Tales Of Pirates - MMPORG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevsenko7
____vagy csak rendes skill-t mondot akkor félre értettem!!

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

shevsenko7
de nem érted ö mondta hogy van neki life Skillje!!!amugy nem vgok fát!!!<#rinya><#rinya><#rinya><#duhos2>

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

JAAAA
és az új msn címem: [email protected]
lehet h jobban járok ha vissza térek a TOPhoz tehát elérhetõ vagyok:
mermaid szerver: ForestHamm néven! msnem van ha azon fenn vagyok akkor a TOPon is<#mf1><#boxer><#violent><#gun><#beka2><#beka2><#beka2><#beka2>
shevi te tényleg nyomi vagy nem tod h mi kell a favágáshoz??!! ember temióta jáccól?
life skill kell hozzá min 1 (story questet kell csinálnod hozzá)
shevsenko7
hy all!!!!

lenne egy kérdésem mi az a commerce Permit???mert csináltam egy questet.és nem exp-t nem is pénzt kapatam hanem ezt!!!!!na szval mire jó????

Ui.:Szombaton heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex!

shevsenko7
háát a könyvre amit megvettél kattints 2szer!!!!Más ötletem nincs

nos még egy utolsó kérdés erejéig visszatértem. akadt egy kis gond a favágással.egészen pontosan az hogy nme tok. egyszerûen nme rakja be a skill-rek közzé a woodcutting-ot. hiába van skill pontom. mondjuk a skillek között van az a három a fajta. ott a középsõbe kellene belerakni a woodcutting-ot. de oda meg nem kapok skill pontot. légyszi vki segítsen!!!!!
shevsenko7
most keztem egy uj karit a mermaidon!!!!!!!!szoval lehet jönni segiteni😄!!!!!!<#alien2><#vigyor1><#vigyor>

ja azt sztem csak venni lehet
life skill-t csak akkor ad ha story questeket csinálsz😄
shevsenko7
keresd a katalogusba a hivatalos T.O.P weboldalán ott szrintem többre jutsz!!!Amugy most van HEX szoval nyomulás!!!!<#mf1><#nevetes1><#nevetes2><#idiota>

én szívesen válaszolnék, de sajna én is még csak kezdõ vok. nekem is egy kérdésem van. mi a fene az a Greedy Schroom? körbementem a fél világot azt nem találtam.
shevsenko7
hol van a black market?

shevsenko7
még vmi!!!!

honnan lehet szerezni valami hairstayle Voucher-t????Vagy azt csak venni lehet??????<#wow2><#fejvakaras><#conf><#nemtudom><#wow3>

shevsenko7
üdv all!

vki keresen már meg a Rainbowon Nopent2 néven én mindenkit megkeresetem de senki nem volt fent (éppen)!!!ja még vmi!!!hogyan lehet még több life skill vagy mit szerezni????kösz elöre!!!!<#buck><#buck><#gun><#nyes><#violent><#email>

oks már rájöttem...😄😄
nos... üdv. kajak kezdõ vok még kb. pár órát játszottam eddig. lassan kezdek rájönni a dolgokra, de az isten szerelmére elmondaná vki hogy hol lehet kasztot választani??
Megdöntöttem a saját rekordom😄
1nap alatt 34szint😄
Nálamakkor irta ezt ki mikor nem volt netem
csá én a mermaidon vagyok ForestHamm néven
nem tudja vki hogy lehet még pontot szerezni az item mallhoz
Tudna vki segiteni?Ma reggel akartam jáccani és amikor egy szerverhez akartam csatlakozni mindig azt írta Connection Failed.Lécci valaki segitsen már a legújabb patcht is letöltöttem hozzá de ne müxik.Valakiii!

Fantos
ja és onnan ismered meg hogy a tengerpartnak melyik része hogy átlag van ott 4-5 ember

Fantos
már nem játszom de a városból kimész balra és onnan északra van kicsit balrább

melyik tengarparton? adj kordinátákat lécci elõre is kösz
Fantos
próbálkoz a tengerparton a nagy rákal annak a cuccai sokat érnek

csõ má megin én van valaki mermaid szerveren?
ja meg nekem az istenér nem akarnak dye-t dobni a sailor squiddyk mit tegyek nincs pénzem😞
Fantos
keresni kereshewtsz a földön egyébként olvass vissza mert volt róla szó

és tudná még valaki hogy lehet sok lét keresni?
helló, nem tudna valaki válaszolni arra hogy thunder corallt hol lehet szerezni mer egyik varázslat csak azzal mûködik.
(-.-)__..l..
2 nap alatt feltoltam magam 44re ez azé már teljesitmény a köbönXD
Fantos
nem

nemlehet vhogy átrakni a karinkat másik serverre?

vazze de szar vok már 1 hete jáccok azt csak 23as vok<#szomoru1>

bakker hogy miért phoenix islén kezdtem<#rinya><#rinya>

kezdtem 1 új karit mert rájöttem hogy elkurtam az egész 53as emberem 😞(((((((((((((((((((((((((( most van 1 31es exploreremXD és csak tegnap kezdtemXD
shevsenko7
hol?????melyik szerveren???????

shevsenko7
bazd te aztán gyorsan fejlodsz!!!!!!!én nekem ujjat kellet kezdenem mert 16 volt az agi meg a skill is szarul volt elrakva!!!(irjon aki a rainbowon van!!!!!)

sziasztok kéne egy kis segicség van egy küli a huntereknél amibe 4 db broken antlert kell beszerezni raynek aki a havas pályán van sajnos nem ad kordinátát hogy hol keresem ezt a dolgot ha valaki tud segiteni akkor irja meg mejik lénytöl lehet beszerezni ez a cumot vagy írja le legyenszives hol találom (kordinátálya ) ahona be lehet szerezni a választ elöre is köszi <#szomoru1>
*55% on
51es szint után már kibaszott lassan fejlõdök de már igy is 555on vagyok. Ja és van lvl 2es fairy of heartom XD
NEXT LP
Én elég gyakran játszom. Fõleg délután

shevsenko7
hy all!!

Most hogy megnéztem a legelsö hozzászólásoktol idáig (majdnem mindenkit)megkerestem és mindenki Offline volt!!!!!!!!Ti mennyit jáccotok?????<#fejvakaras>ja és még ki szokot párbajozni aki persze a rainbowon van????(mert az jöhet velem harcolni)!!!<#mf2><#mf2>

shevsenko7
KÖSZ SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#wave>na meek eggyet hajozni!!!!!!!

NEXT LP
shevsenko7: Beszélj azzal az emberrel akitõl a hajót vetted és ott kattints az "Upgrade ship"-re, minden alkalommal 1 szintet emelkedik a hajód, de minden szintemelés pénzbe is kerül, nem tudom pontosan mennyibe.

Dark Antirex: Nem 😊

dark antirex

Ez a játék fizetõs?

shevsenko7
Üdv!

Valaki tudja hogy hogy lehet a hajomnak növelni a leveljét????Mert ölök mint az állat és semmi még mindig lvl 1es szval segitsetek!

Kösz elörre

NEXT LP
Sziasztok!
Én még új vagyok ebben a játékban (igazából még szinte semmit nem értek, mert nem tudok angolul:S), mag regiztem, de nagyon tetszik!
A Coral Isle szerveren NEXTLP néven vagyok, keressetek meg ha gondoljátok!
Meg amúgy is minden infó jól jönneXD