1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • ádám0416
    sziasztok! Nekem már csak remélem egy problémám van! A végénél vagyis sztem ott tartok amikor az MJ-t elrabolták és a homokfickot ki kell nírni! Ez is megvolt! Na utána jön a Venom na azt majdnem sikerul kinyirnom de egy hajszállnyi élete marad! Az a kérdésem hogy hogy tudnám e ugy utni hogy ne annyira sérüljek? amikor mar 3 csapja vagy mie van na akkor kell nyomni egy háromszöget (PS-nél) és akkor feldobom aszem és harry meg megvágja na az után nem tom megölni mert nem jelenik meg többször a háromszög!!! Segítsen vki ha tudja hogy kell!
  • sb1
    Jó kis szopós rész az, én szorosan a hordó mellett maradtam, és nyomtam minden gombot , azt egyszercsak sikerűlt
  • Meshif
    Üdv mindenkinek.

Segítsetek légyszi!

Elakadtam a játékban a No more lizzard második részében, amikor a gyík szérumot kell megsemmisítenem és egy hordóba lell beletennem.
    3 ilyen "hordó" van. Bele kell rakni és előszőr 30 mp-ig kell megvédeni a gyíkoktól, utánna 1 percig (idáig sikerült is eljutnom), de az utolsó "hordót" 2 percig kell megvédeni és csak úgy özönlenek a gyíkok. Én aprítom őket mint állat de egyszerűen 1 perc alatt szétverik az a rohadt hordót és sehogy sem tudom megvédeni!
    Segítsetek már hogy hogyan kell ezt megcsinálni?

