1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
Djemba #1149 nem mert SM 2.0 tud -
piamania #1148 Doboz nincs meg.ATI Radeon 9600 karim van.Ezzel menne? -
#1147 Gyártó honlapja? Doboz? -
piamania #1146 Hello!
Honnan tudhatom meg,hogy a kártyám SM 3.0 támogató?Kössz -
#1145 Olyat keress, hogy change character. -
ádám0416 #1144 most éppen azt probálom hogy kiirtom az osszes dragon-tailst és akkor meglátjuk mi lesz.. ha meg az kész akkor meg az apocalypsiseket és igy tovabb.....
de hogy lehet felvenni a fekete ruhat?? az upgrates-ben nincs ilyen hogy ruhavaltas....
SEGITSEN VKI!!! -
#1143 bugos...rettenetesen -
benjonino #1142
Volt egy 9600 Xt kártyám. Nem ment rajta a gém mert ugye ez a SM3 nem volt a kártyán. Lecseréltem GeForce 7600GS-re erre ugyanaz az eredmény. Legújabb NVidia driver, többszöri újratelepítés, de játék elindítása után képernyón megjelenik egy 800x600 -as fekete ablak majd a hibaüzenet hogy bocsika. A többi játék szépen megy az új karival. Mi a kénköves frászkarika van ezzel a gémmel???????? -
#1141 ott a plafonon kell menni ha jól emlékszem egészen a rácsig, aztán r-el leereszkedni, kiirja pirossal amikor odaérsz, ott a vízben van egy kapcsoló amit fejjel lefelé lógva ki tudsz kapcsolni. -
ádám0416 #1140 most éppen azt probálom hogy kiirtom az osszes dragon-tailst és akkor meglátjuk mi lesz.. ha meg az kész akkor meg az apocalypsiseket és igy tovabb.....
de hogy lehet felvenni a fekete ruhat?? az upgrates-ben nincs ilyen hogy ruhavaltas....
SEGITSEN VKI!!! -
#1139 Nah kinyírtam Kingpin-t is.Mit mondjak elég idegesítő volt a gombnyomogatós rész a végén.De a lényeg hogy sikerült.Viszont egy helyen nem tok továbbjutni.Ott járok,amikor Connors dokit kell megtalálnom a metróban,ám Kraven,a vadész is vadászik rá.Namármost volt az a rész amikor a vonatot kellett belökni,ami kiszakította a falat.És utána van egy folyosó,aminek az aján víz van,s a folyosó végén egy kábel lóg bele a vízbe,amitől az áramos lesz.Ott hogyan kellene továbmenni,vagy hogy kell kikapcsolni az áramot? -
#1138 Hú, az régen volt. Asszem csak hátulról tudod sebezni. Próbáld meg, elég könnyű. -
ádám0416 #1137 most éppen azt probálom hogy kiirtom az osszes dragon-tailst és akkor meglátjuk mi lesz.. ha meg az kész akkor meg az apocalypsiseket és igy tovabb.....
SEGITSEN VKI!!! -
C7 #1136 azé 64% mer vannak versenyek, bomb tourok, combat tourok, skydiveok, tokenek... -
ádám0416 #1135 ohm én egy vmit nem értek! Azt hogy kijátszottam a játékot vagyis megöltem Venomt de csak 64%-ot ír ki vagy kb ennyit és most nem tom hogy milyen küldetéseket kell csinálni? meg hogy hogy tok fekete ruhat orokre felvenni? Meg még annyit hogy PS2-on hogy lehet lassitani?? -
C7 #1134 rhinót h kell kinyírni? -
#1133 Azért mert ékezet van a profilodba.
Ha vissza olvasól megkapod a választ -
#1132 Na rakok be pár saját képet. Igaz ezeket a Screenshot Topikba is megtalálhatjátok:) Jó játék, csak kéne egy javítás hozzá:)
-
Varga998 #1131 Helló én most raktam fel a játékot és elég jó a játék nekem 256-os Geforce 6800GT-m van és elég gyatrán viszi a játékot, de azért játszható. De van egy nagy problémám nem menti el a játékot kilépek és a következő indításkor elöről kezdi pedig játék közben kiírja hogy sikeres mentés(succesfull save). Ha valaki tud kérem segítsen.
