Spider-Man: Friend or Foe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In-game hotkeys:
F1 - Infinite Health
F2 - Infinite Spider-Reflexes
F3 - Infinite Combo-Meter
F4 - One Hit Kill
Nem tudom mûködik-e,mert én nem használok csalást soha semmilyen játékhoz.Ha kell valakinek belinkelem.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1.a feketek képernyösök
azért nem indul mert a shader 3-t nem támogatja a VGA
megoldás: vegyél újat - X1xxx széria vagy nV 6-s
2.aki nem tud menteni
A,a savegame jel nem fehér hanem szürke
megoldás:vidd tovább a gamet és tudsz majd menteni küldetésen kivül
B,akinek fehér a jel de az irja hogy \"save unsucessful\"
megoldás:több is baja is lehet: 1.typical installra menj. 2.a felhasznaló nevedben (a windows-ban) nem szabad, hogy ékezet legyen, rakd ujra az xp SP2-t ékezet nélküli névvel
3.elindul a játék és játék közben a kép nem megy csak a hang
megoldás: ALT+Tab olj párszor és jó lesz
4. az épületek eltünnek és szaggat a játék
megoldás:
A,mentsd el és lépj ki és be
B,Alt+TAb olj de nem mindig jo
5.hiányzik a víz
megoldás:
A,Alt+Tab olj és talán jo lesz
B,Nem támogat a VGA bizonyos funkciókat ezért nem jó, újat kell venni
C,Probáld meg a \"2\" pontot amit leirtam és rakd ujra az xp t
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
[merlinw.org]
Ezért nem fogom reinstallolni a windowst.
Remélem hamarosan lesz valami más megoldás.
Feltételezem, ugrás közben megnyomva a swing gombot hálót kellene lõnie, nem igaz? Nem értem😊
[merlinw.org]
gondolom a win reinstallon kívül van egyszerûbb megoldás is...
Jöttem, hogy beírok, mert már az uninstall gombot vakargatom kínomban, a francos mentéseim rendre elszállnak.
Már vagy ötödször kezdem újra, elegem van.
Várok pár napot, ha továbbra is ez lesz, nem lesz megoldás, akkor lepusztítom a géprõl.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
sikerült végigjátszanom a story-t,a vége elég húzósra sikerült,de csak szólok,elég sok mindent lelõ a filmbõl,bár aki ismerte már eddig is a story-t(rajzfilm sorozt rulz😊 ),annak sok meglepetésben már nem lessz része😊
felraktam a Vistát és azzal már jó volt a mentés egyböl ,csak tiszta diavetités,erre fel újraraktam az xp-t és mostmár ezzel is jó a mentés...
tehát rendszer újratelepités a megoldás...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Sajna nem.<#rinya>#rinya>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Mindketõ ugyan akkora és ugyan abban a másodpercben készült.
De egy próbát megér
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Nem a crackal van a baj.
Kár.
Vajon akkor mi lehet?
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Még valamit kérnék tõletek! Megfigyeltem azt a képet amit Maximus4 adott
és észre vettem oldalt azt a két kis nyilat. A menük között lehet váltogatni gondolom. Na és azt szeretném kérni, hogy ha lenne szives valaki és készítene nekem minden egyes menürõl (nem almenürõl!) egy képet és elküldené nekem E-Mailba.
E-Mail: [email protected]
Elõre is köszönöm!!!
PS3 ID: SDani456
-de könnyebben menne ha mondanátok még mi legyn benne amit akartok udni a menésen kívül
Mert sajnos senkinek nincsen semmi ötlete. Mostanra.
Valaki el tudná küldeni (vagy fel rakni a netre) a crackot? Akinek mükszik a mentés. Hátha a carck a baj. (Ez márcsak tipp. mostmár mindent megpróbálok)