Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi all!
Figyuztok...kéne segitség mentek ékezet nélkül és egyszerüen szar mindent probáltam crack stb...mentést meg nem találtam :S plz help thx...
egyik haverom naggyából kijátszotta kérdezd õt: [email protected]
Hello! Tudna valaki segiteni rajtam !? Elakadtam az elején pontosan a 9.-ik köldetésnél.Ott tartok hogy lekell fényképeznem egy helikoptert amiböl egy robot lög egy kötélen! Lefényképezem és utána egy helikoptert kell követnem de valahogy mindig lehagy!! hogyan kell megcsinálni?? Vagy mit kellene csinálnom ?? Aki tugya kérem segicsen ! Köszönöm!
mama2
Nem SM 3.0-t támogató kártyád van. Cseréld le, és mûködni fog.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

szijasztok a pókember 3-at feltelepítettem+crackeltem és amikor elindítottam akkor bejött a fekete képernyõ(de a hang közben ment) ezt nem értem ha tudtok rá megoldást léccike irjatok szijasztok

Ahh köszi nem kell letudtam nyomni végre azt a köcsögóriás lizzardot...
(az ameik ott volt az "akkumulátoroknál"...😄)

\"Utcákról beszélsz, de kertben nőttél fel...\"

Hello all!
kéne egy mentés a spider-man 3 hoz...
tudom,tudom, játszam ki, ezt légyszi ne mondjátok...
én csak lengedezni akarok a városban és nem küldetésezni..
pls help mí...

\"Utcákról beszélsz, de kertben nőttél fel...\"

mama2
Hibás a crack. Próbálj másikat leszedni, vagy ha eredeti akkor passz.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Csá mindenkinek. nem tudna valaki egy megoldást mondani erre : megvan nekem a spiderman friend or foe és amikor játszok vele akkor a harmadik pályánál kilép. miért van ez? Ha tudjátok a megoldást akkor kérlek irjatok . Elõre is köszönöm!!!
Sziasztok!
csá.elkellene egy kis segitseg,mikor megnyitom a spider man 3mat,azonnal kidob a jatekbol egy hibauzenettel,ez mitol lehet?pedig be van crackelve.nincs hozza vmi update,vagy ujabb crack?
Fókameister
Csõ a Spiderman 3 ban van a mad bomber 2 küldetés és ott amikor elszabadul 1 járat azt meg kéne állitani ugy hogy nyomom 1-4ig a gombokat és ugy hálót lõ ki de mégis mindig mission failed lesz? mit kell még csinálni? elõre is kösz

Hy emberek van hozzá normális crack Pider man fried ro foe-hoz. Nem szakad meg lehet menteni stb.. A linktorrent de én i tõltõm fel egyfolytába. http://www.btmon.com/Games/PC/Spiderman.Friend.Or.Foe.Crackfix-RELOADED777319398589.513.torrent.html
Ábéla boy
Hi all!

Valaki mondja meg pls h nekem miért B00,B6I és B6T formátumban vanak a file-ok???:S<#confused>

highlander15
Már nem kell köszi,sikerült:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Adjon már valaki valamilyen örökélet-cheatet,mert ezt a Kingpin köcsögöt az utolsó küzdelemben nem tudom elintézni,már belehülyülök,mindig kiüt a divatból az a majom.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Fehercsoki
Akkor nem ment ha a felhasználó nevedbe van ékezet.

Írtam olyat, hogy nem indul el? Sztem a mentés bug az eredeti játékkal rendelkezõknek is megjelenhet...
mama2
Akkor fiúk/lányok/kicsik/nagyok/idõsek,egy megoldás van azoknak akiknek nem indul el: Buy to the original<#wink><#wink>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

De nem igaz, nekem is ez a gondom... Az xp-m pedig sp2-es, és eddig nem volt baj vele, sztem nem az a probléma. Másik crack-et is próbáltam és úgy se jó... nem értem. Viszont save mappát nem is találtam...
hm... Hát még egy hiba... Nem menti el, hiába mentem rá a mentésre. Rohadt jó, kezdhetem elõrõl, de minek, ha mindig elõrõl kell kezdeni 😛
Nem gondolhatják komolyan, hogy a Spider-man 3 játékhoz nem adnak ki patch-et... Nem semmi ez az Activision! Igenis van benne pár bug, és az irreális gépigényt is lehetne javítani... Komolyan mondom, talán még a Crysis is jobban ment ennél :S Ettõl függetlenül szép, meg jó játék, csak lehetne változtatni rajta egy patch-el. (Vagy inkább úgy mondom, hogy lehetett volna változtatni rajta egy patch-el nem sokkal a megjelenés után)
mama2
Elõször is: Mondtam már:Caps Lock off. Másodszor: Akkkor valószínûleg xp hiba, ahogy te is írtad.

bacsobalint
HÁR FELTETTEM EGY ÁSIK VERZIÓT ÉS EZ IS UGYAN AZ ....
LEHET HOGY AZ XP-VEL LENNE A GOND??

lac coo
Véletlenül keveredtem ide, csak úgy beírom már akkor: a Friend Or Foe megy SM2.0 kártyán is ....

