Élményeim, itt ott amott

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
De nem hangyaháború volt,és a tv-ben ez nem hiszem,hogy bennevan,velem egyidõs:D
Gabesz amd64
hangyaháború után pár perc és kikapcsol automatikusan

ha van digit fényképelõd az is kikapcsol ha nem használod,nem de?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Jagumo
Multkor tökre részeg voltam, és Szob-ról jöttem haza Gödre az egyik haverommal (kb 40 perc vonattal + 20 perc séta haza) Aztán vonatra felszálunk belehányok egy zacskóba, majd mondja haverom mennyünk át egy másik kabinba mert büdös van, jó elis indultam, csak mire õ átment becsukódott elõttem az ajtó, és ahellyet hogy kinyitottam volna, inkább 3x nekimentem az ajótnak majd utána haver kinyitotta nekem, de a kabinban a leülés se sikeredett valami könnyen mert beestem a 2 ülés közé, és bebasztam a fejem, na aztán ott szevedek, jön a kaller, mondom normalizálom magam,hát nemjött össze nyögtem meg minden szar aztán kalaúz elkezdett ugatni hogy miért hánytam össze a elõzõ kabint, felállok modnom neménvoltam aztán eldõltemés kb. elaludtam, már csak arra emlékszem leszáltunk gödön és 40 perc alatt hazahozott haverom, de am. 15 percere lakok az állomástól, aztán reggel már semminemvolt, de ugy elmesélte miket modntem meg csináltam nagyon röhögtem :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

bardocz
Az hogyan történik,hogy egyedül vagyok itthon,és magától kikapcsolt a tv?:O
bardocz
Általában van bérletem,de ha nincsen,akkor mindig megjelennek:)
Gabesz amd64
majd egyszer szívni fogsz Te is...

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

bardocz
Ma reggel ülök a buszon,már a suli megállója jön,amikor látom,hogy 3-an hirtelen felpattanak,és mennek az ajtóhoz.Nem hallottam semit,mert zenét hallgattam.Erre látom,hogy jönnek az ellenõrök,persze bérletem pont suli végén járt le:D Ülök,nézek magam elé,és csak várok,erre az elõttem lévõ nõnek nem volt bérlete,és lefizetni se tudta az ellenõrt(200ft-al...),de a nõ lefoglalta mind2 ellenõrt.CSak amikor már majdnem megállt a busz,akkor álltam fel,hogy leszáljak,és vigyorogva mentem az ajtóhoz.Csávó mellettem leszáll,és megkérdezi,neked sincsen jegyed?:D De ekkora lámák hogy lehetnek,hogy ketten mennek rá 1 nõre:D
Jah meg ma jött levél bkv-tól szintén,kovács ügyvéd úr küldte a 15k-s számlát,ráadásul nem is a nevemre,mert még 2 éve a nõ személyirõl nem tudta leírni normálisan:D
Bocy
:DDDDDDDDDD:D:D

Gabesz amd64
és mi értelme volt?<#wilting><#lama>

Olcsóvér
nahgyeretkmáideunatkozomtiistudomezérgyertek

Acer Aspire one

Olcsóvér
buziak:)

Acer Aspire one

bardocz
ma villamoson haverom motor bukójában utaztam:D csak kurva meleg volt és levettem:) de az emberek furcsán néztek:D
bardocz
ma voltunk kehidakustányban a fürdõben,jövünk haza,az öltözõben vagyunk,és voltak akikakkor jöttek,srác megáll az ajtóban és akar viszafordulni,és haverjai megkérdezték miért,mondta hogy:
-itt enyi fiú meg nõ öltözik egyszerre?
-persze ez koedukált öltözõ
-na neee,az nem lehet
-de,pedig ez koedukált

szakadtunk rajta,azt az arcot látn kell hozzá:D
Olcsóvér
csak felidegesítettem valakivel azóta fenyget:D:D:D:D:

Acer Aspire one

Maco13
linuksz guru az öreglány? <#smile>
Bocy
:D:D:D:D

sharpwrz
Sziasztok!
Nekem Szigligeten nyáron történt egy kis malõr:

Volt kávézónk elõtt egy buszmegálló van, nos végülis ott mivel nem lehet megállni és a parkoló tele volt, ezért a kávézó elõtti kis dombon akartam megállni az autóval! Nem is volt semmi gond, csak annyi, hogy egy nagydarab benga állat sétált lefele, én meg mivel oda akartam állni rárántottam egy kicsit az autót! Még mindig nem volt gond, megállok az autóval, kiszállok, korláton keresztül dumálok a haverokkal, egyszer csak egy fekete sötétített opel astra agyontuningolva szakít felfele, elszáguld mellettem, de a lábamtól max. 2 centire, utánafordulok, bemutatok neki...hál'isten nem jött vissza, mert lehet letépte volna a mosolyt a számról!

...

