Tales Of Pirates - MMPORG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Crusaderek a segitségeteket akarom kérni!!!!Most már egy lvl 46-os Crusader vok de mikor lvl 40es lettem kaptam egy térképet vagy mit!Dark Swamp Manual.Na az mi???És mire jó???És hogy kell használni????<#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1><#duma>#duma><#conf>#conf><#help>#help><#confused>#confused>valamilyen különleges páncélokat ad lvl 40 töl lvl 55-ig!!!!!!!
e
Na mindegy dobtam a küldetést, ugyhogy most megint kevés xp-, és pénzért kapok, questet.
1. a tanulni kívánt skill könyve (ezt bármelyik fõvárosban megveheted 1000$-ért/skill)
2. Lifeskill pont, amit ezekre a skillekre költhetsz..ezek NEM normál skill pontok (ezt CSAK(!!!) A STORY KÜLDIK UTÁN KAPOD, MÁSHOGY NEM..)
Van egy kérdésem, hol illetve, hogyan lehet hozzzájutni a "Goaty Muffs"-hoz?
Ez nagyon fontos lenne, Ray-nél kaptam a küldetést. 1980 goldot és 1500Xp-t fizet + Lvl2 Refining Gem Voucher.
Már a honlapon is, mindehol megnéztem, egy állat sem dob el ilyet. A küldetésben persze nincs megadva semmi segitség, csak annyi hogy ez kell és kész.
Ha valaki tudan válaszolni nagyon megköszönném.
ás az elözõ kérdésemre? a hajós, meg a halászos favágos? 😄
Nekem van egy 28as swordmanom az Agean Sea szerveren!
De van pár dolog amit nem tudok...
A hajómnak 2000expje van de még mindig csak egyes szintû! Hogy is van ez?
Meeeg h kell halászni meg fát vágni? mer sehogyse megy!És aki azon a szerón jáccik lécci irjon!
elõre is köcc