362
Tales Of Pirates
-
ricsipi16 #202 life skill-t csak akkor ad ha story questeket csinálsz:D -
#201 keresd a katalogusba a hivatalos T.O.P weboldalán ott szrintem többre jutsz!!!Amugy most van HEX szoval nyomulás!!!! -
020736428526 #200 én szívesen válaszolnék, de sajna én is még csak kezdő vok. nekem is egy kérdésem van. mi a fene az a Greedy Schroom? körbementem a fél világot azt nem találtam. -
#199 hol van a black market? -
#198 még vmi!!!!
honnan lehet szerezni valami hairstayle Voucher-t????Vagy azt csak venni lehet?????? -
#197 üdv all!
vki keresen már meg a Rainbowon Nopent2 néven én mindenkit megkeresetem de senki nem volt fent (éppen)!!!ja még vmi!!!hogyan lehet még több life skill vagy mit szerezni????kösz elöre!!!! -
020736428526 #196 oks már rájöttem...:D:D
-
020736428526 #195 nos... üdv. kajak kezdő vok még kb. pár órát játszottam eddig. lassan kezdek rájönni a dolgokra, de az isten szerelmére elmondaná vki hogy hol lehet kasztot választani?? -
ricsipi16 #194 Megdöntöttem a saját rekordom:D
1nap alatt 34szint:D -
ricsipi16 #193 Nálamakkor irta ezt ki mikor nem volt netem -
ricsipi16 #192 csá én a mermaidon vagyok ForestHamm néven -
peppone #191 nem tudja vki hogy lehet még pontot szerezni az item mallhoz -
Milan90 #190 Tudna vki segiteni?Ma reggel akartam jáccani és amikor egy szerverhez akartam csatlakozni mindig azt írta Connection Failed.Lécci valaki segitsen már a legújabb patcht is letöltöttem hozzá de ne müxik.Valakiii! -
#189 ja és onnan ismered meg hogy a tengerpartnak melyik része hogy átlag van ott 4-5 ember -
#188 már nem játszom de a városból kimész balra és onnan északra van kicsit balrább -
peppone #187 melyik tengarparton? adj kordinátákat lécci előre is kösz
-
#186 próbálkoz a tengerparton a nagy rákal annak a cuccai sokat érnek -
peppone #185 cső má megin én van valaki mermaid szerveren?
ja meg nekem az istenér nem akarnak dye-t dobni a sailor squiddyk mit tegyek nincs pénzem:(
-
#184 keresni kereshewtsz a földön egyébként olvass vissza mert volt róla szó -
peppone #183 és tudná még valaki hogy lehet sok lét keresni? -
peppone #182 helló, nem tudna valaki válaszolni arra hogy thunder corallt hol lehet szerezni mer egyik varázslat csak azzal működik. -
ricsipi16 #181 (-.-)__..l.. -
ricsipi16 #180 2 nap alatt feltoltam magam 44re ez azé már teljesitmény a köbönXD -
#179 nem -
Milan90 #178 nemlehet vhogy átrakni a karinkat másik serverre? -
Milan90 #177 vazze de szar vok már 1 hete jáccok azt csak 23as vok -
Milan90 #176 bakker hogy miért phoenix islén kezdtem -
ricsipi16 #175 kezdtem 1 új karit mert rájöttem hogy elkurtam az egész 53as emberem :((((((((((((((((((((((((((( most van 1 31es exploreremXD és csak tegnap kezdtemXD -
#174 hol?????melyik szerveren??????? -
#173 bazd te aztán gyorsan fejlodsz!!!!!!!én nekem ujjat kellet kezdenem mert 16 volt az agi meg a skill is szarul volt elrakva!!!(irjon aki a rainbowon van!!!!!) -
Sniper B #172 sziasztok kéne egy kis segicség van egy küli a huntereknél amibe 4 db broken antlert kell beszerezni raynek aki a havas pályán van sajnos nem ad kordinátát hogy hol keresem ezt a dolgot ha valaki tud segiteni akkor irja meg mejik lénytöl lehet beszerezni ez a cumot vagy írja le legyenszives hol találom (kordinátálya ) ahona be lehet szerezni a választ elöre is köszi -
ricsipi16 #171 *55% on -
ricsipi16 #170 51es szint után már kibaszott lassan fejlődök de már igy is 555on vagyok. Ja és van lvl 2es fairy of heartom XD -
#169 Én elég gyakran játszom. Főleg délután -
#168 hy all!!
Most hogy megnéztem a legelsö hozzászólásoktol idáig (majdnem mindenkit)megkerestem és mindenki Offline volt!!!!!!!!Ti mennyit jáccotok?????ja és még ki szokot párbajozni aki persze a rainbowon van????(mert az jöhet velem harcolni)!!! -
#167 KÖSZ SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na meek eggyet hajozni!!!!!!! -
#166 shevsenko7: Beszélj azzal az emberrel akitől a hajót vetted és ott kattints az "Upgrade ship"-re, minden alkalommal 1 szintet emelkedik a hajód, de minden szintemelés pénzbe is kerül, nem tudom pontosan mennyibe.
Dark Antirex: Nem :) -
Ez a játék fizetős? -
#164 Üdv!
Valaki tudja hogy hogy lehet a hajomnak növelni a leveljét????Mert ölök mint az állat és semmi még mindig lvl 1es szval segitsetek!
Kösz elörre -
#163 Sziasztok!
Én még új vagyok ebben a játékban (igazából még szinte semmit nem értek, mert nem tudok angolul:S), mag regiztem, de nagyon tetszik!
A Coral Isle szerveren NEXTLP néven vagyok, keressetek meg ha gondoljátok!
Meg amúgy is minden infó jól jönneXD