Ha vótmá, bocs 😉)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mama2
Hát erre nem tudom a választ, de nézd meg a gamecopyworld.com-on, hátha van jó crack.

bacsobalint
valaki válaszoljon

bacsobalint
azt jelenti hogy a mentés eredménytelen
nem lehet hogy jó lenne ha lenne hozzá olyan crackfixem mint amit lejjeb olvastam?

bacsobalint
akármit is csinálok mindig 0-rol indulok
sajna
a mentésnél azt irja ki hogy
save unsuccessful
ez nem azt jelenti hogy a mentés sikertelen?

bacsobalint
DE HA MEGNÉZEM AZ INFKAT MINDEN 0-RA VÁLTOZIK
ÉS AKKOR AZOKAT AZ EMBEREKET MINDIG MEGKELLESZ ÖLNÖM AKIKET AZ ÉPÜLETBE MEGÖLTEM?

mama2
Nem kezdi elõröl, csak azon az épület tetején leszel, ami tetején kezted a játékot. De attol, még, nem az elejétöl kezded.

bacsobalint
JA MEG LEJJEB OLVASTAM HOGY VALAKINEK MONDTÁK ,HOGY MENJEN A NEW GAME-RA DE NEKEM OAN MENÜPONT NINCS IS CSAK MIKOR BELÉPEK A JÁÁTÉKBSA AZ EGÉSZET KEZDI ELÖLRÖL
HOGY KELL MENTENI?
MERT HA RÁMEK A MENTÉSRE AZT IRA KI HOIGY SAVE UNSECCIFULED TALÁN VAGY VALAMI ILYESMIT

bacsobalint
JAJA
DE AZA KÉRDÉSEM LENNE MÉG HOGY HA ELMENTETTEM HOGY KELL BELE LÉPNEM MERT MINDIG ELÖLRÖL KEZDI???
NAGYON JÓ LENNE HA EZT ISMEGMONDANÁD

mama2
Szivesen😊. További jó játékot(megjegyzem: most jön az izgi része.)

bacsobalint
köszike rájottem
nagyon szépen köszi
nekem naon tetszik a game

mama2
q-t nyomod, ugye, lelassítja az idõt, és amikor jönnek az ellenfelek, és megütnének, akkor kiírja a képernyõt, hogy melyik nyilat kell nyomni,azt megnyomod, aztán kiírja, hogy megkell nyomni a bal egér gombot, és pók megüti/rugja a csávót, és kész. Ezt 3x megcsinálod, és kész.

bacsobalint
köszi
de a nyilakat hol irja ki azt még megmondanád vagy nem azoka kék sugarak amikor megnyomom a q-t????
lécc válaszolj

mama2
Ott meg kell nyomni a q-t, és amikor jönnek, az ellenfelek, akkor ugye kiírja a nyilakat, és azokat kell nyomni, és aztán bal egér gomb. Ezt hármoszor megcsinálni, és kész...

bacsobalint
hello
az a problémám hogy mikor a játék legelején vagyok egy épületben és jönnek emberek és ha megöltem õket akkor elõlröl kell kezdenem
(de bal oldalt a képernyõ közepén irja hogy nyomjam a "q" betüt de akkor se jó mindig elölröl kezdem )
lécci segitsetek!!!!!!!!!
elõre is köszi

Hello. Az a nagy problémám hogy a 3. pályán kidob a Spiderman friend or foe. Nincs valami tuti crack hozá vagy valaki küld 100% mentést?
THX

blackfire001
Az szar, hogy nincsen magyarosítás. Jah, meg azt utálom a játékban, hogy ha egy hosszú küldetésben meghalsz, akkor azt elõlrõl kezdheted... :@
mama2
google your best friends😄.

a spider man 3mat persze
vki nem tudna nekem kuldeni privatba egy linket ahonnet letolthetnem?please
mama2
Hát gondolom nem tudják megnyitni azokat a fileokat, amikben a szöveg van. Vagy nem tudom.

blackfire001
Hogy-hogy nem fordítható?
mama2
Ha a háromra gondolsz, akkor az még nem fordítható.

blackfire001
Helló!

Valaki magyarosítást nem tud a játékhoz???
mama2
hát igen, én is ezt kérdeztem, mert amit találtam, csak PS3-ra van:/. Úgy hogy még mindg kivsncsian várom/várjuk a választ😊.

Fehercsoki
Valaki megmondaná honnan lehet olyan mentést letölteni amiben már lehet zöld koboldot is irányítani?