1790

A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • adios
    Hát nekem ott(mint általában) az volt a taktikám,hogy úgy ütöttem-vertem a billet ahogy csak bírtam,s egyszer csak szétnyílt:)
  • Djemba
    kéne valami új banner nem?
  • Imperat
    Hello! Nekem volna egy olyan gondom a bombás küldiknél, (nem tom hányadik küldtés, de az amikor a városban kell ugrálni, meg belerúgni a vízbe a bombákat) és nem tudom miért de az egyik bombánál hiába nomykodom a két shiftet nem akar kinyílni a cucc. Néha megmozdul széthúzódik kicsit, aztán visszazáródik az a két ajtó. Eddig nem volt ilyen porblémám, de ennél állandóan ez van akárhányszor kezdem előről. Van valami mechanikáa a dolognak? Vagy mit lehet tenni?
  • adios
    Igen köszi szépen,én kérdeztem:)
  • C7
    nemtom asszem Adios kérdezte, a game F11-el csinál screenshotot
  • Che
    Sapphire Radeon X1600Pro 256mb-os a karim az tuti jó...a crack is jó sztem me van vagy 4-5 fajtám és mindel ezt írja ki, vagy a játék(verzió) rossz vagy a gépem szaraxik :S
  • Djemba
    veszel megóriát és jól fog menni de egy 7600 szépen menne
  • arni17
    Hy

Tudom ez hihetetlen lesz de akadozás nélkül fut csak egyszer 1-2 lassul be.Persze Low-on de még így is szép a grafo hátha majd megveszem bele a 2GB-t.Gépem:
    AMD Sempron 5000
    Geforce 7300GT 3.0 Shader vagy mi 128 Mb
    512 Mb ram
    Ezzel a konfiggal nem szagat és nagyon jó játék csak egy kicsit nehéz:D
    Ja és egy kérdésemre nem lett válaaszolna:D
    Az számít a játékoknál hogy hogy Pl.:az én videokártyám 128-as egy játékhoz meg egy 256-os videokártyát ír???De köbe írja a Geforce 7300GT-t csak 256 az baj?? ENYI
    Előre is köszönök mindent megint:D
  • Matyesz56
    köszi
  • AntiHero
    Ja, futni fog.
  • Matyesz56
    és szerintetek ASUS EAX 1600 Pro és 1GB memória vinni fogja a játékot?
  • starweb88
    de az is rossz lehet akkor is program hibát ir...
  • KILLER2
    Köszi, asszem segítettél. Én az embereket úgy szedtem le, hogy felugrottam, hálóval felhúztam őket magamhoz, aztán ledobtam őket és ezt ismételgettem. Akkor majd próbálkozok még.
  • Djemba
    milyen a videókártyád???crack biztos nem lehet rossz!!!
  • starweb88
    rossz crack vagy rossz verzio..
  • Che
    Hello!
    Nekem lenne egy nagy problémám a játékkal, mégpedig az, hogy miután felrakom és crackelem nem indul el, hanem program hibával kidob.
    mi lehet a gond?
  • C7
    csináld meg előtte a dewolfe 2-t, és utána megkapod a punch fury támadást, azzal verd. vagy verd felülről(ez nehezebb), és amikor kidől akkor verd. most újrakezdtem fekete spideyval, és 2 punch furyval leszettem az élete negyedét, csináltam a földre verős szuper támadást, és egynegyed élete maradt, és berepült szabályosan a vízbe:D szóval szuper támadásokat használj, a caps lock- jobb gomb a leghasznosabb itt. ahogy teccik, úgy verd, csak a láncát próbáld meg elkerülni. ha az emberek megdolgoztatnak, és nem marad életerőd, akkor meg elején próbálj egy szuper támadást, az kinyír párat, aztán menj el, nem a hengeresre, hanem amásik épületre menj fel, és ha közel van ember, hálózd meg, és az a-t vagy d-t nyomva lengesd eg, de enm szabad körbe mer akkor leesik, az elején próbáld a vízbe dobni. remélem segítettem
  • KILLER2
    Nincs valami taktika az apocalypse part 3hoz (power grid)? Amikor meg kell ölni Apocalypse-t. A többi emberét simán szétverem, de Apocalypse-vel nem boldogulok.
  • starweb88
    igen támogatja
  • starweb88
    nem kicsit fog szaggatni hanem nagyon..maga a játék lesz majdnem a memoriában és még majd be is kell tölteni a játék teret meg stb.
  • Matyesz56
    Sziasztok!

