Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy harryvel nemis lehet masmerre menni csak oldalazgatni
vizzel lelocsolod utanna meg becalzod a 2essel (mittom mi billentyuzeten)
elobb a ket kezet lerobbantod aztan a fejét
utanna meg szopol majd a bejaccas alatti kombokkal 😄
elkedtem a végigjátszást csinálni!

Shep
Na senki nem mondja meg, hogy kell megölni a homokembert a végén?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Sland
39.25% és nincs fekete ruha... :S

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Maximus4
Vissza kellene olvasni valahol le van írva fejbõl pontosan nem tudom.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Gyocsika
Légyszi valaki ha tud segítsen!! Elõre is köszi!!!

én tegnap láttam a filmet herry bombát dobott a sandman fejére!
de ezzel nem segítettem sokat a legyõzéshez!<#conf>
Gideon Wieth
sm3.0as vidikarit 30 000tõl kapni lehet 😊 bár nem mindenkinek van ilyenre pénze :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
ez a játék kurva jó 😊 kár h kezdhetem elõlrõl, mert reinstallni kellett a gamet:S:S:S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Shep
Ez egy retek szar, a kurva nagy homokembert hogy a jó büdös anyjába kell megölni Harryvel, addig eljutottam ,hogy a tûzcsapból ömlik a víz, óriási de nem sebzõdik meg semmi, ráadásul az a retek légdeszka totál irányíthatatlan, fordulni pl marhára nem tudok, csak oldalazni, idétlen barom készítõk, nem igaz, hogy minden részt ilyen kurva nehézre kell csinálni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZS90
na jóvan most van elegem ebbõl a játékból, oké hogy nehézre csinálták hogy ne lehessen 10 perc alatt végig vinni meg satöbbi de a Connors 2 küldinél nagyon elvetették a sulykot, 2 percig megvédeni azt a szart amikor 10-sével özönlenek a gyíkok, az szar meg már két ütéstõl tönkre megy, röhejes... 7-szer próbáltam meg abból azt átlag 30 mp alatt szétverték azt a gáz eloszlatót a legjobb formámban is csak 1 percig húztam... ezek meg 2 percre teszik az idõt... na elmennek ám a...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

shader model 3.0!
a legúljabb grafikai rajzolás a mostani videokártyák támogatják!
az enyém is sajnos csak 2.0-ás!<#rolleyes>
ZS90
hát nem akarlak elkeseríteni de a 256-os 6600GT lassabb mint a 128-as ...

Gyocsika
Elmentettem a gémet tegnap és most nem tölti be! Mi lehet a baj? Hogy tudom átnevezni a felhasználónevet? CSak a start menüben lévõt tudom, csak azt kell?

es ez pontosan mit jelent????? Mi az a SM 3.0??????

@BHAAL : Rálöttél miért irja ki a hibaüzenetet?
Mert nekem is ugyan ez a problémám. Egyszer elindult, de töbször nem.
maffioso
hát nekem rohattul szaggat
full minimumon van 3ghz-s p4, 1gigaram, x1650pro
de ugy döntöttem nem fejlesztek majd csak késõbb mert uj alaplap is kéne és akkor majdnem mindent lehetne venni

\"If in doubt, flat out!\"

Maximus4
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

sziasztok! Azt szeretnem megkerdezni, hogy a jatek tamogatja-e az Ati Radeon 9800-as se-t???? Mert eliditom,es nincs kep,de van hang, ossze-vissza kattolok, elindul a jatek, es fekete hatter es szurke darabok latszodnak...

GoKu x
mikor megrugod a csöveket megbénul a hangtól, és olankor kell ütni vágni ahogy csak éred. remélem tudtam segíteni 😊

Shep
Venomot, hogy lehet elintézni, hiába rugdosom a csöveket kicsit beszédül, de nem tudom megsebezni

Bocs az elózóbe a gamet😄
Please help!!! Nmetom felrakni a gépet. Az 1330-as hibára hivatkozik. Timantesnek sikerült megcsinálnia de hogy?????????????? Lécci segitsetek.
Kösz elõer is.
Gerisone
komolyan nemhiszem el hogy a 256os 6600gt ennyire kevés neki

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Shep
Mikor a csatornából kell kipucolni a gyíkokat akkor a 2. ellenanyag szétoszlató berendezést hogy kell megvédeni, egyszerûen 2x beleköpnek, vagy mit csinálnak és vége, esélytelen az egész.

ZS90
áhhh megcsináltam, végülis amikor rájön az ember hogy kell, elég könnyû... pl amikor bele kell dobni azokba a szarokba, nem is tudod megsebezni, utána is csak nagyon kicsit....

ttibi
ha 1xerre nyomod meg a sift és a web gombott akkor tudsz 1xerre 2 hálot lõnni!

