1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
ádám0416 #1189 És ruhát csak 100% után lehet változtatni??? Különben és PS2-ön játszottam ki és még csak 52%-ot mutat! Akkor is lehet változtatni a ruhát?? ÉS akkor hogyan ?? nem értem!! -
starweb88 #1188 nm -
Delta24 #1187 köszi:D -
starweb88 #1186 Supported Chipsets for Windows 2000/XP/Vista:
- NVIDIA® GeForce® 7300 GT 256 MB and better
- ATI® Radeon™ X1300 256 MB and better
=] -
#1185 Hát a contolsban nem találtam meg sehol,pedig kerestem.Nah mindegy akkor a printes módszer elsz köszi. -
C7 #1184 de a controlsba biztos benne van, és akkor lementi a kéept a mentéshez -
C7 #1183 hát a game alap billentyűje szerint nem tom, de ha lenyomod a print screen billkentyűt a billeden, és beilleszted pl paintbe ott le tod menteni -
Delta24 #1182 mien kártyával megy biztosan a játék? -
#1181 #1176? -
C7 #1180 na sikerült az a rész -
C7 #1179 a grand finale elején amikor venommal bunyózok, hogy csináljam, mer mindig elkap, egy csomót vesztek, amikor meg csinálom a hangot, ő alig veszt -
starweb88 #1178 milyen grafikai bugkrol beszélsz? Én is azt hittem még múlt héten h az bug amikor a parkoknak a füves része feketén villog (akkor még ati x1600pro vid. karim volt), és ezen a héten jött meg az új gépem és semmi grafikai bug nincs max grafon egyszerüen király a játék nagyon szép a grafikája, amugy meg az auto save a crack miatt nem müxik vmikor különféle verzioknál..nekem minden müködött..müködik. -
BIZ0906 #1177 Vegyél hozzá kiszott drába vast aztán örülj hogy meg van és most már tudsz is játszani vele, erre úgy kiszol magaddal hogy csak nézel. Ez van remélem azért a többi játék(gyártó) nem lesz ilyen stupid -
#1176 Melyik billel lehet screenshotot csinálni? -
tomvader60 #1175 Ez nem ide tartozik, de nem tudja vki, h hogy kell megcsinálni a spider-man the movie game-ben azt a részt, amikor skorpioval kell megmérközni egy muzeumben? A játék szerint vmi falat kéne hogy skorpió szétzuzzon. -
C7 #1174 a dr connors 2-ben amikor a második gépnél vok hogy a fenébe védjem meg, mindig felrobbantják! -
#1173 2 nappal ezelőtt uninstalláltam a progit, már a topic hozzászólásainak hangulatából sejtettem, hogy ez lesz a vége.Nevetséges dolognak tartom, hogy egy program 2007-ben azért nem menti el az állást, mert a Rendszergazda nevemben ékezetes karakter van...!Röhej, nemrég fejeztem be a KOTOR 2.-őt(mintha nem mai játék lenne...), flottul ment az Autosave, a saját kimentéseim nevében pedig akár csupa "ŰŰŰ" meg "ŐŐŐ" is szerepelhetett.Erről ennyit.
A másik, hogy játék közben időnként elszáll a billentyűkiosztás(a W-vel nem lehet előre menni...), a grafikus bug-okról nem is beszélve.
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy egy gyári programot megvásárló illető az egyik fórumban hasonló gondokról számolt be, tehát nem a letöltött verzió "hibájáról" van szó!
Nem baj, a hétvégén majd megnézem moziban...! -
#1172 Játék közben: ESC->2x jobbra (upgrades)->1x le(playable characters)->1x le (black suited spider-man)->ENTER. Ujra játszhatod az összes missziót fekete ruhában. Magyarul 0-ról indulsz -
ádám0416 #1171 NINCS OLYAN HOGY CHANGE CHARACTER!!!! AKKOR HOGY LEHET RUHÁT VÁLTOZTATI?? :S -
starweb88 #1170 nincs még peccs és nem az a baja hanem a video karid... -
starweb88 #1169 rossz a dvd vagy rosszul telepitett vagy ram hiba esetleg.. -
#1168 Hát, azt írja, hogy azzal a bizonyos file-al baj van, ezért gondolom, hogy csak a cdvel lehet baj -
tomvader60 #1167 Biztos? -
#1166 Rossza a CD, vagy a (verzió amit leszedtél) -
tomvader60 #1165 Nekem nem tudtok segíteni?????? Írjatok már valamit legyetek szívesek!!!! -
hodyland #1164 Nem lehet hogy egy jó fajta Patch segítene a dolgon?
Kössz a tanácsokat srácok. Nem otthonról netezek de holnap elhozom a gépem adatait. Majd nézzetek rá! Nagy FAN vagyok és ezt nem akarom kihagyni, de ha semmi remény megszerzem a PS2-m re.
-
starweb88 #1163 Ha nincs kép de hang van egyértelmű hogy a video kártyád nem kompatibilis a játékkal... -
#1162 A model jobban számít mint az hogy mennyi memóriája van a kártyának -
hodyland #1161 ELvileg van rá 3000+ os procim 256 vkard
1gb ram (ddr) és a játék mégsem megy Ötlet?
-
hodyland #1160 elvileg a card támogatja de akkor mért nincs kép
lehet hogy számít hogy 1GB ddr ramom van és nem ddr2 -
hodyland #1159 elvileg a card támogatja de akkor mért nincs kép
-
starweb88 #1158 A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! -
hodyland #1157 HELP!
volna egy olyan gondom a spiderman 3- mal hogy felraktam a játékot és
hang van kép nincs pedig mindenem megvolna hozzá. szerintetek mi lehet a probléma?
hodyland -
tomvader60 #1156 Segítsetek! Help! -
tomvader60 #1155 Error 1330.A file that is required cannot be installed because the cabinet file H:\SoundF11.cab has an invalid digital signature. This may indicate that the cabinet file is corrupt.Error 24592 was returned by WinwerifyTrust. -
tomvader60 #1154 nekem is ez a gondom -
dbb #1153 Szevasztok,most sikerült végre végignyomnom xbox 360-on és az lenne kérdésem hogy máshogy nem lehet átváltozni fekete ruhás pókemberré csak ilyen szarrul hogy kiválsztom a ruhát azt máris olyan lesz??mert ps2-n nyomogatni kell gombot meg ilyenek...Valaki?? -
sanyi150 #1152 Vedoókártya-teszt linkje:
-
sanyi150 #1151 Vajon fut-e a kiválasztott játék a videókártyámon? Az alábbi linken kiderül:
http://www.systemrequirementslab.com -
#1150 LOL HIGH-on jobban fut a játék mint Mediumon:)
Lowon mégjobban de nekem úgy túl csúnya:P