Tales Of Pirates - MMPORG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is játszom csak rég voltam a fórumon.Nekem van egy 22-es Herbalist Ami-m,21-es Expoler nagy bigém és 15-ös órjás Swordman.
Live to dream, Dream to live.
Per pill én is játszom vele Tyrian néven, keress meg.
Emberek Emberek!!!!!!
Most ki is játszik a tales Of Pirates-el mert nekem van egy lvl 38-as emberkém Swordman.A tietek??????,<#lookaround>#lookaround><#wave>#wave><#wink>#wink>unalamas egyedül a bányába irjatok!!
Most ki is játszik a tales Of Pirates-el mert nekem van egy lvl 38-as emberkém Swordman.A tietek??????,<#lookaround>#lookaround><#wave>#wave><#wink>#wink>unalamas egyedül a bányába irjatok!!
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Valamibõl élni kell a fejlesztõknek is. 😊
Petet nem dobják vagy veszed a chaten vagy igazi pénzböl lehet venni
Szerintem azok a petek és árulják õket world/trade chaten. Azt, hogy esetleg melyik mob dobja, vagy hol lehet valami NPCtõl, nem tudom.
Igazából nem tudom. Gondolom két frakció van. Lehet harcolni egymás ellen a tengeren? Egyik a Navy, a haditengerészet, vagyis a jó fiúk, és Ascaronban egy hatalmas plakát hírdeti egy fürdõruhás manga csajjal, hogy csatalkozz hozzá. A kalózok meg a "rossz" fiúk, értsd "we pillage, plunder, rifle and loot/drink up me hearties' yo ho". Amúgy minden információt leír itten!
De lehet, hogy az egész csak formaság és semmi jelentõsége, hogy milyen guildben vagy, bár ennek nem lenne túl sok értelme.
De lehet, hogy az egész csak formaság és semmi jelentõsége, hogy milyen guildben vagy, bár ennek nem lenne túl sok értelme.
Klán alapításhoz kell kát elõfeltétel például a lvl40-es szint és 100k pénzmag. Ebbõl szerintem a lvl40 az, amit nehezebb elérni. Lehet kalóz guildet vagy Navy (flotta(?)) guildet létrehozni. Szerintem a választás egyszerû. Tortuga? 😉
nah már 10es szintá explorel vagyok és majd szeretnék jelentkezni a klánba ha lesz😊
ok köszi akkor kezdek 1 újat a Rainbowon😊
Hello, valaki megtudja mondani hogy átlehet-e menni másik "isle"-re? és ha lehet akkor hogy?😊
nem igaz.Mikor meghalsz akkor már meghal a remény is vagyis egyszerre haltok meg.😄
Jó lenne az SG-s klán,mert ÉN EGY KALÓZ CSAPATHOZ AKAROK TARTOZNI!!!<#sir>#sir><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor> <#vigyor>#vigyor> Amúgy ZyrelHUN,GenkiHUN vagy GenarHUN-ként megtaláltok mindig.Remélem lesz Klánunk.😊
sokan vagytok rainbowon lehet megint letöltöm és alakíthatnánk SG-s klánt
sztori:
van egy sztori amit a kikötõben kapunk és meg kell keresni egy hülyegyereket (asszem Dave) és megyek délre a barlang és arra mutat a nyíl bemegyek megöl a vakond ezt párszor eljátszotam aztán csak úgy vándoroltam és a barlang jobb oldalánál mentem kivül és ott áll egy gyerek és nem Dave volt az? DE! na az ilyenektõl kapok (ahogy apám mondaná) agyhugykövet
sztori:
van egy sztori amit a kikötõben kapunk és meg kell keresni egy hülyegyereket (asszem Dave) és megyek délre a barlang és arra mutat a nyíl bemegyek megöl a vakond ezt párszor eljátszotam aztán csak úgy vándoroltam és a barlang jobb oldalánál mentem kivül és ott áll egy gyerek és nem Dave volt az? DE! na az ilyenektõl kapok (ahogy apám mondaná) agyhugykövet
Én is Rainbow-on vok és 18-as Herbalist.De van egy karim a Gem Isle-n is.Télleg jó lenne valahol összeröffenni😄
Sziasztok!
Én a Rainbow szerveren vagyok, Tyrian néven, jelenleg lvl 16, de jó lenne, tudni, hogy hány magyar is játszik itt. Ha esetleg máshol többen vagyunk én még szívesen kedzek egy új karakter ott. Vagy ha nagyon szét vagyunk szóródva jó lenne egy szerverre menni. Rainbow szerveren már egyszer kétszer kikészített pár brazil.
