25
-
emp #25 Ja vágom. Meg is van, láttam is, de az egy olyan film, amire elmentem volna moziba, dehát ugye visszavonták az amcsi bukás miatt így moziban nem lesz. Majd ha kijön dvd-n akkor megveszem. Tudom ajánlani minden gondolkodtatós, különleges filmet szerető embernek!! -
aRoma #24 32 ezres városban lakom, 5 éve nincs mozink. legközelebbi 30 km.
-
Wittgen #23 torrenten már megvan magyar felirattal a The Fountain -
emp #22 1- Hát igen. Nekem is a magasban a kezem. De engem nem zavar a taxi 4 sikere nézze aki szereti.
2- Moziba nagyon nagyon ritkán lépek bár imádom a filmeket. (pénz) Amióta van ugye internet. Amíg a tékákra kellett várni, hogy otthon meglesse szallagról az ember a filmet addig sokat jártam moziba, bár mindíg idegesítettek az őstulkok, röhögések, fingások, csámcsogások. Inkább otthon nézem meg, amikor kedvet érzek hozzá. Redőny le, ajtó becsuk, házimozi indul...
3- A The Fountain című filmet viszont megnéztem volna moziban, mert zseniális, de ugye azt meg nem szerette a sok okos amerikai átlagnéző ezért nem vetítik kis hazánkban (??? beszarás) -
winnie #21 sance231: "És akkor még gyengébb lenne a történet. Aha, értelek, te sem lehecc könnyű eset... "
nem értesz. adva volt egy jó képregény, amihez a rendező/író/takarító hozzáírt egy random mellékszálat. ha már feldolgozás, akkor hiszem, hogy jobb lett volna, ha tartják magukat az alaphoz. más meg nem ezt hiszi. ez így van jól.
vidék vetítés: vidékre több kópia került, mint budapestre. moziszék nem tudom hol van több. -
#20 Vidékre ugyanolyan gyorsan elérnek a filmek, mint a világ bármely pontjára.. torrentel. ;) -
Sance231 #19 És akkor még gyengébb lenne a történet. Aha, értelek, te sem lehecc könnyű eset... Nem tudom, szerintem a harc pont elég volt a múviban. A vidéki nézők alacsony száma pedig nem biztos hogy olyan alcsony ám, szal nem kell parasztnak nézni a vidékit. Mondom is hogy miért: Vidékre általában később érnek el a filmek, pl. az én városomban csak múlt hét óta jáccák. Szal aki nem akar sokat várni egy filmre, az vagy felmegy pestre, vagy esetleg benéz egy nagyobb vidéki városba, de legkorábban a filmke ált pesten eléhetőek. És puff, így lett a vidéki nézőből pesti néző. -
#18 Nekem speciel 80 Km-ert kellene utaznom, hogy elérjek a legközelebbi normális moziba... csodálkozik valaki, hogy nem sűrűn járok? -
winnie #17 "Talán azért kevés a vidéki néző mert: 1. vannak városok, ahol még mozi sincs"
2M vs 8M. négyszer több ember plusz vidéken több a plázamozi-férőhely mint pesten.
inkább hozzáállási kérdés - ez olyan, mint amerika vs a világ többi része. mennyivel többen laknak amerikán kívül és mégs, a filmek bevételének átlagban a fele amerikában realizálódik.
-
angol #16 meg azért mert vidéket suttyók lakják pl. győzike, és pesten vannak az űberkirályok pl. feketepákó !! -
Wittgen #15 Talán azért kevés a vidéki néző mert:
1. vannak városok, ahol még mozi sincs
2. nem városiak általában basznak beutazni a citybe, hogy mozizzanak, mivel a költségeket nem érik meg a filmek -
winnie #14 sance231: "de akinek ez a múvi nem jön be, az nagyon nagy képmutató, mert bizony "benyúl" a legbelső ösztönökhöz."
nekem spec nem jött be. ha 20-25 perccel rövidebb, vagy a dumát helyettesítek harccal, akkor más tészta lenne. -
winnie #13 "Vidéken négyszer többen élnek, mint Budapesten..."
és mégis a pesti nézők adják a mozifilmek nézőinek 2/3-át. a vidék ennyire nem mozizik?
300. budapest: 100e néző. vidék: 60e.
szerintem is durva.
-
#12 A 300 nem jött be 1általán, olyan gyerekes, divatosan effektes, hype-os szandálos.
A Taxiból az első sem tetszett, néhány poénon kívül.. a kormánycsere meg a kinyíló szárnyak, a bárgyú karakterek nem igazán engedték, h beleéljem magam a filmbe.
Szal, lehetne má vmi rendes film is a mozikban (v torrenten). :) -
Sance231 #11 A 300 egy lélegzetelállító film, megérdemelten uralkodott ilyen sokáig. Igaz, hogy nem a világ legokosabb kosztümös filmje, de akinek ez a múvi nem jön be, az nagyon nagy képmutató, mert bizony "benyúl" a legbelső ösztönökhöz. -
#10 szerintem a 300 az egy nagyon jó kis film lett! A taxi 4 se lett rosz, csak az az egy baja van, hogy NEM taxi! egy egyszerű kis francia, hétvégi matiné! -
ZeemanX #9 Szintén felteszem a kezem. Sajna láttam a második részt is (első még úgy-ahogy elment), de ha fizetnének se nézném meg a többit... -
#8 láttam a 300at meg a t4xit is de nem ugyanaz a célközönsége a két filmnek.. a 300 közben körülbelül 2szer vettem levegőt, nagyon tetszett :D
a t4axi.. hát az meg fárasztó volt már egy kicsit -
#7 This is Spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! :D -
#6 Igy van Rave Air. -
daneelolivaw #5 én is felteszem a kezem, marhára nem érdekelnek az ilyen filmek, csak az első részét néztem meg, azt is csak egyszer -
#4 Vidéken négyszer többen élnek, mint Budapesten... Ez is durva? :D -
pauly #3 Hát nekem meg nagyon nem jött be :) -
EagleeyE #2 Feltettem a kezem, én már a trailer alatt is majdnem elhánytam magam, eszem ágában sincs megnézni -
#1 szvsz 300 egy remek film és kész,tudja mindenki hogy ki melyik stílust szereti,popcorn mozik folytatása meg általában alapból siker...