1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
#829 Ez egy retek szar, a kurva nagy homokembert hogy a jó büdös anyjába kell megölni Harryvel, addig eljutottam ,hogy a tűzcsapból ömlik a víz, óriási de nem sebződik meg semmi, ráadásul az a retek légdeszka totál irányíthatatlan, fordulni pl marhára nem tudok, csak oldalazni, idétlen barom készítők, nem igaz, hogy minden részt ilyen kurva nehézre kell csinálni. -
#828 na jóvan most van elegem ebből a játékból, oké hogy nehézre csinálták hogy ne lehessen 10 perc alatt végig vinni meg satöbbi de a Connors 2 küldinél nagyon elvetették a sulykot, 2 percig megvédeni azt a szart amikor 10-sével özönlenek a gyíkok, az szar meg már két ütéstől tönkre megy, röhejes... 7-szer próbáltam meg abból azt átlag 30 mp alatt szétverték azt a gáz eloszlatót a legjobb formámban is csak 1 percig húztam... ezek meg 2 percre teszik az időt... na elmennek ám a... -
jamesbond1224 #827 shader model 3.0!
a legúljabb grafikai rajzolás a mostani videokártyák támogatják!
az enyém is sajnos csak 2.0-ás! -
#826 hát nem akarlak elkeseríteni de a 256-os 6600GT lassabb mint a 128-as ... -
#825 Elmentettem a gémet tegnap és most nem tölti be! Mi lehet a baj? Hogy tudom átnevezni a felhasználónevet? CSak a start menüben lévőt tudom, csak azt kell? -
dani92 #824 es ez pontosan mit jelent????? Mi az a SM 3.0?????? -
robi12 #823 @BHAAL : Rálöttél miért irja ki a hibaüzenetet?
Mert nekem is ugyan ez a problémám. Egyszer elindult, de töbször nem. -
#822 hát nekem rohattul szaggat
full minimumon van 3ghz-s p4, 1gigaram, x1650pro
de ugy döntöttem nem fejlesztek majd csak később mert uj alaplap is kéne és akkor majdnem mindent lehetne venni -
#821 A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! -
dani92 #820 sziasztok! Azt szeretnem megkerdezni, hogy a jatek tamogatja-e az Ati Radeon 9800-as se-t???? Mert eliditom,es nincs kep,de van hang, ossze-vissza kattolok, elindul a jatek, es fekete hatter es szurke darabok latszodnak... -
#819 mikor megrugod a csöveket megbénul a hangtól, és olankor kell ütni vágni ahogy csak éred. remélem tudtam segíteni :) -
#818 Venomot, hogy lehet elintézni, hiába rugdosom a csöveket kicsit beszédül, de nem tudom megsebezni -
baumani #817 Bocs az elózóbe a gamet:D -
baumani #816 Please help!!! Nmetom felrakni a gépet. Az 1330-as hibára hivatkozik. Timantesnek sikerült megcsinálnia de hogy?????????????? Lécci segitsetek.
Kösz előer is. -
#815 komolyan nemhiszem el hogy a 256os 6600gt ennyire kevés neki -
#814 Mikor a csatornából kell kipucolni a gyíkokat akkor a 2. ellenanyag szétoszlató berendezést hogy kell megvédeni, egyszerűen 2x beleköpnek, vagy mit csinálnak és vége, esélytelen az egész. -
#813 áhhh megcsináltam, végülis amikor rájön az ember hogy kell, elég könnyű... pl amikor bele kell dobni azokba a szarokba, nem is tudod megsebezni, utána is csak nagyon kicsit.... -
#812 ha 1xerre nyomod meg a sift és a web gombott akkor tudsz 1xerre 2 hálot lőnni! -
jamesbond1224 #811 Én is akarnék pókivadékozni!
De sajnos 19.én ballagok csak és akkor lesz zseton a gép tuningolására!
Valaki rakjon már be képet arról hogy ütitek a gíkot addig is örüljek -
Gabosh #810 Ha nincs sm 3 mas videokártyád csak fekete képernyő van semmi több...
