1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
C7 #1670 Ott menj ki ott ahol bejöttél, a másik irányba is lesz út:)
bgabor: vmelyik gomb hosszas lenyomásával cserélsz karaktert, mai beállítasz. az első pályán kiírja! -
raimundo #1669 hello ott akadtam amikor le kell győzni harry it nem tudom hogy kell segítség meg hogy hogy kell le menteni a játékot mert rá kattintok a save game ra akkor el menti azt írja ki de mikor ujból játszok előröll kell kezdeni segítség -
medog #1668 hello! ez a játék van multiplayerbe? thx elörre is! -
#1667 Heh, végigvittem, jókis játék volt -
#1666 már megtaláltam remélem működik is -
#1665 hali nekem is ugyanez a gondom egyszer csak kilép a 3ik pálya elején és amugy hol találhato ez a crackfix?
-
#1664 Tényleg jó,nekem bevállt. -
joe1980 #1663 tényleg jó ez a crackfix,mert ha megoldja akkor leszedem?
-
bgabor #1662 A Player 1 mindenképpen Spideyval van? Nem lehet változtatni? -
bgabor #1661 Ezt a crackfixet merre lehet fellelni? Gamecopyn nincs. -
bgabor #1660 Nekem is ugyanez van. A harmadik pálya elején kidob, ugyanezzel az üzenettel. -
joe1980 #1659 Sziasztok.szeretném a segitségeteket kérni mert már nagyon felidegesit ez a hülye hibaüzenet hogy:A spiderman friend or foe main application hibát észlelt ezért leáll a kellemetlenségért elnézést kérünk.ez a harmadik pálya elején jött be nekem.kérlek segitsetek,esetleg ha van rá megoldás.köszönöm. -
Djemba #1658 köszi szépen -
#1657 Tegyél be másik képet erről fogalmam sincs. -
#1656 #1642 itt merre?? -
SF2007 #1655 hi!nem tud valaki megoldást mondani arra hogy a friend or foe-ban lehessen gamepad-dal nyomni ketten...mert valamiért nem ismeri fel a játék...vagy nem is tudom... -
C7 #1654 na hát ez a játék kb a a pókember 2 színvonalán van... most már csak átfutom az utolsó részt és kész... -
#1653 hali!
a spiderman 3 ilyen gépen elfutna???:
Ati Mobility Radeon x2300 3.0shader 256mb
Duo T2080
1gb ram
és ha igen hogy menne? -
#1652 Oksa megvan. -
#1651 Hali!
Lenne egy elég hülye kérdésem,ne röhögjetek ki:D.Azt szeretném megtudni,hogy hogy kell a pályákon(vagy előtte) más karaktert választani,nem Spideyt.Jah és annyit még h egyedül játszom,nem co-op módban.
THX! -
C7 #1650 igen javította. megmondtam ez első pályán, hogy nem jáccok vele. csak először aszittem, hogy a crackfix egy másik verzió. osztálytársam enéálkül kairóig jutott, és aszonta, minden részbe volt egy pálya, amikor vmi miatt kiszette. egyébként kár, hogy minden új karakternek vásárolni kell, hogy ne legyen béna, meg egy kicsit olyan gyengített marvel ultimate alliance meg x-men legends. de jó. öcsém doc ockba szerelmes (kairó 1nél tart) én a dzsungel 3on vagyok, és zöld manóra meg skorpióra esküszöm... -
csgj #1649 Mi, kilép a game? Van Reloaded Crackfix is, az javítja ezt a problémát. -
#1648 Ugye jól látom, h az új szpájdi rajzos???!!! Kiábrándító a 3 után:P -
Chappy #1647 aha, nem is próbáltam, mert az irányításban nem volt. de a közös kombónál akkor is kilépett. mi lehet a gond?
-
csgj #1646 Van egér az irányításban (háló támadás váltása, háló támadás, ütés). A grafika meg direkt ilyen mesés, erre nem gondoltál? :P -
C7 #1645 hali! nekem a reloaded van. véleményem: grafikája vmi nagyon szar, iránytásba egér lehetn,e , joystickkal ha felmegyek, és elengedem, mindeig hátra araszol egy kicsit.amikor a közös kombót csináltam, hirtelen kilépett. mi a probléma? -
#1644 HELP ME NEM TOK ToVÁBB JUTNI! -
#1643 Akkor az pont jó neked.
Nekem a CloneDVD van meg, kicsomagoltam, aztán 3 teljesen ismeretlen fájl lett ilyen formátummal:
.B00
.B6I
.B6T
Ezekkel mit kell kezdeni?
Daemonnal nem megy...
-
#1642 [IMG][/IMG]
itt merre kell menni? visszafele hiába mek... merre me elöre nincs üt ? körbe ilyen oszlopok vanna... HELP! -
kispalika #1641 50 % körül az egyik feladat után lett fekete ruhám, de a menüben még mindig unlocked a fekete spider-man. És nem lette gonoszabb sem, mint eddig voltam.Úgy tudom, hogy feketén több mindent tudok, pl: szétroncsolni az autókat, megverni a gyalogosokat. De én még nem tudok többet. -
#1640 Ok,írtam a modiknak. -
#1639 EZ KIRA RAKD BE! -
#1638 Köszönöm -
csgj #1637 tökéletes -
ricsa008 #1636 ez jól néz ki -
#1635 Csináltam egy másik bannert,ha tetszik akkor ki lehetne cseréltetni.
-
kispalika #1634 45,90 %-nál vagyok. És még nincs fekete ruhám. Pedig valahol azt írták, hogy 43 % körül már van.
Ha a menüben a ruhaválasztásra megyek és ott a feketére, kiírja hogy Unlocked. Most 2 aktív feladat van. Az egyik a Dewolfe-Part 3: Suspicious invitation. A másik a Carlye-Part 5: Death to J. Jonah.
Mitől lesz végre fekete ruhám??? -
#1633 Javitás: fórumomat=topikomat:) -
csgj #1632 Ja, és még a banner is félrevezető... legalább akkor a topic címe legyen az, hogy All Spiderman Games, vagy csak simán Spiderman a bannerban a játékok címeivel... De egyébként a legmegfelelőbb az lett volna, hogy lehet egy külön Spiderman 3, és Friend or foe topic. De úgy látszik, hogy Djemba ki akar sajátítani magának mindent... Pedig tudhatná, hogy neki csak témaindítói kapcsolata van a topic-al, és nem házigazda :P -
#1631 -.- minek kell bezáratnia fórumomat? Legalább szoljál-.-
Ez spiderman 3 topik volt.
köszi szépen hogy ilyen rendes és tisztelet tudó ember vagy.