Rocky Balboa - Stallone visszatért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sem a pchez (ehhez azért többet)sem a szteroidokhoz nem értek valami sokat de ha valami problémátok egymással aminek nem sok köze van a cikkhez azt ne it irjátok meg!
Kösz
(egyébként szerintem az az izom hasznos amit harcal szerzel meg, a többit szarra se tudod használni:)
10 éve a gép elött!
A bal boa <#banplz>#banplz>
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Zene nélkül mit érek én?
(Ha meg árulod akkor bocs, akkor az isten se beszél le róla)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Az biztos, hogy a legsokoldalúbb emberek az sg.hu-n nyüzsögnek.
Már láttak olyan embert aki ismert olyat akinek a kertszomszédja egyszer látott pc-t... õk meg most itt osztják az észt. Szánalmas!
Az biztos, hogy a legsokoldalúbb emberek az sg.hu-n nyüzsögnek.
Már láttak olyan embert aki ismert olyat akinek a kertszomszédja egyszer látott szteroidot... õk meg most itt osztják az észt. Szánalmas!
Stallone nagyon nagyot alakit benne. Már csak a szövegei is megérnének egy misét, de hozzá még a hangulatot is eltalálták. Ki hitte volna volna hogy a csomó b osztályú film után tud egy ilyet csinálni 60 évesen, ráadásul egy már csontig koptattot film 6. részeként. Ez az igazi 2. rész szerintem.
Ennek a filmek bizony vannak nagyon mélyreszántó gondolatai, nagy életigazságok vannak benne, és át lehet élni a fõszereplõ helyzetét.
Aki meg profi bokszot akar nézni annak ott az eurosport...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
<#action>#action>
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
én a Commander vagyok én
Teljesen mindegy, mert itt is mint látod, már a második hsz-ben szinkronért könyörögnek!
én a Commander vagyok én
1. szteroidoktól nem lehet senki impotens!
2. 60 évesen a te farkad sem lesz kökemény, sõt, semmilyen!
3. tegyél már be egy képet magadról, hadd röhögjünk egy jót a zsíros puha testeden!
én a Commander vagyok én
Egyébként Stalonne filmjei mindig az életrõl és a felkapaszkodásról, a megmaradásról szólnak. Ezért van a legtöbben sok-sok hasonló beszéd.
A John Rambora pedig kíváncsi vagyok:D
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
ami a formáját illeti. annyirahülyék vagytok a gyúráshoz és a kondihoz mint a nagy átlag. kox koxkox... arra nem is gondoltok, hogy 45 év gyúrás van mögötte, és igen szisztematikus edzés, táplálkozás. igen, kox is volt benne, de nem úgy ahogy ti hiszitek. 20% a kox akkormár sokat mondok... itt egy naturál öreg motoros, aki zabon meg húson él, de persze nektek az semmit nemmond, hogy ne bagózz, ne piálj, és több zabot egyél mint mekit, meg grammra méri a csirkemellet...
70 éves
60 éves
MJ rulz Pink Team The Only One
Egyébként volt még annó a D-Tox c. krimije, na az viszont egy nagyon jó film volt.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
amúgy asszem mohamed ali(vagy vmelyik nagy boxos) is visszatért x év után, szal stallone is jöhet:)
"sok-sok melodrámával, közhelyekkel és olykor vállalhatatlanul gázos szövegekkel teleszórt filmet látunk"
Hát jópárszor fogtam a fejem a film alatt. Na mindegy. Ja és Kmarhával egyetértek. Aki szereti a profi bokszot, és követi is, annak minimum egy szívdöfés volt a harcjelenet a filmben.
Továbra sem lettem Rocky és Stalone fan.
ahhoz képest tényleg korrektül tartja magát
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.