18 karátos luxusmobil a Nokiától
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
osztom a véleményed. nem teljesen értem mitõl sík hülye, az akinek nem kell egy olyan teló, aminek a "tudását" ki sem használná soha. ellenben legalább ronda, és ropogós mûanyag:C többnyire.
ez meg zsír. simán vennék ilyet is.
ez meg zsír. simán vennék ilyet is.
Azért is süket ember aki ilyet vesz mert a telefont elég rövid idõre veszik sokan. Akinek meg kell dolgozni a pénzért az nem dob ki ilyenre pénzt.
only for jerks
Az egy dolog, hogy aranyozott, de a kedves cikkírónak az se tûnt fel, hogy egyáltalán nem lehet bõvíteni a memóriát, hanem fix 128 mega van benne, mint a normál változatban. Na mindegy...
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Az a jó ebben a telefonban, hogy nem symbianos.
Nekem meg az a jó benne hogy nem túl nagy felbontású a kijelzõ, zavarna ha túl szép lenne a képminõsége 😄
Nekem meg az a jó benne hogy nem túl nagy felbontású a kijelzõ, zavarna ha túl szép lenne a képminõsége 😄
Az a jó ebben a telefonban, hogy nem symbianos.
Na meg hogy nem kell aggódni amiatt, hogy elhagyom. xD
Na meg hogy nem kell aggódni amiatt, hogy elhagyom. xD
nem biztos, hogy síkhülyék, csak nem kell mindenkinek ûbernagy tudású telefon. aki telefonálni akar a telefonnal, az lehet, h többre becsüli a külsõt, mint a belsõt. aki meg játszani akar a telefonjával, az nyilván nem ilyet vesz, de ettõl még nem hülye feltétlenül egyik oldal sem.
😊 akinek annyi ész jutott a sok lóvé mellé, hogy ezt megveszi, akkor megérdemli...
a nokia is tudja, hogy a pénzeszsákok síkhülyék általában az ilyenekhez, ezért kell nekik ûbergagyi tudású telefon...
a nokia is tudja, hogy a pénzeszsákok síkhülyék általában az ilyenekhez, ezért kell nekik ûbergagyi tudású telefon...
szerintem még egy 3310-es is lehet stílusos😊 de stílust nem lehet pénzért venni...
"Az exkluzív Nokia 8800 Sirocco Gold egy újabb olyan Nokia készülék, mely a stílusos ember kelléktárának része lesz." - vagy inkább a sznoboké.
Stílus nem egyenlõ a tömött pénztárcával... 😊
Stílus nem egyenlõ a tömött pénztárcával... 😊
Mondjuk hogy népszerû az nem állítanám mert élõben még csak vitrinben láttam a kereskedésben. Ott is 860 euró volt. Mondjuk elõfizuval csak 400 valamennyi.
Szerintem iszonyatosan szép kidolgozás, magas anyagminõség, és illesztési pontosság jellemzi. Ez a készülék minden csak nem ronda. Ha fogtatok volna már ilyet a kezetekben, nem mondtátok volna mindezt. Egyébként a telefon fekete színben sokkal szebb(és olcsóbb).
ha azt vesszük nincs nagy különbség az n95-höz hasonlítva. árban meg majdnem ott van...
Ez kell a népnek 18 karátos mobil gratula NOKIA! <#shakehead>#shakehead>
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
Sztm gusztustalanúl néz ki, nem is tudom talán kicsit szocreálos a formeterv<#idiota>#idiota>
Az a baj ezekkel a luxustelókkal hogy baromira kistudású készüléket építenek exkluzív házba (iPod-feeling, csak még durvábban). Ha már olyan sok pénzem van hogy nem tudom mire elkölteni, akkor elvárnám hogy egy felsõkategóriás PDA legyen aranyba burkolva.
akkor morpheus és neo is ilyennel fog nyomulni, mer megtehetik.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.