1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • ádám0416
    És ruhát csak 100% után lehet változtatni??? Különben és PS2-ön játszottam ki és még csak 52%-ot mutat! Akkor is lehet változtatni a ruhát?? ÉS akkor hogyan ?? nem értem!!
  • starweb88
    nm
  • Delta24
    köszi:D
  • starweb88
    Supported Chipsets for Windows 2000/XP/Vista:
    - NVIDIA® GeForce® 7300 GT 256 MB and better
    - ATI® Radeon™ X1300 256 MB and better

=]
  • adios
    Hát a contolsban nem találtam meg sehol,pedig kerestem.Nah mindegy akkor a printes módszer elsz köszi.
  • C7
    de a controlsba biztos benne van, és akkor lementi a kéept a mentéshez
  • C7
    hát a game alap billentyűje szerint nem tom, de ha lenyomod a print screen billkentyűt a billeden, és beilleszted pl paintbe ott le tod menteni
  • Delta24
    mien kártyával megy biztosan a játék?
  • adios
    #1176?
  • C7
    na sikerült az a rész
  • C7
    a grand finale elején amikor venommal bunyózok, hogy csináljam, mer mindig elkap, egy csomót vesztek, amikor meg csinálom a hangot, ő alig veszt
  • starweb88
    milyen grafikai bugkrol beszélsz? Én is azt hittem még múlt héten h az bug amikor a parkoknak a füves része feketén villog (akkor még ati x1600pro vid. karim volt), és ezen a héten jött meg az új gépem és semmi grafikai bug nincs max grafon egyszerüen király a játék nagyon szép a grafikája, amugy meg az auto save a crack miatt nem müxik vmikor különféle verzioknál..nekem minden müködött..müködik.
  • BIZ0906
    Vegyél hozzá kiszott drába vast aztán örülj hogy meg van és most már tudsz is játszani vele, erre úgy kiszol magaddal hogy csak nézel. Ez van remélem azért a többi játék(gyártó) nem lesz ilyen stupid
  • adios
    Melyik billel lehet screenshotot csinálni?
  • tomvader60
    Ez nem ide tartozik, de nem tudja vki, h hogy kell megcsinálni a spider-man the movie game-ben azt a részt, amikor skorpioval kell megmérközni egy muzeumben? A játék szerint vmi falat kéne hogy skorpió szétzuzzon.
  • C7
    a dr connors 2-ben amikor a második gépnél vok hogy a fenébe védjem meg, mindig felrobbantják!
  • TIBI
    2 nappal ezelőtt uninstalláltam a progit, már a topic hozzászólásainak hangulatából sejtettem, hogy ez lesz a vége.Nevetséges dolognak tartom, hogy egy program 2007-ben azért nem menti el az állást, mert a Rendszergazda nevemben ékezetes karakter van...!Röhej, nemrég fejeztem be a KOTOR 2.-őt(mintha nem mai játék lenne...), flottul ment az Autosave, a saját kimentéseim nevében pedig akár csupa "ŰŰŰ" meg "ŐŐŐ" is szerepelhetett.Erről ennyit.
    A másik, hogy játék közben időnként elszáll a billentyűkiosztás(a W-vel nem lehet előre menni...), a grafikus bug-okról nem is beszélve.
    Fontosnak tartom megjegyezni, hogy egy gyári programot megvásárló illető az egyik fórumban hasonló gondokról számolt be, tehát nem a letöltött verzió "hibájáról" van szó!
    Nem baj, a hétvégén majd megnézem moziban...!
  • Caligo
    Játék közben: ESC->2x jobbra (upgrades)->1x le(playable characters)->1x le (black suited spider-man)->ENTER. Ujra játszhatod az összes missziót fekete ruhában. Magyarul 0-ról indulsz
  • ádám0416
    NINCS OLYAN HOGY CHANGE CHARACTER!!!! AKKOR HOGY LEHET RUHÁT VÁLTOZTATI?? :S
  • starweb88
    nincs még peccs és nem az a baja hanem a video karid...
  • starweb88
    rossz a dvd vagy rosszul telepitett vagy ram hiba esetleg..
  • Caligo
    Hát, azt írja, hogy azzal a bizonyos file-al baj van, ezért gondolom, hogy csak a cdvel lehet baj
  • tomvader60
    Biztos?
  • Caligo
    Rossza a CD, vagy a (verzió amit leszedtél)
  • tomvader60
    Nekem nem tudtok segíteni?????? Írjatok már valamit legyetek szívesek!!!!
  • hodyland
    Nem lehet hogy egy jó fajta Patch segítene a dolgon?

Kössz a tanácsokat srácok. Nem otthonról netezek de holnap elhozom a gépem adatait. Majd nézzetek rá! Nagy FAN vagyok és ezt nem akarom kihagyni, de ha semmi remény megszerzem a PS2-m re.
  • starweb88
    Ha nincs kép de hang van egyértelmű hogy a video kártyád nem kompatibilis a játékkal...
  • Caligo
    A model jobban számít mint az hogy mennyi memóriája van a kártyának
  • hodyland
    ELvileg van rá 3000+ os procim 256 vkard
    1gb ram (ddr) és a játék mégsem megy Ötlet?
  • hodyland
    elvileg a card támogatja de akkor mért nincs kép

lehet hogy számít hogy 1GB ddr ramom van és nem ddr2
  • hodyland
    elvileg a card támogatja de akkor mért nincs kép
  • starweb88
    A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • hodyland
    HELP!

volna egy olyan gondom a spiderman 3- mal hogy felraktam a játékot és
    hang van kép nincs pedig mindenem megvolna hozzá. szerintetek mi lehet a probléma?

hodyland
  • tomvader60
    Segítsetek! Help!
  • tomvader60
    Error 1330.A file that is required cannot be installed because the cabinet file H:\SoundF11.cab has an invalid digital signature. This may indicate that the cabinet file is corrupt.Error 24592 was returned by WinwerifyTrust.
  • tomvader60
    nekem is ez a gondom
  • dbb
    Szevasztok,most sikerült végre végignyomnom xbox 360-on és az lenne kérdésem hogy máshogy nem lehet átváltozni fekete ruhás pókemberré csak ilyen szarrul hogy kiválsztom a ruhát azt máris olyan lesz??mert ps2-n nyomogatni kell gombot meg ilyenek...Valaki??
  • sanyi150
    Vedoókártya-teszt linkje:

• sanyi150
    Vajon fut-e a kiválasztott játék a videókártyámon? Az alábbi linken kiderül:

http://www.systemrequirementslab.com
  • AntiHero
    LOL HIGH-on jobban fut a játék mint Mediumon:)
    Lowon mégjobban de nekem úgy túl csúnya:P