1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
ricsa008 #989 ezek szerint az se támogatja az SM 3.0-t nekem is ez a gond (szíhattyuk a fogunkat) -
Dtomka #988 Sziasztok!A kérdésem az lenne h 1 ati radeton 9550el elindul a game?Mert hang van kép nincs!Köszönöm! -
#987 Spider-Man: Friend or Foe game-re kiváncsi leszek remélem az sokkal jobban fut majd :D -
C7 #986 ááá megvan apocalypse, nem vót olyan nehéz... dragon tailból is megvan 3 küldi, most a mad bomber 4et csinálom... haver aszonta scorpion naon nehéz, meg ő 38%nál kapott ruhát elvileg... én 42% körül vok és nemtom mikor lesz, de várom!!! apocalypse:felugrasz egy kis épületre, (nem a hengeres tetejűre), belerodeózod a csávókat a vízbe, aztán Apocalypse: punch furyvval vered (jobb gomb és aztán nyomod ész nélkül a balt) ha elesik ütheted habár én akkor elszoktam ugrani, aztán újra punch fury. a punch fury támadást a dewolfe 2 küldi után kapod meg, érdemes megcsinálni előtte. -
#985 (asszem) :D -
#984 nem muszáy ahoz h a fő száll tovább menjen! -
MagyaR #983 A mary jane thrill rideokat muszály megcsinálni?
A második sehogysem akar összejönni :(. -
Djemba #982 SM 3.0 ezen mit nehéz megérteni??? -
Lort #981 Na végre sikerült megcsinálnom a lizard part 3-mat nagyon szépen köszönöm a segitséget hello. -
#980 jól hiszed :D -
Djemba #979 ha visszaolvasnál akkor tudnád, hogy a másik még csak készül!!! -
#978 és GForce Fx 5200 fut?(nemhsizem) -
#977 hát figyi fél év alatt, képtelenség egy ilyen játékot újra megcsinálni a nulláról, az 99,99% hogy ennek a grafikai és program motorjára fog épülni...és persze ugyan ebben a városban barangolhatunk majd, erre van egy százasom:D (najó nem, úriember biztosra nem fogad) -
JcGross #976 Apocalypse még nekem se jött össze. MÉG! Csak az a baj, hogy csak a másik gépen fut (úgyahogy) és csak 1x sikerült jáccanom vele (de akkor vagy 2 és fél órát).Azt terveztem, hogy a fekete ruhában meek vissza kinyírni Apocalypse-et, de szerintem nem fog menni mer még sokára lex fekete ruci. -
C7 #975 ááá Apocalypse már majdnem megvót... belerodeóztam a csávókat a vízbe, apocalypseot meg punch furyval vertem kimúlásig, csak aztánb elkapott a láncával a szemétje...de legközelebb óvatosabb leszek a táblás bunkókkal és lesz hpm apocalypsera... köszi a felé ütés tanácsot -
ricsa008 #974 ezé SIMA mer a topikba má 2 fajta Spider-man 3 -ról is van Faim AZÉ -
ricsa008 #973 kössz -
Djemba #972 milyen sima fiam??? -
Djemba #971 nem mert XT SM 2.0 TUD csak!!!!!! -
ricsa008 #970 a pókember 3 játék megy radeon 9600 XT-n? -
#969 hogy mi??? -
ricsa008 #968 a sima SP 3 megy 9600 xt-n? -
C7 #967 ááá sztem nem, de azér ahopgy látom a honlapon a zöld manó elég ovisan fog kinézni... -
Djemba #966 majd a topic neve csak simán az lesz, hogy SPIDER-MAN!!!!! -
#965 Sztem az új Spider-man játék bőven elfog férni ide... mivel nagyon rövid a készítési idő az garantált, hogy grafikai motort, meg a várost úgyahogy van átdobják ebből, csinálnak új küldiket, egy-két hibát javítanak, esetleg optimalizáljká a gépigényt és csókolom.... akár még az is lehet hogy csak egy expansion set lesz, vagyis kell hozzá a Spider-man 3(bár erre igen kicsit az esély szerintem) -
#964 csősztök honnan szedtétek le a gamet mert az enyém egy szar nem indul el irjátok le az oldal címét kösz hellosztok -
#963 Úgy volt gogy 4.-én megjelenik minden platformra és nem jelent meg, csak XBOX-ra.:( Pedig megakarom venni PSP-re:) Miko jelenik má meg???:D:) -
legolas66 #962 Én ugy emlékszem hogy Apocalypseot ugy tudtam megolni hogy mindig rólla ugrottam ell és akkor megroskadt és lehet gyepálni aztán megint igy igy csináltam./Föntröl is probálkozz ütni/.
