Tales Of Pirates - MMPORG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja és hogy lehet a petnek a lvl-jét nõvelni?
Megvan a petem poton 800k-ér vettem. nem tudja vki hogy a 31es denevéreken amik a bányában vannak azokon kivûl mi ad gyakrabban pet food-ot?
CkR
akkor zúzzunk! <#eplus2>

😄 a szarvasok nagyon dobálják a sárga dye-t 😊
Fantos
igen rainbow-on vagyok és azthiszem szarvasvadászatra megyek icicleben leszek ha valaki keresne

sárga,kék,piros
28 6 22
CkR
milye színûd van?

én is..szedem a dye-okat 😊 egész jól gyûlik..már csak el kell adni 😊)
CkR
1. glass nagyon semmit (pénzben), egyedül a különbözõ lötyik készítéséhez kérik
2. pet food -> 5k

délután 3 körül fent leszek én is, éppen icicleben vagyok <#bee1>

ha engem kérdeztél ..most egész rákattantam 😊 szal egész nap vok..kivév este mert 9 után asszem lessz egy kis WarRock..aztán jövök megint ide 😊 nagyon bejön ez a game 😊
én?
akkor ezt passzolom ... 😄
ja igen ... pet food és a glass ér valamit ? 😛
CkR
és napközben kb mikor szoktál fent lenni?

CkR
slot-os ruhához kell egy pár 'alkatrész' pl.:gem, refining gem ...ezek meg nem olcsóak!<#ejnye1>

CkR
nos akkor arra van értelme várni..a Sailor Squiddy-k gyakrabban dobnak dye-t -> meg ráadásul többet is ér (2k)<#bee1>

Valaki mondja el hogy és mit érdemes a slotos fegyóba ,ruhába rakni 😛
Ja meg azt hogy, hogyan lehet piacolni ? megveszem a könyvet és utánna lehet ?
senki nincs mermaidon?? ez nem lehet igaz
te is Rainbow-on vagy ?
Fantos
ja egen lv 16-os Swordman vagyok (bocs a három postért)

Fantos
na aranybogaraim (bocs reggel van) letöltötem felinstaláltaím beléptem kibajólvagyok Fantos néven keresetek (meglepõ mi?)

Fantos
ha rákatolsz szöveg jön ki? az csak infó add el (nembiztos!)

az szép grat 😄 amm van 3 cuccom amit nem tom mire jó..ugy néz ki mint egy térkép és valami manual a vége a nevének.. az mi lehet ?
ha pénz akarsz gyûjteni: menny icicle-be és keresd a lvl10es sailor pingvineket ezek adnak olyan cuccot(snowy soft bud) ami 501 goldot ér. 1 gond van csak nagyon lassan adják. de én ezzel gyûjtöttem 450k-t.
nos ha jól emlékszem GaaraHU a nevem XD
CkR
hmm..Deep Blue 907 842 --> Fragile Snow Dolls (alacsony defense kontra SOK XP) <- csak Lvl20 feletti kariknak ajánlom (mert minezek ellenére elég nagyot sebeznek)

mi már páran csináltunk klánt a mermaid serveren vagyunk benne asszem 10en.
CkR
Soader! Milyen néven vagy fent?

megvan Icicle Heaven..köce HÁRRRRR 😄DDD
grrr..anyagialg szokás szerint padlón vagyok 😄 ki kellene rabolni valakit... XD
CkR
ha jól 'tom igen (mivel kell valamennyi repu is)...
próba cseresznye-> max visszautasítanak -->igaz mondjuk ez a GM-en is múlik

Fantos
minden klántagnak minimum 40-ek kell lennie?

CkR
Icicle = Lower Icicle Tower
bármelyik város Tp-jánál...

CkR
Icicle Heaven-nek Irtam le a koordinátáit...

CkR
ezt mondtam én is!!!

