362
Tales Of Pirates
-
Azt mondtam nem #122 akkor lehet hogy a 16osok de úgy emlékszem hogy nem:D -
ugyanis csak azt dobják ami a drop-list-jükben van... -
tudtommal az lv15 Armored Crab-ek nem dobnak Pink perl-t -
ricsipi16 #119 vki tudja hogy lehet a petet fejleszteni? -
a hajfestéshez valóban dye kell, amiből először colorant-ot kel készíttetni akármelyik városban... -
Sailor Squiddy -> 657 411 -
balra menj és kicsit fel icicle heaven felé és -
ricsipi16 #115 CkR hol találom icicle-be a sailor squiddy-ket?adsz koordinátát? -
Azt mondtam nem #114 Dyek kellenek hozzá ha jól tudom:D, én úgy kerestem 400kt hogy öltem a 15ös armor crabeket és dobtak 2 pink pearlt amit eladtam 400kért -
ricsipi16 #113 tudja vki hogy tudom a hajam festeni és hogy mi kell hozzá? -
ricsipi16 #112 ja és hogy lehet a petnek a lvl-jét nővelni? -
ricsipi16 #111 Megvan a petem poton 800k-ér vettem. nem tudja vki hogy a 31es denevéreken amik a bányában vannak azokon kivűl mi ad gyakrabban pet food-ot? -
akkor zúzzunk! -
soader #109 :D a szarvasok nagyon dobálják a sárga dye-t :) -
igen rainbow-on vagyok és azthiszem szarvasvadászatra megyek icicleben leszek ha valaki keresne -
soader #107 sárga,kék,piros
28 6 22 -
milye színűd van? -
soader #105 én is..szedem a dye-okat :) egész jól gyűlik..már csak el kell adni :)) -
1. glass nagyon semmit (pénzben), egyedül a különböző lötyik készítéséhez kérik
2. pet food -> 5k
délután 3 körül fent leszek én is, éppen icicleben vagyok -
soader #103 ha engem kérdeztél ..most egész rákattantam :) szal egész nap vok..kivév este mert 9 után asszem lessz egy kis WarRock..aztán jövök megint ide :) nagyon bejön ez a game :) -
soader #102 én? -
soader #101 akkor ezt passzolom ... :D
ja igen ... pet food és a glass ér valamit ? :P -
és napközben kb mikor szoktál fent lenni? -
slot-os ruhához kell egy pár 'alkatrész' pl.:gem, refining gem ...ezek meg nem olcsóak! -
nos akkor arra van értelme várni..a Sailor Squiddy-k gyakrabban dobnak dye-t -> meg ráadásul többet is ér (2k) -
soader #97 Valaki mondja el hogy és mit érdemes a slotos fegyóba ,ruhába rakni :P
Ja meg azt hogy, hogyan lehet piacolni ? megveszem a könyvet és utánna lehet ? -
ricsipi16 #96 senki nincs mermaidon?? ez nem lehet igaz -
soader #95 te is Rainbow-on vagy ? -
ja egen lv 16-os Swordman vagyok (bocs a három postért) -
na aranybogaraim (bocs reggel van) letöltötem felinstaláltaím beléptem kibajólvagyok Fantos néven keresetek (meglepő mi?) -
ha rákatolsz szöveg jön ki? az csak infó add el (nembiztos!) -
soader #91 az szép grat :D amm van 3 cuccom amit nem tom mire jó..ugy néz ki mint egy térkép és valami manual a vége a nevének.. az mi lehet ? -
ricsipi16 #90 ha pénz akarsz gyűjteni: menny icicle-be és keresd a lvl10es sailor pingvineket ezek adnak olyan cuccot(snowy soft bud) ami 501 goldot ér. 1 gond van csak nagyon lassan adják. de én ezzel gyűjtöttem 450k-t. -
soader #89 nos ha jól emlékszem GaaraHU a nevem XD -
hmm..Deep Blue 907 842 --> Fragile Snow Dolls (alacsony defense kontra SOK XP) <- csak Lvl20 feletti kariknak ajánlom (mert minezek ellenére elég nagyot sebeznek) -
ricsipi16 #87 mi már páran csináltunk klánt a mermaid serveren vagyunk benne asszem 10en. -
Soader! Milyen néven vagy fent? -
soader #85 megvan Icicle Heaven..köce HÁRRRRR :DDDD -
soader #84 grrr..anyagialg szokás szerint padlón vagyok :D ki kellene rabolni valakit... XD -
ha jól 'tom igen (mivel kell valamennyi repu is)...
próba cseresznye-> max visszautasítanak -->igaz mondjuk ez a GM-en is múlik