128
A film alapján készülő játék.
-
dani92 #88 ok,rendben, ugyis tervezek egy x360-at... -
#87 PC-re más..szerintem PC-re az Xbox360as, ill PS3-as verziot protoltak, ill. kb. egységesen készült több platformra a cucc; szoval szerintem erdemes megprobalnod a game-et; kb. 6-7es ertekelest kapott az X360/PS3 verzio. A PS2 butitott game; azzal ne foglalkozz...(sajna az... ) -
#86 pc-re más mint ps-re?
bocs ha már volt -
dani92 #85 akkor azt mondjatok, hogy nem erdemes vele foglalkozni???????
-
#84 "1 mellék küldiben egy dagadt pacáknak kellet visszavinnem a retikült :D"
...Mááá' mééé' ne vihetned egy pacaknak? Lehet hogy ferde izlesü volt a csoka, vagy az is lehet hogy tolvaj, és töle is ellopta egy masik tolvaj a taskat... :-P (esetleg orrgazda vóóót... :-P) -
dani92 #83 :D, mondjuk en aze kivancsi lennek a jatekra, sajna meg nem jatszottam vele, csak kepeket, es videokat lattam rola... -
fozelek #82 Engem kb 45%-nál olyan szinten felidegesített az (remélem) uccsó Dragon Tail küldetés, hogy inkább le is tettem az egész játékot a picsába. Elég ha a munkától őszülök. -
dani92 #81 Mondjuk en olvasom a Pc-s topikot is, es ott azt irjak, hogy ugy a feletol nehez, es rohadt hosszu egy jatek. -
#80 hát... kb a story rész 2:30 perc az a játék 50%-a, aztán baromira könnyű is szrintem. karakterek télleg ugyanazok(3-4 karakter talán). 1 mellék küldiben egy dagadt pacáknak kellet visszavinnem a retikült :D
írányitása nekem bejönn viszont. -
#79 Gspot + IGN is nagyon lehuzta a PS2-es verziot...hat tenyleg annyira kaka a game? :-| -
dani92 #78 thx
-
UnbaisedPS2 #77 Köszi!!
Én nemtoom összehasonlítani mert ez az első spiderman játékom^^ -
amdrula #76 Gamespot SM3 reviews -
dani92 #75 aha,kulonben milyen a jatek????????Grafika,jatekelmeny stb... -
megalodon #74 Szevasztok!
Jó ez a játék?
Nekem a spiderman2 van meg ! Annál jobb?? Ha igen mennyivel? Ha nem,miért?
-
amdrula #73 Szerintem még 360-ra sem éri meg a normális árát... PS2 verziót meg mégjobban lehúzták. -
#72 1500+postaktg., ha nem vagy pesti és nem tudsz felmenni érte... -
dani92 #71 szerintetek erdemes lenne megvenni a jatekot????Megeri a penzet ps2-re???? -
#70 kb 1500 -
#69 van akinek meg van már ps3-ra? ja és lehet vele 2en játszani?(1 gépen 2 kontrolerrel) -
UnbaisedPS2 #68 Köszi!!!!
Kb mennyi egy RGB kábel? -
#67 Mindenkepp vegyél RGB kabelt(konzolstudio), az élmény oylan lesz, mintha egy egy éve nem tisztitott szemüvegröl térnél at egy kristalytiszta lencsére... :-D
... A régi TV-d valoszinu nem tamogatta az NTSC formatumot, csak a PAL-t...Alapbetegseg altalaban régi tv-knél... :-) -
UnbaisedPS2 #66 Hát asszem gyári kábellel játszok...de megvan a Call of Duty 3...és a nagy(Új) tvmen színes
és egy régi TV-n is kipróbáltam ott meg fekete fehér volt.....
ÉS ha most letöltöm a Spiderman 3 NTSC (USA) akkor jólessz vagy nem???
Előre is kössz!!! -
#65 Európában a szabványos műsorszórási formátum a PAL. A szabvány szerint a PAL jel 720*576-os felbontású, 50 Hz-es (azaz másodpercenként 50 képkockás) képmegjelenítés mellett. (Valójában a jel 625 letapogatási sort tartalmaz, de ebből csak 576 sor látható, a többi szinkronjeleket és egyéb információkat továbbít.)
Amerikában és Japánban a használatos formátum NTSC. Ez 720*480-as felbontást takar 60 Hz-es (azaz másodpercenként 60 képkockás) képfrissítés mellett. (A teljes letapogatási sorok száma itt 525.)
A kábel itt úgy jön a képbe, hogy az Amerikából hozott NTSC játékok a PAL (itthoni) PS2-n fekete fehérben jelennek meg, feltéve ha a PS2-höz alapból adott kompozit kábelt használjuk. Ez a probléma egy RGB kábellel megoldható, itt megjegyzem nem csak ezért érdemes venni, hanem azért is mert sokkal jobb képminőséget érhetünk el vele. Én is lecseréltem már rég óta. Egyáltalán van olyan aki még mindig a gyári kábellel játszik...? -
#64 Nem, képalkotasi modot jelent a PAL/NTSC..vagyis képszabvany...a pontos felbontasbeli különbsegeket most nem tudom; de a lényeg, h. PAL 50 hz, NTSC 60 hz... Tehat amikor egy gameben irjak hogy 50, 60hz-re allithato, akkor (feltalalt spanyolviasz), azt allithatod h. PAL vagy NTSC... -
UnbaisedPS2 #63 ksözi a segítséget!!