CkR
szerintem nem sokan <#bee1>

CkR
magyar klánról a TOP-ban én nem tudok..szerintem is jó lenne csinálni..csak épp a feltételeknek kéne megfelelni:
1. min. Lvl40 (ehhez nekem még 18 szint hiányzik <#rinya>)
2. kell a karidnak valamennyi repunak lennie(fame), mindegy h pozitív vagy negatív (az ehhez szükséges questek is még késõbb jönnek)
3. min. 100k kezdõtõke (ezzel még nem lenne baj)
Na Hya! <#bee1>

Jáccik vki a mermaid serveren??
soader! icicléhez van sokkal rövidebb út is. ha argent citybõl mész tp-vel akkor kidob icicle towerba onnan gyalogolsz kicsit balra atlantisba és ott keresdmeg a tp-t és menny icicle havennba.
CkR
Hya! Icicle Heaven-höz egy kicsit gyalogolnod kell..elõszõr menj el Icicle-be, majd használd a radart (VIGYÁZZ<#felkialtas> Icicle-ben a radar alapban Ascaron térképére mutat, váltsd át Deep Blue-ra<#felkialtas><#felkialtas>): 804, 357 <#bee1>

Jut eszembe..Icicle Heaven- ezt hol találom.?.mert már mindent bejártam utána
CkR kössz az infót..fele se marad meg bennem de jól jön.. 😛
Na azt akartam kérdezni hogy van-e magyar Kalóz klán már ? 😊 vagy ha nem akkor mikor lesz alapítva?...sztem úgy kicsit érdekesebb lene..meg sokat tudnák kérdezni XD
csá all! én kb 2 hete jáccok és van egy 40es crusaderem.
van 700k és szeretnék venni 1 petet van vkinek véletlenül 1 eladó 700kér??fontoss lenne. ja és én a mermaid serveren vagyok,,McGayver" néven. elérhetõségem [email protected](msn)
CkR
sorry..nem Sage Though Gloves hanem Sage Tough Boots<#bee1>

CkR
az nem baj ha nem csinálod meg, ezek csak ajánlott küldik, nem kötelezõek (max késõbb nyomják a Fame-t), viszont a Story Quest-ek ERÕSEN ajánlottak, mivel ezekért kapsz Lifeskill-t, amivel a craft-okat tudod majd használni (mining, woodcutting, salvage...) SÕT ez kell ahhoz a craft-hoz is amivel standot tudsz állítani, hogy árulhasd a cuccaid..

tipp a pénzszerzéshez (ehhez nem kell nagy Lvl.-û kari):
-szerezz minnél több dye-t (cián, piros, kék esetleg sárga, de a piros-kék kelendõbb) és áruld õket trade csatin (el fog kelni hidd el)
az áruk: cián: kb 20k
piros, kék: 2-2,5k
sárga: 2k
ezeket legegyszerûbben Icicle-ben szerezheted meg.
Piros: RÓZSASZÍN Sailor Squiddy dobja (Lvl14 asszem)
Kék : KÉK Sailor Squiddy dobja (Lvl16)
Sárga: Elk (Lvl14)
Cián színû dye-t én még nem találtam (elméletileg Lvl20 alatti lény nem dobja)
Mindhárom 'monster' Icicle Heaven mellett található (szó szerint mellette..)
Általában fent szoktam lenni TOP-on...

Na Hya!<#wave>

Trade: Eladó Red Dye, Yellow Dye, Pet Food (Fairy-nek), Hunter Bow, Hunter Vest, Battle Bow(Hunter), Though Gloves(Explorer) , Sage Though Gloves(Explorer), ha valamelyik érdekel PM a TOP-ban (amikor megtalálsz<#taps>..)

illetve több mert még egyiket se tudtam elkezdeni... 😊
Az gáz ha nem csinálom meg a questeket? mert most is kaptam kb 6-ot mind másmerre és mire arra rájönnék hogy 1-nél mit kell csinálmni elmegy 2 óra.... 😄
óóóó köszi szépen ..gyorsan megpróbálom 😊 már ideges vok XD
CkR
Hy! Ray-t Lower Icicle City-ben találod meg (Argent-t bõl vagy Shaitan-ból tudsz teleportálni oda, vagy veszel ticketet)...Icicle-ben õt a város jobb alsó sarkában találod meg...(ha egyébként ha Icicle-ben használod a radart (Alt-r) akkor a 'Select Map' nál a 'Deep Blue'-t válaszd ki, akkor jó lesz a radar...

Hali, én most kezdtem el játszani..a Rainbow-on játszok én is és egyszerûen nem találom a Ray nevû npc-t ahol a Hunter trialt kellene elkezdeni.A radar mutat valamerre..de ara lehetetlen elmenni.Ha valakinek van valami ötlete-tippje az pls írjon
CkR
aaargh!!...felidegeltem magam...valahányszor Trade csatira akarok irni azt írja ki 'Please do not flood!'<#guluszem1>...de hát nem is floodoltam!!!..valaki meg tudja ezt magyarázni???<#nemtudom>