Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GoKu x
ha jól emléxem ott elég csak 1 fotot késziteni. a háztetön a tagot leütötd és várni kell egy kicsit. és jó idõben kell fotózni. utána szétrugni a rosszfiúk seggét 😄

Az a feladat amikor 3-hely van ahová felkell menni és fotozni mikor az a két banda tárgyal.
a tetön le verem a csákot aztán fel a falra fénykép good minöségü mennék a másik csávohoz vigyázva hogy ne vegyenek észre és utána ki irja hogy mission field mit csinálok rosszul?

Válaszotokat köszi csá.

stevenson1988
legalább írd le hogy mirõl szól a küldi, úgy talán eszünkbe is jutna, mert mindegyik deWolfe küldiben kell fotózni valamit

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Hello valaki le tudná irni lépésröl lépésre hogy hogy kell megcsinálni a Dewolte-Part 2 ( Dirtycops) mindig mikor meg van az elsö kép akkor mindig mission feild pls help köszi csá.

Caligo
Viseljétek már el, hogy szaggat a játék egy kicsit. Gondoljatok bele, egész New York fel van építve, kocsikkal, járókelõkkel tokkal vonóval mindennel. Jó, nem azt mondom hogy tökéletes, persze hogy meg lehetett volna jobban írni. Nekem pl egy régi socket A Athlon 2600-assal 1gig rammal és egy 6800as sonic karivel minimumon simán megy a városban, csak amikor ment akkor szaggat be, amugy teljesen élvezhetõ és egy kicsit sem lassú.

Köszi szépen a segitséget sikerült!!!!!!!

Csak az a baj szaggat egy kicsit!

nem a vistán megy hanema xp-n! mert feltettem az xp-és gépre és ott megy!

szar verziót szedtél le!!!
nálam is volt így!!4
leszedtem 1 másik oldalról és úgy már mûködött!!!!

Köszi megprobálom csá.

Caligo
Amikor rakétát lõ rád, rögtön mielõtt eltalálna a rakéta nyomsz egy Q-t aztán E. Elkapja a rakétát és visszaküldi a helire

Hello a Carlyle-part 5-öt ennél a feladatnál hogy kell megölni a helikoptert van valami trükje?
köszi a válaszotokat hello.

10000000 oldalt olvastam végig, és nem találtam meg a megoldást.
szóval.
a64 3000+, 1.5gb ram, 7800gt
runtime error az indításnál.
nem crc hibás a cucc
valaki segítsen 😞
resetix
ja és a címem [email protected] légyszives segitsetek

RVE FOR POLICE

Sland
Nevetséges ami itt megy...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Én elhiszem neked mert tudom!
csak ideírom hogy 3,4 GHz-es Intel Pentium 4 proci 41 300 és a hozzá passzoló GeForce 7800 GT olyan sac/kb 50 000 ft!

össz: 91 300 ft!

én 3,2GHz-es procit veszek és F600 GT kártyát mert így sokkal olcsóbban kijön!

GeForce 7600 GT:35000
Pentium4 3,2GHz:30999!
Szal 65 ezerbõl kijön!
resetix
szevasztok tudna valamelyiktõtök küldeni nekem egy cracket vagy mondjátok meg hogy honnan szedtétek a tieteket mert az enyém szar elõre is kösz szevasztok

RVE FOR POLICE

akasztottam 😄 spawn t vagy 5 ször kellet kiynirni mire bebirtam memorizálni a gombokat amiket nyomkodni kellet.
ÁÁÁÁ sikerült , már csak spawn t kell ugynézki pokkal kinyirni.
na végigtoltam<#eljen>

😄 hát elég poénos ez a homok ember , le se sérit , full egyszerü ,de amikor már min be van , és nyomkodni kel la gombokat :S 3.jára az is sikerült (1.ször 2.jára , 2.szor 3.jára :😄:d (2.szor lese sérültem addig))
Ezt még megtom csinálni , de ami azután van?!?!?!
Nagy homokvihar ,kicsit akad is , és uyg ke nyomkodni a gombokat mintha énlennék flash...
én már csak abban bízok hogy kiadnak 1 másfél gigás pecst és orvosolja a kibaszott hibákat és talán még úgy fog menn ahogy kellene neki nem fog összevissza szaggatni!!!!!

