Élményeim, itt ott amott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha van digit fényképelõd az is kikapcsol ha nem használod,nem de?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Jah meg ma jött levél bkv-tól szintén,kovács ügyvéd úr küldte a 15k-s számlát,ráadásul nem is a nevemre,mert még 2 éve a nõ személyirõl nem tudta leírni normálisan:D
-itt enyi fiú meg nõ öltözik egyszerre?
-persze ez koedukált öltözõ
-na neee,az nem lehet
-de,pedig ez koedukált
szakadtunk rajta,azt az arcot látn kell hozzá:D
Nekem Szigligeten nyáron történt egy kis malõr:
Volt kávézónk elõtt egy buszmegálló van, nos végülis ott mivel nem lehet megállni és a parkoló tele volt, ezért a kávézó elõtti kis dombon akartam megállni az autóval! Nem is volt semmi gond, csak annyi, hogy egy nagydarab benga állat sétált lefele, én meg mivel oda akartam állni rárántottam egy kicsit az autót! Még mindig nem volt gond, megállok az autóval, kiszállok, korláton keresztül dumálok a haverokkal, egyszer csak egy fekete sötétített opel astra agyontuningolva szakít felfele, elszáguld mellettem, de a lábamtól max. 2 centire, utánafordulok, bemutatok neki...hál'isten nem jött vissza, mert lehet letépte volna a mosolyt a számról!
...
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Acer Aspire one
nade elég az OFF-ból :))
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
remélem tcs koncert elé nem mennnek majd rendõrök ellenõrizni:DDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
amúgy amikor ott voltunk,akkor volt bozóttûz a paklenicai nemzeti parkaba,vagy 4 napig oltották:S
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
eom$
A másik oldalon álltam pont :)
Hatalmas volt.
Nekem is van sok videóm, de sajnos telefonnal készültek (úgy mint ahogy a képek is), tehát elég szar minõségûek.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
van egy nagy konténer
azon ülünk
a kerítésnél megáll a rendõrautó szirénázik egyet mindenki fut ki
a haverom beszopatta õket felmászot a tetõre és elhitette velük hogy a másik oldalon leugrottközbe meg lemmászott az oviba vissza és futott tovább
azelõtt3 nappal kihívták a motorosokra a rendõrséget mi bent ününk és le se szarnak
Acer Aspire one
De az valahogy jobb, mint amikr az orrodat ötszörösére föltömik tamponnal, folyamatosan folyi ka knnyed részben a fájdalomtól, részben attól, mert elzáródtak a könnycsatornáid elvezetõ részei, a zsemed amúgyis bedagadva, tehát nem látsz, és akkro érzéstelenítés nélkül betolnak ég kettõt abba az orrba, amibe azt se hitted el, hgy egyáltalán enyit is lehet. Nos eláulom az rohadtul fáj, de megdicsértek, mert nem ordítottam. Sokra mentem vele, nem tudtak elég erõs fájdalomcsillapítót adni. De már itthon vagyok, túléltem ezt is.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!