Ki is van irva. -
Gabosh #809 Én most öltem meg , kb 1.5 órája, készülj fel h nehéz lessz :D
Gyikot hálozod ,összeragad a keze, és aztán rádugrik mikor szétszedte ,balgomb és behálozod szemét , ilyenkor megfogod a farkát és neki vágod a generátornak , mind a 4 et elpusztitod , és kész. Aztán agyon lehet verni.Vigyázz ne nagyon sérülj le ,, mert mire rájössz ezután hogy hogykell kinyirni vagy belejössz addigra már megdöglesz :D és kezdheted előrröl.
-
#808 vazze kész vagyok ettől a játéktól.... végre legyőztem kravent, erre ott a rohadt nagy gyík... aminek még életes sincs szóval gondolom nem lehet ütni, a spider-sense azt a négy generátort vagy mit srágán mutatja szóval gondolom vmit kell vele csinálni.. de mit???? most csak szaladgálok mint pók a falon:D -
JcGross #807 MIÉRT VAN FEKETE KÉPERNYŐ? Nem lehet igaz! Szerintem xar a gépem de akkor miért indul be egyáltalán? Mért van akkor hang? A videót szerintem azér mutatnia kéne. :( -
Gabosh #806 Elvileg itt rájöttek hogy ha ékezet van a felhasználo nevedben akko nem lessz jo mentés , vagy vami hasonlo. -
Gabosh #805 ÁÁÁÁ :D kinyirtam , nemhiszem el. -
#804 Szeretném kérdezni először is hogy a mentésem miért tűnt el ? Elmentettem és most elöről akarja kezdeni! A másik pedig hogy hogy kell ugy hálózni hogy egyszer bal utána jobb kéz ugy gyorsabban lehetne menni! -
Gabosh #803 lizzárdos pörgetést simán megcisnálhatták volna ugy hogy amikor elengedem akkor eldobja... :S -
Gabosh #802 Hát a gyikot épp nemmutatja :S :D mind1 má csak összejön. -
Gabosh #801 (letölteni=leölni) -
Gabosh #800 Thx :D bár 1 óra alatt rájöttem melyiket hogy könnyü letölteni de azért az utsot még tuti megnézem , mert hátha van könnyebb..
thx. -
legolas66 #799 Gabosh:
http://www.youtube.com/watch?v=zETWrltwBOA
Itt egy video arra a részre aminél elakadtál nézd végig remélem segittettem csá -
legolas66 #798 Hello lehet hogy hülye kérdés de egyszerre kettö hálot web-elésközben hogy lehet kilöni néha sikerül csak nem tom hogy hogyan.?!
Válaszotokat elöre is köszi. -
C7 #797 ááá wazze a lizard 2 végén amikor már piros a szeme mindig kinyír. az eleje tökeccerű aztán meg egyből fél hpmnak annyi... pattogok mint kecskeszar a deszkán mégis mindig eltalál... -
craymond #796 Hi. Mondja meg már valaki hogy a fenébe kell kinyirni a homokembert a végén. Köszi. -
bhaal #795 Hiez ! Nem tom mivan mert az uj direct x is fennt van a videokari driver is GÉP:3500+ amd athlon 1gb dd2 ram x1300pro k9nu alaplap -
#794 Idióta volt még az is aki kitalálta a lizard 3 végén ezt a barom gyíkdobálást, a láthatatlan Kravenről nem is beszélve. -
Gabosh #793 Na jovan mára ennyi elég volt ,40 perc után nem jött össze , ráhagyom 1 jo idelyig...
-
Gabosh #792 áááááááááááááááááÁ
na most kezd idegelni a game.. :S 30 perce szenvedek a lizard part 3 mal
sőt ha azt belevesszük h tegnap még hülye voltam karven , vizbeli láthatatlan részén , akkor kb 50 perce szenvedek ezen a pályán .... :D:D:D
ez a gyik enyhén idegesitő.Főleg mert már lépnék ki ,csak az akadályoz meg hogy ne rohangáljak végig egy maraton futás hosszuságu pályán. -
harvy101 #791 ez a vizben lathatatlan vadasz csavo? mer az kurva ecceru a gyikok gyakorlatilag else talaltak
ecceruen ugraltam magamhozhuztam a gyikokat feltoltottem a mittommit és szarravertem a csavot nemvolt benne semmi trukkos (termeszetesen idolassitas folyamatosan ment) -
jamesbond1224 #790 üss amerre látsz!