44
-
M0rph3u5 #44 én eddig szinkronosan láttam a rocky-filmeket... most ez a RB volt az első feliratos... asszem sűrgősen meg kell néznem a többit is eredeti hanggal :) -
Theodolit #43 Szeva!
Sem a pchez (ehhez azért többet)sem a szteroidokhoz nem értek valami sokat de ha valami problémátok egymással aminek nem sok köze van a cikkhez azt ne it irjátok meg!
Kösz
(egyébként szerintem az az izom hasznos amit harcal szerzel meg, a többit szarra se tudod használni:) -
SAS107 #42 Két kígyó megy a folyóparton. Melyik a boxos?
A bal boa -
#41 Az összes Rockyban olyan szarul boxolnak h az már felér egy vígjátékkal! Ennyi erővel Mr. Bean is lehetne egy kickbox sztár! ;) -
stremix #40 It az igazi Rocky 6, Jim Carrey-től:
tvn.hu -
#39 nekem tetszet a film.és szarok más véleményére meg kritikájára. -
#38 Én is ismerek olyan embereket,akik mindig tudják a frankót,utálom is őket. -
jin #37 Akinek a film végén zajló boksz nem elég profi vagy valósághű és ezt még megfejeli azzal, hogy profiboksz szakértő........ -
Hoz_Hun #36 Nem gondolod komolyan, hogy a szeteroidok nem károssak? Gondolom te szeded. Szerintem próbálj meg nélküle gyúrni, hidd el megköszöni a szervezeted.
(Ha meg árulod akkor bocs, akkor az isten se beszél le róla) -
Mr Gumby #33 Nem is gondolná az ember, hogy a sok pattanásosképű, puhos kis szteroid-buzi mennyire ért a pc-hez is sok más mellett!
Az biztos, hogy a legsokoldalúbb emberek az sg.hu-n nyüzsögnek.
Már láttak olyan embert aki ismert olyat akinek a kertszomszédja egyszer látott pc-t... ők meg most itt osztják az észt. Szánalmas! -
archkoven #32 Nem is gondolná az ember, hogy a sok pattanásosképű, puhos kis pc-buzi mennyire ért a szteroidokhoz is sok más mellett!
Az biztos, hogy a legsokoldalúbb emberek az sg.hu-n nyüzsögnek.
Már láttak olyan embert aki ismert olyat akinek a kertszomszédja egyszer látott szteroidot... ők meg most itt osztják az észt. Szánalmas! -
#31 Kicsit uncsi volt,de azért összeségében tetszett. -
assdf #30 megnéztem, és kurva jó
Stallone nagyon nagyot alakit benne. Már csak a szövegei is megérnének egy misét, de hozzá még a hangulatot is eltalálták. Ki hitte volna volna hogy a csomó b osztályú film után tud egy ilyet csinálni 60 évesen, ráadásul egy már csontig koptattot film 6. részeként. Ez az igazi 2. rész szerintem.
Ennek a filmek bizony vannak nagyon mélyreszántó gondolatai, nagy életigazságok vannak benne, és át lehet élni a főszereplő helyzetét.
Aki meg profi bokszot akar nézni annak ott az eurosport... -
Gyúrógép #29 Te céjjemdé mé nem tósz Anapolon50-et az a neked való...
-
lekvároshurka #28 cmdr én rajtad röhögök.. az 1ik legalapabb a hormonháztartás zavara ergo az impotencia alap lehet, kinek hogy birja a szervezete :D az agyvizenyö, tüdökárosodás,májkárosodás a szivröl nemis beszélve.. (szomoru de az itt leirtak 1 néhai 18. éves fiatalember korképe volt aki anno 10en 1néhány éve volt sorkatona amikor énis..(Szolnok utána járhatsz talán, itt sokat cikkeztek rola pedig nyilván nem 1edi példa) 1 menetgyakorlaton összeesett, külsöre ritka jo kondiba volt,a szive állt meg a többi a boncoláson derült ki.annyit mondtak rá jobban járt mert ha lassan hal megszenved vele...(akkor a nerobol a fehérjebeépülés segitö volt a menö ,találtak benne böven.. meg a szekrényébe is jopár levélel.én inkább sajnálak nemis röhögök ha te eszt nem veszed komolyan(vagy nemtudod).de tudod mit? kérdez meg 1 dokit,nyilván nekünk nem hiszel. -
neoG #27 peter petrelli -
totya4 #26 Szteroidot aki szed az elmebeteg, egyébként igenis rettentő sok káros hatása lehet, és van is. -
gabeone #25 Hogy is hívják a filmben? Balboszaurus?:D -
Cmdr #24 Mindenki rajtad röhög! :D -
awender #22 Amit kevesen tudnak a filmről, hogy ez a Madagascar második része. -
Zenty #21 ha már a szavak értelmezéséről van szó ,hol könyörögtem érte? Te IQ huszár... -
Cmdr #20 "hála a magyar fordítóknak, mert az eredetiben csak "pussy" rambó, vagyis besz*ri."