Előre is köszi a segítséget!
  • legolas66
    Nah kivittem a gémet most majd csak feketeként vigigviszem mégegyszer nagyon jó volt!!!!!!
  • ádám0416
    Jah télleg még vmi PS2-nélk hogy lehet gyorsabban mászni a falon? mert nagyon lomha
  • ádám0416
    sziasztok! Nekem már csak remélem egy problémám van! A végénél vagyis sztem ott tartok amikor az MJ-t elrabolták és a homokfickot ki kell nírni! Ez is megvolt! Na utána jön a Venom na azt majdnem sikerul kinyirnom de egy hajszállnyi élete marad! Az a kérdésem hogy hogy tudnám e ugy utni hogy ne annyira sérüljek? amikor mar 3 csapja vagy mie van na akkor kell nyomni egy háromszöget (PS-nél) és akkor feldobom aszem és harry meg megvágja na az után nem tom megölni mert nem jelenik meg többször a háromszög!!! Segítsen vki ha tudja hogy kell!!!
  • Shep
    1. ugorj a tetőről nagyot a heli irányába, automatikusan rákapaszkodik és lekapja a gépágyút róla.
    2. agyonverni a hőzöngőket.
  • Delta24
    nem tudja valaki hogy a spider-man 3-nak vane demoja?
  • FLeT
    Csá nép!
    Két küldetéssel is támadt problémám!
    1. Egy kínai bácsikát kell megvédeni a csúnya rakétalövős bácsiktól! Ez meg is történt és utána jön a helikopterük meg egy rendől heli...És utóbbit meg kell védeni, de nem tudom hogy mert nem tudok felugrani a jelzett helikopterre(a gonoszakéra)!
    2. Vmi szépségkirálynő választás van és le kell fotózni a lányokat + külön a győztest, ez meg is van de utána mit kell csinálni?
    A válaszokat előre is thanx!
  • starweb88
    tök jó a végén majd ha megcsináltad az összes küldetést lehet választani a ruhák közül :)
  • Neton
    Időnként amikor jön a metró, neki lehet dobni a szerelvényeknek... Már ha erre gondolsz... :)
  • C7
    hát... gondolom a gyors futó meg a swing gomb... a legelső pályán elmondja h mivel mész gyorsabban... na most: sandmannél vok fekete ruhába, de mit csináljak annak a rohadéknak alig veszt vmit engem meg mindig kinyír... mit csináljak?
  • Neton
    És Ps2-re nem tudod a kombót?:)
  • C7
    azt meg kő kapni, a shiftet és a középső egérgombot kő eccerre nyomni. asszem New Goblin előtt kaptam meg vmikor, lehet vmelyik apocalypse küldinél... ja a New Goblin pálya (Birth of New Goblin) naon teccett... amikor a földön vótam és ütni kellett nagyon könnyű volt
  • Neton
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy amikor hálóhintázol, hogyan lehet 2 hálót kilőni? Videókon láttam, h lehet ilyet, de a mozgásra még nem jöttem rá, pedig nyomok mindent. Köszi! :)
  • Caligo
    Vigyétek fel a crime fighting-ot 100%-ra, akkor max életet kaptok, utána már könnyebb lehet a játék
  • JcGross
    ÁÁÁÁÁÁÁ! Megvolt Apocalyps! Nálam az vált be, hogy mindíg nyomva tartottam a Spider Reflexet aztán mikor lemerült, a hengeres házra ráugrottam, és mikor feltöltődött mentem vissza. csak sajna csak 3.-ra sikerült mer a másodiknál furcsa módon Apocalypsenak telyesen lement az élete és még mindíg nem feküdt ki. A Scorpion part 2 is tök könnyű. Ott csak rá kellett jönnöm, hogy lőni kell mint az őrült, utána meg quick action rész és vége. remélem nemsoká jön a fekete ruci mer már elég nehéz a game. (aki apocalypse part 3at nem tudja, az várjon még, csináljon meg pár küldit, utána erősebb lesz és könnyebb lesz kinyírni)
  • C7
    azt adiosnak is írtad...
  • jamesbond1224
    sry az előző mondatom nem legolasnak haneem adiosnak szólt!
  • C7
    úúú a francba akkor csak 10%ot köll menni fekete ruciba???nembaj akkor majd újrajáccom feketével
  • jamesbond1224
    gondolom commanderrel megnyitottad az sfv-filét és úgy 66%nál kiír valamit meggyőződésem hogy crc hiba lehet!
    ilyenkor elég azt a bizonyos filét újra letölteni nem kell az egész gammát még 1X!
    remélem tudtam segíteni
  • Caligo
    Szedd le a 86-ost mégegyszer, egyszerű
  • Richard90
    töltsd le újra a 86. fájlt
  • adios
    Hello!
    Az lenne a problémám hogy leszedtem a játékot és amikor összeilleszteném a fájlokat,a 86.-nál azt írja ki hogy hibás a fájl.Ilyenkor mit lehetne tenni?
    A választ előre is THX!
  • legolas66
    42-43%-nál kaptam meg a fekete ruhát most 57%-nál járok és egy MJ-és feladat után szedi le magárol a temploban és megy rá Eddy-re.
  • C7
    én a scorpion 2nél vok állati jó pálya, csak áramszünet lett a végén:D
  • C7
    csak rá kell ugrani az ellenséges helikopter ágyújára. utána gombnyomogatós rész lesz, menni fog.
  • gyuri00
    hali annál a résznél járok mikor egy kínai csávót kelletm evédeni uttána jön egy nagy helikopter és a körül van egy rendőrségi helikopter aszt meglövik na aszt hogy kell megvédeni?:D SEGÍTSETEK!! remélem érthető volt:D
  • Caligo
    Írjátok ki úgy hogy "Shader Model 3,0" lehet akkor többen megértik
  • Djemba
    1000
  • Djemba
    vannak olyan emberek akik azt sem tudják milyen videókártyájuk vanezen segíteni nem tudunk
  • ZS90
    ÁÁÁÁÁÁÁÁ meg bocsáss de nézd már meg!!! 6!! hsz-t kéne visszaolvasnod és megvan a válasz! ezt nem hiszem el hogy nem lehet csak egy kicsit oda figyelni...
  • Delta24
    vaze mien kártya támogatja (ezt a szar) SM3.0?
  • Caligo
    Le kell kapcsold az áramot a kocsiról. Használd a spider sense-t, az megmutatja hogy hol vannak a kapcsolók
  • asd16
    Sziasztok!
    Elakadtam az Apocalypse Part 3-nál amikor áram veszi körbe a kocsit, elmegyek balra a hordó szerűséghez elforgatom a kereket, de utána jelzi hogy még van ott vmi amit meg kell csinálni de nem találom a megoldást!!!
    Aki tudja hogy mit kell csinálni az segitsen PLS!!!
  • MagyaR
    Csak amikor az elsőt megcsináltam mutatták, h jön az a fekete massza :).
  • C7
    aha sandmannél kapod... értem, gondolom a küldetések sorrendje számít...
  • legolas66
    Én a fekte ruhát már 41-42% megkaptam a sandman-es pályánál.
  • C7
    ááá caryle 5 nagyon jó pálya!!!!!!!!!!!!!! lassan köll a ruha már 44.91%nál tartok, és már csak scorpionra tok csak menni:D de azér a dewolfe 3 se volt rossz...
  • Djemba
    ATI X TIPUSOK ÉS NVIDIA 6600-tól!!!!ezeken mennek