169
Retro TV sorozatok, amelyeket annak idején a magyar1-en nézhettünk
-
Igen az! De ez a Benji-s kép klafa! :D -
Ja, nemis, közben eszembejutott, melyikre gondoltál.
Amikor egy katonát ide száműznek egy másik bolygóról, és adnak mellé egy kis megfigyelő robotot. Na, annak a címére én sem emlékszem :D -
"Meg az a kis szem alakú robot-vacak, meg a fickó, aki valahogy ide tévedt a földre."
Benji? Egy kissráccal jött, aki valami herceg, vagy mi volt egy másik bolygón. A fickó a gonosz volt, aki üldözte egy nővel meg egy szigorú tekintetű hasonló robottal, mint ami a srácnak volt.
-
Daza500 #86 +j -
Daza500 #85 Megvan mp3-ban, rohadtó zene.
-
Régen vasárnaponként volt ilyen Disney délután. Abban voltak még "klasszikusok".
Ausztrál Expressz például.
Meg az a kis szem alakú robot-vacak, meg a fickó, aki valahogy ide tévedt a földre. Azok is jók voltak. :)
És egy tetthely logo:
:D -
Quantumleap #83 Szulák Andrea? Az Űrgammák. De az már '95 utáni. Nekem őszintén szólva nem tetszett, alig vártam már, hogy abbahagyják.
-
Tisztán emlékszem, hogy volt egy olyan magyar sci-fi sorozat ahol Szulák Andrea volt a főgonosz... nah az elég jóvót...
ja meg a Volt egyszer sorozat is eszméletlen jó.. ezér pihen itt a winchesteremen a Volt egyszer egy ember és Volt egyszer az élet(emberi testes) sorozat összes része. -
Frici, a Delta belefér mint sorozat ? 

A kezdő szignáltól a mai napig sírni tudnék :o) -
Vagy bankrablás? :D -
Özvegyek: BBC sorozat, ahol 4 idösödö nö nyomoz ki egy gyilkosságot. :)
nem valami bankrablást csináltak 4-en?
Jameg volt olyan, hogy Nők a pult mögött, Cseszlovák sorozat, nagyon ász volt :) -
Emiatt ne izgulj, nemrég tolta a viasat3 asszem. Az m1 meg tuti le fogja adni. -
Beverly Hills 90210 forever! :D -
Én megvettem az elsö évadot DVD-n, feliratos. Azonban ennek lassan 4 éve és még mindig sehol a második-harmadik évad. -
Mindig ismétlik én már négyszer láttam , legutoljára fél éve fejeződött be a Viasaton, egyébként meg nem is olyan régi , már azokhoz képest amiket írtunk. -
n3whous3 #74 Engem a Twin Peaks érdekelne. Jó régi sorozat, szóval valószínűleg nem nagyon fogom látni, mert nincs az a "hülye", aki lejátssza. -
Vlala #73 Nekem tetszett, több scifi volt benne, mint a Star Trekben, ahol minden földönkívüli 99%-ban ember... abból tanultam matekot. :) -
Quantumleap #72 Mint ahogy most is. -
Kubiák, köpd ki a rágót!! -
Ja, némelyik rész után alig bírtam elaludni :D Amúgy a Filmmúzeumon nemrég adták. -
Daza500 #69 Alfa Hold Bázis-ra emlékszik/nézte valaki ?
-
Uraim! Egyeztessük óráinkat! :D -
ha külföldit is lehet írni, akkor Parker Lewis :))))))))) -
dav #66 Érdemes megnézni az Elsüllyedt világok IMDB oldaát is. Kellemes meglepetés, hogy a magyar szinkronhangok is fel vannak tüntetve :) Itt az oldal -
dav #65 A lovagosnak Vándor volt a címe, tényleg jó volt. IMDB oldal -
Húú ez az Örvény cím most nagyon ismerősnek tűnik...de sajna nem jut eszembe semmi.
Valaki tud adni egy linket képhez, vagy egy rövid videohoz? Addig én is keresgélek. -
Hirtelen csak pár cím ugrik be, de csak most döbbenek rá hogy már kisgyerekként is a sorozatokat bámultam. Csak azok másfajták voltak, mint a mai amerikaiak.
Két kedvencem:
- Sport akadémia (azt hiszem a francia riviéra környékén játszódott)
- Kaliforniai álom (emlékszem ebben volt valami idióta gyerek, ő volt az ügyeletes poéngyáros)
Valamint volt még egy sorozat kb. 10-15 éve mehetett a TV-ben, de nem sokra emlékszem belőle.
Lehet, hogy egy nagyon picit időutazással is kapcsolatos. Tán valami lovag szerű férfi keresett valamit a múltjában (vagy a jövőjében?), és voltak állandó emlékképei. Ezek közül egy maradt meg a fejemben: egy fehér, gömb tetejű oszlop. Erre esetleg emlékszik valaki? Kicsit komor, sötét hangulatú volt ha jól emlékszem.
Ááá! Most jut még eszembe volt egy nagyon jó magyar sorozat: Meselánc
Ebben 3 főszereplő volt:
- Kálloy Molnár Péter (mindig megette a kalapját)
- "Kölyökklubos" Rita (hercegnő volt)
- Meg volt még valaki...egy kurva nagy óra volt a karján -
Nekem Denvervolt a kedvencem. -
Majka volt a kiscsaj és világított a szeme... :)
Erröl viszont eszembe jut Tau bácsi, aki a keménykalapját körül simította és akkor történt valami.
Ja és még valami!!!!!!!! Atom volt, 6 részes. Nem emlékszem a címre, de francia sorozat volt. A lényege, hogy valami ürbeli baleset vagy mi történt, egy manusz meg egy csaj volt a föszereplö. Minden részben a csapatuk (?) egy-egy tagját kellett megtalálni. A részek címeit viszont tudom: Zarko, Alambda, Pyrvii, Kyrin, Memno, Reka. A legemlékezetesebb az volt, hogy volt egy idömegállító kis tollszerü izé, és minden leállt, kivéve ök. :) -
A Jamie és a csodalámpa is nagyon jó volt. Imádtam a zenéjét!
Jamie oldal. :) -
Fú, ez nagyon befordító mese volt. Rendesen ijesztő.
-
Nemtom, valami fotóstúdiója volt a kopasznak, nem? Akkor biztos a statiszták :D Régen láttam már, lehet keverem valamivel.
Tényleg, még senki nem említette:
Automan
http://www.geocities.com/TelevisionCity/7565/automan.html -
Doma #57 Sry egy alap még kimaradt: Starsky és Hutch -
Doma #56 Polip, Tavasz 17 pillanata, Őrjárat az égen, Minden lében két kanál, Hazárd megye lordjai, Petrochelli, stb.
Valamint még jó pár hosszabb rövidebb sorozat a "Walt Diesny bemutatja" égisze alatt mint pl.: Ausztrál postakocsi, Kalóz Jack 100 élete
Bár utóbbiak nem olyan régiek vagy mégis?
-
Linda?:D
Magyar népmesék meg mesék Mátyás királyról is nagyon odavert -
Ja Magnum, meg Twin Peaks, és persze az örök klasszikus X-Files... -
Monoton #53 Magnum se mai már :) -
Melyik volt a jó nő a szőke picsa?
-
varjúdombi mesék
-
TS Zolly #50 Egy óra múlva itt vagyok, Kántor, Négy páncélos és a kutya, Bors Máté, volt asszem cseh ifjusági valamilyen ürből érkezett kiscsaj volt a főszereplő, Tenkes kapitánya stb.