Remélem segitettem. hello. -
C7 #961 ááá wazze Apocalypseot hogy a francba kell kinyírni??? -
Lort #960 Köszi szépen majd megprobálom! -
#959 Nyomod az E-t hogy a hálóval összekösd a kezét, aztán meg amikor el akar kapni Q asszem, és után a E megint. Amikor el van kábulva odamész a farkához, megnyomod amelyik gombot írja (E asszem) akkor elkapja és elkezdi forgatni, az iránybillentyűk nyomogatásával (körbe, amerre ő kezdi forgatni) tudod felgyorsítani. A lényeg hogy belevágd szerencsétlent az egyik reaktorba. Aztán amikor beleromboltad mind a 4 reaktorba, elkezd ugrálni szivatni, itt már csak ügyesen püfölni kell -
Lort #958 Hello egy kis segitségre volna szükségem a lizard part 3-ban hogy lehet kinyirni azt a nagy gyikot válaszotokat köszönöm hello. -
C7 #957 affene a dragon tail 1 nem megy... Apocalypseot meg baromi nehéz kinyírni... sokáig tarrt, kell hozzá a türelem... -
#956 Csak nekem tűnik gagyinak spidey az oldalon? -
#955 Lesz köze? Pffff
Max annyi hogy Pókemberes játék, meg pókpöcsűvel lehet flangálni. Ennyi... -
Djemba #954 de lesz már honlapja is van!!!tegnap lett bejelentve!!! -
#953 Köze nem lesz a Spiderman 3hoz...
Az sem biztos hogy lesz PC-n -
Djemba #952 úgy gondolom majd ez a game elfér ebben a topcban is !!!!!fölösleges másikat nyitni -
Djemba #951 web -
Djemba #950 BreakDown kolléga a napokban számolt be róla, hogy meglehetősen negatív kritikákat kapott a Spider-Man 3 játék – én óvatosabban fogalmazva azt mondom, hogy erősen megosztja a közvéleményt...
Mindez persze nem nagyon zavarja az Activisont, akik úgy látszik, futószalagra tették Spidey-t, és meglepő módon ma be is jelentették, hogy már idén ősszel érkezik egy új játék! Kissé most mindenki meg van kavarodva, mint pókember a forgószélben, de mit lehet tenni, a kiadó úgy tűnik, melegen akarja tartani a licencet, vagy tán a Marvellel van valami megállapodásuk, melynek értelmében ilyen tempóban kell elárasztani a piacot Peter Parker kalandjaival.
Nos tehát, a lényeg, hogy az új móka neve Spider-Man: Friend or Foe, mely ugyebár magyarul annyit tesz: barát vagy ellenség, és ez azért azt sejteti, hogy itt a Spidey kontra közvélemény téma lesz feszegetve. A beharangozáshoz a kiadó rögtön meg is nyitott egy új weboldalt (web, érted?), melyen csak hősünk, a fent látható szép, csillogó logó, plusz egy rejtélyes szlogen áll, mely szerint a cucc ismét a mozifilmek univerzumából merít, és egy új fordulatot, csavart ígér a legendában... Minden továbbiról később, így hát én is csak ezt tudom mondani: amint befutnak a konkrétumok, rárepülünk a témára.