Spider-Man: Friend or Foe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
MSI K8D Master3 133 FS s940 alaplap
Corsair Dominator+Cooler 2GB DDR2 ram
Ezzzel mennie kéne!!!!!!! vagy nem!!!????
A netrõl rendeltem!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A választ elõre is THX!
visszaraktam xp-t hogyne szaggasson és elisindult minden klafa
de kiléptem jécottam mást és azota nem indul
probáltam már reinstalt is
\"If in doubt, flat out!\"
Mikor átugrik az eggyik falról a másikra akkor leesel mászvissza és addig csináld ezt mig a falról a földre nem ugrik ekkor odamész és jól meggyepálod amig birod aztán igy csináld mig nem jön a gombnyomogatos rész.
Én igy csináltam meg.
Remélem segitettem csá.
Az a problémám, hogy nem bírok menteni a játékban! És így minden bekapcsolásnál elõrõl kezdi!
Rámegyek a save-re és azt írja ki ,hogy save unsuccessful tök gáz!
Mit lehetne csinálni?<#falbav>#falbav>
remélem segitettem.
csá
Samsype: az melyik New Goblin? a legelsõ? mert az tökeccerû, ha repül és dobál, legyél minél közelebb hozzá, lassítsd be az idõt és nyomogasd amit kiír...
kérdés: a Kingpin 2nél vok, és nemtom kinyírni Kingpint, alig veszít és üt mint az állat védekezek meg minden de csak kinyír... nem tudtok vmi jó taktikát??? a Kingpin az utolsó Kingpines pálya?
Légyszi segítsetek kellene valami stratégia New Goblinhoz mert már 20-adszorra próbálom újra de nem sikerül 😞 Már a végén tök kevés élete van és úgy bevadul hogy képtelenség kinyirni 😮 Pls nagyon jó lenne ha valaki tudna tanácsot adni !
Elõre is köszönöm!
köszi hello.
1GB-ram
2.2-es proci.
A videokártya miatt lassul a game de lám kibirtam vinni a játékot.
köszi hello.
válaszotokat elöre is köszi csá.
Remélem segitettem hello.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
mi az ajándék vagy meglepetés? És hogy tomk fekete ráhát átvenni? vki irta hogy lehet a fekete ruhát felvenni! de hogy?