1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • legolas66
    Amikor a falakon ugrál probálj te is a falon maradni.
    Mikor átugrik az eggyik falról a másikra akkor leesel mászvissza és addig csináld ezt mig a falról a földre nem ugrik ekkor odamész és jól meggyepálod amig birod aztán igy csináld mig nem jön a gombnyomogatos rész.

Én igy csináltam meg.

Remélem segitettem csá.
  • JcGross
    Csá. lenne 1 gondom. -Lizard part 3- 3. boss batleben mit kell csinálni, miután a nagy lizard pajzsát szétzúztam? mer állandóan ugrál azt mikor leugrik felém, akkor megsebez. Láttam valami bal gomb jelzést, de nemtom, hogy mi volt. Help pls.
  • ubassassin
    olvass vissza pár oldalt,ott le van írva!
  • DR Y
    HELP?
    Az a problémám, hogy nem bírok menteni a játékban! És így minden bekapcsolásnál előről kezdi!
    Rámegyek a save-re és azt írja ki ,hogy save unsuccessful tök gáz!
    Mit lehetne csinálni?
  • ubassassin
    aha kozsi szepen.akkor remelem majd nekem is egesz turhetoen fog menni
  • legolas66
    Nincs mit probálgasd igy tartalékolva a reflexet.
  • C7
    köszi. csak nyomom a q-t, és a legutolsó ütésnél már nem tok évdeni meg counter attackozni
  • legolas66
    Kingpinget ugy probáld hogy amikor üt te q-nyomod mint a "barom" mikor végez az ütéssel egyböl megütve sebzödik de csak eggyet tudsz ütni ilyenkor amikor felmegy a caps lock-os izé akkor azt nyomogasd hogy be vadulj és ilyenkor kingping nem tudja a támadásodat kivédeni a végénel meg jön a szivatos gomb nyomogatás.
    remélem segitettem.
    csá
  • C7
    legolas66: sztem nem kell a küldiket, eccer már megszenvedtél vele
    Samsype: az melyik New Goblin? a legelső? mert az tökeccerű, ha repül és dobál, legyél minél közelebb hozzá, lassítsd be az időt és nyomogasd amit kiír...
    kérdés: a Kingpin 2nél vok, és nemtom kinyírni Kingpint, alig veszít és üt mint az állat védekezek meg minden de csak kinyír... nem tudtok vmi jó taktikát??? a Kingpin az utolsó Kingpines pálya?
  • Samspye
    Hello!

Légyszi segítsetek kellene valami stratégia New Goblinhoz mert már 20-adszorra próbálom újra de nem sikerül :( Már a végén tök kevés élete van és úgy bevadul hogy képtelenség kinyirni :O Pls nagyon jó lenne ha valaki tudna tanácsot adni !

Előre is köszönöm!
  • legolas66
    Most hogy kivittem a game-t ujra lehet csinálni a feladatokat/Lizard part 1/ most ujra ki kell vinnem a küldiket vagy csak elég a versenyeket megcsinálni? az ajándékért?
    köszi hello.
  • legolas66
    G-force 6200 128bm sm3-támogat.
    1GB-ram
    2.2-es proci.

