Tales Of Pirates - MMPORG

← ElőzőOldal 8 / 8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Checkerboy
3. képben látszik a frizurák tervezésének unalma =D Minden 3. embernek ugyanolyan színû és stílusú haja van 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

cSuwwi

shit happens

Doomista
képeket pls,és kiprobizom ha tecc 😛

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Bucser
MMPORG nincs csak MMORPG😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Czdano
Ez most komoly? ^^ amugy massive multiplayer online roleplaying game-t jelent..(egymás ellen játszható stratégia vagy vmi ilyesmi.....)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

toysoldier
<#idiota>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

22Barna22
MMPORG? 😄

Drephis
azthittem vmi normális kalózos mmo :|

help

Jagumo
lehet hogy csak vami más Piratos😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Ilyen téma már nincs?😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Unknow
Gondoltam nyitok neki témát mert nem találtam. Ez az MMPORG a Pirate King c. hasonló stílusú játék alapjára készült. Ettõl függetlenül nekem ez jobban bejön. A grafika olyan mintha a Ragnarokot tették volna át 3D-be, a skillek wow szerûen vásárolhatóak, tanulhatóak továbbá life skillek is melyek közt olyanok szerepelnek mint: bányászat, hajózás, favágás, piacolás stb... A játék szerintem szórakoztató, a grafika nekem nagyon tetszik, az irányítás pedig a jól megszokott. Már csak a kalózkodás miatt is érdemes belenézni.

Tales Of Pirates hivatalos honlap
← ElőzőOldal 8 / 8