Én is akarnék pókivadékozni!
De sajnos 19.én ballagok csak és akkor lesz zseton a gép tuningolására!
Valaki rakjon már be képet arról hogy ütitek a gíkot addig is örüljek<#finom>
Ha nincs sm 3 mas videokártyád csak fekete képernyõ van semmi több...
Ki is van irva.
Én most öltem meg , kb 1.5 órája, készülj fel h nehéz lessz 😄

Gyikot hálozod ,összeragad a keze, és aztán rádugrik mikor szétszedte ,balgomb és behálozod szemét , ilyenkor megfogod a farkát és neki vágod a generátornak , mind a 4 et elpusztitod , és kész. Aztán agyon lehet verni.Vigyázz ne nagyon sérülj le ,, mert mire rájössz ezután hogy hogykell kinyirni vagy belejössz addigra már megdöglesz 😄 és kezdheted elõrröl.

ZS90
vazze kész vagyok ettõl a játéktól.... végre legyõztem kravent, erre ott a rohadt nagy gyík... aminek még életes sincs szóval gondolom nem lehet ütni, a spider-sense azt a négy generátort vagy mit srágán mutatja szóval gondolom vmit kell vele csinálni.. de mit???? most csak szaladgálok mint pók a falon😄

MIÉRT VAN FEKETE KÉPERNYÕ? Nem lehet igaz! Szerintem xar a gépem de akkor miért indul be egyáltalán? Mért van akkor hang? A videót szerintem azér mutatnia kéne. 😞
Elvileg itt rájöttek hogy ha ékezet van a felhasználo nevedben akko nem lessz jo mentés , vagy vami hasonlo.
ÁÁÁÁ 😄 kinyirtam , nemhiszem el.
Gyocsika
Szeretném kérdezni elõször is hogy a mentésem miért tûnt el ? Elmentettem és most elörõl akarja kezdeni! A másik pedig hogy hogy kell ugy hálózni hogy egyszer bal utána jobb kéz ugy gyorsabban lehetne menni!

lizzárdos pörgetést simán megcisnálhatták volna ugy hogy amikor elengedem akkor eldobja... :S
Hát a gyikot épp nemmutatja :S 😄 mind1 má csak összejön.
(letölteni=leölni)
Thx 😄 bár 1 óra alatt rájöttem melyiket hogy könnyü letölteni de azért az utsot még tuti megnézem , mert hátha van könnyebb..
thx.
Gabosh:
http://www.youtube.com/watch?v=zETWrltwBOA

Itt egy video arra a részre aminél elakadtál nézd végig remélem segittettem csá

Hello lehet hogy hülye kérdés de egyszerre kettö hálot web-elésközben hogy lehet kilöni néha sikerül csak nem tom hogy hogyan.?!

Válaszotokat elöre is köszi.

ááá wazze a lizard 2 végén amikor már piros a szeme mindig kinyír. az eleje tökeccerû aztán meg egybõl fél hpmnak annyi... pattogok mint kecskeszar a deszkán mégis mindig eltalál...

Hi. Mondja meg már valaki hogy a fenébe kell kinyirni a homokembert a végén. Köszi.

Hiez ! Nem tom mivan mert az uj direct x is fennt van a videokari driver is GÉP:3500+ amd athlon 1gb dd2 ram x1300pro k9nu alaplap
Shep
Idióta volt még az is aki kitalálta a lizard 3 végén ezt a barom gyíkdobálást, a láthatatlan Kravenrõl nem is beszélve.

Na jovan mára ennyi elég volt ,40 perc után nem jött össze , ráhagyom 1 jo idelyig...
áááááááááááááááááÁ
na most kezd idegelni a game.. :S 30 perce szenvedek a lizard part 3 mal
sõt ha azt belevesszük h tegnap még hülye voltam karven , vizbeli láthatatlan részén , akkor kb 50 perce szenvedek ezen a pályán .... 😄😄😄
ez a gyik enyhén idegesitõ.Fõleg mert már lépnék ki ,csak az akadályoz meg hogy ne rohangáljak végig egy maraton futás hosszuságu pályán.
ez a vizben lathatatlan vadasz csavo? mer az kurva ecceru a gyikok gyakorlatilag else talaltak
ecceruen ugraltam magamhozhuztam a gyikokat feltoltottem a mittommit és szarravertem a csavot nemvolt benne semmi trukkos (termeszetesen idolassitas folyamatosan ment)
üss amerre látsz!<#crazya>