Spider-Man: Friend or Foe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visszaolvastam pár oldalt de nem találkoztam ilyen hibabejelentéssel. Nekem az lenne a gondom hogy a telepítõ sem indul el. Bejön a fekete háttér meg a kis telepítõablak (amin a csíknak kellene vándorolnia) és így ennyi. Nem indul el a telepítés. Elképzelésem sincs a probléma okárol. Tud valaki segíteni nekem?
ui.: Ha rányomok hogy mégse akkor meg homokórázik egy fél percet, aztán ugyanúgy a nagy semmi továbbra is.
ui.: Ha rányomok hogy mégse akkor meg homokórázik egy fél percet, aztán ugyanúgy a nagy semmi továbbra is.
Nem baj. azért kössz
Bocs azt nem tudom
Kár<#rinya>#rinya>
És a másik kérdésem?
És a másik kérdésem?
Gyenge a grafikai kártyád
Hali
Megvan, feltöltöttem, elindítottam, és a fekete képernyõ jön be.
Ez miért van?
ui:A Fahrenheitet feltöltöttem kéri hogy irjam be a NEVEM, beírom és ki lép.miért van ez? (bocsi hogy ide írom de abba a fórumba nem ír senki
Megvan, feltöltöttem, elindítottam, és a fekete képernyõ jön be.
Ez miért van?
ui:A Fahrenheitet feltöltöttem kéri hogy irjam be a NEVEM, beírom és ki lép.miért van ez? (bocsi hogy ide írom de abba a fórumba nem ír senki
Köszi sikerült
én a nyilakat szoktam és mindig jó. én arra nem emlékszem. bomb tour, vagy küldetés?
van 1 rész amikor a bombás csávót kell kiherélni...na ott volt 1 bomba ahol jöttek a számok mint állat ésnyomd le idõben helyesen!!!Namondomez lehetetlen már az idegszálaimban szakadtak el a húrok de sikerült!Még ma se tudom hogy hogyan
amerre mutatnak a gombok(óramutató járásával ellentétesen)arra kell csavarnod a nyilak sebessségével alul(de ha így nem megy akkor csavard az egérrel mindt állat!)
Köszi
de pontosabban ? légyszi írd le bõvebben
mert nem sikerült😞
de pontosabban ? légyszi írd le bõvebben
mert nem sikerült😞
megvan!Tominak üzenem az egérrel csináld!Elöször énis azzal szarakodtam😉
Hogy kell megcsinálni az elsõ bombás küldetést amikor a bombát valahogy ki kell kapcsolni ilyen nyilak mozognak a képernyõn melyiket kell nyomogatni vagy hogy lehet megcsinálni mert én az a,s,d,w billentyûvel és a nyilakkal is nyomkodom de semmit nem csinál
Hy! nekem is az a problémám, hogy a vidikben elmegy a hang egy csomószor és utána már a játék részben sem lesz<#szomoru1>#szomoru1>. Ez miért van? Amúgy kira a game(2GB DDR2 RAM-al nem szaggat<#vigyor3>#vigyor3>.Sztem ezeket a gombnyomogatásokat megspórolhatták volna. Elég idegesítõek... Valaki játszotta már game paddal?Jobb vele?
És ha esetleg feléd dob valmilyen tárgyat akkor azt kezdd el locsolni,s akkor nem talál el(legalábbis nekem bevált)
Lécci vki 100% savegamet!!Pont a legutolsó pillanatban mikor lenyírtam venomot elment az a kurvgecikibaszott áram!!Pls mentést
kárX(
A leguccsó mission
Lécci segítsetek mer harryvel nem tudom legyözni homokembert!!A csapot ráírányítom nem megy le semmi élete...ha a csapon vok és hozzámtosz vmit akkor nem tudok visszamenni a csapra!lécci help!
Kösz megcsináltam a vizeset is de a böhöm Lizard az qrva szar!dobnám el erre mellédobja aztamocskos mondom...rohadt ideges voltam
Am sorry a topic miatt nemtudtam hogy egy hosszú sorban dobja ki
Am sorry a topic miatt nemtudtam hogy egy hosszú sorban dobja ki
az elsõ résznél csak üsd vágd, és ha bemész rage modeba, úgy verd. ha madár, akkor ugrásból verd, légy a levegõbe, de közel hozzá, mer ha messze vagy támad. aztán a párduc se nehéz annyira,a végén meg légy ügyes a nyomogatós résznél, mer én amiatt 3x kezdtem elõrõl. utána viszont a vizes Kravennel fox szívni
szép lett a topic kössz
Rájött valaki annak a problémának a megoldására amikor el megy a hang a videókban?
Mert nekem ez nem néhai alkalom, majdnem minden második videónál elmegy és nem akarom folyton ki nyomkodni a játékot és vissza lépni.