Teljesen mindegy, mert itt is mint látod, már a második hsz-ben szinkronért könyörögnek! -
Cmdr #19 "szteroidok meg hasonlók főleg.. impotens is lett tőle."
1. szteroidoktól nem lehet senki impotens!
2. 60 évesen a te farkad sem lesz kökemény, sőt, semmilyen!
3. tegyél már be egy képet magadról, hadd röhögjünk egy jót a zsíros puha testeden! -
#18 Jó kis film volt. Stalonne megmutatta, hogy azért tud ő. Igaz nem volt egy nagy durrnaás, de azt hozta amit kellett, amit az ember elvárt tőle, és azt jól csinálta.
Egyébként Stalonne filmjei mindig az életről és a felkapaszkodásról, a megmaradásról szólnak. Ezért van a legtöbben sok-sok hasonló beszéd.
A John Rambora pedig kíváncsi vagyok:D -
#17 amúgy jó film! -
#16 pontosan...tudom hisz én is edzem -
bandypappa #15 jól tartja maát a stallone, szerintem jó film. -
#14 a film nekem nagyon tetszett. azért amiért a kritikusnak, nem ragozom...
ami a formáját illeti. annyirahülyék vagytok a gyúráshoz és a kondihoz mint a nagy átlag. kox koxkox... arra nem is gondoltok, hogy 45 év gyúrás van mögötte, és igen szisztematikus edzés, táplálkozás. igen, kox is volt benne, de nem úgy ahogy ti hiszitek. 20% a kox akkormár sokat mondok... itt egy naturál öreg motoros, aki zabon meg húson él, de persze nektek az semmit nemmond, hogy ne bagózz, ne piálj, és több zabot egyél mint mekit, meg grammra méri a csirkemellet...
70 éves
60 éves -
#13 Respect Stallonenak a Filmért és hogy ien "jól" tartja magát. szteroid dolgot azért nem említem mer ha vki látta will smithel mohamed ali emlék filmet ,abban is köztudott tény hogy felvolt koxozva smith. -
Wittgen #12 Szerintem korrekt kis film volt. Semmi macsóság, mindenkit legyűrő főhős, stb. Stallone nem egy nagy színész, de ezt az öreg, kicsit félénk, családszerető figurát jó hozza.
Egyébként volt még annó a D-Tox c. krimije, na az viszont egy nagyon jó film volt. -
#11 George forman.Nagyon idősen ujra bajnok lett.Kiválló meccsei voltak. -
M0rph3u5 #10 a trailer kurvajó lett... már töltöm is lefelé...
amúgy asszem mohamed ali(vagy vmelyik nagy boxos) is visszatért x év után, szal stallone is jöhet:) -
emp #9 Sajna megnéztem. És aki nem Stallone, vagy Rocky fanatikus, az sajnálatom okát olvashatja is az összességében pozitív kicsengésű kritikában...
"sok-sok melodrámával, közhelyekkel és olykor vállalhatatlanul gázos szövegekkel teleszórt filmet látunk"
Hát jópárszor fogtam a fejem a film alatt. Na mindegy. Ja és Kmarhával egyetértek. Aki szereti a profi bokszot, és követi is, annak minimum egy szívdöfés volt a harcjelenet a filmben.
Továbra sem lettem Rocky és Stalone fan. -
#8 vaze 60 éves?!
ahhoz képest tényleg korrektül tartja magát -
winnie #7 hála a magyar fordítóknak, mert az eredetiben csak "pussy" rambó, vagyis besz*ri. -
#6 "Rambo? Az egy buzi!" by Stallone in Tango & Cash! :DDD -
#5 nem hittem hogy rászánom magam, de megnézem :) -
#4 szteroidok meg hasonlók főleg.. impotens is lett tőle. -
Cat #3 még 60 évesen is kockás a hasa, vagy ez fotosop és plasztikai műtétek? :) -
Zenty #2 gondolom késöbb szinkronizálják? Nem lesz túl nagy sikere itthon ha csak sima felirat marad..