A videokártya miatt lassul a game de lám kibirtam vinni a játékot.
  • ubassassin
    legolas66 Te milyen gépen tolod?
  • C7
    hát sztem minden verseny, bomb tour, combat tour skydive, token... magyarul minden... azt nemtom h aranyra kell-e teljesítreni a dolgokat!
  • ubassassin
    nem tudna valaki valaszolni,ugyanis meg szeretnem venni,de ha nem megy normalisan,akkor nincs ertelme
  • legolas66
    És azt meg tudja mondani valaki mit kell ahoz tenni? hogy az ajándék érvényesüljön?
    köszi hello.
  • C7
    biztos mehecc a városba sandmannel, new goblinnal meg venommal:D
  • legolas66
    Aki tudja hogy mi az az ajándék amit a kiakasztás után emlit az pls irja meg vagy az ajándek az hogy lehet ruhát választani?
    válaszotokat elöre is köszi csá.
  • legolas66
    Hello aki nem találta meg a ruha váltást az igy csinálja/persze ha ki van akasztva a game/:esc---> upgrades menüpont---> Playable Characters---> és ott kiválaszthatja hogy fekete vagy piros ruha.
    Remélem segitettem hello.
  • MimaSKATE
    valaki!gamepad al nem indul a game...hibaküldés jelentése. :\
  • adios
    aha köszi megpróbálom...
  • C7
    ááá tök király megvan az arsenic candy 4 is, most kingpin szopat:D na most abbahagyom inklább majd este utána meg 1 hét szünet:D
  • C7
    nemtom h csinálod, én winrarral szoktam kicsomagolni a legelsőt és kész vagy total cmdbe a nemtommelyikből kimásolod...
  • adios
    Kiakaszt ez az összeillesztés.Mindig 97%-nál kiírja,hogy a "C" nem támogatja az NTFS fájlrendszert, vagyis 4GB-nál nagyobb fájlokat nem tud összeilleszteni.Csak az a poén,hogy én "D"-ről illesztem össze a "D"-re,tehát semmi oka ezt kiírni...Valami ötlet esetleg?
  • ubassassin
    centrino duo 1.66 GH,go 7300 es 2GB rammal legkisebb felbontason es mindentlecsupayitva elmenne akadozas nelkul?
  • C7
    na megvan a lizard 3... ádám0416: gondolom ott a menübe ahol van az upgrades ott cvan a characters és ott lehet... kérdés: melyik küldi után megy le rólam a szimbióta, mer akkor azt csinálom meg utoljára:D
  • ádám0416
    ÁÁÁ sikerült!! Kijátszottam! A végén amikor semmi dolgod már sincs ír vmit hogy a megszerzel vmi nem tom hogy mit akkor kapsz (surprise-t) ajándékot!
    mi az ajándék vagy meglepetés? És hogy tomk fekete ráhát átvenni? vki irta hogy lehet a fekete ruhát felvenni! de hogy?
  • ádám0416
    öhm köszi de még nem ott tartok hanem ott amikr még a földön vagyunk és időre megy hogy ki kell nyirni venomot! Amikor még a fejed fölött repülget a Harry! Na akkor nem tom hogy hogy kell kinyirni a Venomt!
  • MimaSKATE
    rámjönnek megnyomom a q-t tartom lassul az idö kinyirom öket...és ezt írja ki......
  • MimaSKATE
    kössz!miért van az h bedugom a gamepad ot...és mikor el akarom indítani hibaküldés jelentése van...:\
  • starweb88
    ez pc nem igy van, ugy keleltt megölni h a feletted lévő szinten voltak csövek azokat fellrugtad és azt ugye nem birja a venom..és akkor kellett sebezni a végén meg combozni kell de azt ugy is irni fogja..
  • FLeT
    Nagyon szépen köszönöm!!!!
  • C7
    na végre megvan kraven, de naon idegesített, most meg a gyíkdobálásnál vok...megfogom, pörgetem, de nem elgórja hanem leteszi! mit csináljak??? az E-t nyomva kell tartani pörgetés közbe?
  • ádám0416
    Nekem is kéne a segítség! Én ott tartok amikor Venom és sandman elrabolák Manie Janet! Amikor ott log a levegőben egy taxi Manie Jane meg benne ül és a Venom háloja tartja a taxit! NA akor ugye jön a sandman és ki kell nyirni! Az megvolt! Utána jön a vénom ellen harc! Az sztem nem vmi könnyű mert nem tom hogy mikor kell sebezni! Amikor már sok ütést bekapott akkor a teste elkezd füstölögni és vmi harom csap nyul ki! Amikor meg akar minket támadni akkor meg kell nyomni a háromszöget (PS2-nél) és akkor felrugom a levegőbe ahol Harry megvágja és lemegy az élete! DE az a bajom hogy többször nem jelenik meg a háromszög felirat, nem tom miert! Meg az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne úgy ütni Venomt hogy ne annyira sérüljek mert ő ha megut akkor negyed életnek annyi!
    Akkor ha vki tud akkor segitsen! VAgy ide irjon vagy az emailomra!
    email címem: [email protected]
    Előre is köszönök mindent!
  • C7
    ááá wazze megvan de amikor a vízbe van egy cseppet se sebződik! visszaolvastam, ütöm időlassítással, de csaknem jó... mit csináljak?
  • C7
    Kravent hogy a fenébe kell kinyírni??? ütöm mint az állat, laig sebződik, aztán amikor kevés volt a hpm amikor madár volt megfogott...hogy üssem, hogy sebződjön normálisan?
  • C7
    na megvolt sandman csak használni kellett volna a spider reflexet:D de az arsenic candy 3nál elakadtam... hogy a fenébe védjem meg a csontvázat???
  • Pleomax365
    Sziasztok!
    Ha valaki tudna adni egy linket ahol a game-hez borítót tölthetnék le!(essetleg magyart) de jó az angol is!
    Előre is kösz!
  • starweb88
    amikor rád jönnek a hapsik akkor nymosz egy q t lelassul az idő matrix powa és amikor jelzi h nyomd meg az egeret akkor katt!
  • MimaSKATE

elindítom a játékot...abba a "szobába" bejön 2 pali...megölöm öket ezt írja ki és megint jön 2...:S a q val lassít vagy mi...help!előre is köszi