24
  • csomos579
    csá
    valaki mondja már meg hogy kell elindítani a half-life antológiát?????
  • Kazagor
    Megnyitottuk az Omega Sector klán Tabula Rasa fórumát.
    Szeretettel várunk mindenkit a forumon.

Magyar Tabula Rasa fórum
  • Indigo
    Kisebbségi komplexusa van tőle ^^
  • Freeeee
    Nekem Audi kotrom van. Mi a gondod vele?
  • bandypappa
    na ne is beszéljünka sok szekondlájfos fostalicskárol...
  • bandypappa
    indigo bazmeg neked legyen annyi eszed, hogy ezért nem fikázod a másikat, hogy mit csinál a szabadidejébe. Én is inkább elmék kocsmába haverokkal, mint otthon üljek és nyomjam a gémet, de néha filmet nézünk, közbe borozgatunk, iszogatunk, nézünk neten egy pár vicces kisfilmet a youtube-on, attol még nem vagyunk gyikok. Ez a fos érdekesnek tünik, csak az a gáz az ilyen gémekkel, hogy rohadtul idöigényesek, akkor mán inkább buli helyette.
  • Indigo
    Szerintem meg nem.
  • Indigo
    Kikapcsolódni a kocsmában is lehet, egy jó társaságban. Persze neked erről fogalmad sincs, mert te is a fostalicska wow-ban éled a (virtuális) életed... Szánalmasak vagytok, szájbergyerekek...
  • cain
    milliók cséznek... pedig a karid ott sem fejlődik. =)
  • Voltan
    "nagyon igaz! a felnőtteknek több csoportja van, egyik dolgozik a szabadidejében (pedig a pénz nem boldogít), a másik kocsmában ül, a harmadik kikapcsolódik. belőlünk a harmadik fajta lesz. "

Az utolsó kető nem zárja ki egymást! :D Például nincs jobb, mint borozgatva MMORPG-zni :)
  • Viet
    Kösz. Nekem van net , amugy hogy irnák válszt
  • bandypappa
    my games fülre kattints és launcs half-life müködnie kell, ha eredeti, de a mocsok steamnek net kell, hogy menjen.
  • Viet
    SEGTSÉG Nekem megvan a HALF-LIFE1 antológia és nem birom elindítani.
    Felteszem a steam ot utána játékot de amikor megaraom nyitni mindig egy ilyen képet mutatróla ami allat meglehet randelni. Kérek valakit hogy segítsen.

Ami a Tabula Rasa -á ileti, nagyon király.
  • Komolytalan
    Gyalogolsz 2 helyszín között, esetleg nyomod a fekvőtámaszokat, katona:-P
    De komolyan, WoWban az egyes szakmákat egyátalán nem muszájból csinálják a játékosok. Meg lehet nézni tört szervereket: első dolog az, hogy minden elsődleges szakmát felvehet, nem pedig csak kettőt mint a WoWban. Vagyis igény arra van, hogy még több horgászás, varrás, gyémántcsiszolás, és még kevesebb ölés. Szóval ez a fika kicsit besült a szerző részéről. A másik hogy fejlődési lehetőség nélkül biztos, hogy nem játszanék MMO játékot. Ha nincs fejlődés, nincs verseny, csak hentelés, akkor simán jó a LAN party, ha már multiplayert akarok. Valószínűleg fele sem lesz igaz annak ami a cikkben le van írva, vagy különben egy szép reményű játék csúnya buktájának lehetünk tanúi hamarosan.
  • Alwares
    Majd meglátjuk! A design-er egy remek fickó remélhetőleg nem tolja el a játékot!
  • Loverman
    amúgy kiíváncsi leszek pár ilyen mmofps-re... mert, a nap 24 órájában nem folyhat állandó öldöklés és nagy háborúk (amiket beígértek), mert néha pihenni is kell. egy sima fps-ben oké h mész-mész előre, de itt mást is ki kell találni hogy ott töltsd az idődet és ne kikapcsold a 2 action között. pl, a wowban erre vannak kitalálva a passzív dolgok, a cikk által leszólt "két küldetés között horgászni sem indulunk, hogy az állatunknak élelmet szerezzünk" és egyéb foglalatosság. de itt, mit lehetne csinálni? fényesíted a fegyvereidet? ja ok. 30 percen keresztül?
  • Loverman
    nagyon igaz! a felnőtteknek több csoportja van, egyik dolgozik a szabadidejében (pedig a pénz nem boldogít), a másik kocsmában ül, a harmadik kikapcsolódik. belőlünk a harmadik fajta lesz. és akinek nincs az iq-ja a páfrányé alatt akkor tudja hogy mikor lehet és mikor van fontosabb dolga. ennyi
  • Komolytalan
    A kérdés az hogy mire fordítja az ember az MMOk nélkül megmaradt "drága" idejét? Mert ha arra, hogy dolgozzon még napi 4-5 órát, és hamarabb le tudja cserélni a az újan vásárolt, 3 év múlva felét érő ford focust egy új audi kotróra mert attól nagyobb lesz neki, akkor szerintem inkább MMO+10 éves verda 10 évente... Ugyebár a szórakozással eltöltött idő nem drága. Szokták mondani hogy autóra és nőre költeni jó. Autót megkérdőjelezem, de MMO-ra (időt) költeni nekem jó, nem pazarlás.
    A 24=8+8+8, hétvégén 8+16 nem hülyeség. Ebből heti 72 óra jut kikapcsolódásra, majdnem 2x annyi mint munkára. Aki ettől kevesebbet szán szórakozásra, az kocka, munkakocka. Aki a 72 órából mondjuk 20-at MMOra szán, az szerintem teljesen normális ember.
  • vax
    nagyon jó a halo 2. csak sokkal rövidebb mint az 1. :(
  • Rage47
    nekem is ez a gondom. még ha lenne pénzem is, akkor sem jáccanék mmo-val, a legtöbb ilyen game rengeteg drága időt igényel sajnos
  • bandypappa
    tudom csak ugy eszembe jutott. (valamiért)
  • Anti_IQ
    bandypappa, nem tűnt fel, hogy ennek semmi köze az xpoxhoz?
    Ott középen az az izé csak egy reklám, aminek hál istennek semmi köze Lord Britishez. :)
  • Librarian
    Fene... kár, hogy utálom az MMO-kat... :P Pedig eljátszanék vele.
  • bandypappa
    Korrekt kis játék lesz ez is. Mondjuk én azért fogok venni xbox 360 elit-et mert nagyon jó kis játék volt a halo, amit pc küldtem, és nagyon a szivemhez nött. Még nem toltam halo 2 vel de az lesz az 1. játékom hozzá, meg mán várom a halo 3-at is. Azért jó hogy van egy csomó játék xbox360-ra.