Spider-Man: Friend or Foe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez pc nem igy van, ugy keleltt megölni h a feletted lévõ szinten voltak csövek azokat fellrugtad és azt ugye nem birja a venom..és akkor kellett sebezni a végén meg combozni kell de azt ugy is irni fogja..

FLeT
Nagyon szépen köszönöm!!!!

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

na végre megvan kraven, de naon idegesített, most meg a gyíkdobálásnál vok...megfogom, pörgetem, de nem elgórja hanem leteszi! mit csináljak??? az E-t nyomva kell tartani pörgetés közbe?

Nekem is kéne a segítség! Én ott tartok amikor Venom és sandman elrabolák Manie Janet! Amikor ott log a levegõben egy taxi Manie Jane meg benne ül és a Venom háloja tartja a taxit! NA akor ugye jön a sandman és ki kell nyirni! Az megvolt! Utána jön a vénom ellen harc! Az sztem nem vmi könnyû mert nem tom hogy mikor kell sebezni! Amikor már sok ütést bekapott akkor a teste elkezd füstölögni és vmi harom csap nyul ki! Amikor meg akar minket támadni akkor meg kell nyomni a háromszöget (PS2-nél) és akkor felrugom a levegõbe ahol Harry megvágja és lemegy az élete! DE az a bajom hogy többször nem jelenik meg a háromszög felirat, nem tom miert! Meg az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne úgy ütni Venomt hogy ne annyira sérüljek mert õ ha megut akkor negyed életnek annyi!
Akkor ha vki tud akkor segitsen! VAgy ide irjon vagy az emailomra!
email címem: [email protected]
Elõre is köszönök mindent!
ááá wazze megvan de amikor a vízbe van egy cseppet se sebzõdik! visszaolvastam, ütöm idõlassítással, de csaknem jó... mit csináljak?

Kravent hogy a fenébe kell kinyírni??? ütöm mint az állat, laig sebzõdik, aztán amikor kevés volt a hpm amikor madár volt megfogott...hogy üssem, hogy sebzõdjön normálisan?

na megvolt sandman csak használni kellett volna a spider reflexet😄 de az arsenic candy 3nál elakadtam... hogy a fenébe védjem meg a csontvázat???

Sziasztok!
Ha valaki tudna adni egy linket ahol a game-hez borítót tölthetnék le!(essetleg magyart) de jó az angol is!
Elõre is kösz!
amikor rád jönnek a hapsik akkor nymosz egy q t lelassul az idõ matrix powa és amikor jelzi h nyomd meg az egeret akkor katt!

MimaSKATE

elindítom a játékot...abba a "szobába" bejön 2 pali...megölöm öket ezt írja ki és megint jön 2...:S a q val lassít vagy mi...help!elõre is köszi

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

sziasztok! Nekem már csak remélem egy problémám van! A végénél vagyis sztem ott tartok amikor az MJ-t elrabolták és a homokfickot ki kell nírni! Ez is megvolt! Na utána jön a Venom na azt majdnem sikerul kinyirnom de egy hajszállnyi élete marad! Az a kérdésem hogy hogy tudnám e ugy utni hogy ne annyira sérüljek? amikor mar 3 csapja vagy mie van na akkor kell nyomni egy háromszöget (PS-nél) és akkor feldobom aszem és harry meg megvágja na az után nem tom megölni mert nem jelenik meg többször a háromszög!!! Segítsen vki ha tudja hogy kell!
sb1
Jó kis szopós rész az, én szorosan a hordó mellett maradtam, és nyomtam minden gombot , azt egyszercsak sikerûlt <#eplus2>

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Üdv mindenkinek.

Segítsetek légyszi!

Elakadtam a játékban a No more lizzard második részében, amikor a gyík szérumot kell megsemmisítenem és egy hordóba lell beletennem.
3 ilyen "hordó" van. Bele kell rakni és elõszõr 30 mp-ig kell megvédeni a gyíkoktól, utánna 1 percig (idáig sikerült is eljutnom), de az utolsó "hordót" 2 percig kell megvédeni és csak úgy özönlenek a gyíkok. Én aprítom õket mint állat de egyszerûen 1 perc alatt szétverik az a rohadt hordót és sehogy sem tudom megvédeni!
Segítsetek már hogy hogyan kell ezt megcsinálni?

Elõre is köszi a segítséget!

Nah kivittem a gémet most majd csak feketeként vigigviszem mégegyszer nagyon jó volt!!!!!!

Jah télleg még vmi PS2-nélk hogy lehet gyorsabban mászni a falon? mert nagyon lomha
sziasztok! Nekem már csak remélem egy problémám van! A végénél vagyis sztem ott tartok amikor az MJ-t elrabolták és a homokfickot ki kell nírni! Ez is megvolt! Na utána jön a Venom na azt majdnem sikerul kinyirnom de egy hajszállnyi élete marad! Az a kérdésem hogy hogy tudnám e ugy utni hogy ne annyira sérüljek? amikor mar 3 csapja vagy mie van na akkor kell nyomni egy háromszöget (PS-nél) és akkor feldobom aszem és harry meg megvágja na az után nem tom megölni mert nem jelenik meg többször a háromszög!!! Segítsen vki ha tudja hogy kell!!!<#lookaround>
Shep
1. ugorj a tetõrõl nagyot a heli irányába, automatikusan rákapaszkodik és lekapja a gépágyút róla.
2. agyonverni a hõzöngõket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem tudja valaki hogy a spider-man 3-nak vane demoja?
FLeT
Csá nép!
Két küldetéssel is támadt problémám!
1. Egy kínai bácsikát kell megvédeni a csúnya rakétalövõs bácsiktól! Ez meg is történt és utána jön a helikopterük meg egy rendõl heli...És utóbbit meg kell védeni, de nem tudom hogy mert nem tudok felugrani a jelzett helikopterre(a gonoszakéra)!<#help>
2. Vmi szépségkirálynõ választás van és le kell fotózni a lányokat + külön a gyõztest, ez meg is van de utána mit kell csinálni? <#help>
A válaszokat elõre is thanx!

