1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
Bandy #709 Hogy a fenébe kell betölteni az elmentett játékot? Mentettem mikor kiléptem, aztán most elinditom és a gyakorló küldetéssel kezd... -
#708 Teljesítmény gondok: Igazából a gond az hogy mindig rendrelei az egész kicseszett várost az engine. Ezt a scorpionos első küldinél vettem észre mikor be kell menni a városon kívüli laborba és mikor északra fordulsz a város felé az egész úgy belassul mint a szemét. Hiába vagy alaborban a háttérben húzza be az egész kurva várost. Ez óriási hiba programozási szempontból.
Vagy az apocalypse 3-as küldinél. Ott is ha a vizet nézed minden jó amint a városfelé nézel leesik azonnal az FPS.
MÁs Az arsenic Candy 3-as küldijével szopok (jurassic Heist) Múzaumba bemegyek szétcsapom a csajokat Alig marad a rohadt csontvázból valami, megyek ki a szobából erre megjelenik egy csaj az erkélyen cutscene formájában és egy lövéssel szét is bassza a csontvázat.. akármit teszek biztos talál.... ráadásul a szoba másik oldalán van... nem kicsit geci... 5.-re kezdem újra próbáltam hogy az a csaj bejöjjön azonnal (azaz átfutok a szobán hogy jöjjö na cutscene) de egyszerűen nem tudok 5db nagy dorongal hadonászó csajjal harcolni mert az egyik mindig csinálja a kivédhetetlen ultimate mozdulatát.... a másik 2 meg lövi a kibaszott csntvázat...
Na kb most volt először hogy azt kívántam, hogy dugják fel a készítők a gamepadjukat a seggükbe.... -
#707 Attól hogy óránként megkérdezed nem kapsz hamarabb választ.
Milyen videókártyád van? -
blinkyyy #706 jó reggelt emberek, azt szeretném megkérdezni hoigy vki nem tudja mitől van az hogy felteszem a játékot és crack-eltem aztán mikor jáccani akarok elsötétül a képernyő a hang megy mögötte de semmi kép????vmit bekell állítani?? -
craymond #705 Hogy a fenébe kell kinyírni a gyíkot? Tudom q amikor rád akar ugrani, aztán verni a space-t, de mindig ellök amikor odaérne a darálóhoz -
blinkyyy #704 hang van kép nincs :S -
blinkyyy #703 jó reggelt emberek, azt szeretném megkérdezni hoigy vki nem tudja mitől van az hogy felteszem a játékot és crack-eltem astán mikor jávvani akarok elsötétül a képernyő a hang megy mögötte de semmi kép????vmit bekell állítani?? -
timantes #702 Tegnap kipróbáltam a PS2 verziót! Tökéletesen megy akadozás nélkül ráadásul egész New York benne van és egész szép a grafikája! Szóval még jobban fut egy 6600gts konfignál is... -
#701 nem számoltam ...
Amúgy sztem azokat is meg kell csinálni. Végülis a fő-küldis térképen van... -
#700 a levegőben kell elkapni ;) -
adammmmmmm #699 Egyépként nekem ma 1-2 órája minden 2 bejátszásban el ment a hang.
JA egyépként azokat a fényképezős küldiket amiket Robitól kapunk azokat fontos megcsinálni? Pontosan hány van? -
jamesbond1224 #698 azt is tettem 40%-ig ilyenkor pár kb-al töltött csak! -
#697 hi
van a fake spider man,lefotózom 3x aztán el kéne kapni(aszem őt magát?)le is ugrom a házról de nemtom mit kéne csinálni
meg kell hálózni vagy mi? -
#696 pontosabban itt vannak:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1177154340&no=369]#369[/URL]
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1177154340&no=364]#364[/URL] -
#695 menny vissza asszem 1-2 lapot -
bcrics #694 és hova van belinkeve nem találom nézve a screenshotok játékok topikba is ott sincs -
#693 Nincs még patch a játékhoz? -
#692 Sztem iszonyatosan szép grafikája van. Ha megnézed Maximus által linkelt sreenshotokat, hát lehet hogy levagyok maradva, vagy nemtom, de nekem majdnem kiesett a szemem a helyéről amikor megláttam hogy ilyen szép is tud lenni! És ilyen minőséghez nem csodálkozok hogy egy csúcskategóriás vga kell... -
bcrics #691 lófaszt!!!!
mindennek a titka hogy jól kell optimalizálni a játékot, nem kell erőltetni a film megjelenésére /lsd.:enter the matrix/
az én kis 7600gtem gyönyörűen mennek az sm/k/3as gamék /vegas,double agent/3000+,1gbram támogatással!!
na mindegy én nis várom ezt a felhasználói fiokos trükköt hogy van e vmi gyorsulás stb.!!! -
welsing #690 Ippeg hogy fekete lettem. A mostani küldik pl: Dragon rend 4 es, Lizardman 3 (a vadászós karpekkal), Esernyős csajszik 3 vagy 4 (nemtom) -
Djemba #689 torrentről húzzad le az jobb!!!! -
#688 hol tartasz ? -
jamesbond1224 #687 SZIASZTOK!
