1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
Elmör #1750 A Pókember 3-nak nagy gépigénye van. 7900GT és 2GB RAM megoldja a gondot. Persze a felbontás is számít, mert 1280X1024 felett már a 7900GT-t sem merném ajánlani. -
#1749 Hy, hát nemtom, nekem pont ilyen karim van és minimumon megy csak. Igaz nem mind1 azért h a proci és memória is mennyi/milyen emellett, de sztem az 1 GB Ram kevés neki, nekem 1,5 van és még így bekeres... -
#1748 Geforce 7600GT -
Szasa611 #1747 Szia Misike. Hasonló gonddal küzdök én is, de elvileg a za gond, hogy a VGA nem tudja az SM 3.0-át. Olyan VGA-t keresek én is ami nem túl drága, de azért működni is fog. -
Szasa611 #1746 Sziasztok. Egy kis segítséget kérek. A gyereknek megvettük (ez már hiba volt) a Pókember3-at. Raktam a gépbe 1 GB RAM-ot, utana vettem egy Ati Radeon 9550 256MB-os VGA kártyát. Annyit sikerült kitalálnom, hogy az SM 3.0 funkciót tudni kell a VGA-nak. Melyik az a VGA kártya ami nem túl drága de fog menni rajta ez a játék. -
#1745 Tud valaki magyarosításról? -
Bale123 #1744 Nekem warez verzióm van és az a problémám hogy amikor elindítom Kis fekete ablak,eltűnik és kész. PLZ -
Elmör #1743 Köszi a tippet!
Megnézem! -
bgabor #1742 Elég ha szerzel hozzá egy jó cracket. Amit adnak hozzá az hibás, ezért a kilépkedés. -
Elmör #1741 Nekem is ez a gondom.Ez tényleg a tört verzió gondja, asszem meg kell venni eredetiben! -
SeC222 #1740 Hi all!
Figyuztok...kéne segitség mentek ékezet nélkül és egyszerüen szar mindent probáltam crack stb...mentést meg nem találtam :S plz help thx... -
Shark96 #1739 egyik haverom naggyából kijátszotta kérdezd őt: [email protected] -
jambi69 #1738 Hello! Tudna valaki segiteni rajtam !? Elakadtam az elején pontosan a 9.-ik köldetésnél.Ott tartok hogy lekell fényképeznem egy helikoptert amiböl egy robot lög egy kötélen! Lefényképezem és utána egy helikoptert kell követnem de valahogy mindig lehagy!! hogyan kell megcsinálni?? Vagy mit kellene csinálnom ?? Aki tugya kérem segicsen ! Köszönöm! -
#1737 Nem SM 3.0-t támogató kártyád van. Cseréld le, és működni fog. -
Misiike #1736 szijasztok a pókember 3-at feltelepítettem+crackeltem és amikor elindítottam akkor bejött a fekete képernyő(de a hang közben ment) ezt nem értem ha tudtok rá megoldást léccike irjatok szijasztok -
OBBEY123 #1735 Ahh köszi nem kell letudtam nyomni végre azt a köcsögóriás lizzardot...
(az ameik ott volt az "akkumulátoroknál"...:D) -
OBBEY123 #1734 Hello all!
kéne egy mentés a spider-man 3 hoz...
tudom,tudom, játszam ki, ezt légyszi ne mondjátok...
én csak lengedezni akarok a városban és nem küldetésezni..
