT NINCS IS CSAK MIKOR BELÉPEK A JÁÁTÉKBSA AZ EGÉSZET KEZDI ELÖLRÖL
HOGY KELL MENTENI?
MERT HA RÁMEK A MENTÉSRE AZT IRA KI HOIGY SAVE UNSECCIFULED TALÁN VAGY VALAMI ILYESMIT
-
#1708 JAJA
DE AZA KÉRDÉSEM LENNE MÉG HOGY HA ELMENTETTEM HOGY KELL BELE LÉPNEM MERT MINDIG ELÖLRÖL KEZDI???
NAGYON JÓ LENNE HA EZT ISMEGMONDANÁD
-
#1707 Szivesen:). További jó játékot(megjegyzem: most jön az izgi része.) -
#1706 köszike rájottem
nagyon szépen köszi
nekem naon tetszik a game
-
#1705 q-t nyomod, ugye, lelassítja az időt, és amikor jönnek az ellenfelek, és megütnének, akkor kiírja a képernyőt, hogy melyik nyilat kell nyomni,azt megnyomod, aztán kiírja, hogy megkell nyomni a bal egér gombot, és pók megüti/rugja a csávót, és kész. Ezt 3x megcsinálod, és kész. -
#1704 köszi
de a nyilakat hol irja ki azt még megmondanád vagy nem azoka kék sugarak amikor megnyomom a q-t????
lécc válaszolj
-
#1703 Ott meg kell nyomni a q-t, és amikor jönnek, az ellenfelek, akkor ugye kiírja a nyilakat, és azokat kell nyomni, és aztán bal egér gomb. Ezt hármoszor megcsinálni, és kész... -
#1702 hello
az a problémám hogy mikor a játék legelején vagyok egy épületben és jönnek emberek és ha megöltem őket akkor előlröl kell kezdenem
(de bal oldalt a képernyő közepén irja hogy nyomjam a "q" betüt de akkor se jó mindig elölröl kezdem )
lécci segitsetek!!!!!!!!!
előre is köszi
-
Harkat 89 #1701 Hello. Az a nagy problémám hogy a 3. pályán kidob a Spiderman friend or foe. Nincs valami tuti crack hozá vagy valaki küld 100% mentést?
THX -
#1700 Az szar, hogy nincsen magyarosítás. Jah, meg azt utálom a játékban, hogy ha egy hosszú küldetésben meghalsz, akkor azt előlről kezdheted... :@ -
#1699 google your best friends:D. -
DaEMoN007 #1698 a spider man 3mat persze -
DaEMoN007 #1697 vki nem tudna nekem kuldeni privatba egy linket ahonnet letolthetnem?please -
#1696 Hát gondolom nem tudják megnyitni azokat a fileokat, amikben a szöveg van. Vagy nem tudom. -
#1695 Hogy-hogy nem fordítható? -
#1694 Ha a háromra gondolsz, akkor az még nem fordítható. -
#1693 Helló!
Valaki magyarosítást nem tud a játékhoz??? -
#1692 hát igen, én is ezt kérdeztem, mert amit találtam, csak PS3-ra van:/. Úgy hogy még mindg kivsncsian várom/várjuk a választ:). -
#1691 Valaki megmondaná honnan lehet olyan mentést letölteni amiben már lehet zöld koboldot is irányítani? -
#1690 A Spider-Man háromnak, vagy a Friend Or Foe-nak?(de gondolom a háromnak mert arrol volt szó), akkor én úgy tudom nem lett demo kiadva( Én amikor kerestem nem találtam), de ha van akkor javítsatok ki. -
selim #1689 hol lehet ennek a játéknak letölteni a demóját??? -
#1688 Igen benne van:) -
#1687 De akkor pc verzióba is benne van?:)Mert nekem zöld kobold jobban tetszik mint pókember:D -
#1686 Valaki egy 100% save-t nem tudna küldeni? Mert amit én találta sz PS3-ra van csak:(. Köszi:). -
#1685 Értjük. Akkor én mék is kiakasztani
:D. -
#1684 Úhy lehet vele menni,ha kiakasztod a játékot 100%-ra.Minden challenge,gyűjtögetés,verseny késznek kell h legyen. -
#1683 De hogy ha annyira akarsz Green Goblinnal menni, akkor játsz a Spider-Man: Friend Or Foe-val. Ott lhet őt is irányítani, ha legyőzöd:). -
#1682 Hát engem is:(. De azért nem fogok 100000 Ft-ért PS3-at venni. -
#1681 Ja énis arra tippelek pedig érdekelne:( -
#1680 Találtam egy másik videót, itt is New Green Goblin van, de itt a videó címében még ott van zárójelbe hogy PS3: http://youtube.com/watch?v=WmIYGrgnFl0&feature=related
Lehet hogy csak PS3-on van ilyen lehetőség. -
#1679 Hát ez kurva érdekes:O. 2 ötletem van. 1: végig kell vinni a játékot és aztán lehet őket irányítani, 2: Mivel a vidi elején ki volt írva angolul a Gyűjtői kiadás(Collectors Edition), lehet hogy csak abba lehet menni zöld manóval. Ha valaki pontosan tudja, akkkor ossza meg velünk, mert ez engem is érdekelne:). -
#1678 http://youtube.com/watch?v=_eHB4lzfvbQ&feature=related itt egy videó,hogy lehet zöld koboldal menni? -
#1677 Problémám van. Új windowsom lett, és nem indul el a Spider-Man 3 the game játék, pedig az előző Windowsal, elindult. Valami memóri helyre hivatkozik:S. Újra raktam, de ugyan ez:S. Mi a gond? -
C7 #1676 ezt most hogy érted? az egész játékot? akkor menj rá arra h new game. a pályát? arra is vissza lehet menni... -
raimundo #1675 the beatles tudom hogy pályánként ment de akkor is ujból kell kezdenem -
C7 #1674 na ezért nem kéne egy topicban hagyni az egészet. áldom annak a hülyének a nevét akinek ennyi esze volt.... -
#1673 SZerintem még mindig a Spiderman 3-al játszik.Olvass vissza kicsit jópárszor kilett tárgyalva... -
C7 #1672 pályánként ment magától...... -
raimundo #1671 help segítség hogy kell menteni