1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • ricsa008
    ezek szerint az se támogatja az SM 3.0-t nekem is ez a gond (szíhattyuk a fogunkat)
  • Dtomka
    Sziasztok!A kérdésem az lenne h 1 ati radeton 9550el elindul a game?Mert hang van kép nincs!Köszönöm!
  • grebber
    Spider-Man: Friend or Foe game-re kiváncsi leszek remélem az sokkal jobban fut majd :D
  • C7
    ááá megvan apocalypse, nem vót olyan nehéz... dragon tailból is megvan 3 küldi, most a mad bomber 4et csinálom... haver aszonta scorpion naon nehéz, meg ő 38%nál kapott ruhát elvileg... én 42% körül vok és nemtom mikor lesz, de várom!!! apocalypse:felugrasz egy kis épületre, (nem a hengeres tetejűre), belerodeózod a csávókat a vízbe, aztán Apocalypse: punch furyvval vered (jobb gomb és aztán nyomod ész nélkül a balt) ha elesik ütheted habár én akkor elszoktam ugrani, aztán újra punch fury. a punch fury támadást a dewolfe 2 küldi után kapod meg, érdemes megcsinálni előtte.
  • GoKu x
    (asszem) :D
  • GoKu x
    nem muszáy ahoz h a fő száll tovább menjen!
  • MagyaR
    A mary jane thrill rideokat muszály megcsinálni?
    A második sehogysem akar összejönni :(.
  • Djemba
    SM 3.0 ezen mit nehéz megérteni???
  • Lort
    Na végre sikerült megcsinálnom a lizard part 3-mat nagyon szépen köszönöm a segitséget hello.
  • GoKu x
    jól hiszed :D
  • Djemba
    ha visszaolvasnál akkor tudnád, hogy a másik még csak készül!!!
  • Firerock
    és GForce Fx 5200 fut?(nemhsizem)
  • ZS90
    hát figyi fél év alatt, képtelenség egy ilyen játékot újra megcsinálni a nulláról, az 99,99% hogy ennek a grafikai és program motorjára fog épülni...és persze ugyan ebben a városban barangolhatunk majd, erre van egy százasom:D (najó nem, úriember biztosra nem fogad)
  • JcGross
    Apocalypse még nekem se jött össze. MÉG! Csak az a baj, hogy csak a másik gépen fut (úgyahogy) és csak 1x sikerült jáccanom vele (de akkor vagy 2 és fél órát).Azt terveztem, hogy a fekete ruhában meek vissza kinyírni Apocalypse-et, de szerintem nem fog menni mer még sokára lex fekete ruci.
  • C7
    ááá Apocalypse már majdnem megvót... belerodeóztam a csávókat a vízbe, apocalypseot meg punch furyval vertem kimúlásig, csak aztánb elkapott a láncával a szemétje...de legközelebb óvatosabb leszek a táblás bunkókkal és lesz hpm apocalypsera... köszi a felé ütés tanácsot
  • ricsa008
    ezé SIMA mer a topikba má 2 fajta Spider-man 3 -ról is van Faim AZÉ
  • ricsa008
    kössz
  • Djemba
    milyen sima fiam???
  • Djemba
    nem mert XT SM 2.0 TUD csak!!!!!!
  • ricsa008
    a pókember 3 játék megy radeon 9600 XT-n?
  • Tatyla
    hogy mi???
  • ricsa008
    a sima SP 3 megy 9600 xt-n?
  • C7
    ááá sztem nem, de azér ahopgy látom a honlapon a zöld manó elég ovisan fog kinézni...
  • Djemba
    majd a topic neve csak simán az lesz, hogy SPIDER-MAN!!!!!
