Az integrált megoldások megölik az olcsó grafikus kártyákat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindent a Gyõzelemért! Mindent!... és még annál is többet...
Ugyanis: nem náLLunk, hanem náLunk!
Mindent a Gyõzelemért! Mindent!... és még annál is többet...
Na ehhez nekem is volna egy-két szavam. Az Intel a 3. legjobb, de ettõl persze még gagyi.
Az Intel alatt is vannak gagyi-gyártók, mint például a SiS és az S3.
Ezen gyártók integrált cuccai még az Intel-nek sem érhetnek nyomába.
Például a CoD2 tervezõje sem indulhat el rajtuk, mert nincs ,,alpõha blending'' rajtuk.
Intel-es integrálton elindult valakinek a CoD2, vagy a tervezõje(Radiant)???
Miért ne menne? A HD videok lejátszása jelenleg nagyrészt, sõt sokszor teljesen szoftveresen megy, tehát csak a proci dekódolja, videokártya mind1. SM 3.0-t is tudja persze... szoftveresen, tehát megint csak procival számoltatva, és ezért képregények a játékok, mert a proci meg nem arra való.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
nembeszelve arrol, hogy ha eladasra kerul a gep, akkor a normal, meg ugy ahogy piackepes kartyat siman el lehet adni kulon, mig a gep akkor is teljes ertekuen hasznalhato marad az alaplapi vga-val.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
fourgee: az intel gyártja a leggyengébb integrált vga-kat, ennél mind az nvidia, mind az ATI integráljai "erõsebbek". ettõl persze van amire elég az inteles is, de képminõségben mamár mind majdnem azonosan JÓ.
Forza.
Mondom, akinek integrált megoldás kell, az nézze meg valamelyik ismerõsénél - ha van rá lehetõsége - azt a 9000-es, vagy melyik Intel-t (most nincs idõm utána nézni, mindjárt indulok dolgozni), ami az Asus P5B-VM lapon van. Erre mindent integráltak, irodai munkára túlságosan is jó. Integrált videót még AsRock lapokon láttam, de ott olyan baromi ronda, csíkozott volt a kép... Ennél meg egészen szép, bár nem ATi szintû. És ami nagyon tetszett, hogy 1280x1024-ben tökéletesen ment a nagyfelbontású videók lejátszása. Asszem még a SM3.0-át is tudja, csak hát játékok alatt sebességre nem szabad számítani. San Andreas-t próbáltam, az egy egész jó képregény volt :)
Szóval akinek irodai munkára kell és nem játékra, annak jó. Említettétek az olcsó videókártyákat, azok sztm a pénzkidobás kategóriába tartoznak. De ez csak az én véleményem.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
A legkomolyabb amit eddig nem irt senki, hogy egy külön vidkarival kapsz egy csomó (értsd: videókártyához képest) RAM-ot is! Ami már csak azért sem mellékes, mert a RAM ugye sose elég. Ugyan nem olyan drága, de a VGA-RAM azért mindig is sokkal (akár nagyságrenddel is!) gyorsabb volt és lesz, mint a központi. Nem véletlenül. sztem
Szerintem ha van ideje, inkább netezzen, játszon minthogy az agya járjon valami hülyeségen:D (érdekes videók vannak a neten unatkozó munkásokról:DD)
Viszont a képi megjelenítésnek is elég jónak kell lennie; hullámformák, apró feliratok napi 6-7óra bámulása..
A megbízhatóság, pedig: 2évig elmegy kikapcsolás nélkül??
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Szóval, az az Intel meglepett, mert nagyfelbontású videókat is zökkenõmentesen vitt. Vagy csak azért tetszett, mert túlságosan alulbecsültem. Meg asszem ez van integrálva néhány Macintosh-ban, talán a Mac Mini-ben is, õk biztosan nem használnák, ha annyira rossz lenne. A játékok elindulnak vele egyébként, csak hát sebességrõl ott nem lehet beszélni.
Hang terén meg ezen az alaplapon 7.1-es HD vezérlõ van, amirõl szintén nem tudom hogy jó-e szerkesztésre, ennek is a minõsége aránylag jó, bár zenehallgatáskor azért másabb volt mint pl. az Audigy2, így az integrált hangvezérlõ is letiltásra került elég gyorsan :)
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Akkor meg minek vegye a nep???
Ez elozo genereacios csucskartyakon is siman megy meg minden.
különben tényleg megértem az integrált videókártyát vevõket. egy lcd-t köt rá az ember és jó. a régebbieknél volt olyan gondom, hogy némelyik nem bírta a nagyobb frekvenciákat nagy felbontásban, de az lcd moncsiknál ez ugye ma már nem gond.
\"The voices are back... Excellent.\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
PL.:
S775: ASRock ConRoe945G-DVI Ez nállunk 17400Ft (bruttó)
SAM2: ASRock ALiveNF6G-DVI Ez nállunk 15480Ft (bruttó)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Mindent a játékélményért!A konzol igen olcsó, szemben egy komoly sli konfiggal...de kinek mire kell?Kinek mekkorák az igényei?Na meg a pénztárcája...
<#szomoru1>#szomoru1>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Photoshopos (v hangszerkesztõ) munkákhoz lehet õket használni?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Akinek nincs igénye videokártyára, az nem is fog tízezrekért venni. Aki meg normális gépet szeretne, az nem hiszem hogy integrált kártyához nyúlna.