Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem jó mondod mert a vista ugy megy rajta mint a villám!

Hát nem tudod megmondani hogy ne keressek!

pls. segitsetek!<#help>

készül csak ha valaki segítene jó lenne

sb1
Ennyi memória még a Vistának is kevés, sajna...(nem azt mondom, hogy ne futna rajta, csak piilanatok alatt felemészti...)

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Shep
Nagyon jó lenne az az FAQ lassan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Olvass vissza 1000000000000000000x le lett írva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jolvan csak nem tom melyik tud és melyik nem 😛
Shep
Na jó de pl. a DevilMayCry 3 is konzolos aztán azt mégis sokkal könyebb és élvezetesebb volt, ráadásul azért ott is volt 1-2 combo, meg persze nekem jobban be is jön az a játék, bár a helyszínek elég egyhangúak sajnos, de a játékmenet kárpótol. Ezzel se lett volna semmi gond ha nincs ennyi hülye rész benne.

ok! De akkor mér jelenik meg bal fesõ sarokba egy kis fekete kép és az asztalon az ikonja és ut mér lép ki?????

akkor elég neki?

<#gonosz3><#help>

Shep
Tud SM3.0-t tudtommal nem tehát nem. de felülre ki van írva bitang nagy piros betûkkel.

Caligo
Hát igen, az ilyen dög nehéz jétkok tipikus konzolos betegség

Shep
azt írtam "elég, de nem maxhoz" ebbõl mi nem érthetõ? ELÉG!!!!!!!!!

Sziasztok szerintetek a játék elindulna GeForce fx5500 516ram 2600MHz-n?
Én ma látttam a filmet ! elég jó de sz.tem csak a vége az izgalmas! MEg kár hogy Harry meghal benne!

De elég neki?

Shep
elég, de nem maxhoz

Kössz tomika!

Shep
Hát igen utánna beindult 😊 Azért remélem mahjd egyszer megjön a készítõk esze és majd lesz egy olyan rész is ami nem lesz dög nehéz és idegtépõ. Továbbra is azt mondom, hogy az elsõ rész a legjobb, meg a sima pókemberes amiben egy csomó ellenség megjelenik, meg a Fekete macska is benne van, ezek az újak túl nehezek és idegesítõek.

Ez elég nekii?

512 ram elég neki?
Geforce 7600Gs, Intel Pentium 2.8Ghz,512 ram, Windows Vista

40K-60K-ig
Hé srákok nem tudjátok mennyibe kerül egy PS2 vagy egy Xbox?

ááá nem sok az uninstallálás, csak a validating install tart pár percbe, vacsizzá azt mire kész vagy letörtli... a cod2t is ilyen lassan tötölte nekem

Shep
A játék egyik legjobb pillanata lehetett volna amikor rányomtam az uninstallra, de sajnos még ez is gázos, mert olyan lassan uninstallál, hogy ennyi idõ alatt 2x feltepíthettem volna. Ez a profizmus.

Sziasztok szerintetek a játék elindulna GeForce fx5500 516ram 2600MHz-n?
Shep
Megcsináltam, a készítõket meg jól eltiltanám az ilyen stílusú játékoktól, ráadásul Venomon az a buvár ruha elég nevetséges.

Na lizard 3 hogy a bánatban kell megvédeni a masinákat, meg mi lesz még ezen kívül küldetés, még elvileg 5 van hátra a gyjkost is beleértve.

ááá végre megcsináltam a lizard 2-t, rájöttem a taktikájára, mikor mennyit kell ütni rá, h ne nyírjon ki, de aztán a végén a nyomogatós résznél amikor 3x elrontottam elõrõl kellet kezdeni a bunyót... ott mondtam azt h sok, de aztán megcsináltam...