Nem tudjátok hogy a ASUS EAX 1600 Pro támogatja-e az SM3.0?
    Vagy honnan lehetne megtudni?

Köszi
  • arni17
    HEllosztok!!

Az számít hogy az én videokártyám 128 Mb a játékhoz meg 256Mb ír nagyon számít???????ja és menne a gépemen gépem:
    AMD Sempron 5000
    Geforce 7300GT 3.0 Shader vagy mi 128 Mb
    512 Mb ram (szerintem ha megy is-e miat egy kicsit szagatni fog)
    nagyábolo enyi menne és számít az amit felűl írtam???
    Előre is köszönök szépen mindent
  • KILLER2
    Na sikerült átírnom a fiókom nevét, így végre ment, csak az a baj, hogy rossz helyre. SZóval nem tudja valaki, hogy hol tudom átírni, hogy hova mentsen a játék?
  • KILLER2
    Érdekes, hogy XPnél mentett, emrt ott is volt a felh. nevemben ékezet.
  • KILLER2
    Na megvan a mentéses cucc megoldása. Bocs, hogy nem olvastam vissza, nem gondoltam volna, hogy ez átlagos hiba.
  • Caligo
    ki kéne irni a banner alá, hogy ezt a mentés cirkuszt is hogy kell megoldani
  • maffioso
    má megvan most a kingpin2vel szopok, sehogyse megy
  • maffioso
    működött is , csak után augrál és majdnem megpusztulok, na ott van bajom most(dr kánörsz3)
  • starweb88
    jah hát kb már 5x leirtam de nem tudják felfogni..
  • Djemba
    lehet, hogy nagyobb betűvel kellene KIÍRNI!!!!!!!SM 3.0
  • KILLER2
    Lenne egy olyan problámám, hogy Vistára feltettema játékot és nem akar menteni.
  • starweb88
    A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul!
  • Jety15
    Hali és jó reggelt mindenkinek.Nekem olyan problémám lenne , hogy: elindul a game , bejön egy fekete kép hallok ilyen MARVEL-es meg egyébb angokat. Aztán ennek vége és csak fekete kép és puszta csend. Mit tegyek? Kérem segítsetek! pls . Előre is Thx.
  • maffioso
    kösz:D majd kiprobálom
  • starweb88
    Ahogy emléxek rá elmondom lehet nem pont igy kell =D

Nah szal megvárod amig a falon ugrál meg minden le jönn a földre és amiután azokat a zöld szarokat kiköpte magábol :D akkor jön és ütni akar akkor kell akciozni és amikor benyomtad a szemét hálóval akkor megfogod a "farkát" és neki vágod a generátoroknak! good luck =D
  • maffioso
    a lizard3ban a végén a nagy lizardot hogy kell kicsinálni?semmi nem jut eszembe pedig tom h vmit a generátorral kéne
  • adios
    Az nem kifejezés!Amikor a bombákat kellett a Homokember fejéhez vagdosni,az nem volt nehéz,de amikor legyőztük és homokvihar lett belőle,nah ott a reflex-feladat nagyon idegesítő volt.
  • C7
    köszi, nem tudtam, hogy ott lehet feljebb menni, amikor bekapcsoltam a spider senset, nem mutatta a csöveket, megaz előző Venom harc utáni életerőmbőpl leszedett egy kicsit, és azzal csinálhatom nembaj majd reggel megcsinálom... azért a new goblin vs. homokember küzdelem nagyaon idegesítő volt
  • adios
    Én azt úgy csináltam meg,hogy amikor bemegy rage módba,elfutok előle,majd felugrok egy szinttel feljebb és ott beleverek a csövekbe és amíg a hangtól szenved,addig csapom-vágom.Az utána lévő rész nagyon szívatós!
  • C7
    a menüben van az upgrades és a characters, a charactersben kiválasztod. a grand finaleban, amikor venommal a homokviharban harcolunk, hogy nyírjam ki, mert mindig bemegy rage modeba és akkor nemtom ütni de ő meg mindig elkap. mit csináljak?