  • ZS90
    Sztem az új Spider-man játék bőven elfog férni ide... mivel nagyon rövid a készítési idő az garantált, hogy grafikai motort, meg a várost úgyahogy van átdobják ebből, csinálnak új küldiket, egy-két hibát javítanak, esetleg optimalizáljká a gépigényt és csókolom.... akár még az is lehet hogy csak egy expansion set lesz, vagyis kell hozzá a Spider-man 3(bár erre igen kicsit az esély szerintem)
  • resetix
    csősztök honnan szedtétek le a gamet mert az enyém egy szar nem indul el irjátok le az oldal címét kösz hellosztok
  • mama2
    Úgy volt gogy 4.-én megjelenik minden platformra és nem jelent meg, csak XBOX-ra.:( Pedig megakarom venni PSP-re:) Miko jelenik má meg???:D:)
  • legolas66
    Én ugy emlékszem hogy Apocalypseot ugy tudtam megolni hogy mindig rólla ugrottam ell és akkor megroskadt és lehet gyepálni aztán megint igy igy csináltam./Föntröl is probálkozz ütni/.
    Remélem segitettem. hello.
  • C7
    ááá wazze Apocalypseot hogy a francba kell kinyírni???
  • Lort
    Köszi szépen majd megprobálom!
  • Caligo
    Nyomod az E-t hogy a hálóval összekösd a kezét, aztán meg amikor el akar kapni Q asszem, és után a E megint. Amikor el van kábulva odamész a farkához, megnyomod amelyik gombot írja (E asszem) akkor elkapja és elkezdi forgatni, az iránybillentyűk nyomogatásával (körbe, amerre ő kezdi forgatni) tudod felgyorsítani. A lényeg hogy belevágd szerencsétlent az egyik reaktorba. Aztán amikor beleromboltad mind a 4 reaktorba, elkezd ugrálni szivatni, itt már csak ügyesen püfölni kell
  • Lort
    Hello egy kis segitségre volna szükségem a lizard part 3-ban hogy lehet kinyirni azt a nagy gyikot válaszotokat köszönöm hello.
  • C7
    affene a dragon tail 1 nem megy... Apocalypseot meg baromi nehéz kinyírni... sokáig tarrt, kell hozzá a türelem...
  • Caligo
    Csak nekem tűnik gagyinak spidey az oldalon?
  • Sland
    Lesz köze? Pffff
    Max annyi hogy Pókemberes játék, meg pókpöcsűvel lehet flangálni. Ennyi...
  • Djemba
    de lesz már honlapja is van!!!tegnap lett bejelentve!!!
  • Sland
    Köze nem lesz a Spiderman 3hoz...
    Az sem biztos hogy lesz PC-n
  • Djemba
    úgy gondolom majd ez a game elfér ebben a topcban is !!!!!fölösleges másikat nyitni
  • Djemba
    web
  • Djemba
    BreakDown kolléga a napokban számolt be róla, hogy meglehetősen negatív kritikákat kapott a Spider-Man 3 játék – én óvatosabban fogalmazva azt mondom, hogy erősen megosztja a közvéleményt...
    Mindez persze nem nagyon zavarja az Activisont, akik úgy látszik, futószalagra tették Spidey-t, és meglepő módon ma be is jelentették, hogy már idén ősszel érkezik egy új játék! Kissé most mindenki meg van kavarodva, mint pókember a forgószélben, de mit lehet tenni, a kiadó úgy tűnik, melegen akarja tartani a licencet, vagy tán a Marvellel van valami megállapodásuk, melynek értelmében ilyen tempóban kell elárasztani a piacot Peter Parker kalandjaival.

Nos tehát, a lényeg, hogy az új móka neve Spider-Man: Friend or Foe, mely ugyebár magyarul annyit tesz: barát vagy ellenség, és ez azért azt sejteti, hogy itt a Spidey kontra közvélemény téma lesz feszegetve. A beharangozáshoz a kiadó rögtön meg is nyitott egy új weboldalt (web, érted?), melyen csak hősünk, a fent látható szép, csillogó logó, plusz egy rejtélyes szlogen áll, mely szerint a cucc ismét a mozifilmek univerzumából merít, és egy új fordulatot, csavart ígér a legendában... Minden továbbiról később, így hát én is csak ezt tudom mondani: amint befutnak a konkrétumok, rárepülünk a témára.