Spider-Man: Friend or Foe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
A második sehogysem akar összejönni 😞.
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
RVE FOR POLICE
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Remélem segitettem. hello.
Max annyi hogy Pókemberes játék, meg pókpöcsûvel lehet flangálni. Ennyi...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Az sem biztos hogy lesz PC-n
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Mindez persze nem nagyon zavarja az Activisont, akik úgy látszik, futószalagra tették Spidey-t, és meglepõ módon ma be is jelentették, hogy már idén õsszel érkezik egy új játék! Kissé most mindenki meg van kavarodva, mint pókember a forgószélben, de mit lehet tenni, a kiadó úgy tûnik, melegen akarja tartani a licencet, vagy tán a Marvellel van valami megállapodásuk, melynek értelmében ilyen tempóban kell elárasztani a piacot Peter Parker kalandjaival.
Nos tehát, a lényeg, hogy az új móka neve Spider-Man: Friend or Foe, mely ugyebár magyarul annyit tesz: barát vagy ellenség, és ez azért azt sejteti, hogy itt a Spidey kontra közvélemény téma lesz feszegetve. A beharangozáshoz a kiadó rögtön meg is nyitott egy új weboldalt (web, érted?), melyen csak hõsünk, a fent látható szép, csillogó logó, plusz egy rejtélyes szlogen áll, mely szerint a cucc ismét a mozifilmek univerzumából merít, és egy új fordulatot, csavart ígér a legendában... Minden továbbiról késõbb, így hát én is csak ezt tudom mondani: amint befutnak a konkrétumok, rárepülünk a témára.
Megjelenés: 2007 õsz
Kiadó: Activision
és azon a gépen nemcsoda h szaggat 😊512 mb-ramm már nem elég semmire...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"