Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Én ilyen trénert találtam:
In-game hotkeys:
F1 - Infinite Health
F2 - Infinite Spider-Reflexes
F3 - Infinite Combo-Meter
F4 - One Hit Kill
Nem tudom mûködik-e,mert én nem használok csalást soha semmilyen játékhoz.Ha kell valakinek belinkelem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Maximus4
Ez nem igaz.A repkedõ köcsög állandóan lever a deszkájáról,pedig nyomogatom amit kiír és mégis<#boxer>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

oksa holnap kipróbáálom most mek sleepelni h holnap suli után friss legyek a gammához...

Shep
Végre van trainer a gamecopyworldon így végre elintéztem a divatmajmokat és kaptam egy HP növelõt is, végreeeeeeeeeeee

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Miért nem indul?

1.a feketek képernyösök

azért nem indul mert a shader 3-t nem támogatja a VGA
megoldás: vegyél újat - X1xxx széria vagy nV 6-s

2.aki nem tud menteni

A,a savegame jel nem fehér hanem szürke

megoldás:vidd tovább a gamet és tudsz majd menteni küldetésen kivül

B,akinek fehér a jel de az irja hogy \"save unsucessful\"

megoldás:több is baja is lehet: 1.typical installra menj. 2.a felhasznaló nevedben (a windows-ban) nem szabad, hogy ékezet legyen, rakd ujra az xp SP2-t ékezet nélküli névvel

3.elindul a játék és játék közben a kép nem megy csak a hang

megoldás: ALT+Tab olj párszor és jó lesz

4. az épületek eltünnek és szaggat a játék
megoldás:
A,mentsd el és lépj ki és be
B,Alt+TAb olj de nem mindig jo

5.hiányzik a víz

megoldás:
A,Alt+Tab olj és talán jo lesz
B,Nem támogat a VGA bizonyos funkciókat ezért nem jó, újat kell venni
C,Probáld meg a \"2\" pontot amit leirtam és rakd ujra az xp t
ZS90
Amúgy ez a játék igen csak káros hatással van a billekre, eleve van egy-két rész ahol ütni-verni kell a billentyûzetet, hogy tovább juss, hameg már huszadszorra se sikerül... na annak megint a bill látja kárát😄DD

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Maximus4
Na most végeztem a futoszalagossal,szerintem elég kemény volt utána a bunyó

Shep
Az nem tud

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Barom készítõk, miért kell minden részt ilyen kurva nehézre csinálni???????????? Tetves Harryt nem bírom megverni, alig sebzõdik az a barom, nem igaz már.

de az tud SM 3.0 hajól tudom

SNAKE01
"ATI9600XT 256Mb" ITT A PROBLÉMA! -.-

Nincsen kép, csak hang gépem: 2.8P4, 1Gb RAM, ATI9600XT 256Mb.

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Shep
árnyék off

Maximus4
Nem próbáltad ki a másik két crack-et?

megpróbáltam 1280x1024es felbontással, és ott ahol el kell oltani a tüzet ahogy elkezdem hálózni a cövet befagy a kép..... mit tegyek????

ja igen azt elfeledtem, h geforce 7600 gt... most rakjam le 800x600-ra?

én ezt nem értem lenyomtam 1024x768 ra a felbontást, pedig bírná elvileg az 1280x1024-et is, de még így is szaggat, a detaiulok is lowon vannak, van amikor tiszta kék lesz a háttér, pókember megáll és lefagy az egész... mi lehet a gond?

köszi már nem kell lejött 6 óra alatt, azér köszi minnyá felrakom

MerlinW
Telepítve van, de nem ez a gond. Átállítottam hogy középsõ gomb legyen a power attack, jobb klikk a swing. Kpowerattack megy swing nem. De klavin sem megy a swing. Tehát nem a bill, egérrel van baj, hanem a játék nem swinggel😊 Mindkét törést kipróbáltam már, az sem lehet gond. Érdekeses😊

[merlinw.org]

Maximus4
Igen,a középsõ gombbal tudnál kilõni hálót.Nincs telepítõlemezed az egérhez?

Na én is várok akkor.
Ezért nem fogom reinstallolni a windowst.
Remélem hamarosan lesz valami más megoldás.
MerlinW
Nemrég szenvedtem a tutorialos swing-nél. Már-már azt hittem én vagyok a nagyon béna, de most kipróbáltam a lejebb linkkelt mentést. Városban sem megy a swing, fogalmam sincs miért. Középsõ egérgomb, I, numerikus 8, manuálisan beállított gombra sem csinál semmit...

