169
Retro TV sorozatok, amelyeket annak idején a magyar1-en nézhettünk
  • cenobite
    Igen az! De ez a Benji-s kép klafa! :D
  • Aramir
    Ja, nemis, közben eszembejutott, melyikre gondoltál.
    Amikor egy katonát ide száműznek egy másik bolygóról, és adnak mellé egy kis megfigyelő robotot. Na, annak a címére én sem emlékszem :D
  • Aramir
    "Meg az a kis szem alakú robot-vacak, meg a fickó, aki valahogy ide tévedt a földre."

Benji? Egy kissráccal jött, aki valami herceg, vagy mi volt egy másik bolygón. A fickó a gonosz volt, aki üldözte egy nővel meg egy szigorú tekintetű hasonló robottal, mint ami a srácnak volt.

• Daza500
    +j
  • Daza500
    Megvan mp3-ban, rohadtó zene.
  • cenobite
    Régen vasárnaponként volt ilyen Disney délután. Abban voltak még "klasszikusok".
    Ausztrál Expressz például.
    Meg az a kis szem alakú robot-vacak, meg a fickó, aki valahogy ide tévedt a földre. Azok is jók voltak. :)

És egy tetthely logo:

:D
  • Quantumleap
    Szulák Andrea? Az Űrgammák. De az már '95 utáni. Nekem őszintén szólva nem tetszett, alig vártam már, hogy abbahagyják.
  • Hixer
    Tisztán emlékszem, hogy volt egy olyan magyar sci-fi sorozat ahol Szulák Andrea volt a főgonosz... nah az elég jóvót...

ja meg a Volt egyszer sorozat is eszméletlen jó.. ezér pihen itt a winchesteremen a Volt egyszer egy ember és Volt egyszer az élet(emberi testes) sorozat összes része.
  • Tuvok #81
    Frici, a Delta belefér mint sorozat ?

A kezdő szignáltól a mai napig sírni tudnék :o)
  • Fritz Von...
    Vagy bankrablás? :D
  • Apus
    Özvegyek: BBC sorozat, ahol 4 idösödö nö nyomoz ki egy gyilkosságot. :)

nem valami bankrablást csináltak 4-en?
    Jameg volt olyan, hogy Nők a pult mögött, Cseszlovák sorozat, nagyon ász volt :)
  • Apus
    Emiatt ne izgulj, nemrég tolta a viasat3 asszem. Az m1 meg tuti le fogja adni.
  • banok
    Beverly Hills 90210 forever! :D
  • Fritz Von...
    Én megvettem az elsö évadot DVD-n, feliratos. Azonban ennek lassan 4 éve és még mindig sehol a második-harmadik évad.
  • bakvarnyu
    Mindig ismétlik én már négyszer láttam , legutoljára fél éve fejeződött be a Viasaton, egyébként meg nem is olyan régi , már azokhoz képest amiket írtunk.
  • n3whous3
    Engem a Twin Peaks érdekelne. Jó régi sorozat, szóval valószínűleg nem nagyon fogom látni, mert nincs az a "hülye", aki lejátssza.
  • Vlala #73
    Nekem tetszett, több scifi volt benne, mint a Star Trekben, ahol minden földönkívüli 99%-ban ember... abból tanultam matekot. :)
  • Quantumleap
    Mint ahogy most is.
  • Beast Machine
    Kubiák, köpd ki a rágót!!
  • Aramir
    Ja, némelyik rész után alig bírtam elaludni :D Amúgy a Filmmúzeumon nemrég adták.
  • Daza500
    Alfa Hold Bázis-ra emlékszik/nézte valaki ?
  • HURRICAN
    Uraim! Egyeztessük óráinkat! :D
  • Casillas
    ha külföldit is lehet írni, akkor Parker Lewis :)))))))))
  • dav
    Érdemes megnézni az Elsüllyedt világok IMDB oldaát is. Kellemes meglepetés, hogy a magyar szinkronhangok is fel vannak tüntetve :) Itt az oldal
  • dav
    A lovagosnak Vándor volt a címe, tényleg jó volt. IMDB oldal
  • Challanger
    Húú ez az Örvény cím most nagyon ismerősnek tűnik...de sajna nem jut eszembe semmi.
    Valaki tud adni egy linket képhez, vagy egy rövid videohoz? Addig én is keresgélek.
  • Challanger
    Hirtelen csak pár cím ugrik be, de csak most döbbenek rá hogy már kisgyerekként is a sorozatokat bámultam. Csak azok másfajták voltak, mint a mai amerikaiak.
    Két kedvencem:
    - Sport akadémia (azt hiszem a francia riviéra környékén játszódott)
    - Kaliforniai álom (emlékszem ebben volt valami idióta gyerek, ő volt az ügyeletes poéngyáros)

