1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • zolo
    Érdekes dolgot művel nálam a játék...:
    Hiába menti el az auto-save a dolgokat, vagy én manuálisan, mindig a játék elejéről indít.A Dokumentumok mappában is a játék mappája üres, nem tudom hol keressem a saveket...

Help pls!
  • Maximus4
    A fényképezősnél a helikopternél mit kell csinálni?
  • asd16
    Sziaszitok!
    Én az Arsenic Candy utolsó részénél akadtam el... vmi Godzilla vagy mi a fene a neve a küldinek...
    Templomban vagyok 1 fickót felemelek arréb viszem.
    Jönnek a csajok és nem engem támadnak hanem a fószert akinek elég 1 ütés és meghal...
    Vki mondja meg hogy kell megcsinálni vagy küldjön 1 mentést azután a rész után a : [email protected] címre!!!
    Előre is köszi a választ
  • C7
    de mondom a fényképes nagyon jó, én az arsenic candy 3-t csak úgy tuttam megcsinálni, h megcsináltam azt, maikor brokot szivattam, mer sok idő kinyírni anélkül a támadás nélkül a kalapácsos barmokat.
  • C7
    a sandmanes elején kapod meg, ha minél hamarabb akarod, csináld a scorpiont, majd a scorpion 2-t, aztán mehecc asszem. nemtom mer én a scorpiont csináltam utoljára
  • jetcoke
    a hiányzó ragokért elöre is elnézést, még nagyon reggel van :)
  • jetcoke
    hát nekem a Sandman-es küldivel lett elérhető, amúgy 50%-nál vagyok, Sandmant eccer már levertem (de ez rohadtul teccett o0)...így léptem ki:D

egybbként nemtom pontosan megmondani mikor jön a fekete ruci, nekem vagy mindent meg kellett elötte csinálni, vagy csak egy mer uccsónak hagytam a Dragon Tail-est(?), aztán azt megcsináltam és egyböl jött Sandman és a ruha... (lejjeb írták h 42% meg ilyenek, gondolom, MJ küldik nélkül akörül kellett volna lennem:D)
  • Samspye
    Ezer kössz a helpet sikerült megcsinálnom a Goblinos küldit!
    Mikor jönnek majd a fekete ruhás pókemberes küldetések?
  • jetcoke
    jaja:D most vagyok ott h helin fotozni kell a fake spideyt:D
  • C7
    menj messzire, és onnan fényképezz, ha kell zoomolni is lehet. lesz jelentősége:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ahhoz, h legyen az a küldi, amikor brock akar fényképezni (beöltöztet egy csávót spideynak,meg kell csinálni előtte az első 6 -ot vagy 7-et, addig, amíg lesz. aztán majd ha lesz megin daily bugle csináld meg, baromi jó támadás jár érte:D
  • jetcoke
    oppá:O srry h ez lesz sorban a 4. postom, de visszamentem game-be és elsö probálkozásra sikerült az ami 2 napja nem :DD mákom volt, olyan gyorsan oda értem 2. helihez, hogy még egy C betü beragadás is belefért :DD
  • jetcoke
    gamepadot, kormányt szedjétek ki, nekem se indult és nem hittem el, hogy ez a baja! aztán kihuztam és jó lett ....lol?
  • jetcoke
    hát nemtom, én kihoztam belöle max életet.. úgy ugrott le o0 neki meg úgy az ötöde lement...
  • jetcoke
    A goblinos küldit, úgy csináld, hogy az elején mikor még levegöbe bunyóztok, minden lehetöséget használj ki a sebzésére, aztán, ahogy lejjeb írták, valami zsákutcába csald be és ott verd meg (használd ezerrel a lassítást)...