Feltételezem, ugrás közben megnyomva a swing gombot hálót kellene lõnie, nem igaz? Nem értem😊

[merlinw.org]

Én is így vagyok vele 😊
gondolom a win reinstallon kívül van egyszerûbb megoldás is...

akkor egy jó 14 órás game<#wink>

Mr Bishop
Sziasztok !
Jöttem, hogy beírok, mert már az uninstall gombot vakargatom kínomban, a francos mentéseim rendre elszállnak.
Már vagy ötödször kezdem újra, elegem van.
Várok pár napot, ha továbbra is ez lesz, nem lesz megoldás, akkor lepusztítom a géprõl.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

sikerült végigjátszanom a story-t,a vége elég húzósra sikerült,de csak szólok,elég sok mindent lelõ a filmbõl,bár aki ismerte már eddig is a story-t(rajzfilm sorozt rulz😊 ),annak sok meglepetésben már nem lessz része😊

a ps2-es és a pc-s game között van valami különbség?
Tatyla
na jó megvan a mentésre a megoldás:

felraktam a Vistát és azzal már jó volt a mentés egyböl ,csak tiszta diavetités,erre fel újraraktam az xp-t és mostmár ezzel is jó a mentés...
tehát rendszer újratelepités a megoldás...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

NeBby
Amúgy van olyan akinek Vistával megy a mentés???

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Csak az egyiket tudtam kipróbálni mert a másikat már régebben próbáltam.
Sajna nem.<#rinya>
mama2
Itt hova lövi ki a hálót? Épületre?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

NeBby
Müxik??

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Maximus4
Azért raktam be hátha segít

Hát szerintem nem lesz jó.
Mindketõ ugyan akkora és ugyan abban a másodpercben készült.
De egy próbát megér
Kösz.
Maximus4
Találtam két cracket hátha jó a mentéhez,egy próbát megér ezt
és ezt

Shep
Hát nem egy Rainbow Vegas az tuti 😊

Shep
Az a baj, hogy a kalapácsos mindig megszivat.

Ahoz képest, hogy ez a szar SM3(új technologiás) grafikát igényle hát elég trén van megcsinálva

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Kösz.
Nem a crackal van a baj.
Kár.
Vajon akkor mi lehet?
ZS90
Tessék: cr@ck, nekem ezzel elvileg tökéletesen mükszik!

Na valaki küldje el a crackot. (akinek mükszik a mentés)
SD456
Hy all!

Még valamit kérnék tõletek! Megfigyeltem azt a képet amit Maximus4 adott
és észre vettem oldalt azt a két kis nyilat. A menük között lehet váltogatni gondolom. Na és azt szeretném kérni, hogy ha lenne szives valaki és készítene nekem minden egyes menürõl (nem almenürõl!) egy képet és elküldené nekem E-Mailba.
E-Mail: [email protected]

Elõre is köszönöm!!!

PS3 ID: SDani456

Szetem probáld ugy , hogy felugrasz , felhuzod magadhoz (e) aztán ütöd a levegöbe , mikor esik , akkor még 1 et felhuzol magadhoz . Aztánn amikor esel nyomkodod bal gombot. 😄 és igy leesik és nagyot csap a földbe. ezután üssed öket ,aztán ujra ,közbe meg nyomatod az erösebb ütéseket.
Shep
ÁÁÁÁÁ nem bírom a hülye divatmajmokat metverni, Harryt se, várhatom a trainert.

vixo
Én pl azt szeretném tudni,h miért írja játékindításnál,h a(z) spider-man 3 hibát észlelt ezért leáll a kellemetlenségért elnézést kérünk....

Shep
Most jöttem rá, hogy lehet a lámpaoszlopokon, meg a rendõrlámpás konzolokon pörögni, ennek örömére csináltam egy képet is 😊

dolgozunk rajta nyugi készül lassan a FAQ!!!!!héten még meglesz tuti
-de könnyebben menne ha mondanátok még mi legyn benne amit akartok udni a menésen kívül

Hát nekem jelenleg csak akkor kéne FAQ ha leírják benne a mentés problémák megoldását.
Mert sajnos senkinek nincsen semmi ötlete. Mostanra.
Valaki el tudná küldeni (vagy fel rakni a netre) a crackot? Akinek mükszik a mentés. Hátha a carck a baj. (Ez márcsak tipp. mostmár mindent megpróbálok)
ZS90
Kéne már az a FAQ...

akinek a videokártyája nem tudja az SM3-at az ne is próbálkozzon!

és ahoz hogy min grafikán egy kicsit élvezhetõen mennyen, legalább 6600GT kell, annál lejjebb esélytelen!