21
  • TCelica
    Képet róla ....
  • 12346
    osztom a véleményed. nem teljesen értem mitől sík hülye, az akinek nem kell egy olyan teló, aminek a "tudását" ki sem használná soha. ellenben legalább ronda, és ropogós műanyag:C többnyire.
    ez meg zsír. simán vennék ilyet is.
  • babajaga
    Azért is süket ember aki ilyet vesz mert a telefont elég rövid időre veszik sokan. Akinek meg kell dolgozni a pénzért az nem dob ki ilyenre pénzt.
  • obe
    only for jerks
  • aru
    Az egy dolog, hogy aranyozott, de a kedves cikkírónak az se tűnt fel, hogy egyáltalán nem lehet bővíteni a memóriát, hanem fix 128 mega van benne, mint a normál változatban. Na mindegy...
  • Picizöldfül
    Aranyba Burkolt Szar
  • Gerygrey
    Az a jó ebben a telefonban, hogy nem symbianos.

Nekem meg az a jó benne hogy nem túl nagy felbontású a kijelző, zavarna ha túl szép lenne a képminősége :D
  • Munch
    Az a jó ebben a telefonban, hogy nem symbianos.
    Na meg hogy nem kell aggódni amiatt, hogy elhagyom. xD
  • mrgenya
    nem biztos, hogy síkhülyék, csak nem kell mindenkinek űbernagy tudású telefon. aki telefonálni akar a telefonnal, az lehet, h többre becsüli a külsőt, mint a belsőt. aki meg játszani akar a telefonjával, az nyilván nem ilyet vesz, de ettől még nem hülye feltétlenül egyik oldal sem.
  • oneman
    :) akinek annyi ész jutott a sok lóvé mellé, hogy ezt megveszi, akkor megérdemli...

a nokia is tudja, hogy a pénzeszsákok síkhülyék általában az ilyenekhez, ezért kell nekik űbergagyi tudású telefon...
  • Gyurk
    szerintem még egy 3310-es is lehet stílusos:) de stílust nem lehet pénzért venni...
  • Marko001
    "Az exkluzív Nokia 8800 Sirocco Gold egy újabb olyan Nokia készülék, mely a stílusos ember kelléktárának része lesz." - vagy inkább a sznoboké.
    Stílus nem egyenlő a tömött pénztárcával... :)
  • qwas
    Mondjuk hogy népszerű az nem állítanám mert élőben még csak vitrinben láttam a kereskedésben. Ott is 860 euró volt. Mondjuk előfizuval csak 400 valamennyi.
  • Pappi
    Szerintem iszonyatosan szép kidolgozás, magas anyagminőség, és illesztési pontosság jellemzi. Ez a készülék minden csak nem ronda. Ha fogtatok volna már ilyet a kezetekben, nem mondtátok volna mindezt. Egyébként a telefon fekete színben sokkal szebb(és olcsóbb).
  • brueni
    ha azt vesszük nincs nagy különbség az n95-höz hasonlítva. árban meg majdnem ott van...
  • mikloss
    Ez kell a népnek 18 karátos mobil gratula NOKIA!
  • ension
    Sztm gusztustalanúl néz ki, nem is tudom talán kicsit szocreálos a formeterv
  • Gerygrey
    Az a baj ezekkel a luxustelókkal hogy baromira kistudású készüléket építenek exkluzív házba (iPod-feeling, csak még durvábban). Ha már olyan sok pénzem van hogy nem tudom mire elkölteni, akkor elvárnám hogy egy felsőkategóriás PDA legyen aranyba burkolva.
  • DjDano
    ugy néz ki mint egy szemüvegtok, szerintem randa
  • bandypappa
    akkor morpheus és neo is ilyennel fog nyomulni, mer megtehetik.