Utána már rájöttem hogy francia^^............
Elősször a sushit töltöttem,utána direkt multisat......és mind a kettő su spiderman.....
ÉS akkor azt mondod hogy töltsem le az NTSC (Usa)-t???
Igazából ezt az ntsc meg a pal közti külömbséget se igazán értem....
Az európaiak PAl rendszerűek...a japcsiké és a amcsiké NTSC!!
Tv kábel agy mi??? -
#62 Nabanyek, szerintem en is azt a verziot szedtem le szerintem... :-| (megnezni egyelöre nem tudom, csak kiirtam a game-et; egyelöre nincs összerakva a PS2-öm... Lekapom mégegyszer; max. kiirom masik dvd-re...) -
#61 Az nem spanyol hanem francia...
Bizonyos játékok már az indításnál eldöntik, hogy milyen nyelven töltődjenek be, maguktól. De, hogyan? A válasz: A PS2 System Configuration-ban lehet nyelvet választani ugye? Na az alapján. Ha pl. Németre állítod német nyelven indul a játék. Konkrétan te a Spider-Man 3, interneten már hetek óta terjengő rossz release-t szedted le (Én is szívtam vele), ahol hiába állítod be a nyelvet a PS2-n English-re, a játék franciával indít. Ez az elb@szott SuShI release, mindenki kerülje.
Onnan lehet felismerni, hogy a fileok su-spiderman-al kezdődnek. Igazábol ez már lényegtelen mert már napok óta kint van az NTSC (USA) verzió ami ugye csak angol nyelvet tartalmaz. Csak azért írtam le ilyen hosszan, hogy később ne legyen gond belőle... -
#60 rossz verziót szedtél le. van 1 másik is.
megnézem most a pc-n is a gamit, hát már értem miért lett lehúzva. persze értem én hogy a gépből már nem nagyon lehet többet kihajtani. -
UnbaisedPS2 #59 Hali mindenkinek!!
Segítségre lenne szükségem..Megvan a spiderman3 playstation2-őn
és valami spasnyol nyelven beszél
pedig állítólag multi5..
Hol lehetne beállítani?? -
dbb #58 Szevasztok, Kellene egy kis segitség ha valaki tudja help please.Annál a résznél vagyok ahol a gyíkember csatornáiban mászkálok ugye már fekete pókemberként és nem tudom legyőzni sehogysem azt vadász embert akinek a nyaka körül ilyen szörmés aki látta a mesét az tudja:D VAlaki nem tudja hogyan kell?Xbox 360-on játszom és ez 51% van.előre is kösz -
#57 Aham...allitolag a PS2es verzio eleg gyenge lett.. Me, csak a grafot szidtak, hanem pl. az utcan rohangalo 2 fajta embertöl; az agyatlan missionökig mindent... Majd kiderül; anno nekem a Just Cause tetszett; mégis lehuzta a sajtó; mivel nem votl oylan összetett és hibatlan mint a GTA... Kap ez is egy eselyt... :-) Ahogy elneztem kritikakat, PS3+X360 verzio nagyjabol ugyanaz... -
amdrula #56 Azokra a képekre, ja ;)
Gamespoton is 6.6-ot kapott a PS3 és XBOX360-as verzió.
Valahol jogos is, de nem egy rossz game ilyen ínységes időkben... (360-as verziót ismerem csak) -
#55 Hmmm...A PS2es verziot nagyon lehuztak, de a PS3as is csak 6 pontot kapott tizbol... :-| Tenyleg annyira rossz a PS2-es verzió? :-( -
#54 Marmint azokra a kepekre gondolsz, amiket en linkeltem? Hoho, most nezem+ Review IGN-en!!! :-P -
amdrula #53 Szerintem meg ezek a PS2-es képek szebbek, mint x360-on a game :D...
Amúgy meg nem csak PS2-őn szaggat, hanem boxon igencsak leesik az fps néhány helyen...
sztomy69: LB-t nyomva kell tartani és amikor megjelenik, hogy nyomj x-et, akkor nyomj x-et :D
R1/R2 szerintem az LT/RT párosnak felel meg. -
#52 TV-vel lehet gondod, ill. azzal hogy nincs RGB-kabeled; sima gyari kompozit kabelen sajna szép képekre nem szamithat az ember...anno en is azt hittem, h. neten levö képek fake-ek, aztan kiderült; h. jo minösegü tv-n, jo minösegü jel-átviteli kabelen keszültek...(vagy monitoron) -
#51 X360-on nyomom, azon nincs R1/R2 xD -
evil 007 #50 venomot hogy kell legyőzni? -
#49 esküszöm a képek szebbek, vagy a tévével van gond :)
majd megnézem pc-n is hogy hogyan tündököl sm3-ban.
szerintem nem rossz gami.
én az r1-et is nyomogatom, nem csak az r2-t :P