Caligo
Amikor porzik a keze mikor locsolod akkor csinálod jól. Próbálgasd, fog az menni

stevenson1988
Én bementem az Nvidia Control Panel-be és ott a 3d beállítások kezelésénél a globálisba beállítottam mindent, a legratyibb grafikai minõség eléréséhez így a vid kártya nem szöszmötöl annyit a textúrák minõségével, nincs még véletlenül se élsimítás meg ilyenek, ott alul pedig írja, hogy az aktuális opciónál melyik adja a legnagyobb teljesítményt, és melyik a legjobb minõséget (ergo és a teljesítményre mentem) ennyi

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

GoKu x
annál a résznél én is soakt szenvedtem, de végül sikerült. ne add fel!!

Shep
Jó ennyi volt, ráment a vízre, elkezdtem becélozni a kezét, erre hozzámvágott valami kocsit vagy ilyesmit, és lejött a vízrõl visszamenni nem tudok.

nekem GeForve 5200FX kártyám van azzal indula játék? Ha nem hogyan lehet tuningolni?
Shep
De ez a barom, leugrott a vízrõl és nem tudok utánna visszamenni, na óriási. Mindegy még 1x megpróbálom aztán ha nem megy törlöm az egészet a csába, mert már csak felidegel.

Caligo
A vizzel kell a kezét célozni, akkor leesik, amikor mindkettõt leszedted akkor megint a fejét kell robbantani. A vizzel csak a kezeire célozz. Nekem is most sikerült

Shep
Nincs valakinek egy videoja a homokember vs harry küzdelemrõl?

Shep
miért ne mene, crakes.

pls help, a game megy cd/dvd nélkül is?

Shep
És mikorra robban le a kurva keze, mert nem hogy 2-t de egyet se tudtam lerobantani, persze a retek gránát se oda ment ahova a célzó mutatott, fos egy játék.

esetleg probáljátok meg a videokártya illesztõprogramjának a frissítését!
talán ez segít a gaméval kapcsolatban és jobban megy majd 1 kicsit!
Gyocsika
Akkor elmondanád hogy én mit csináljak? Nekem 2,40GHz nVidia 7300GT 256mb és 1 GB ram. Egy kicsit akad de mit csináljak a driverével hogy jobb legyen? A legújabb van fenn.

stevenson1988
én spec, p4 [email protected], 1giga Ram, GeForce 6600GT 128MB-os géppel nyomom, nem mondom hogy itt ott nem szaggat még lowon is, de egy kis driver buhera, meg töredezettségmentesítés után még élvezhetõ is, meglehetõsen a játék...

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Thadius
radeon 9600-al felejtsem el?😄

sk8 4 fun

Gerisone
jolvanna tudom de ennyire kevés ehhö a játékho?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Sland
Mikor lesz már fekete ruciiiii? 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Most csináltam meg . 2. jára sikerült , probáld azzal a kámboval hogy 4 szer jobbgomb (asszem, vagy ameddig nem pörög) és aztán bal , és utána csak bal 😄 aztán ujra ezt .szetem hatásos.
egyébként nekem az a gondom, h a lizard 2 végén nemtom kinyírni a dokit mer egy ütésre fél hpmnak annyi... van vmi jó taktika???meg amikor 4.jére mek fényképezni a robotokat meg a dragon tailes kölyköket, lekapom, 410 pontos kép, megvan a 250 pont, és nemtom lebunyózni õket? talán maradjak hátul és egyesével hálózzam õket le??? mert akárhogyan autododgeolok olyan sokan vannak

HA VKINEK NEM TÖLTI BE A MENTÉST CSINÁLJON ÚJ FIÓKOT ÉKEZET NÉLKÜL, ÉS AZ APPLICATION DATA/ACTIVISION/ SPIDER-MAN 3BÓL MÁSOLJA ÁT A MENTÉST!!! így tudod folytatni... mert ha van ékezet akkor nem ismeri fel a mnetést, én csináltama jó fiókon 5%ig, átmásoltam a másik fiókba is és ott nem tutta betölteni... szal az ékezet miatt nem ismeri fel