Élményeim, itt ott amott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Délután megyünk nézsára motorostalálkozóra és kárpátia koncertre xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

bardocz
senkivel nem történik semmi?
bardocz
XD
Czdano
Mostanában "járõröznek" és jegy nélküli emberekre vadásznak xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

bardocz
láttam 2 rendõrt a kombínón és tisztára elkezdtem remegni mert nem volt kilyukasztva a jegyen,igaz nem láttama gépet sem amikorf elszáltam anyian voltak rajta<#idiota>
CzGobe
:D én a zene miatt nem szeretem annyira a ZPt, de a biztiboyokkal még nem volt bajom :P

eom$

bardocz
azok ott komolyan mondom hülyék,csinálnak faszságokat,most azért mert valaki pötyentett egyet kidobják...
R0sc0
tegnap zpben rossz helyre akartam bedobni a 100ast, meghozzá alulra emrt ott is van lyen kis lyuk. Persze nem ment be a biztosnági õr elkezdett uvoltözni de nem vettem a lapot. azthittem megagyal..

Olcsóvér
haverjaimmal herénküldtünk egy pitbullt bb töltényes airsoft pisztojjal:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Acer Aspire one

BlackShadow
ha meg kiderül ki tette, lehet meglincseltek volna benneteket :P

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Czdano
14 vagyok :)

#221 Lol xDDD

Bocy
strandon:D

Gecc vittünk habfürdõt:D 2Litert
beleugrottunk és beleüntöttük az összeset:D:D
1O perc mulva :) tiszta hab az egész medence:D:D:D és kiküldtek mindenkit és leeresztettél a vizet de annyira habos volt minden tök jó volt!!!XD

Bocy
XDDD

CzGobe
14 vagy vagy 18 vagy? Egy követ követ követ. Tegnap is vicces volt a srác (Peti, csak h a következõkben könyebb legyen megfogalmaznom a mondataimat :-]), mondta, most akármelyik csajhoz odaküldöm beszervezi nekünk. 5x próbálkozott, páronként kb 5-10 percig, 1et nem sikerült befûznie :)

eom$

Czdano
Lol -.-

Én is fogok még menni oda a nyáron, gólyatábor xD

Olcsóvér
:D

Acer Aspire one

CzGobe
Tiszafüred jó hely, oda fogunk menni idén is, tudjátok, azzal a vicces sráccal :P csak idén hoz handycam-et is, úgyh majd lehet belinkelek sok youtube-os videót, hadd fogjátok ti is a hasatokat :P

eom$

Czdano
Most jut eszembe...Osztálykirándulás, tiszafüred...

Nézzük azt a gépet amin rajta vannak a gyümik és le kell mérni rajta a narancsot pl és kiad egy papírt ami az árát mutatja...Vitatkozunk vegyünk e dinnyét..á mondom mindegy lenyomok egy gombot és kiad 1 blokkot o.0 Ekkor ugye muszáj megvenni a cuccost na mondom ajjjajjjj..haverra ránézek az fogja a papírkát és ráragasztja az unicomos üvegre bazz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

CzGobe
semmi extrát nem csináltam, mint amit több száz társam ne csinált volna... de az volt a szar, h elõtte 1 nappal nullázták az addigi klikkjeimet (nem az a xar, h eltûnt ~200e klikkem game 5ben, hanem felkészültem, h behozom a lemaradásom és erre bannolnak :-%)

eom$

Drephis
gondolom csítelt<#hehe>

help

Czdano
Lol..mert? :D

CzGobe
kibannoltak ClickClickClick.com-ról :(

eom$

történeteket máá
Bocy
jó:)))

dotkom
nem neked szolt xD

http://atwwebmaker.tx.hu/

Olcsóvér
te vagy szarjancsi?

Acer Aspire one

Bocy
ez nekemszólt?

Olcsóvér
húzzá innen kulajani

Acer Aspire one

Bocy
LOOOLXD

dotkom
en meg ajanlok neked egy bant minja xD

Olcsóvér
ja voltam a bicikliszerelõnél felfújtam félig és szétrobbant levitte a gumit:D:D:D:D a frászt hoztuk mindenkire:DD:D:D

Acer Aspire one

bardocz
én csak énekeltem és olyan hangom volt mint vmi olasz maffiózó keresztapának:D így még nem ekedtem be,végig üvöltöttem egész koncertet torkom is fájt:D simán megérte:D
Olcsóvér
meg folyt taknya nyála:D durva volt

Acer Aspire one

Olcsóvér
gázsprébe beleszívott a haverom rendesen be volt rekedve:D:D:D:D:DDDDD

Acer Aspire one

Czdano
Loál :D

bardocz
haveromnak tegnap szintén tcs koncerten esett le látom hogyön felém és az egyik cipõje akezében van:D én a számmal fogtam meg egyszer szemüvegem,meg örültem hogy a fogomat nem fejelték ki:D
Czdano
Az se rossz..legalább eltaknyoltál? :D

Egyszer, futás közben, leesett a cipõm!

dotkom
#190, #192 --> :D

bardocz
tegnap tcskoncerten egy csávó megpróbálta megmagyarázni hogy elõbb fázok de már melegem van:D
[Walaki]D`Lair
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Czdano
Hmm haverom mesélte hogy egyszer egy füves gyerek odament egy ovodához és aztmondja..: gyerekek...>gyerekek közelebb jönnek< gyerekek!...>még több gyerek jön< és ekkor elkiáltja magát..FASZ!!!!!!! és elszaladt :DDDDDDDDDDDD

raven87
Tegnap majd nem felgyujtottam a konyhát. :)

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Bocy
pedig elsõ napokaon akior nyitottam jókat röhögtem:D

Bocy
jó lenne:))

Drephis
reklám?<#fejvakaras>

help

Nem volt rossz élmény 1 ilyen buliban lenni...
Katt
Olcsóvér
hívok néhánby élmény mant

Acer Aspire one

Bocy
bazz....