Olcsóvér
nagyanyám meg windóz cédé nélkül újratelepítette a gépem még régen

Acer Aspire one

Jagumo
tegnap reggel 7-kor a minusz fokban lesprinteltem 250 metert h elerjem a buszt :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
:D:D:D::DD::DDDDDD

Olcsóvér
ma délután ideges voltam leemeltemaz ajtól és rábaszta a kanapéra hogy yeg helyen betört:D

Acer Aspire one

[Walaki]D`Lair
Ne gondold, 5. kerületbõl például ki vannak már picsázva...:))

nade elég az OFF-ból :))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

bardocz
jaja,de a hajléktalanokkal meg úgyse csinálnak semmit,ha isznak ha nem,úgyhogy ha ezt veszük teljesen értelmetlen:)
remélem tcs koncert elé nem mennnek majd rendõrök ellenõrizni:DDD
[Walaki]D`Lair
De azt nem ellenünk találták ki, hanem a hajléktalanok és egyéb szutykok ellen...csak sajna a mi rétegünk is beleesik a szórásba :))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

bardocz
még a közterületen ivásért is büntetnek:S tiszta fasság
[Walaki]D`Lair
Amiatt is büntetnek?? Nemá...akkor el se kezdem :DD

Olcsóvér
egyszer parkourizáláss miat másik többi senkire nem tartozik

Acer Aspire one

bardocz
és miért voltál?:D
Olcsóvér
jézus hányszor voltam rendõrségen mióta nem voltam itt a sgn

Acer Aspire one

bardocz
móriczon mivan...."tezzsík a bõõrkesztyûût!"
bardocz
jaja:) sajna már nem a mienk:(
amúgy amikor ott voltunk,akkor volt bozóttûz a paklenicai nemzeti parkaba,vagy 4 napig oltották:S
Czdano
Horvátország szép hely :))

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

bardocz
voltam horvátországban és láttam a tengerben 2 nagy tengericsillagot,az egyiket kivettem bottal mert a parton volt és le is lett fényképezve,szépek voltak:)
Czdano
Lol unokatesóval sátoroztunk balatonnál..unatkoztunk, vettünk bûzbombát meg vizibombát és németek házára/házába dobáltuk õket, becsöngettünk meg ilyen baromságok...a 'bérelhetõ' feliratot meg rá akartuk ragasztani a kocsira :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pasi végén kijött nagy álmosan (fél 5kor indult a hadmûvelet) és ugy rohantunk hogy sötétben átugrottam egy 120 cm magas bokrot :DDDDDDDD a poén az volt hogy elõtte rendõrség jött fel az utcán és épphogy eltudtunk szaladni...ha megkérdezi mit csinálunk nem tudtunk volna mit mondani :DDDDDDDDD késõbb rájöttünk hogy következménye is lehetett volna a dolognak, pedig nem okoztunk kárt :S (azért a bûzbombát hallottuk 20 méterrõl <#idiota>) xDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Bocy
majd linkeld õket!!!

CzGobe
nah srácok, megjöttem a táborból, vettünk sok vicces videót, majd feltesszük, azt' nézhetitek :P

eom$

Match
Én is voltam :)
A másik oldalon álltam pont :)
Hatalmas volt.
Nekem is van sok videóm, de sajnos telefonnal készültek (úgy mint ahogy a képek is), tehát elég szar minõségûek.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Czdano
Voltam rolling stones koncerten :]Eszméletlen volt Itt egy videó, ez a zuzdában (küzdõtéren :DD) volt..

raven87
Anyámék ellopták a ventilátoromoat. :@

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Czdano
Lál :DDDDD

Olcsóvér
ülünk az oviben
van egy nagy konténer
azon ülünk
a kerítésnél megáll a rendõrautó szirénázik egyet mindenki fut ki
a haverom beszopatta õket felmászot a tetõre és elhitette velük hogy a másik oldalon leugrottközbe meg lemmászott az oviba vissza és futott tovább

azelõtt3 nappal kihívták a motorosokra a rendõrséget mi bent ününk és le se szarnak

Acer Aspire one

Czdano
Mesélj <#eplus2><#taps>

Olcsóvér
jól at b@sztuk õket

Acer Aspire one

Olcsóvér
tegnap kergettek minket a zsaruk

Acer Aspire one

Panzerfaust
Amikor engem mütöttek, a csodámra jártak a nõvérek, mert másnap már be nem állt a pofám. A nõvérek szájtátva kérdezték édesanyámat, hogy menynit beszél ez a gyerek alapjáraton, ha friss mandulamûtéttel is be nem áll a pofája. Hát igen, ismerõseim szerint kicsit soakt beszélek.
De az valahogy jobb, mint amikr az orrodat ötszörösére föltömik tamponnal, folyamatosan folyi ka knnyed részben a fájdalomtól, részben attól, mert elzáródtak a könnycsatornáid elvezetõ részei, a zsemed amúgyis bedagadva, tehát nem látsz, és akkro érzéstelenítés nélkül betolnak ég kettõt abba az orrba, amibe azt se hitted el, hgy egyáltalán enyit is lehet. Nos eláulom az rohadtul fáj, de megdicsértek, mert nem ordítottam. Sokra mentem vele, nem tudtak elég erõs fájdalomcsillapítót adni. De már itthon vagyok, túléltem ezt is.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

bardocz
mandulamûtétnél a mûtét rész jó volt,mert ébren voltam,utána szar ahogy nem bírok nyelni beszélni,de még a fejemet sem tudtam mozgatni rendesen
Panzerfaust
Mandulamûtét. Piha. Ez az igazi férfiasság próbája. Te én még ennyi vért nem okádtam, soha. Sõt nem is okádtam. De most még a sokat látott nõvéreket is sikerült meglepnem.

bardocz
hát nekem azt már ajánlották orvosok is,de azt nem fogom sose megcsináltatni,elég volt a mandulamûtét:)
Panzerfaust
Orrsövényferdülés-mûtét. Hát csak ajánlani tudom.

bardocz
az jó:) majd mond el ha láttál érdekes arcokat:D
Oldal 1 / 6Következő →