Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezek szerint az se támogatja az SM 3.0-t nekem is ez a gond (szíhattyuk a fogunkat)
Sziasztok!A kérdésem az lenne h 1 ati radeton 9550el elindul a game?Mert hang van kép nincs!Köszönöm!

grebber
Spider-Man: Friend or Foe game-re kiváncsi leszek remélem az sokkal jobban fut majd 😄

Next PC upgrade: 2022

ááá megvan apocalypse, nem vót olyan nehéz... dragon tailból is megvan 3 küldi, most a mad bomber 4et csinálom... haver aszonta scorpion naon nehéz, meg õ 38%nál kapott ruhát elvileg... én 42% körül vok és nemtom mikor lesz, de várom!!! apocalypse:felugrasz egy kis épületre, (nem a hengeres tetejûre), belerodeózod a csávókat a vízbe, aztán Apocalypse: punch furyvval vered (jobb gomb és aztán nyomod ész nélkül a balt) ha elesik ütheted habár én akkor elszoktam ugrani, aztán újra punch fury. a punch fury támadást a dewolfe 2 küldi után kapod meg, érdemes megcsinálni elõtte.

GoKu x
(asszem) 😄

GoKu x
nem muszáy ahoz h a fõ száll tovább menjen!

A mary jane thrill rideokat muszály megcsinálni?
A második sehogysem akar összejönni 😞.

SM 3.0 ezen mit nehéz megérteni???

Na végre sikerült megcsinálnom a lizard part 3-mat nagyon szépen köszönöm a segitséget hello.
GoKu x
jól hiszed 😄

ha visszaolvasnál akkor tudnád, hogy a másik még csak készül!!!

Firerock
és GForce Fx 5200 fut?(nemhsizem)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ZS90
hát figyi fél év alatt, képtelenség egy ilyen játékot újra megcsinálni a nulláról, az 99,99% hogy ennek a grafikai és program motorjára fog épülni...és persze ugyan ebben a városban barangolhatunk majd, erre van egy százasom😄 (najó nem, úriember biztosra nem fogad<#hehe><#hehe><#hehe>)

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Apocalypse még nekem se jött össze. MÉG! Csak az a baj, hogy csak a másik gépen fut (úgyahogy) és csak 1x sikerült jáccanom vele (de akkor vagy 2 és fél órát).Azt terveztem, hogy a fekete ruhában meek vissza kinyírni Apocalypse-et, de szerintem nem fog menni mer még sokára lex fekete ruci.
ááá Apocalypse már majdnem megvót... belerodeóztam a csávókat a vízbe, apocalypseot meg punch furyval vertem kimúlásig, csak aztánb elkapott a láncával a szemétje...de legközelebb óvatosabb leszek a táblás bunkókkal és lesz hpm apocalypsera... köszi a felé ütés tanácsot

ezé SIMA mer a topikba má 2 fajta Spider-man 3 -ról is van Faim AZÉ
kössz
milyen sima fiam???<#wow1><#vigyor2>

nem mert XT SM 2.0 TUD csak!!!!!!

a pókember 3 játék megy radeon 9600 XT-n?
Tatyla
hogy mi???

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

a sima SP 3 megy 9600 xt-n?
ááá sztem nem, de azér ahopgy látom a honlapon a zöld manó elég ovisan fog kinézni...

majd a topic neve csak simán az lesz, hogy SPIDER-MAN!!!!!

ZS90
Sztem az új Spider-man játék bõven elfog férni ide... mivel nagyon rövid a készítési idõ az garantált, hogy grafikai motort, meg a várost úgyahogy van átdobják ebbõl, csinálnak új küldiket, egy-két hibát javítanak, esetleg optimalizáljká a gépigényt és csókolom.... akár még az is lehet hogy csak egy expansion set lesz, vagyis kell hozzá a Spider-man 3(bár erre igen kicsit az esély szerintem)

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

resetix
csõsztök honnan szedtétek le a gamet mert az enyém egy szar nem indul el irjátok le az oldal címét kösz hellosztok

RVE FOR POLICE

mama2
Úgy volt gogy 4.-én megjelenik minden platformra és nem jelent meg, csak XBOX-ra.😞 Pedig megakarom venni PSP-re😊 Miko jelenik má meg???😄😊

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Én ugy emlékszem hogy Apocalypseot ugy tudtam megolni hogy mindig rólla ugrottam ell és akkor megroskadt és lehet gyepálni aztán megint igy igy csináltam./Föntröl is probálkozz ütni/.
Remélem segitettem. hello.