most vegyek 170E ps3??

stevenson1988
na igen, gépigény, optimalizálás nuku ugyebár a készítõk részérõl:
minimum:
P4 2.8Ghz
1GB RAM for XP, 1.5GB RAM for Vista
NVIDIA GeForce 7300 GT+ / ATI Radeon X1300+ 256MB

ajánlott:
3.4GHz
1.5GB RAM
NVIDIA GeForce 7800 GT+ / ATI Radeon X1800+ 256MB

asszem most mindenkinek leesett az álla, de aki nem hiszi, járjon utána
forrás: http://srtest.com

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Hello valaki le tudná irni lépésröl lépésre hogy hogy kell megcsinálni a Dewolte-Part 2 ( Dirtycops) mindig mikor meg van az elsö kép akkor mindig mission feild pls help köszi csá.

Vagy mentést adni ami ez a feladat itán van köszvetlen msn:[email protected] köszi csá.

Oksa köszi!!! Nincs meg vkinek a Mad Bomber 4 utána save mert egyszerûen nem birok tovább jutni és fõ kül sincs akinek azután egy kicsivel meg van pls küldj elnekem msn:[email protected] elõre is köszönöm (e-mail is ugyan ez)!
Sland
49%-nál

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

csá all!! Valaki meg mondaná mikor leszünk fekte pókember??? már 44% tartok!! please!! 😄
Moyko
tegnap megnéztem:

3200+ A64
7900GT
1 GB ram

szánalmasan szarul ment 800x600 -ban fostos beállításokkal, kb 5 fps-el lassab 1024,max 2x FSA -val szoval azzal heggesztettem...
hát a Képregény feeling meg volt. De nem a játék miatt, hanem a sebessége véget. A városban mászkálás mindent felül múl.. egyenlõre elvoltam azzal, nagyon túti lett.. csak valaki mondja meg milyen gép kell neki...

There is only one Boss!

GoKu x
háát igen... vannak érdekes emberek (sparrow)

stevenson1988
azért én megnézném, hogy 512MB memo-val mennyire villám az a vista, pláne a játék...

Srákok megy! király!

EZAZ ELINDULT!

GEFORCE 6600-AL INDUL MINIMUM EL A GAME!!!!
és vajon a vidókari drájvere? az nem lehet hubás érte?ó

Shep
akkor írd be, hogy képernyõ, de ne itt kelljen már megtanítani a fórum használatot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát passz... tán naon felvetted a grafot? vagy nem jó a géped neki?

ááá vazze semmi nincs a keresõbe ennek a megoldására!

bal felsõ sarokba egy kis fekete kép az a sztalon megjelenik az ikon majd kilép az egészbõl!

te nem tudod mi lehet a baj?

ok! sorry!

am én a gigatorrents.usrõl szettem de sztem a warezolást tiltja a szabályzat😄 am kész vok a daily bugleba midnen fényképezõs küldivel!!!

nem akarok beleszólni de JackSparrow, azt, h a filmbe meghal harry nem kellett volna spoilerbe írni? mert én még nem láttam😄 csak belenéztem egy samplebe

Shep te honnan szetted?

Jah és iugen ti honnnan szettétek le a játékot?!?

ááá nem megy a keresõ!

Csá all az lenne a kérdésem mikor leszünk már fekte pókember??? 44% tartok de még semmi és már nagyon idegesít az ilyen bombás küldetés :@
Kössz!

Shep
nem tudom írd be a keresõbe alul, hogy fekete, vagy sötét és biztos kihozza

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

És kb hanyadik oldalon van?

Shep
Nem mert nem jegyeztem meg a megoldást, mivel nekem nem volt ilyen gondom.