Valamint volt még egy sorozat kb. 10-15 éve mehetett a TV-ben, de nem sokra emlékszem belőle.
    Lehet, hogy egy nagyon picit időutazással is kapcsolatos. Tán valami lovag szerű férfi keresett valamit a múltjában (vagy a jövőjében?), és voltak állandó emlékképei. Ezek közül egy maradt meg a fejemben: egy fehér, gömb tetejű oszlop. Erre esetleg emlékszik valaki? Kicsit komor, sötét hangulatú volt ha jól emlékszem.

Ááá! Most jut még eszembe volt egy nagyon jó magyar sorozat: Meselánc
    Ebben 3 főszereplő volt:
    - Kálloy Molnár Péter (mindig megette a kalapját)
    - "Kölyökklubos" Rita (hercegnő volt)
    - Meg volt még valaki...egy kurva nagy óra volt a karján
  • HURRICAN
    Nekem Denvervolt a kedvencem.
  • Fritz Von...
    Majka volt a kiscsaj és világított a szeme... :)
    Erröl viszont eszembe jut Tau bácsi, aki a keménykalapját körül simította és akkor történt valami.

Ja és még valami!!!!!!!! Atom volt, 6 részes. Nem emlékszem a címre, de francia sorozat volt. A lényege, hogy valami ürbeli baleset vagy mi történt, egy manusz meg egy csaj volt a föszereplö. Minden részben a csapatuk (?) egy-egy tagját kellett megtalálni. A részek címeit viszont tudom: Zarko, Alambda, Pyrvii, Kyrin, Memno, Reka. A legemlékezetesebb az volt, hogy volt egy idömegállító kis tollszerü izé, és minden leállt, kivéve ök. :)
  • cenobite
    A Jamie és a csodalámpa is nagyon jó volt. Imádtam a zenéjét!

Jamie oldal. :)
  • cenobite
    Fú, ez nagyon befordító mese volt. Rendesen ijesztő.
  • Aramir
    Nemtom, valami fotóstúdiója volt a kopasznak, nem? Akkor biztos a statiszták :D Régen láttam már, lehet keverem valamivel.

Tényleg, még senki nem említette:
    Automan
    http://www.geocities.com/TelevisionCity/7565/automan.html
  • Doma #57
    Sry egy alap még kimaradt: Starsky és Hutch
  • Doma #56
    Polip, Tavasz 17 pillanata, Őrjárat az égen, Minden lében két kanál, Hazárd megye lordjai, Petrochelli, stb.
    Valamint még jó pár hosszabb rövidebb sorozat a "Walt Diesny bemutatja" égisze alatt mint pl.: Ausztrál postakocsi, Kalóz Jack 100 élete
    Bár utóbbiak nem olyan régiek vagy mégis?
  • Cuchulainn
    Linda?:D
    Magyar népmesék meg mesék Mátyás királyról is nagyon odavert
  • espio
    Ja Magnum, meg Twin Peaks, és persze az örök klasszikus X-Files...
  • Monoton
    Magnum se mai már :)
  • bakvarnyu
    Melyik volt a jó nő a szőke picsa?
  • Davidus
    varjúdombi mesék
  • TS Zolly
    Egy óra múlva itt vagyok, Kántor, Négy páncélos és a kutya, Bors Máté, volt asszem cseh ifjusági valamilyen ürből érkezett kiscsaj volt a főszereplő, Tenkes kapitánya stb.