128
A film alapján készülő játék.
  • sztomy69
    Nemigazak ezek a "tanítópályák" :@
    Aztmondja nyomjam a LB+X-et, nyomom, erre azt mondja h nem csináltam meg :@ Hát besz*rás :@
  • fsgh
    hhmmm jól hangzik:) valakinek van tapasztalata erről a gémről ps3-ra, vagy ugyanaz mint 2-re?
  • evil 007
    megvan a gém ps2 re egyszer se szaggat be 3 órája nyomom 40 % nál tartok átlehet változni feketévé ameddig akarsz és amikor akarsz akármeddig de mikor változol vissza akkor nyomogatni kell a gombokat nagyon jó meg lett csinálva valamikor má magátol visszaváltozik lehet uj teknikákat fejleszeteni pontokért. szerintem ez a legjobb spider man game!!!!!!!!!!!!! na mek jácccani...
  • dinomano

Képek a PS2 verziobol..csak ezeket talaltam... :-P Anno én még PC-n toltam az elsö SPIDER-MAN game-et, ami megjelent PS1-re is... :-P Az nagyon tetszett, az még movie-s game-ek elött volt..Utana kitoltam a spiderman2-öt, azt mar PS1-en; az is nagyon jo volt... :-P Ujabb reszeket nem ismerem...
  • PoisonChihuahua
    Dinomano:
    Játszottál a Spider-Man 2 Ps2 változatával? Ha igen, tudni fogod miről beszélek: Abban a játékban szerintem korrekt volt a grafika, persze nem a legjobb de legalább SOHA nem szaggatott, és cserébe a látótávolság is elég nagy volt, a játékmenetre se volt panasz változatos, érdekes küldetések jellemezték. A zene is király volt (The Distillers együttes).
    Namármost a Spider-Man 3 PS2 verziója elég gyengére sikerült a korábbihoz képest, a grafikán javítottak valamit(szebb fényeffekt, részletesebb textúrák, házak oldalán csillanás, tükröződés, Spidey ruháján árnyékolás, stb.) de ezt már nem nagyon bírja a PS2 sokszor beszaggat plusz látni lehet ahogyan kirajzolja előttünk a grafikus engine a tájat. Lengedezünk erre hopp feltűnik elöttünk egy felhőkarcoló, de még időben korrigálhatnánk, ha... Ha nem b@szták volna el az irányítást, ugyanis a korábbi verzióban lehetett választani assszem 2 féle irányítás közül (Easy swing, Normal swing), na itt nem lehet. Van egy gomb (R2) azt kell nyomogatni azt csókolom. A legjobb az amikor valahogy sikerül felbumliznunk egy toronyház tetejére, és gyönyörködünk a város "látványában", max ha 4-5 háztömbnyire ellátni...
    A járőkelők és a járművek számát megnövelték, cserébe viszont az emberek nem olyan dumásak mint az előző részben, a forgalom pedig agresszívebb mint valaha (aki játszott a 2-vel tudja miről beszélek, cserbenhagyásos gázolás rulez:). Az emberektől most is kaphatunk feledatokat, plusz még bevezették a rendőröket, meg néhány bandát is akik területenként uralják a várost.
    Néhány apróság: A pause menüt alaposan megnyírbálták (értsd: kevesebb beállítási lehetőségünk van), Upgradelést már nem a boltból hanem a start-menüből végezhetjük, időlassítás nincs helyette van adrenalin funkció, a gyűjthető tokeneket pedig felejtsük el (Én legalábbis nem láttam egyet se, itt megjegyezném semmilyen plusz, extra, begyűjthető vagy titkos helyet nem találtam a játékban de feltételezem kell lennie, legalábbis remélem van). Spidey veszélyérzéke is átalakult, a régebbi részben villant a feje fölöltt valami, ha veszély közeleg, most viszont egy szürkéskék paca telepszik szegényke fejére utalva arra, hogy baj közeleg, ezt viszont nehéz észrevenni, ennek köszönhetően viszont elérték azt a fejlesztők, hogy a gyanútlan játékos beszopjon egy-két zsíros sallert az ellenfelektől. Néhány szó a mellékküldesékről: A 2-ben találkozhattunk olyan karakterekkel(MYsterio, Rhino, Shocher, Black Cat, stb.) akik nem szerepeltek a filmben, és ez jó, mert így rengeteg extra feledattal szolgált a játék, nem beszélve a Daily Bugle és a Mary Jane-es küldetésekről. Valójában a játék kis részben követte csak a film eseményeit, jobban koncentrálva a hangulatra. A mostani részben ez az arány egy kicsit eltolódott jobban összpontosítva a filmre kebvesebb mellékküldetéssel és mellékkarakterrel. Sajnos.
    A zenét jellegtelennek tartom, pedig valószínüleg a filmből licenszelték. Érdekes, dallamos, de nem hasonlítható össze a korábbi epizód zenéivel.
    A játék összhatása azért is tűnhet furának a 2.-ik részhez képest mert ezt is ugyanaz a fejlesztőstúdió csinálta (Treyarch), mégis kevesebbnek éreztem a játékot.
    A fenti kritikákkal ellentétben Én mégis jó játéknak tartom a Spider-Man 3-at. Miért is? Mert a 2-höz képest kevesebbet kapunk, de ez csak a látszat, én nem a kevesebb hanem inkább a más szót használnám, mert bár vannak hiányosságai de egy valamiben megegyezik a korábbi játékkal, a hangulatban. Ennek fényében pedig bárkinek ajánlom a játékot aki egy kicsit is vonzódik a Spider-Man univerzumhoz. Ülök is visssza játszani... ;)
    U.I.: Ez a ps2-változatról szól, nem a Ps3-as, Xbox360-as verzióról, azokhoz még nem volt szerencsém.
  • dinomano
    http://ps2.ign.com/articles/767/767033p1.html
  • dinomano
    Bocsi, ez a 2 értékelése...a hüle Google ezt nyomta be alapba, annyira okos...
  • dinomano
    http://www.gamespot.com/ps2/action/spiderman2/review.html