Én a Rainbow szerveren vagyok, Tyrian néven, jelenleg lvl 16, de jó lenne, tudni, hogy hány magyar is játszik itt. Ha esetleg máshol többen vagyunk én még szívesen kedzek egy új karakter ott. Vagy ha nagyon szét vagyunk szóródva jó lenne egy szerverre menni. Rainbow szerveren már egyszer kétszer kikészített pár brazil.
Én is!Rainbow serveren vgyok,Swordman!Azt nem tom,hogy az lehet-e kalóz,de majd meglátjuk!Ha nem akkor vadászni fogok rátok!<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#banplz>#banplz>
Hali.Szivesen csatlakoznék és szeretnék is egy magyar kalóz csapathoz.15 szintü vok.
Sziasztok kéne help!Nem tudom hol van az a bizonyos Stolen Shovel!
HELP!! Ha van vki aki tud rajtam segíteni az írjon erre a címere:[email protected] , esetleg és a Gem szerveren vok és a nevem AirsoftBoy és 24-es szintû vok tehát ha van aki tud nekem segíteni itt vannak infók!!
Elõre is kösz
HELP!! Ha van vki aki tud rajtam segíteni az írjon erre a címere:[email protected] , esetleg és a Gem szerveren vok és a nevem AirsoftBoy és 24-es szintû vok tehát ha van aki tud nekem segíteni itt vannak infók!!
Elõre is kösz
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
lol 😄
kicsit bõvebben az áráról? 😄
én akkor örülök ha minél kevesebbet kell gyalogolnom 😄
kicsit bõvebben az áráról? 😄
én akkor örülök ha minél kevesebbet kell gyalogolnom 😄
practitioner of the forbidden arts of death
hajó az jó drága mármint egy kicsi van egy bizonyos szint amitõl vehetsz szóval a kúttól hátramész és jobbra le és ott áll egy fickó az épület mögöt és nézdd meg mennyi az ára és gondolj bele hogy én azt egy éjszaka kapartam össze voyager kaszt meg gondolom fel kell menni ahoz az enterprájsztra 😛
õõõõ passsz de a várostól balra kifele majd északnyugatnak menve (fõleg észak) van eg ytengerpart emberekel akik a kagylókirályt vûrjûk na ha tied szerencsésen az utsó csapás akkor a dolgai sokat érnek de a közelben lévõ szörnyektõl is megszedheted magad mert nemmessze ott van egy emberke akinek eladhatod a dolgokat
a kis cingár srácot választottam, swordsman lesz belõle
reménykedek hogy jó választás volt...
reménykedek hogy jó választás volt...
hát trükk:ha azt a nagydarab hapekot választotad akko a kút szélén ha megnyomod a emotikonok közt a koponyát akkor bedõlsz a kútba
swordsman, voyager, és sharpshooter kasztokról tudnátok mesélni 1-2 dolgot? 😊))
mire jó, tulajdonságai, milyen pontokra ideális költeni
mire jó, tulajdonságai, milyen pontokra ideális költeni
hi all chatelni kéne ezügyben nekem is kéne segítség meg én is biztos tudnék segíteni valakinek!
elkezdtem játszani, hááááát elsõre furának tünik, nemkicsit, de tetszik!
látok benne némi reményt 😄DD
tippek & trükkök?
látok benne némi reményt 😄DD
tippek & trükkök?
oks
meik serveren játszotok?😄 most kezdtem a játékot...segitenétek?::S ha ijjász akarok lenni majd hogy rakjam a pontokat?
ha bárkit érdekel a dolog msn-en meg lehetne beszélni. az én címem:[email protected]
érd el a 15. szintet akkor ad cuccokat
amúgy télleg össze kéne vhol találkozni én laxika0428-ként vagyok fent
unknown nem lennél benne egy közös ki portyázásban?
amúgy télleg össze kéne vhol találkozni én laxika0428-ként vagyok fent
unknown nem lennél benne egy közös ki portyázásban?
14-es szinten mért nem tom a második dobozt kinyitni? ír még hogy kell valami de micsoda?egyébként milenne ha kijelölnénk egy SG-s csapatos nyomulást?
na letöltötem nagy nehezen beizzitotam és a hangulata tetszik a térkép kezelése abban nehézkes nekem hogy a térkép mindíg északra mutat de még nem tudok bõvebet mondani mert most farmolok a város körül (sikeresen elfelejtetem merre van az eladó) és nagy szivatás az a doboz amit adtak
MMPORG használják ezt a fajta rövídítést is nagy ritkán
HP+
nem naon jó szerintem😄