Mert nekem ez nem néhai alkalom, majdnem minden második videónál elmegy és nem akarom folyton ki nyomkodni a játékot és vissza lépni.
A bombánál a csavarozás asszem úgy megy hogy az egérrel köröket írsz le.Abban a sebességbe,ahogy mutatja.Gombok nekem nem mentek,mer ha jól emléxem azt írta,hogy a kamera mozgatásáért felelõs cuccot mozgasd,ami az egér😊Tehát rázod az egeret körbe-körbe😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A metrós küldiben úgy tudod kicsavarozni(legalábbis nekem úgy sikerült),hogy a nyilakat nyomod egymás után gyorsan körbe,az óra mutató járásával ellentétes irányba.A motórháztetõk felnyitása pedig úgy kell hogy nagyon gyorsan nyomod a bal egér gombot és az e-t.
Marvel Trading Card Game ma jött ki!!!képregényes
aha
Eddig nem jelezte ki a new goblinosat de most igen mer megcsináltam a mellékküldiket!És a mapon ha nyomogatom a c vagy az r gombot akkor a fömissiont is kijelöli?Ésvolt 1 mission amikor a metrókocsiknál volt bomba!Na az 1. nagy bomba amikor ki kellett csavarozni azt hogy kellett?Egymás után?mer énnyomtam mindentxDÉs van olyan amikor felnyitod a motorháztetöt akkor 1szer katt máskor E?(vagy nemtom már)
Eddig nem jelezte ki a new goblinosat de most igen mer megcsináltam a mellékküldiket!És a mapon ha nyomogatom a c vagy az r gombot akkor a fömissiont is kijelöli?Ésvolt 1 mission amikor a metrókocsiknál volt bomba!Na az 1. nagy bomba amikor ki kellett csavarozni azt hogy kellett?Egymás után?mer énnyomtam mindentxDÉs van olyan amikor felnyitod a motorháztetöt akkor 1szer katt máskor E?(vagy nemtom már)
Nagyon szívesen<#integet2>#integet2>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ha haladsz elõre a történetben,s csinálod a küldetéseket,akkor elõbb utóbb megkapod a New Goblin-os küldetést,késöbb a Homokembereset,végül pedig Venommal is megküzdhetsz.A többi küldetés(Skorpió,Rhino) csak a "mellékszál", ami nem kapcsolódik a film történetébe,csak az eseményeket gördítik tovább.
Hol lehet fölvenni olyan missionokat ami a fõsztorit viszi elõre?
Megcsináltam afotósokat az ufósig.meg néhány bandita bunyósokat és megküzdöttem Lizarddal!A Radeon 9600-on nem indul el?(ez a kisebb gépünk)
Megcsináltam afotósokat az ufósig.meg néhány bandita bunyósokat és megküzdöttem Lizarddal!A Radeon 9600-on nem indul el?(ez a kisebb gépünk)
na még kb 1 hét és megvan a végigjátszás!!!!
Köszi
Q t lenyomod azt amikor látod az egér ikont katt 😛
köszi a bannert<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Köszi szépen, megpróbálom XD
Huh... hát még mindíg nem tudom ezt az átkozott bombás küldit megcsinálni. Számomra egyszerûen fizikai képtelenség, egyazon idõben lenyomni mind a két shiftet olyan baromi gyorsan, hogy kinyíljon az a nyavajás bádoglemez. Lehet áthívom a szomszédot az még fiatlabb mint én talán neki még jók a reflexei.
Most már csak ez a küldi maradt meg az újságírós meló, amikor az a szuicid pókemberutánzat repked a helikopterrel. Azt hogyan kell megmenteni amikor leesik a géprõl?
Most már csak ez a küldi maradt meg az újságírós meló, amikor az a szuicid pókemberutánzat repked a helikopterrel. Azt hogyan kell megmenteni amikor leesik a géprõl?
Ékezet nélkül van a felhasználónevem és a játékba a gép menti magától csak akkor amikor újra elinditom elölrõl kezdi
valaki tud valamilyen megoldást erre?
valaki tud valamilyen megoldást erre?
jaja
de lenne nagy kérdésem!Hova rakja a mentéseit?Az Application Datába vagy a Dokumentumokba?(mert mindketöben ottvan a SM!Akkor most melyik?
de lenne nagy kérdésem!Hova rakja a mentéseit?Az Application Datába vagy a Dokumentumokba?(mert mindketöben ottvan a SM!Akkor most melyik?
Ott annyi az egész,hogy áramtalanítani kell a generátort,mégpedig úgy,hogy lekapcsolod a magasfeszültségrõl.Ehhez vannak kapcsolók,amiket a pókszenzorral megtalálhatsz.
van 1 mission8mellék)ahol belemegy 1furgon 1 generátorba ésnekünk le kell kapcsolni!na azt hogy kell?(az elején vok)