Spider-Man: Friend or Foe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Akkor ha vki tud akkor segitsen! VAgy ide irjon vagy az emailomra!
email címem: [email protected]
Elõre is köszönök mindent!
Ha valaki tudna adni egy linket ahol a game-hez borítót tölthetnék le!(essetleg magyart) de jó az angol is!
Elõre is kösz!
elindítom a játékot...abba a "szobába" bejön 2 pali...megölöm öket ezt írja ki és megint jön 2...:S a q val lassít vagy mi...help!elõre is köszi
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Segítsetek légyszi!
Elakadtam a játékban a No more lizzard második részében, amikor a gyík szérumot kell megsemmisítenem és egy hordóba lell beletennem.
3 ilyen "hordó" van. Bele kell rakni és elõszõr 30 mp-ig kell megvédeni a gyíkoktól, utánna 1 percig (idáig sikerült is eljutnom), de az utolsó "hordót" 2 percig kell megvédeni és csak úgy özönlenek a gyíkok. Én aprítom õket mint állat de egyszerûen 1 perc alatt szétverik az a rohadt hordót és sehogy sem tudom megvédeni!
Segítsetek már hogy hogyan kell ezt megcsinálni?
Elõre is köszi a segítséget!
2. agyonverni a hõzöngõket.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Két küldetéssel is támadt problémám!
1. Egy kínai bácsikát kell megvédeni a csúnya rakétalövõs bácsiktól! Ez meg is történt és utána jön a helikopterük meg egy rendõl heli...És utóbbit meg kell védeni, de nem tudom hogy mert nem tudok felugrani a jelzett helikopterre(a gonoszakéra)!<#help>#help>
2. Vmi szépségkirálynõ választás van és le kell fotózni a lányokat + külön a gyõztest, ez meg is van de utána mit kell csinálni? <#help>#help>
A válaszokat elõre is thanx!
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
ilyenkor elég azt a bizonyos filét újra letölteni nem kell az egész gammát még 1X!
remélem tudtam segíteni
Az lenne a problémám hogy leszedtem a játékot és amikor összeilleszteném a fájlokat,a 86.-nál azt írja ki hogy hibás a fájl.Ilyenkor mit lehetne tenni?
A választ elõre is THX!
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
Elakadtam az Apocalypse Part 3-nál amikor áram veszi körbe a kocsit, elmegyek balra a hordó szerûséghez elforgatom a kereket, de utána jelzi hogy még van ott vmi amit meg kell csinálni de nem találom a megoldást!!!
Aki tudja hogy mit kell csinálni az segitsen PLS!!!