169
Retro TV sorozatok, amelyeket annak idején a magyar1-en nézhettünk
-
Nehéz napok a Föld nevű bolygón 1 része magyarul
Csak ez az 1 rész van meg magyarul!
-
Kymara #128 Earth Star Voyager(Csillagutasok)c. sorozatot hol lehet letölteni? -
greghouse #127 Tényleg a Winspector volt! Köszönöm szépen! -
Lehet, hogy ismét lesz Walt Disney délután :D -
Hard time on planet Earth\Nehéz napok egy Föld nevű bolygón:
Walt Disney sorozat, sajnos nem magyar.
01x01: 01
02
03
04
Videó méret: 640x480, 350 mb, xvid -
Nagydög #124 Ha meg erdekel, ez az Earth Star Voyager(Csillagutasok) volt. -
winspector esetleg? -
greghouse #122 Sziasztok! Kb 15 évvel ezelőtt volt egy sorozat, azt hiszem csak az osztrákon/németen adták...rendőrökről szólt, illetve egy rendőrről, aki kínai volt, és volt egy autója, ami át tudott változni...és az arcon mindíg bukósisak volt, amikor a rosszfiúk ellen küzdött.
Ez rémlik valakinek? -
lehibernált ipse címszóra nekem csak még egy ugrik be, a Szexmisszió, de az nem sorozat (sajnos:)) -
KnightRider #120
Nem, nem, ez modernebb volt... -
A Buck Rogers-re emlékeztet a leírás, de azt azt hiszem nem adták magyaron (max a bevezető filmet) -
KnightRider #118
Volt egy scifi sorozat még a vasárnapi Walt Disney-ben, élőszereplős. Csak arra emlékszem, hogy az eredeti kapitány meghalt és az új kapitányuk egy régi űrhajóban megtalált lehibernált ürge lett. Emlékszik valaki erre a srozatra? A címére legalább? -
sztem haggyuk ezt h m1-en ment..lehetne siman retro sorik és kész...:D sztem hülyeség m1re kihegyezni :P
sweet valley --> egy jó és egy rossz csaj volt benne,természetesen ikerpárok voltak ... -
Daza500 #116 Nem tudom, hogy anno a magyar1-en ment-e, de érdemes megemlíteni:
MR. BEAN
Ki az, aki nem ismeri ? :D
Akkoriban, amikor ment a sorozat, kazettára felvettük az összes részt az ORF1 nevű osztrák csatornáról.
-
Megveszem ezt a nőt XD 1990ből :D -
Kemény kalap és krumpliorr -
Dragon Ball rulz :Ð -
Sajnos szegénynek minden baja volt. Emlékszem, egyszer valami olyasmi is volt, hogy jól megverték és kómában feküdt x ideig. Részvétem a családjának. :( -
TS Zolly #111 Elhunyt Madaras József, Csupati örmester. :( -
Alice Sabbat #110 Mézga család a címe. Mézga Géza az az ügyeletes idiota=családapa -
n3whous3 #109 Mostmár leesett... -
n3whous3 #108 ... Pedig rongyosra néztem mikor kicsi voltam. Megvolt videón az össze rész. -
n3whous3 #107 ... Tényleg. De akkor miért Mézga Géza a sorozat? -
Quantumleap #106 Az nem Géza, hanem Aladár volt. -
n3whous3 #105 Mézga Géza űrutazásai rulez!!! -
Alice Sabbat #104 mese bár igazi klaszikus ...
meg ők is bár ők ujjabaknak mondhatóak :O...
-
Alice Sabbat #103 -
én úgy emlékszem, hogy pont 1990-ben kezdték adni. -
Dallas is bestvolt, bár azt nálunk asszem 90ben kezdték. vagy elöbb? -
Quantumleap #100 Kalóz Jack 100 élete -
"Nehéz napok egy Föld nevű bolygón" =) -
n3whous3 #98 Tudok egy rohadt unalmas sorozatot: Quantum Leap. Régen asszem nem adták a tévében, de kb. akkortájt készült, mint amiket ide írtatok. -
így már tényleg jó a név :)) én csak a sorozatot ismerem -
A "napok"-ra, meg a "Föld"-re emlékeztem, csak így a teljes címre nem :D
Amúgy volt egy másik sorozat is, valami egykori kalóz szellemének kellett 100 jódolgot cselekednie, hogy jóvátegye a gaztetteit, az jobban tetszett. Ezt is a Disney műsor alatt adták asszem. -
Daza500 #95 A Hegy Gyomrában-t néztétek anno ? Az se volt rossz.
Azóta megvan a teljes sorozat DVD-n.
-
Az Airwolf-ot nem is említette még senki mint Retro sorozat? Pedig Nagyágyú volt! Máig imádom! :)
Story néha bugyuta, de Qrva jó sorozat! -
És ez a Kudlik Juli nem is volt olyan rossz csaj anno... :)))) -
Simán befér. :) Én is mindig néztem a Deltát. De csak addig, amíg az ominózus régi föcímzene ment. :) -
Hello!
Nem tudnátok egy olyan lehetőleg magyar oldalt ahonnan ingyen lehetne letölteni a GIJoe sorozatot és a régi Tini Ninjákat?
A választ előre is THX!! -
"Nehéz napok a Föld nevű bolygón"
... és Jesse-nek hívták a főhőst. Nem nagyon szerettem. A Disney délutáni sorozatok közül a Hulls High (Suli), a Davy Crockett meg talán az Ausztrál Expressz jött be igazán :)