Akinek megvan a SP3 pc-ben nem töltené fel erre az oldalra: http://www.filefront.com/ ?
900 mb-os partok vannak és nem úgy mint a rapidnál 100!
És egymás után lehet tölteni nem kel várni.
NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM AKI FELRAKJA!!
Éljen Spider-Man 3 -
welsing #686 Tud valaki valami cheatről?Tudom szánalmas vagyok de 50% nál nagyon kemény lett.Hiába vagyok tápos meg fekete és hiába tisztitottam meg a várost 99% ban nem tudok egy küldit sem megcsinálni.Mindig sz@rrá vernek. Szóljon valaki h ha valahogy be lehet kapcsolni: GOD MODE ON :D előre is köszi -
#685 ilyen nekem is szokott lenni, de még nem jöttem rá, mit lehet csinálni vele :( -
adammmmmmm #684 Nincs valkinek valami ötlete arra hogyan lehet megoldani azt a problémát hogy jó pár küldetésen nincsen beszéd hang. Ha ujraindítom a játékot akkor megjavul de a bomber: helikopteres pályánál a második videónál mindig elmegy és kiváncsi vagyok mit beszélnek.
Nincs erre valami megoldás. -
#683 hát én is csak a 4xAA-t kapcsolta be de 800x600-ban és igy kielégitöen fut a többi off meg low... -
#682 Mindennek a titka, hogy csak SM3-as effekteket használ. Azokat meg csak a mai felső(GF8 és a hasonló ATI-k) kategóriás kártyák számolják gyorsan. -
koestler #681 Szerintem rosszul van megírva. Én is ugyenezt tapasztalom, teljesen mindegy milyen beállításokkal futtatom ugyanúgy akadozik lényegében, néha meg jól fut. Ráadásul a zárt terekben szinte játszhatatlanul akad, míg a kinti tereken semmi gond.... ami ugyancsak kicsit fura, mert azért a belső terek grafikája nincs túlzottan eleresztve mindent maxra állítva sem... ennek ellenére akadozik...Szóval sztem a program a rossz... -
MagyaR #680 Amúgy a játék elég hangulatos, csak kicsit nehézkesen megy a pókhálós haladás :).Hozzá kell szokni! -
MagyaR #679 Szeva, én most ki fogom próbálni.
Nekem az a bajom a játékkal, hogy 1024x768ba lowon megy csak rendesen.
És az a fura, hogy kipróbáltam, hogy felvettem mindent Highra. A játék tökre belassult, meg akadozott is valamennyire. Azt levettem mediumra mindent és kikapcsoltam az ilyen sépci effekteket. Nos UGYANANNYIRA AKADOTT, MINT HIGHON.
Ez mégis mi a rákér van??? De úgy akad mintha lagolna. Erről olvastam már vmit, de már elfelejtettem mit :).
Arról nemis beszélve, hogy én még
OFF: F.E.A.R-el is tudtam maxon játszani(felhúzott kártyával, persze nem süvített, de játszható volt a sebesség), és ez grafikailag megsem közelíti azt a színvonalat, ami akkor elém tárult.
ON: Most csináltam egy új fiókot, szal meglátjuk, h ottis "lagol"-e a játék ha picit feljebb veszem a grafikát lowról. Mert nemtom elképzelni, hogy tökre felhúzom a kártyát (teszteken néztem, h így azonos kb. egy 7900gtxel sebességileg) és ilyen ratyiság az eredménye!
Szal kivi vok lesz-e változás! Kb. 250 megát használ alapba a windows, ha sok mindent kilövök, szal nem hinném, h a ram kevés :). -
barcsayb #678 Hellosztok!
Valaki nem tudná megmondani,hogy honnan lehet letölteni a játékot?
Mert ahonnan én szedtem az hibás volt.
Előre is köszönöm! -
WOLF3x6 #677 Valaki plz probalja mar ki ezt a felhasznaloi fiokos dolgot, es ha neki is mukodik, akkor erositse meg, irja le megegyszer pontosan, hogy mit csinalt. Elore koszonom a valaszokat! -
#676 "2,67 celeron" nem lehet hogy ez a bibi? elvileg a játék min egy 2,8 Ghz pentimot igényel, na most a 2,63 eleve kevesebb, pláne a ha cerka... de ez csak tipp... -
C7 #675 ha az elején nem indul el akkor lehet h vmi nincs rendben, nekem AMD Athlon 64 van gforce 7600gt... -
C7 #674 nem kell ott felrakni csa ot kell jáccani vele -
#673 huh mennyit szopóztam a vagon megállitós reflexes szarsággal,aki hasonló cipöben jár,a titka nekem az hogy hang nélkül csinálltam meg... -
Djemba #672 végigjátszás vagy magyarosítás készítésről lehet tudni valamit? -
#671 -.- -
#670 muszáj :P