1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
#789 dehogy kell legíőzni a kravent????? folyamatosan eltűnik a gyíkok meg folyamatosan meg jelennek, spidey meg mondd vmi hogy nem elkéne zárni a gyíkok elől az utat hogy ne jőjjenek be, de a spider sense nem mutat semmit, hame csak simán megpróbálom lverni esélyem nincsen kert ha a kravent ütöm állandóan hátba köpnek a gyíkok, ha azokat ütöm, mindig lefog a kraven, addig leütnek a gyíkok...ááááá vki mondjon már valaki, valami tippet!! -
Gabosh #788 PFff ez a lizárd part 3 nagyon **** :S :S kicsit idegesitő -
harvy101 #787 ugye és csak 1 percig kellett gondolkodni :D:D:D -
Gabosh #786 :D lol de hülye vok , átlehet mneni .. -
Gabosh #785 Lizárd 3 ba vok és 2. jára irtottam le a vadembert , micsináljak? mert nemenged tovább , ajtokon varázslat van , de elkéne menni gyikhoz. -
harvy101 #784 most akasztotam ki igaz siettem igycsak 10 ora volt, de szerencsere nemvolt semmi nehezebb resz (jopersze volt par olyan hogy bekellett tanulni a gombokat a bejatszasok alatt mer mar annyiszor elbasztam :D )
persze gamepaddal nyomattam -
#783 ok, megpróbálom kösz. -
harvy101 #782 én siman belassitottam ugrottam nagyot aztan meg halo a toronyra szoval semmi kulonleges :D
biztos tamogatja a shader 3mat mivel nekem a 6600 GT vel is ment -
#781 Mikor kidobják a könyvtárost az óratoronyból a divatmajmok, akkor hogy tudom elkapni? -
jamesbond1224 #780 Sziasztok lenne 1 kérdésem!
Mivel hamarosan ballagok szerencsére tuningolhatom a gépet ilyenre:
Pentium 4 3,4 ghz-es proci
1024 mb-ram
Geforce 7600 GS videokártya!
Ezzel gondolom már futna a Spider-man 3 és az lenne a kérdés hogy a videokártya támogatná-e a shader model 3.0-át?
Előre is gracias -
#779 "A GF7-es széria ugyanolyan kaki mint az 5-ös volt."
Úristen.. -
#778 csak bizonyos gémpadokat enged a kényese... -
big #777 Sziasztok!
Gamepaddal lenne egy kis gondom, nem megy a játék ha bevandugva. Nincs valami megoldás , hogy a gamepadot is lehessen használni?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
#776 2005 októberi cikk az igen kétes hírnevű Inquirer laptól (kb mintha a blikk nyitna PC rovatot)
Azért újabb Forceware-el is meg kelett volna vizsgálni a kcisikét nem csak 66-os szériával. -
#775 valaki nem tudna segíteni?? #765 -
#774 ATI X széria támogat csak SM3-at tudtommal.
GF7800-asok problémáztak hogy lassú a játék. A GF7-es széria ugyanolyan kaki mint az 5-ös volt. GF8 alatt csak durvahardverrel lesz max konfigon játszható.
7800GTX fails Shader Model 3.0 test -
rl #773 Valaki mondja el léci,hogy elindul egy Ati 9800-oson.Ha nem akkor van rá megoldás?Léci valaki mondja el.
-
C7 #772 de ott csak a screenshots van a mentés meg vmi savebinding izé és az az application datába van... és akor a main_save_datával nem lehet megcsinálni a mentést??? am nem gond mert csak 2 küldit csináltam még meg... -
C7 #771 köszi
-
#770 c/documents/user/activision/spiderman 3 -
C7 #769 újra kellett rakni a gépet, és le lett mentve a main_save_data. most újra felraktam a gamet, és azt hova kell bemásolni h meglegyen a mentésem? -
#768 be kapcsolod a senzort vagy mit 1-es gomb és akkor elvileg látnod kell sárgán a következő szobrot -
vmisi94 #767 hy! megjelent a játék?vki help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#766 dragons quest 1-ben amikor kihullik a szobor a furgonbol ott merre kell menni a szobrok után mert egy párat még látok de aztán faild a küldi... -
#765 ÁHHHHH, hogy a rák kell a kravent legyőzni?? ott vagyok abba a nagy pocsojába, ez össze-vissza eltűnik aztán lesböl támad, a gyíkok meg folyamatosan özönlenek... pillanatok alatt kinyírnak.. -
#764 végig vittem, most a fekete cuccban kezdtem előről, így lesz valami változás a befejezésben? -
#763 köszi -
#762 Nemtudom, nekem elsőre sikerült... -
C7 #761 a Geforce 7600 GT-vel nekem elindul... -
#760 Kösz, közben már én is hasonlóan csináltam, eléggé utálom az ilyen hülye küldetéseket. -
#759 Azt a részt dualanalog gamepaddal csináltam és a házon körbe függeszkedve egyre magasasbbra lehet menni.majd át lehet lendulni a tető felett ha megvan a kellő sebesség és a túloldalon lehetfolytatni az utat. De tömény szopás a vége mikor egy 1800-as sprintre marad 1,5 perced.... éppen hogy odaértem. -
evil 007 #758 Venomot hogy kell legyőzni??? amugy Nacsa vagyok :) -
#757 Megpróbálom, hátha. thx. -
#756 hinta közben space? -
#755 Nos hát nekem is a fekete képernyős gondom van! Asus ATI 9600XT 256MB
Gondolom ez sem viszi?
És a GEF 7600? -
#754 Mikor másodjára kell MJ-vel hintázni akkor addig megvagyok, hogy menjek gyorsan, de hogy a bánatban tudok a magas toronyház tetejére felmenni, eddig egyszer sem sikerült. -
ricsa008 #753 ok kössz -
#752 csak fotózd le... -
ricsa008 #751 Te melyik vagy a Bagi vagya Nacsa azoknak vannak ilyen kib...tt szar poényaik -
evil 007 #750 a számítógépem: ati radeon 9550 (256), 2.7 GHZ 512 memória és simán fut maximumon a játék akadás nélkül simásn siklik mert tuggyátok hogy csináltam??? betettem a dvd-t a ps2 -mbe és megy simán jeeeeeeeeeeee!!!!!!!!4