21
-
#21 Képet róla .... -
#20 osztom a véleményed. nem teljesen értem mitől sík hülye, az akinek nem kell egy olyan teló, aminek a "tudását" ki sem használná soha. ellenben legalább ronda, és ropogós műanyag:C többnyire.
ez meg zsír. simán vennék ilyet is. -
babajaga #19 Azért is süket ember aki ilyet vesz mert a telefont elég rövid időre veszik sokan. Akinek meg kell dolgozni a pénzért az nem dob ki ilyenre pénzt. -
obe #18 only for jerks -
aru #17 Az egy dolog, hogy aranyozott, de a kedves cikkírónak az se tűnt fel, hogy egyáltalán nem lehet bővíteni a memóriát, hanem fix 128 mega van benne, mint a normál változatban. Na mindegy... -
#16 Aranyba Burkolt Szar -
#15 Az a jó ebben a telefonban, hogy nem symbianos.
Nekem meg az a jó benne hogy nem túl nagy felbontású a kijelző, zavarna ha túl szép lenne a képminősége :D -
#14 Az a jó ebben a telefonban, hogy nem symbianos.
Na meg hogy nem kell aggódni amiatt, hogy elhagyom. xD -
mrgenya #13 nem biztos, hogy síkhülyék, csak nem kell mindenkinek űbernagy tudású telefon. aki telefonálni akar a telefonnal, az lehet, h többre becsüli a külsőt, mint a belsőt. aki meg játszani akar a telefonjával, az nyilván nem ilyet vesz, de ettől még nem hülye feltétlenül egyik oldal sem. -
oneman #12 :) akinek annyi ész jutott a sok lóvé mellé, hogy ezt megveszi, akkor megérdemli...
a nokia is tudja, hogy a pénzeszsákok síkhülyék általában az ilyenekhez, ezért kell nekik űbergagyi tudású telefon... -
Gyurk #11 szerintem még egy 3310-es is lehet stílusos:) de stílust nem lehet pénzért venni... -
Marko001 #10 "Az exkluzív Nokia 8800 Sirocco Gold egy újabb olyan Nokia készülék, mely a stílusos ember kelléktárának része lesz." - vagy inkább a sznoboké.
Stílus nem egyenlő a tömött pénztárcával... :) -
qwas #9 Mondjuk hogy népszerű az nem állítanám mert élőben még csak vitrinben láttam a kereskedésben. Ott is 860 euró volt. Mondjuk előfizuval csak 400 valamennyi. -
Pappi #8 Szerintem iszonyatosan szép kidolgozás, magas anyagminőség, és illesztési pontosság jellemzi. Ez a készülék minden csak nem ronda. Ha fogtatok volna már ilyet a kezetekben, nem mondtátok volna mindezt. Egyébként a telefon fekete színben sokkal szebb(és olcsóbb). -
brueni #7 ha azt vesszük nincs nagy különbség az n95-höz hasonlítva. árban meg majdnem ott van... -
#6 Ez kell a népnek 18 karátos mobil gratula NOKIA! -
ension #5 Sztm gusztustalanúl néz ki, nem is tudom talán kicsit szocreálos a formeterv -
#4 Az a baj ezekkel a luxustelókkal hogy baromira kistudású készüléket építenek exkluzív házba (iPod-feeling, csak még durvábban). Ha már olyan sok pénzem van hogy nem tudom mire elkölteni, akkor elvárnám hogy egy felsőkategóriás PDA legyen aranyba burkolva. -
#3 ugy néz ki mint egy szemüvegtok, szerintem randa -
bandypappa #2 akkor morpheus és neo is ilyennel fog nyomulni, mer megtehetik.