1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
petikemény #1390 :( akkor nem is töltöm le
-
#1389 áh, az kevés :S 6600-nál jobb kell + SM 3.0 támogatás -
petikemény #1388 nVidia GeForce FX 5700 VE-s videokártyám van -
#1387 videókártya függő a játék, mert ha az gagyesz, akkor esélyed sincs, de ramban is 1 giga ajánlott =D -
petikemény #1386 hy szerintetek 512 mb rammal futni fog?:S
-
#1385 ja hogy te adaptációt írtál az valahogy kimaradt nem nagyon talán a transformers-el vannak 1 szinten de én a transformerst jobban szeretem mesét és játéot is tehát a felé hajlok -
#1384 Komolyan írom:DDD
Miért, pc gémre tudsz ennél jobb képregény játékot?
-
#1383 na azzért nem kell túlozni most komolyan -
rl #1382 Kőssy.
-
#1381 Sztem nagyon jó gém, méltán merem állítani, h az év, sőt a legjobb játékadaptációs pc gém, amit valaha is láttam. -
#1380 Ezt jóhogy írtad! Sehogy sem tudtam megérteni, mi okozhatja azt, hogy egyszer megy, egyszer nem :D -
#1379 csak húzd ki te is a gamepadot és a kormányt XD -
#1378 huh, nekem ilyen bajom még nem volt, más talán tudja :S:S -
#1377 ha hiba üzenetet kapsz, akkor az gamepad vagy kormány miatt lehet:D tök gáz, hogy ilyen problémái vannak a játéknak :D de ha kihúzod őket, akkor mennie kell, nekem is ez volt, és azthittem szétrugom a gépet :D:D aztán mondom ez nem lehet, kiszedtem a gamepadot és hoppá már ment is:D -
rl #1376 Sziasztok!Segítenétek abban,hogy egy geforce 8600 gts-en,hogy nem mehet?Előző nap még ment de ma már nem.Előre is kősszi! -
#1375 Nem kell 1000x!
1 is elég:S -
Logen192 #1374 Nekem se mentett de csináltam egy új fiókot és most ment!!!!!!!!
De nincs hang sehol semelyk játéknál help !!!!!!!! -
#1373 szívesen -
#1372 nem tudja lementeni magát a játék, mert a fiók felhasználónevedbe, mikor a létrehozás után elsőnek elnevezted, volt valamilyen nem angol karakter... ez most nagyon hülyén hangzik, de így van, nálam is ez volt... meg még vagy 100 embernél... és ha vetted volna a fáradtságot, és visszaolvastál volna a fórumban, esetleg még rá is kerestél volna pár szóra, mint pl: "mentés", akkor már rég megoldottad volna a problémát... szal a lényeg, hogy elvan szarva a játék, és nem úgy, mint a sok hülye:D XP reinstallal old meg, hanem úgy, ahogy minden gondolkodó ember: csinálsz új fiókot... igen új kell, mert a régi nevét hiába írod át, nem fog menni... aztán indítsd ott a játékot... -
#1371 ne lámázááá kcsög -
#1370 ki mész, start, activision, Uninstall Spider-Man 3
vagy
tartod a q-t és ütsz, a lényeg, h elkerüld a támadásaikat, ahogy a Beatles mondta :P -
#1369 ez télleg láma xDDDDD -
C7 #1368 ha nyomva tartod a Q-t, akkor belassít, és elkerüli a támadásokat, ha lenyomod a bal gombot amikor írja akkor meg is vered... kiírja százezerzer, h lehet vki ilyen láma -
#1367 hi all
mit kell csinálni a legelején mikor már azok a lángszoros gecik jönnek és azt irja hogy folyamataosan nyomjam a Q betüt és utána bal egérgomb nah én mindig ezt csinálom de vmiért nem jo és kezdhetem elölröl..vki segiztsen mer má nagyon unom!!!..... -
dani92 #1366 mar nem kell a help,megoldottam
-
dani92 #1365 mar nem kell a help,megoldottam
-
dani92 #1364 hi! Nekem xbox360- on van meg a jatek,csak az a baj, hogy nemet, igy nem tom, hogy mit kell csinalni a tutorialnal (romos epulet),addig rendben vagyok, hogy fel kell ugralni a romokon,es utanna jon egy terem, ahol nekem az xbox azt modja, hogy nyomjam le a belassitas,es az x-et, es akkor azt irja, hogy vmi szuper tamadast kell hasznalni...,de hogyan????Mar vagy 100x probalkoztam vele, de soha nem fogadja el...elore is thx a segitseget. -
#1363 MENÜJE NINCSEN A JÁTÉKNAK TEGYÉL LE RÓLA CSAK PAUSE MENÜ VAN TUDOD AMIKOR MEGNYOMOD AZ ESC-T -
#1362 Szerintem olvass vissza és egyből megtudod a választ mind2 kérdésedre! -
bdani92 #1361 Van valakinek ötlete h miután feltelepítettem és elindítottam a gémet nem jött be a menü hanem 1ből a játék indult el... (ez csak a kisebbik dolog) Azután elvittem 12% ig a gémet elmentettem és kiléptem...Most visszanyomtam a gépet és mit látnak szemeim... megint nem volt menü hanem egyből elindult a game csak nem onnan ahol én abbahagytam hanem megint az elejéről... Mit tok tenni??? Jah és nem tom h lehet e mentést bemásolni de ha igen valaki küldjön már egy 12% környéki mentést... köszi -
#1360 köcce így már az első fokozaton kinyilt tehát hogy kinyilt kicsire de utána viszza csukódott -
#1359 oks megpróbálom de volt a dragon tails 3 nál aszem egy ilyesmi bomba és ott az l shift + görgő nyomás működött -
C7 #1358 azt nyopmogasd kábé eccerre baromi gyorsan, mert a két kezed úccse tudja együtt nyomni, és felváltva lesz az.... csak nagyon gyorsan kell
-
Iceman90 #1357 Kössz
Ennyi a "úgy kell hogy ha jól emlékszem hogy a kapcsolónál ha jó helyre mész megjeneik egy kis ikon és akkor kell bal egérgombot nyomni"-ról -
#1356 Azt úgy csináld,hogy a plafonon keresztül közelítsd meg a gombot és amikor megjelenik az "R" betű,akkor azt nyomva tartod,akkor leereszkedik spidey fejjel lefelé,s így nem csap agyon az áram. -
Iceman90 #1355 azon máá rég túl vok.
Amúgy meg gondoltam h. oda kell állni a kapcsolóhoz és lekell nyomni a gombot...csak közbe agyonbasz az áram de nembaj... -
#1354 nem azért
az a gond hogy a harmadik bombánál nem érzékeli hogy nyomom amikor az R +L shifteket kell nyomni azon nem enged túl nem nyílik ki azért kéne akárhogy próbálom egyszerre felváltva de sehogy nem megy -
#1353 Figyi mibe akadsz el?Mert az a bombás rész még nem is olyan vészes...Ha már ennél ennyire megizzadsz,akkor mi lesz késöbb!? -
#1352 de cserébe kérem mad bomnber 2 utáni mentésedet ha kész van küld el mailban [email protected] -
#1351 úgy kell hogy ha jól emlékszem hogy a kapcsolónál ha jó helyre mész megjeneik egy kis ikon és akkor kell bal egérgombot nyomni