itt a kritika...
  • dinomano
    Valami info a PS2-es verzio grafjarol/jatekmenetröl? Talaltam kb.10képet a PS2 verziobol neten, azokon okés volt a grafika... Review még sehol, ugyhogy vki irhatna erröl a game-röl vmit. Érdemes kiirni?
  • fozelek
    leszedtem x360-ra az owl verziót. ez az első amit 360-ra nem sikerült kiírni. kerüljétek. szerintem.
  • Richard90
    van... gondolom grafikailag
  • sheva94
    van valami különbség a ps2-es és a pc-s játék között?
  • Richard90
    valaki próbálta már a wii-s verziót?
  • Dosia
    Spiderman.3.PAL.XBOX360-CUNTS
  • sheva94
    Spiderman.3.PAL.PS2DVD-SUSHi
  • sheva94
    sm 3.0-ás kari kell hozzá. Bővebben kérdezz róla itt
  • fsgh
    ez nem a pc-s topik-.-
  • interlaci
    Csáó mindenkinek!!
    Megvan a játék,és nagyon szívesen kipróbálnám,de felraktam és nem működik...Elindítom az autorun fájllal és kijön egy fekete képernyő,és akármennyit várok nem jelenik meg semmi...Vagyis egyszer megjelent egy szürke csíikos képernyő,utána meg a kurzor de ott végleg megállt..Pedig felraktam a directx-et is hozzá...Nem tudjátok véletlen mi lehet a baj??Mit próbáljak ki??amúhy Ati Radeon 9800 pro,1 GB RAM,Amd Sempron 2800+-om van..Szal azért minimum el kellene indulnia szerintem..Please segítsetek!!!Előre is kössz!!
  • Thadius #30
    hát kiprobáltam pcn de nem az igazi , meg hatalmas gépigénye van
  • fsgh
    Várható megjelenés: 2007.05.04.
  • sheva94
    ps2-re mikor jön a game?
  • arni17
    Ja bocsi egy kicsit elnéztem a dolgot !! :D LOOOL
  • SlickAdam
    ez konzolos fórum haver...
  • arni17
    Hy all!

Ezen a gépen menne a game : AMD Sempron 3000+ ,Ati Radeon 9250 128Mb 512 Mb ram menne a game??
  • Bucser
    hát low poly low texture rulez....
  • viktor9999
    ÁÁÁ annyira várommár nagy képregyény rajongó vok :)
  • dbb
    Az elöző kommentet arra írtam hogy sokat cslódik benne gondolom azért mert nem a pc-s képeket nézed.
  • dbb
    Mivel ez gondolom a Xbox360 verzió.Alig várom hogy megjelenjen.Remélem szép lesz box360-on.
  • Drephis
    kicsit kihalt a környezet de attól függetlenül nem csúnya
  • csgery
    Ja, ez mindíg így van... a képeken gyönyörű, meg hájtekk játék, amikor meg megveszed/letöltöd/kölcsönkéred akkor meg nagyot csalódsz, hogy egy nagy rakás végbélsár-.- !
  • Drephis
    lol
  • Djemba
    az nap jön a game amikor a filmet bemutatják MÁJUS 24-ÉN!!!
  • Monoton
    bazz vehetek egy konzolt :I
  • toysoldier
    lol, énis csak most vettem észre :O
  • Thadius #14
    lesz pc-re is bár az előző rész utén sztem már említésre sem érdemes, ha a színvonala olyan lesz :)
  • Pheaper
    ja h ez konzol :O
  • toysoldier
    már várom nagyon a filmet, mostmár ezt is :)

remélem az irányítást jól meg fogják csinálni, meg jó nagy lesz a bejárható terület ^^
  • Thadius #11
    a film mikor is jön?
  • Djemba
    belehet majd járni a teljes várost is
  • Djemba
    május 24 jön a game