pls help mí... -
#1733 Hibás a crack. Próbálj másikat leszedni, vagy ha eredeti akkor passz. -
nekem83 #1732 Csá mindenkinek. nem tudna valaki egy megoldást mondani erre : megvan nekem a spiderman friend or foe és amikor játszok vele akkor a harmadik pályánál kilép. miért van ez? Ha tudjátok a megoldást akkor kérlek irjatok . Előre is köszönöm!!! -
nekem83 #1731 Sziasztok! -
DaEMoN007 #1730 csá.elkellene egy kis segitseg,mikor megnyitom a spider man 3mat,azonnal kidob a jatekbol egy hibauzenettel,ez mitol lehet?pedig be van crackelve.nincs hozza vmi update,vagy ujabb crack? -
#1729 Cső a Spiderman 3 ban van a mad bomber 2 küldetés és ott amikor elszabadul 1 járat azt meg kéne állitani ugy hogy nyomom 1-4ig a gombokat és ugy hálót lő ki de mégis mindig mission failed lesz? mit kell még csinálni? előre is kösz -
Sircsocso #1728 Hy emberek van hozzá normális crack Pider man fried ro foe-hoz. Nem szakad meg lehet menteni stb.. A linktorrent de én i tőltőm fel egyfolytába. http://www.btmon.com/Games/PC/Spiderman.Friend.Or.Foe.Crackfix-RELOADED777319398589.513.torrent.html -
#1727 Hi all!
Valaki mondja meg pls h nekem miért B00,B6I és B6T formátumban vanak a file-ok???:S -
#1726 Már nem kell köszi,sikerült:-) -
#1725 Adjon már valaki valamilyen örökélet-cheatet,mert ezt a Kingpin köcsögöt az utolsó küzdelemben nem tudom elintézni,már belehülyülök,mindig kiüt a divatból az a majom. -
#1724 Akkor nem ment ha a felhasználó nevedbe van ékezet. -
csgj #1723 Írtam olyat, hogy nem indul el? Sztem a mentés bug az eredeti játékkal rendelkezőknek is megjelenhet... -
#1722 Akkor fiúk/lányok/kicsik/nagyok/idősek,egy megoldás van azoknak akiknek nem indul el: Buy to the original -
csgj #1721 De nem igaz, nekem is ez a gondom... Az xp-m pedig sp2-es, és eddig nem volt baj vele, sztem nem az a probléma. Másik crack-et is próbáltam és úgy se jó... nem értem. Viszont save mappát nem is találtam... -
csgj #1720 hm... Hát még egy hiba... Nem menti el, hiába mentem rá a mentésre. Rohadt jó, kezdhetem előről, de minek, ha mindig előről kell kezdeni :P -
csgj #1719 Nem gondolhatják komolyan, hogy a Spider-man 3 játékhoz nem adnak ki patch-et... Nem semmi ez az Activision! Igenis van benne pár bug, és az irreális gépigényt is lehetne javítani... Komolyan mondom, talán még a Crysis is jobban ment ennél :S Ettől függetlenül szép, meg jó játék, csak lehetne változtatni rajta egy patch-el. (Vagy inkább úgy mondom, hogy lehetett volna változtatni rajta egy patch-el nem sokkal a megjelenés után) -
#1718 Először is: Mondtam már:Caps Lock off. Másodszor: Akkkor valószínűleg xp hiba, ahogy te is írtad. -
#1717 HÁR FELTETTEM EGY ÁSIK VERZIÓT ÉS EZ IS UGYAN AZ ....
LEHET HOGY AZ XP-VEL LENNE A GOND?? -
#1716 Véletlenül keveredtem ide, csak úgy beírom már akkor: a Friend Or Foe megy SM2.0 kártyán is ....
Ha vótmá, bocs ;)) -
#1715 Hát erre nem tudom a választ, de nézd meg a gamecopyworld.com-on, hátha van jó crack. -
#1714 valaki válaszoljon
-
#1713 azt jelenti hogy a mentés eredménytelen
nem lehet hogy jó lenne ha lenne hozzá olyan crackfixem mint amit lejjeb olvastam?
-
#1712 akármit is csinálok mindig 0-rol indulok
sajna
a mentésnél azt irja ki hogy
save unsuccessful
ez nem azt jelenti hogy a mentés sikertelen? -
#1711 DE HA MEGNÉZEM AZ INFKAT MINDEN 0-RA VÁLTOZIK
ÉS AKKOR AZOKAT AZ EMBEREKET MINDIG MEGKELLESZ ÖLNÖM AKIKET AZ ÉPÜLETBE MEGÖLTEM?