ááá wazze Apocalypseot hogy a francba kell kinyírni???

Köszi szépen majd megprobálom!
Caligo
Nyomod az E-t hogy a hálóval összekösd a kezét, aztán meg amikor el akar kapni Q asszem, és után a E megint. Amikor el van kábulva odamész a farkához, megnyomod amelyik gombot írja (E asszem) akkor elkapja és elkezdi forgatni, az iránybillentyûk nyomogatásával (körbe, amerre õ kezdi forgatni) tudod felgyorsítani. A lényeg hogy belevágd szerencsétlent az egyik reaktorba. Aztán amikor beleromboltad mind a 4 reaktorba, elkezd ugrálni szivatni, itt már csak ügyesen püfölni kell

Hello egy kis segitségre volna szükségem a lizard part 3-ban hogy lehet kinyirni azt a nagy gyikot válaszotokat köszönöm hello.
affene a dragon tail 1 nem megy... Apocalypseot meg baromi nehéz kinyírni... sokáig tarrt, kell hozzá a türelem...

Caligo
Csak nekem tûnik gagyinak spidey az oldalon?

Sland
Lesz köze? Pffff
Max annyi hogy Pókemberes játék, meg pókpöcsûvel lehet flangálni. Ennyi...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

de lesz már honlapja is van!!!tegnap lett bejelentve!!!

Sland
Köze nem lesz a Spiderman 3hoz...
Az sem biztos hogy lesz PC-n

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

úgy gondolom majd ez a game elfér ebben a topcban is !!!!!fölösleges másikat nyitni

BreakDown kolléga a napokban számolt be róla, hogy meglehetõsen negatív kritikákat kapott a Spider-Man 3 játék – én óvatosabban fogalmazva azt mondom, hogy erõsen megosztja a közvéleményt...
Mindez persze nem nagyon zavarja az Activisont, akik úgy látszik, futószalagra tették Spidey-t, és meglepõ módon ma be is jelentették, hogy már idén õsszel érkezik egy új játék! Kissé most mindenki meg van kavarodva, mint pókember a forgószélben, de mit lehet tenni, a kiadó úgy tûnik, melegen akarja tartani a licencet, vagy tán a Marvellel van valami megállapodásuk, melynek értelmében ilyen tempóban kell elárasztani a piacot Peter Parker kalandjaival.

Nos tehát, a lényeg, hogy az új móka neve Spider-Man: Friend or Foe, mely ugyebár magyarul annyit tesz: barát vagy ellenség, és ez azért azt sejteti, hogy itt a Spidey kontra közvélemény téma lesz feszegetve. A beharangozáshoz a kiadó rögtön meg is nyitott egy új weboldalt (web, érted?), melyen csak hõsünk, a fent látható szép, csillogó logó, plusz egy rejtélyes szlogen áll, mely szerint a cucc ismét a mozifilmek univerzumából merít, és egy új fordulatot, csavart ígér a legendában... Minden továbbiról késõbb, így hát én is csak ezt tudom mondani: amint befutnak a konkrétumok, rárepülünk a témára.

Spider-Man: Friend or Foe!!!!!
Megjelenés: 2007 õsz
Kiadó: Activision

Kreeder44
Na kössz Sparow vagy ki vagy aki még nem látta a filmet annak most jól el b...tad XD örök hála!!!!!!!!!
és azon a gépen nemcsoda h szaggat 😊512 mb-ramm már nem elég semmire...

Caligo
Persze hogy jobban bejött. Majdnem benne volt póki összes ellenfele azért ez egy filmben nem fért volna bele, de talán lehet belõle tippelni, kik lesznek a következõ ellenfelek

ati radeon X 1800 256mb videókártya valaki nem tudja mennyibe kerül?

Sland
Nem vagy egyedül

Maximus4
#554 itt megtalálod csak vissza kellett volna olvasni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nagyon szépen köszönöm a segitségeteket sikerült megcsinálni és az utána levöt is köszi csá mindenkinek.

Caligo
Ott akkor kell fotozni amikor átadják a pénzt. Én nem vertem le senkit, felugrottam egy falra és onnan fotóztam, vigyázz hogy ne vegyenek észre. Mondja ott egy csajszi hogy ok, akkor most átadjuk a pénzt, vagy valami ilyesmi, na akkor kell egy fotót lõni, és annyi, utána meg rock and roll 😄

háááát,látva a filmet,szerény véleményem szerint azt kell hogy mondjam,nekem bizony a játék sztorija sokkal de sokkal jobban bejött mint a filmé

Ok köszi megprobálom