Spider-Man: Friend or Foe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vizzel lelocsolod utanna meg becalzod a 2essel (mittom mi billentyuzeten)
elobb a ket kezet lerobbantod aztan a fejét
utanna meg szopol majd a bejaccas alatti kombokkal 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
de ezzel nem segítettem sokat a legyõzéshez!<#conf>#conf>
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
a legúljabb grafikai rajzolás a mostani videokártyák támogatják!
az enyém is sajnos csak 2.0-ás!<#rolleyes>#rolleyes>
Mert nekem is ugyan ez a problémám. Egyszer elindult, de töbször nem.
full minimumon van 3ghz-s p4, 1gigaram, x1650pro
de ugy döntöttem nem fejlesztek majd csak késõbb mert uj alaplap is kéne és akkor majdnem mindent lehetne venni
\"If in doubt, flat out!\"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Kösz elõer is.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
De sajnos 19.én ballagok csak és akkor lesz zseton a gép tuningolására!
Valaki rakjon már be képet arról hogy ütitek a gíkot addig is örüljek<#finom>#finom>
Ki is van irva.
Gyikot hálozod ,összeragad a keze, és aztán rádugrik mikor szétszedte ,balgomb és behálozod szemét , ilyenkor megfogod a farkát és neki vágod a generátornak , mind a 4 et elpusztitod , és kész. Aztán agyon lehet verni.Vigyázz ne nagyon sérülj le ,, mert mire rájössz ezután hogy hogykell kinyirni vagy belejössz addigra már megdöglesz 😄 és kezdheted elõrröl.
thx.
http://www.youtube.com/watch?v=zETWrltwBOA
Itt egy video arra a részre aminél elakadtál nézd végig remélem segittettem csá
Válaszotokat elöre is köszi.
na most kezd idegelni a game.. :S 30 perce szenvedek a lizard part 3 mal
sõt ha azt belevesszük h tegnap még hülye voltam karven , vizbeli láthatatlan részén , akkor kb 50 perce szenvedek ezen a pályán .... 😄😄😄
ez a gyik enyhén idegesitõ.Fõleg mert már lépnék ki ,csak az akadályoz meg hogy ne rohangáljak végig egy maraton futás hosszuságu pályán.
ecceruen ugraltam magamhozhuztam a gyikokat feltoltottem a mittommit és szarravertem a csavot nemvolt benne semmi trukkos (termeszetesen idolassitas folyamatosan ment)