köszi -
#1130 NEM
Atlantison lehet olyan a légkőr hogy menne:) Mert ott a vízhűtés is állandó -
#1129 Ati Radeon 9800 atlantison megy? -
#1128 csinálj egy új fiókot, nekem ugyan ez volt a baj, és megoldodott.. -
C7 #1127 átnevezni a vezérlőpultba hiába csinálod, a c meghajtón ékezetes marad, szal új fiók. havernak 2 vidikarija van: ati radeon 9600 és ati radeon 9600series. ezen megy a game, vagy ne próbálkozzon??? -
#1126 Átnevezem a fiókot ékezetmentesre úgy menni fog, vagy inkább az új fiók a jobb? -
C7 #1125 én a pörgetőst nem szeretem, a légi támadást szoktam helyette, de a többi szuper támadásra nincs kifogásom:) -
C7 #1124 én még nem tartok ott, de ajánlhatok egy támadást: a 4x jobb gomb (hurricane) után nyomj egy bal gombot, és lövöldözni kezdi a golyóit spidey. ezzel csináltam meg az arsenic candy 3-at. habár lehet, hogy csak feketével egy, akkor meg akármilyen támadás után nyomj 2 E-t és lősz 2 erősebb fajta hálógolyót. remélem beválik. -
#1123 Őszintén? Baromi nehezen, sok szerencsével. Lassítás nélkül esélyed sincs. Én amikor csak feltöltődott használtam a speckó kombókat. Olyat adj ami egy ütés és területre hat. A legjobb az amikor megfog mindenkit a hálóval és eldobja, vagy pörget
-
dbb #1122 Szevasztok,Ln xbox360-on tolom de látom nagyon hasinlit a 2 a pályák szempontjából és az lenne a kérésem ha valaki már továbbvitte.Hogyan kell megvédeni a lizard man-es küldetésnél azokat a bomba féle generátorokat amikor bedop együvegcsét és jönnek a gyíkok és ki kell bírni 1percet de sehogyse sikerül van valakinek egy jó ötlete hogyan kell?ez kb 64%van.előre is kösz -
#1121 Nem tom nálam miért van az hogy csak az AA nics maxon,és az árnyékok lowon,de MINDEN más maxon van és a game akadozásmentesen fut!Az nem is lenne baj, ha egy erőművem lenne,de "csak" egy 7600GT-m,3200+-os AMD-m és 1 giga ramom van... -
C7 #1120 köszi, navégre kész, a kingpin utolsó bunyóba az utolsó gombot mindig rosszul nyomtam azt kezdhettem előről... de kész:D -
Djemba #1119 már nemsokára készen van a végigjátszás! -
#1118 utnána meg mégegyszer, vagy még kétszer kell bunyózni kingpinnel. Én majdnem betörtem a képernyőt már mire sikerült -
#1117 hát én ott még nem tartok:D -
#1116 nekem azok elég könnyen mentek:D -
C7 #1115 nekem nem volt nehéz... ott csak gyorsan kell, a közbeni akciók nehezebbek, de a legjobb az egészeb jameson beszólásai miközbe bombázod a helkót:D -
C7 #1114 ú azt a ******************* anyukájukat a szerkesztőknek! ha levertem kingpint hogy a fenébe verjem le a többit eccerre??????, -
Samspye #1113 Úhh valakinek sikerült megcsinálnia a Mad Bombernek azt a külijét mikor felrobbantják a szerkesztőséget és elviszik Jamessont? bombákat kell hatástalanítani az 1.-t sikerült a második-nál már elakadtam. És az a nagy gáz az egészben, hogy ha nem sikerül a 2. bo,bát is hatástalanítanom akkor kezdhetem az 1.-töl ez baromi nagy szivatás így! -
#1112 ja, tudom, az nehéz, én úgy csináltam, hogy lefotoztam ugye az elsőt(helit+robit) aztán kiugrottam utcára és ott bal shiftet meg lassítást nyomogva elmentem a megadott helyre, épületröl zoom és foto:D -
#1111 Az első,amikor egy robot lóg róla -
#1110 mindenkinél ez volt, akinek az alap fiók neve XP telepítésnél ékezetet tartalmazott... én kikerültem az xp reinstallt (nem őgy mint lejebb egyesek XDD) egy új fiók létrehozásával, aminek már ékezet nélküli nevet adtam, oda már lementi az auto save... csak abban a fiókban inditsd el a gamet:D
(gamepad, kormány hiba üzenetet okoz!:S mekkora ratyi o0)
fényképezös helikopteres? mégis meik a sok közül?:D