más: 25%on vagyok, és nem tudom át vinni az egyik mocskos küldit, azt amikor az Újságtól el küldenek, hogy fotozzak le 2 Helit, ami egy robotot tart, jo az elsö még megvan, aztán mégis, hogy a fenébe menjek oda, olyan gyorsan a másikhoz, h azt is lekapjam??? ennek amúgy mi a folytatása? mer nem látom miböl növi ki magát a venomos küldi majd :S
  • Djemba
    hát menni is fog mert a videókarit tud Dx 10 is simán fog menni jó kis gép csak ha vártál volna egy 2 hónapot a legújabb ATI Dix 10 KÁRTYÁRA.....
  • C7
    én többet nem tok hajnalba csináltam a fene se emléxik rá:D felkeltem, megcsináltam, aztán aludtam:D
  • Samspye
    köszi szépen az ötleteket ki fogom próbálni hátha szerencsém lesz.
  • adios
    Ot nekem az volt a taktikám,hogy addig mentem,amíg egy olyan sikátorba nem értem,ami zsákutcába torkollott.ott aztán beszorítottam a sarokba és ütöttem-vertem ahol értem,nem tudott visszatámadni sem.
  • C7
    először nyomogatni kell amit kiír, lassítással, aztán a földön gyepálod, aztán lassítással nyomogatsz
  • Samspye
    Valaki pls a New Goblin legelső küldesében is segíthetne nem tudom megcsinálni hiába szenvedek légyszi írjátok le, hogy nektek hogy sikerült köszi!
  • Richard90
    tudom nem ide tartozik de valakinek megvan/meg tudja szerezni, a pókember 3-as betűtípust :D?
  • adios
    Nah megcsináltam szerintem sz a taktika,hogy nyomod a space-t ahogy csak tudod.Miután szembekerülsz Connors dokival akkor pedig ütöd ahogy csak tudod.Tehát a nyers erő itt a nyerő:)Szerintem...
  • adios
    Ez a játék már most kiidegel,mi lesz késöbb????Egyszerűen nem tom ritmusra nyomni ,mivel amikor odaérünk mindig odacsesz a farkával és így sebződök.... ??
  • adios
    Oké köszönöm.Én csak 1x nyomtam meg a space-t sztem az volt a baj.Megpróbálom
  • Caligo
    Nekem is bajom volt azzal. Elég nehéz. A lényeg az, hogy pont ritmusra nyomd a space-t, ugyanúgy ahogyan "lüktet". Egyre gyorsabban fog majd ha jól nyomod. Próbálgasd
  • adios
    esetleg a #1079-re valami tipp?
  • Jim Kirk
    Valaki végigtolta már a fekete ruhás Pókemberrel a játékot? Nekem a sok bug miatt valahogy nincs kedvem hozzá. Persze ha adnak rá okot, végigszenvedem újra... :)
  • JackSparrow
    BFG Tech 8800GTX 768Mb Dual DVI videókártya
    MSI K8D Master3 133 FS s940 alaplap
    Corsair Dominator+Cooler 2GB DDR2 ram
    Ezzzel mennie kéne!!!!!!! vagy nem!!!????
    A netről rendeltem!
  • JackSparrow
    Helló! MEgint gondom van! Vettem új gépet! És nem fut rajta!
  • Djemba
    aki vesz videókártyát az nem nézi meg mit tud???
  • adios
    megmondod milyen kártyád van.Amúgy segítséget kérnék valakitől.Ott tartok,hogy először kell megküzdenem Lizarddal a csatornában.A darálóhoz kéne odaszorítani,de mindig amior odaérünk elfordul és így én sebzősök.Hiába nyomom a space-t nem sikerül.Mit kellene tenni?
  • Headers
    Ezt úgy konkréten honnan lehet kideríteni?
  • adios
    Valószínűleg a kártyád nem támogatja az SM 3.0-t.
  • Headers
    Azt szeretném megkérdezni hogy tudja-e valaki hogy játékon kívül hogyan lehet a grafikát állítani? Mert amikor belépek egyből fekete minden és nmetudom lejjebb venni a grafikát.
  • Maximus4
    Én is ezzel szopok
  • adios
    Megvan már valami bug lehetett mert előröl kezdtem és így már kinyilt a 2.ajtó.De kösz a tippet
  • Samspye
    Hát hiába szenvedek akkor sem tudom megcsinálni a legelső Goblinos küldetést Mikor kezdődik az elején akkor könnyű mert csak nyomogatni kell a gombokat és el sem talál ütöm. De aztán mikor a fele élete lement akkor leugri a Peter és utána elkezd üldözni és menekülök itt vérzek el mindig egyzserűen nem tudom kinyirni mindig én halok meg mit csináljak?
  • maffioso
    plafon?
  • adios
    Végre én is nyomhatom,már ideje volt.De lenne egy kérdésem.Amikor az elején beérek egy olyan szobába ahol egyszerre kéne lenyomni a jobb,a bal egeret és az "e" billentyűt.Elintézem a rám támadó ellenfelekt,de még mindig kiírja ezeket a kombókat.Nem tudok semerre menni,mivel van 2 ajtó,ám mind2 bevan zárva.Mit csináltam rosszul?
    A választ előre is THX!
  • maffioso
    lenne 1 gondom
    visszaraktam xp-t hogyne szaggasson és elisindult minden klafa
    de kiléptem jécottam mást és azota nem indul
    probáltam már reinstalt is