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

tök jó a végén majd ha megcsináltad az összes küldetést lehet választani a ruhák közül 😊

Idõnként amikor jön a metró, neki lehet dobni a szerelvényeknek... Már ha erre gondolsz... 😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

hát... gondolom a gyors futó meg a swing gomb... a legelsõ pályán elmondja h mivel mész gyorsabban... na most: sandmannél vok fekete ruhába, de mit csináljak annak a rohadéknak alig veszt vmit engem meg mindig kinyír... mit csináljak?

És Ps2-re nem tudod a kombót?😊

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

azt meg kõ kapni, a shiftet és a középsõ egérgombot kõ eccerre nyomni. asszem New Goblin elõtt kaptam meg vmikor, lehet vmelyik apocalypse küldinél... ja a New Goblin pálya (Birth of New Goblin) naon teccett... amikor a földön vótam és ütni kellett nagyon könnyû volt

Nekem az lenne a kérdésem, hogy amikor hálóhintázol, hogyan lehet 2 hálót kilõni? Videókon láttam, h lehet ilyet, de a mozgásra még nem jöttem rá, pedig nyomok mindent. Köszi! 😊

Caligo
Vigyétek fel a crime fighting-ot 100%-ra, akkor max életet kaptok, utána már könnyebb lehet a játék<#nyes>

ÁÁÁÁÁÁÁ! Megvolt Apocalyps! Nálam az vált be, hogy mindíg nyomva tartottam a Spider Reflexet aztán mikor lemerült, a hengeres házra ráugrottam, és mikor feltöltõdött mentem vissza. csak sajna csak 3.-ra sikerült mer a másodiknál furcsa módon Apocalypsenak telyesen lement az élete és még mindíg nem feküdt ki. A Scorpion part 2 is tök könnyû. Ott csak rá kellett jönnöm, hogy lõni kell mint az õrült, utána meg quick action rész és vége. remélem nemsoká jön a fekete ruci mer már elég nehéz a game. (aki apocalypse part 3at nem tudja, az várjon még, csináljon meg pár küldit, utána erõsebb lesz és könnyebb lesz kinyírni)
azt adiosnak is írtad...

sry az elõzõ mondatom nem legolasnak haneem adiosnak szólt!
úúú a francba akkor csak 10%ot köll menni fekete ruciba???nembaj akkor majd újrajáccom feketével

gondolom commanderrel megnyitottad az sfv-filét és úgy 66%nál kiír valamit meggyõzõdésem hogy crc hiba lehet!
ilyenkor elég azt a bizonyos filét újra letölteni nem kell az egész gammát még 1X!
remélem tudtam segíteni
Caligo
Szedd le a 86-ost mégegyszer, egyszerû

töltsd le újra a 86. fájlt

adios
Hello!
Az lenne a problémám hogy leszedtem a játékot és amikor összeilleszteném a fájlokat,a 86.-nál azt írja ki hogy hibás a fájl.Ilyenkor mit lehetne tenni?
A választ elõre is THX!

42-43%-nál kaptam meg a fekete ruhát most 57%-nál járok és egy MJ-és feladat után szedi le magárol a temploban és megy rá Eddy-re.

én a scorpion 2nél vok állati jó pálya, csak áramszünet lett a végén😄

csak rá kell ugrani az ellenséges helikopter ágyújára. utána gombnyomogatós rész lesz, menni fog.

hali annál a résznél járok mikor egy kínai csávót kelletm evédeni uttána jön egy nagy helikopter és a körül van egy rendõrségi helikopter aszt meglövik na aszt hogy kell megvédeni?😄 SEGÍTSETEK!! remélem érthetõ volt😄
Caligo
Írjátok ki úgy hogy "Shader Model 3,0" lehet akkor többen megértik

1000

vannak olyan emberek akik azt sem tudják milyen videókártyájuk van<#taps><#worship>ezen segíteni nem tudunk<#banplz>

ZS90
ÁÁÁÁÁÁÁÁ meg bocsáss de nézd már meg!!! 6!! hsz-t kéne visszaolvasnod és megvan a válasz! ezt nem hiszem el hogy nem lehet csak egy kicsit oda figyelni...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

vaze mien kártya támogatja (ezt a szar) SM3.0?
Caligo
Le kell kapcsold az áramot a kocsiról. Használd a spider sense-t, az megmutatja hogy hol vannak a kapcsolók

Sziasztok!
Elakadtam az Apocalypse Part 3-nál amikor áram veszi körbe a kocsit, elmegyek balra a hordó szerûséghez elforgatom a kereket, de utána jelzi hogy még van ott vmi amit meg kell csinálni de nem találom a megoldást!!!
Aki tudja hogy mit kell csinálni az segitsen PLS!!!
Csak amikor az elsõt megcsináltam mutatták, h jön az a fekete massza 😊.

aha sandmannél kapod... értem, gondolom a küldetések sorrendje számít...

Én a fekte ruhát már 41-42% megkaptam a sandman-es pályánál.

ááá caryle 5 nagyon jó pálya!!!!!!!!!!!!!! lassan köll a ruha már 44.91%nál tartok, és már csak scorpionra tok csak menni😄 de azér a dewolfe 3 se volt rossz...

ATI X TIPUSOK ÉS NVIDIA 6600-tól!!!!ezeken mennek